Helgen och gottland

I helgen har jag varit på tjej middag och 18 års fest. Helgen har varit ganska lyckad. Jag, Agnes och Sofia förberädde hemma hos Jessica medan hon var på träning. Vi ställde iordning med bord och stolar, pyntade med filtar och ljus, blåste upp massa ballonger. Vi knöt ihop ballonger med snören så att det blev en 1a och en 6a sen hängde vi upp dom i fönstret så att det stog 16. Carro, Jennifer och Malin hade gjort en tårta som hade 3eldsprutar grejer, så att det sprutade eld jätte häftigt. På Mikaelas(Markos syrras) 18 årsfest var det också jätte roligt, jätte många av deras släckt kom dit och det blev ganska mycket folk. Dom hade jätte trevliga släktingar så det blev ganska roligt :) Imorgon åker jag till gottland med klassen, vi ska sova i 2 olika hus så det kommer vara lärare i alla husen, så vi kommer inte kunna vara ute på kvällarna, dom ska alltid ha sån jävla koll.. -nu måste jag packa

Skäris

Jag och Nadine gick hem tillsammans och sen kom Marko och hämtade mig, vi åkte hem till honom och badade sen spelade vi cs och åt glass. Tiden rann iväg fort och jag fick åka hem och sova. Jag och älsklingen skulle åkt till skärholmen tillsammans idag men så blev det inte, får nog inte träffa honom ikväll heller.. jag som saknar honom så. Nu måste jag fixa till lite i mitt rum och sen sminka mig så att det inte blir allt för sent att åka in.


Måndag

I måndags var jag hemma från skolan, jag gick upp på morgonen som vanligt och tänkte gå till skolan men sen blev det så jobbit så jag orkade inte. Vid 12 tiden gick jag ner till uttran och mötte Malin, vi stannade utanför tuskkiosken en stund och pratade med en varsin redbull i handen. Måste fan sluta dricka det men det är bara så himla gott.

...

Amor vincit omnia: Sant eller inte?



Avslutningfesten

Avslutningsfesten var helt okej, först åt vi middag tillsammans med alla andra salems nior. Gubbarna från talang var där och höll i underhållningen, deras knep var jätte finurliga och det var jätte roligt. Dom tog upp Agnes på scenen fär att dom behövde ''hjälp av publiken'' haha. Efter underhållningen så gick vi vidare till huset och där var det disco med knappen och hakkim. Jag och Paulina drog sen vidare till en fest i hallunda och det sög. Helgen har varit tuff och det finns inte så mycket mer att skriva..


Sofia och jag


Agnes Sofia Jessica Jag och Nadine

Stan

Igår var jag och Jessica i stan och handlade en klänning till mig som jag ska ha på fredag eftersom att då ska vi ha ''avslutningsfest'' stog det någonstans. Det är iaf en fest för skolor från salems kommun som ska samlas i skogsängsskolan och äta och ha kul. Jag köpte också ett par klack skor med remmar. Jag brukar aldrig gå i klackar så får se hur det går med det, bara jag inte ramlar så.. hihi :) Det blev en bh också eftersom att min klänning är axelbandslös och jag har ingen axelbandslös bh, förrän nu.
Skorna som jag köpte

Rustuhage

Idag var vi på rustuhage med skolan, alla från år 6 och uppåt hade idrottsdag där. Jag skulle vara med och hade hoppats på minst en medalj iaf, men efter första hoppet på längd hopp så sträckte jag båda benen och så kunde jag inte vara med längre för att det gjorde så jävla ont. Malin kom dit när vi hade en gren kvar sen var det prisutdelning- medaljer. Efter det så gick vi hem till mig och åt pankakor sen gick vi vidare till centrum och köppte klubbor och redbull. Älskar redbull det är så jävla gott. Vi stannade i fågelsången på vägen hem och nu kom vi precis hem, här sitter jag och bloggar medan malin leker med mina småbrödet och nu är det mat! :)


Förrå året

Här kommer lite bilder från skansundet förra året:






