Shit det blixtrar!

kom precis hem från centrum, fick gå hem i spöregn med åskan och blixten. Haha och när man kommer hem så springer Vilgot runt och grinar för att han är liv rädd. Och Anton säger att blixtern slor ner på andra sidan järnvägen, haha no way. Nu ska Malin färga Julias hår, först brunt för hon är orange i hårbottnen, sen ljusa slingor, och ska jag nog spela lite bubble troubble.

Haha lite överdriven bild kanske men den får duga :)


Frisör time

Jag och Malin sitter i mitt rum och försöker få till en bra frisyr på henne haha. Går inte så bra, hon har för kort hår. Jag satte upp mitt hår i en toffs och tupperade det, sen satte jag i massa hårspännen så att det blev som en bulle. Vi ska äta mat snart iaf, sen tänkte vi kanske gå till salem c och köpa lite godis, ganska onödigt i och med att jag behöver mina pengar men men.. Carro åkte precis hem, hon satt och sjöng en rapp låt för mig och Malin som hon och en kompis har gjort i skolan och imorgon ska dom sjunga inför hela klassen. Fattar inte hur man vågar haha :)

Vi hittade "Malins" frisyr i en tidning, hittade inte någon exakt likadan bild men den såg ut ungefär så här:


Godmorgon

Sitter och kollar på TV med min lillasyster,  finns fan ingenting roligt att titta på förrän på kvällarna. Malin är på väg hit, gud vad jag har varit trött den här veckan, har inte ens orkat gå till skolan, måste börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna så att jag orkar upp på morgonarna. Jag har iaf bestämt mig för att skärpa mig till nästa vecka.

Jag och Marko har bestämt vad vi ska göra på valborg nu iaf. Vi tänkte vara hemma med Markos syrra och deras föräldrar. Så ska Mikaelas kille och hans 2 kompisar komma dit. Det blir väl till att äta god mat och umgås lite. Det blir säkert jätte bra, hoppas iaf. Nu kom Malin så ska vara social :)

Mormor, morfar, och kanske lilla jag till thailand :)

Åhhhh, sitter och pluggar om tsunami vågen med Malin. Haha, egentligen så tittar hon väl bara på och väntar på att jag ska bli klar någongång så att vi kan umgås lite. Hon stör mig hela tiden så jag får väl fortsätta någon annan dag. Igår sa mamma att jag måste följa med till landet i juli, för att då ska vi passa mormor och morfars hund medan dom är i Thailand. Jag vill också följa med, och lycko mig för det får jag för mamma om jag får för mormor och morfar, men antar att dom vill åka själva, och om inte så vill dom kanske endå inte ha med mig eftersom jag redan fått åka med dom till thailand en gång. Hihi, jag tänker fråga i vilket fall. Men Malin säger att det står i tidningen att det typ kommer bli inbördeskrig där och massa bajs, så det låter ganska läskigt.

Ewerythings gonna be all right :)

.

Snart valborg

Vad händer egentligen på valborg? Jag och Marko skulle egentligen på fest med hans kusin, men nu så frågade Marko mig om vi kunde gör något eget istället, som inte behöver ha något att göra med valborg alls. Han föreslog att vi kunde åka någonstans och ha picknick, dessutom ta med mat som vi kan grilla. Det lät ganska mysigt, men jag skulle endå vilja se en av maj brasorna eftersom det är det som är menat att göra på valborg. Vi har inte riktigt bestämt oss än, så får se hur det blir. Hoppas i vilket fall på en lyckad valborg, hur den än kommer att se ut :)

Left 4 ded 2

Jag skrev att jag och Malin satt ute på min baksida och pratade om massa saker, en del privata också hihi. Iaf, Sebbe kom hem till mig sen också, så satt vi och spelade Beteweled och jag slog Ankans rekord- 8600 någonting.. Sen åkte vi till salem centrum och handlade lite godis, pluss en redbull, och vet ni vad? - Redbull ger dig vingar! Marko kom och hämtade mig sen, så åkte vi hem till honom och käkade middag. Vi satte oss sedan framför TV:n en stund och kollade på Det okända. När det var slut så spelade vi lite Left 4 ded 2. Nu har jag precis kommit hem och hunnit snacka lite med mamma också


Sun make us happy

SOLEN ÄR FRAMME, JIPPE! Jag och Malin sitter ute i solen och pratar. Vi vill åka utomlands det skulle vara skit härligt, tänk att ligga på stranden och sola och bada. men det går nog inte, kostar så jävla mycket. Och så kan man lika gärna vara hemma på sommaren och åka utomland på vintern så att man slipper kylan. Värmen kommer ju snart till sverige, längtar!


Underbar bild :)

Hej pollen

Godmorgon alla härliga. Titta ut, solen håller på att komma fram, yes! Jag började för en minut sen, men fan jag orkar inte, tänkte gå till lunch eller något. Mår ganska soppigt pga min pollen allergi. Och medicinerna är otroligt kassa. Jag har bett mamma köpa nytt men hon är ganska trög ibland, aja snart är medicinen endå slut så då måste hon palla sig till appoteket och så kan hon lika gärna köpa bättre då :)
Jag hoppas på en riktigt underbar dag idag, men pga allt som hände igår så kanske det är omöjligt.



Ju mer du försöker få bort känslorna, desto större blir dom..

Jag sitter och drömmer, drömmer om hoppet
För jag ser inget hopp nu
Det försvann för länge sen
Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit
Från toppen till botten
Nu står jag här och väntar på livets stora dörr
Tillbaka till ruta ett, allt känns som förr

Första inlägget

Jag försov mig imorse, dock inte ovanligt hihi, måste skärpa mig och ta tag i skolan, men jag har ingen ork, suck! Special arbetet skulle vara inne idag, inte klart det heller men det ordnas snart, gör nog inte så mkt om det kommer in några dagar senare, det är bara innehållet jag ska skriva som blir ett problem.
Aja, kom precis hem från att ha följt Jessica en bit på vägen hem, vi har käkat kex och kakor till film, ganska mysigt faktist tills någon viss person förstörde stämningen. Sen när vi kom hem till mig så spelade vi Bejeweld i typ en halvtimme haha, ganska kul när man kommer igång och får höga poäng.


Ny som bloggare

Hej och välkomna till min nya blogg, jag har bloggat förut men aldrig haft någon hög statistik i mina gamla bloggar. Jag tänker skriva om min vardag och kanske lite inre tankar, jag hoppas på att få många kommentarer och förbättra mitt skrivande.

Jag sitter just nu i mitt rum och funderar på om jag vill byta rum med min lillebror eller inte, han har en grön fond vägg och det är det enda som stör mig. Men mamma säger att jag kan få måla om den men jag vet inte hur det blir med det, jag är bara så trött på mitt tråkiga rum, och mina tråkiga möbler, jag vill ha nyttttt! Aja, Nu tänkte jag iaf gå och sova, uppdaterar med under veckan och tack till Maria som fixat designen :)