Skansundet, like old times

Det blev bara jag Agnes Carro och Marko igår. När vi kom fram gick vi runt och kollade lite. Sen började vi plocka ihop pinnar och vass för att vi skulle kunna göra en varm brasa. Vi grillade köttbullar och korv på engånsgrillen och marsbellows över brasan som vi tände på lite senare. När vi precis hade kommit fram och solen fortfarande var framme så tyckte vi att det var en bra idé att ta ett dopp senare under kvällen, men när solen hade gått ner och det blev ganska kyligt så var det ingen som ville längre, utom Agnes haha den lilla skogsmullen! Vi tog med oss 2 spel som ingen spelade haha. Vi satt och körde sanning och konka istället, men det var inte länge. Vi åkte hem runt 11 och då åkte vi och hämtade Markos syrra och hennes 2 kompisar. Dom hade party party i bilen medan jag låg och sov. När vi vaknade imorse så gick vi upp och kollade på ett pogram om världens största/längsta hund. Sen körde Marko hem mig eftersom att mamma ville att jag skulle komma hem för vi inte har setts på flera dagar- jag har ju bott hos Marko. Jag har iaf varit grinig hela dagen och jag vet inte varför. usch! Hoppas jag blir gladare senare under dagen :)
Det blev inte så många bilder igår eftersom att Agnes glömde sin digital kamera hemma, men några mobilbilder blev det iaf:


Carro, jag, Marko och Agnes




Jag och älskling<3

Skansundet ikväll!

Ikväll ska vi åka till skansundet. Jag, Jessica, Nadine, Agnes och Marko. Vi tänkte köpa med oss lite korv och hamburgare för nöjes skull, och ifall vi skulle bli hungriga förståss. Spel kommer också att tas med.

Fisketuren igår

Vi fick ingen fisk igår.. Jag som trodde att vi skulle få massa små fiskar åtminstone, men inte ens det. Vi rodde iaf en bra bit och kom fram till en ö, där gjorde vi en brasa och grillade godis sockerbitar. På vägen hem så kom Agnes på att hon hade glömt sin mobil, tur att vi inte hade hunnit så långt innan hon kom på det. Vi åkte tillbaks och det började bli ganska läskigt. När vi kom i båten igen så åkte vi en bit, tills Marko fångade ett träd haha, när vi fick loss det så fortsatte vi att åka. Det började spö regna så det blev blött och kallt i hela båten. När vi nästan var frammme så såg vi en fisk som åkte med ryggen ovanför vatten ytan, och sen hoppade den till och ner under vattnet, skit läskigt! När vi var framme så gick alla hem. Jag och Marko tog en varm dusch när vi kom hem, sen var det läggdags :)

Will stand by you for ever




Kom heeeeeem

Ush vad det är tråkigt att vänta, han kommer ju aldrig hem. Jag har suttit här och spelat och kollat runt sen ungefär kl 11 imorse. Jag vill inte vänta!

Jag går och fiskar


Ro och fiska

Nu sitter jag och väntar på att Marko ska komma hem så att vi kan åka ut i hans rodbåt och fiska. Det är ju ganska fint väder idag så att det passar perfekt. Vi skulle egentligen tagit båten igår och åkt ut, då skulle Jessica och Agnes också ha följt med men det var så tråkigt väder och så blev det lite krångel och sånt. Hoppas iaf att det blir någonting idag och så kanske dom kan följa med idag istället. Får prata med Marko när han kommer hem från jobbet. På lördag blir det grillning och Marko ska med, hoppas det blir av. Imorse fick jag iaf frukost på sängen av Markos mamma, jätte snällt hihi :) Nu ska jag spela cs tills nörden kommer hem



Skakis

Sitter hemma och väntar på att Malin ska komma hem eftersom att jag sitter i hennes läghenhet och kan inte gå och lämna det olåst. Marko ska komma och hämta mig efter att han har tvättat sin bil. Hoppas att det kommer kännas bättre ikväll, känner mig helt förjävlig nu. Han har iaf sagt förlåt så nu känns det lite bättre. Har precis kollat klart på en jätte hemsk film, skjut och pang överallt. Jag har inte ätit något på hela dagen, är inte ens hungrig känner mig bara helt skakis. Mamma är på landet så nu ska jag bo hos Marko tills på lördag/eller söndag. Nu ska jag fixa iordning lite för snart ska jag dra. ha det bra hejs

väckning kvart över 6

Nu har jag fått ny medicin. Tabletter nässpray ögondroppar och yttligare tabletter. Dom ena heter Betapred och är tydligen jätte farligt om man tar för många. Det är ett gammalt recept jag fått från förra året och då skulle jag ta fyra tabletter om dagen, skitsamma ska se om dom funkar iaf. Mamma och Roger väckte mig imorse vid typ kvart över sex om jag minns rätt, bara för att jag ska komma i tid till skolan. Nu ska jag ner och äta frukost med Julia iaf, have a good dag! :)

Like voddler, woho :)

Jag har varit i skolan nu på öppet hus, i någon minut iaf. Får gå i skolan imorgon istället jippi! Somliga har stora problem.. vilka kan det vara? Aja. Jag har fått pytte pytte ytte lytte lite färg på benen för att jag och Jessica solade lite på hennes balkong. Hennes hund fick nog också lite färg, hihi om det nu går, nja tror inte det. Jag är så jävla trött. Juste jag har slingat mitt hår idag också, det blev väl inte så mycket till att vara slingor och dessutom blev det lite orangst i luggen, men men ljusare blev det iaf. Bara man inte ser ut som en krita i håret så.. Jessica har visat mig en sida som man kan kolla på film genom, det finns ingen svensk text, perfekt! Absolut inte, men jag måste ändå lära mig engelska så det får duga. tänkte ta och kolla på en film ikväll faktist, så jävla skönt att man kan kolla på filmen på en gång utan att ladda ner i en timme. Nu efter ett jäkla bra tag så funkar det :) Nu ska jag fortsätta att äta paprika hej svejs!

Sprall!

Puff, jag är jätte trött. Har varit i skolan och gjort ingenting sen varit hemma hos Jessica med Agnes. Vi gick till centrum för att dom två skulle sola men så blev det inte. Vi stog i där och passade Grando en stund innan vi gick hem igen iaf. Jag skulle vara hemma kl sju och äta, mamma vill att jag ska vara hemma med henne idag och imorgon för på onsdag åker hon till landet med resten av familjen och kommer hem på lördag, antagligen lördag kväll. Såklart så blev jag försenad, duktigt Ellinor! Men hon blev inte sur iaf så det gör ingenting. Har precis spelat cs, haha har skrivit det i hur många inlägg som helst så ni måste tro att jag är värsta spel nörden men tro mig det är jag inte! Jag är jätte sprallig fast jag är så jävla trött. Har precis fixat om med mina gymnasieval, det blev räddningstjänst i tullinge iaf. Skönt att ha det gjort nu iaf. Jag ska springa över till Nadine en stund nu bya bye!


Here she comes, the devil!

Mer bilder

Juste föresten! Glömde att lägga in bilder från igår, det måste jag ju också göra! :)


Då är det jag, nykteristen själv som håller i cola glaset :)


Jag Malin Paulina Caroline Katarina och Jennifer


Snyggingar! Katarina Jag och Caroline-det dåvarande födelsedagsbarnet!
På väg till tullinge gård


Caroline Malin och Linda


Katarina Malin och Linda

Somrig bild

Här kommer en bild på mig och Jessica från när våran klass skulle gå lucia tåg på massa vandrarhem.


Bilder från hammarby sjöstad!

Här är några bilder från tjej kvällen vi hade hos Sarah


Ida Nadina och Jag

Sarah och Matilda

Sofia Malin Jag och Sarah

Jessica Jag Sofia och Malin

Sarah och Malin

Nadina Ida och Sofia

Lördag

I lördags fyllde Caroline år, GRATTIS! Vi var hemma hos jennifer, där sjöng vi singstar och åt mat. Det blev potatis klyftor med kött, sallad och tsatsiki, muns fillibabba. Vi kom dit klockan fem och åkte därifrån runt kl 10 tror jag. Då drog vi vidare på någon fest i tullinge gård, kändes som att det låg flera mil ute på landet och sen fick man typ gå in i skogen från busshållplatsen. Det måste ha varit någon rikeman som bodde där för det var jätte fint och stort. Vi drog oss iaf därifrån vid halv 12 och då åkte jag hem till Marko och kollade på Hajen 2, vi såg inte klart hela men den sög! När vi vaknade så fick vi veta att hans kusiner skulle komma hem till dom och fika, så det är vad vi har gjort idag. Roger kom och hämtade mig runt 8 och då åkte jag hem till Nadine och spelade: så kan det låta, jag vann! Sen blev det att gå hem och kolla på film med mamma, det var en komedi och den var skit rolig!

Middag i skolan

Igår hade vi middag för alla nära och kära i skolan, jag bjöd mamma Roger och Marko. Dom fick äta tackos och njuta av underhållningen som gjordes av min klass. När dom kom dit blev dom bjudna på bål(som smakade vatten) haha. Vi hade bakrundsmusik som skulle höja stämningen lite. När dom hade plockat klart i buffen och satt sig ner så sjöng Agnes och Jessica Bubbly, det var jätte fint. Sen spelade Gabriel piano, det var också jätte bra! Dom fick äta sin eftersätt och sen kom det mer underhållning. Våra föräldrar fick också se bild spel på när vi var små hihi. När alla föräldrar gick var det bara städningen kvar.. När det var klart så åkte jag och Marko hem till honom och hämtade sov grejer, sen sov han hos mig.

Igår var vi varit tillsammans i 11 månader, du gör mig hel älskling. Jag älskar dig! :)

Ris och kycklingbitar!

Jag Malin och Madelene sitter hemma hos Malin, chill med en egen lägenhet haha. Madde håller på att göra ris med kycklingbitar som vi strax ska äta mums! Jag ska sova här och imorgon blir det skola.
Idag har jag varit i skärholmen med Sofia, Agnes och Nadine, gick runt i typ 2 timmar ush. Jag köpte iaf ett par grå tyg skor, egentligen ville jag ha ett par mörk blå, dom var skit snygga men fanns inte i 38:or, så fick bli dom grå. Jag blev iaf nöjd och happy me för mamma ska ge mig pengar för dom :)
Nej nu ska jag vara social!

Måndag

Jag och Jessica har varit hemma och tagit det lugnt hela dagen, haha jag som sa att jag skulle skärpa mig den här veckan, men det gick ju som det gick. Vi har suttit ute och solat på hennes balkong, lagat mat, tittat på film, kollat runt lite på facebook och spelat på king.com haha. Malin kom förbi en stund, så vi snackade om henne kill problem, tycker synd om henne men det löser sig nog. En stund efter att Malin hade dragit så drog vi iaf hem till mig, så åt vi mat och busade lite i mitt rum sen gick vi ut och satte oss och pratade i skogen. Finns ett jätte mysigt ställe man kan sitta på i skogen bakom mitt hus :) Imorgon blir det iaf skola men usch för det!

Mys helg

Vi tjejer hade det jätte roligt i lördags. Det var en bit att åka men det var det värt. När vi kom fram så lagade vi mat tillsammans och sen sjöng vi sing star. Sen gick några ner och handlade godis och när dom kom tillbaks så gick vi ner till vattnet. Dom hade en jätte fin lång brygga med en utåt brygga man kunde gå ut på och där var det som en rund stor trappa som lös grönt. Där tog vi massa bilder som säkert blev jätte söta hihi.





Bilderna ser inte så fräscha ut men det var jätte fint, speciellt på kvällen när lamporna lös.
På hemvägen blev det iaf fullständig kaos, vi tog tvärbanan mot årstaberg, så satt vi i årstaberg ca en halvtimme och väntade på tåget mot södertälje, sen ändrar dom så att det står inställt, så vi fick hoppa på tåget mot stockholm c så gick vi av i stockholm södra, där väntade vi på tåget ca 20 minuter, och när det väl kommer så kommer det på den andra perången så vi fick kuta så in i helvete, smakade järn i hela halsen pluss att jag ramlade framlänges i trappan haha fyfan asså. Tillslut var jag framme i tumba och då kom Marko och hämtade mig, så vi åkte hem till honom och kollade på tv sen somnade vi. På söndagen var det mys mys sen åkte vi hem till mig och kollade på sommarjobb, gick inte så bra kan man ju säga.

Tjej kväll ikväll

Nu var valborgen avklarad då. Det såg ungefär ut så som jag berättat i något av inläggen tidigare. Vi grillade kött och gjorde pommes frittes i ugnen med beánesås till, det blev jätte gott. Vi blev 3 par som satt och åt middag, drack lite vin/öl och hade det mysigt. Kl 9 gick vi ner och kollade på maj brasan pluss lite raketer som smälldes där nere. Marko fick se en ''mitchi bitchi'' bil på köpet. Han blev helt extas haha!
Jag är jätte trött från igår, trotts att jag la mig runt 11-12. Snart ska jag iaf rulla vidare till Hammarby sjöstad, vi tjejer i klassen ska träffas hos Sarah och äta middag och kanske kolla på film eller något liknande, det blir en tjej kväll i vilket fall. Så det är bara att börja dra sig mot duschen och sen dra på lite smink.
Tjejorna tänkte grilla ikväll och frågade om jag kunde va med, så på vägen hem från Sarah tänkte jag kanske kika in hos Malin ett tag :)