Blogg paus

Nu tar jag en liten blogg paus för jag känner inte att jag har tid med bloggen just nu..

bye

Nu drar jag och Jessica hem till mig och hämtar grejer sen vidare till tumba optikern och kollar att jag ser tillräckligt bra för att få övningsköra! :)

Film party

Blev en lugn dag igår, inget röj eller något sånt utan Marko kom och hämtade mig hos Malin så var jag med honom till ..10 kanske? Sen åkte jag hem till Jessica och vi kollade på massa olika filmer till klockan 4-5 inatt typ.. !


Hemma från Turkiet

Godmorgon.. Fy vad jag är trött. Har dragit mig från klockan 12 tills nu haha :) Malin är och möter Michelle som har varit i Turkiet en vecka så vi får se vad hon har att berätta! :) 

Söta Mich :)


Världens tråkigaste dag, kan man säga!

Ligger hemma hos Malin i hennes säng och gush vad vi har tråkigt! Aja vi har iaf satt på en film om vi kollar på lite då och då..

Min dag har varit supertråkig iaf. Jag vaknade runt 10 imorse och kunde inte somna om. Efter några timmar knackade det på dörren och gissa om det inte var Agnes haha.. !? Hon hade gått vilse under natten och vandrat runt ända ut i Grödinge.. ? Inga nycklar hade hon heller för dom låg i min väska och jag låg hemma och sov haha. 

Vi tog en promenad hem till Agnes och blev kvar där i några timmar, sen kom Malin och några och hämtade mig o Agnes så åkte vi hem till Malin. Agnes åkte hem och Micke kom sen hit, så de blev en film kväll med chips och Red Bull haha.. Tråkigt kväll ha? 

Syssling Micke hehe :)


Läsarfråga..

Har du någongång haft en dröm som känts som du mötte döden på ett sådant verkligt sätt?
Vet inte riktigt hur jag ska definera frågan.. Men jo jag har drömt att jag blev skjuten och att jag ramlat genom ett svart hål och det var riktigt hemskt. Bara föll och föll och det tog liksom aldrig stopp!


Solen gömmer sig

Här sitter jag ombytt och klar i bikini och väntar på att få gå ut o lägg mig i solen, men den verkar inte vilja titta fram idag så blir väl inge sola för mig inte.. 


Vinnaren..

Klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg!

Jag.. Trög?

Jag har haft lite fullt upp så bloggen har fått lida för det hehe. Men ska försöka komma igång igen så fort som möjligt!

Jag har knapt koll på dagarna längre haha, tiden går så himla fort. Men jag hoppas att det är tisdag idag.. Eller? Jodå men det tror jag! 

Iaf, igår tillbringade jag kvällen hemma hos Malin+ några andra tjej kompisar, Junior var även med en stund. Vi satt och pratade, tog det lungt och drack lite vin. Mys mys.

Idag är det nog sol och bad som väntar.. Eller vi kanske skulle till tullinge och kolla på ngn som skulle sjunga, hängde inte med riktigt på den fronten men det gör jag nästan aldrig haha men det löser vi! 

Random bild bara för att jag inte orkar leta fram ngn annan haha.


Dagens blogg


Nu kör dagens blogg igen! Kom igen, anmäl er nu!!!

Picknick (again)

Godmorgon! Marko vaknade ganska tidigt imorse men jag var för trött för att gå upp! Har ju inte sovit spec mkt dom senaste dagarna! Men nu väntar vi bara på att hans mamma ska göra klart kycklingsalladen som vi ska ha med oss när vi åker på picknick och fiskar! Mysäät :)


Nu drar jag

Nu drar jag hem till Marko, ciao! 


Sömntuta eller vad ska man kalla det.. ?

Det är fan för varmt för att sola, jag klarar inte av den här värmen haha. Man blir ju helst stekt! Ligger i mammas säng och kollar runt på olika bloggar just nu. Och jag väntar även på min sega pojkvän som troligtvis fortfarande sover! :o


Dagens blogg avslutad

Lottade ut två vinnare den här gången och det blev Malin och Nathalie

Nu:

SOLA! :D


Fredagens äventyr och lite till

Vilken kväll säger jag bara! Lite skum sådär. Men hade hyffsat roligt på rålis endå! Jag lyckades även ramla och skrapa upp hela knät, och foten och lite här o där! De gör så jävla ont! Förstår inte hur jag alltid lyckas klanta mig med ngt haha men så går det väl när man har klackskor?

Nu är jag hemma och äter frukost, för det har jag inte gjort än. Ringde Marko nyss och han är heldeckad så vi ses nog lite senare idag! Hoppas vi åker till det där fina fiske stället! Super mysigt där ju :)


It's FRIDAY!!!

Precis tagit en skön dusch och nu ska jag göra mig iordning för ikväll blir det utgång! :D


Dagens blogg

Nu har jag utsätt vinnaren från dagens blogg! Kika in HÄR för att se vinnaren!

Jag kör även igång en ny dagens blogg! Vinnaren utses imorgon eller i överimorgon!

Värmen tar död på mig

Gaaah! Man klarar ju inte ens av att ligga ute i solen i mer än 10 minuter utan att doppa sig för då blir man ju allvarligt talat stekt!!!

Nadines "roliga humor".. haha

Gulle! :)

Bara det som saknas!

Nu är Nadine på g hit och fan vad vi ska steka i solen!!! :D

Det här skulle sitta PERFEKT nu!! Utomlands på en nice solmadrass! 


Nya inköp

Förbannade ungar! Ska det vara så svårt att hålla käften tills man kommer utanför dörren!? Jävlar vad arg man blir!

Hm.. hehe godmorgon! :) Klockan är inte mycket alls men ändå är jag vaken, och det är tack vare mina syskon, dom har gapat och skrikit hela morgonen.. Bläää! Men jag ska snart gå ner och äta frukost och sen ska jag nog ut i solen och sola lite :)

Inköp från igår:

Newyorker 79 :-

Newyorker 79 :-

Nu får det vara nog!

Nej! Nu får det räcka. Idag ska jag fanimej i säng i tid! Så nu sätter jag på en film och somnar till den, godnatt alla underbara!

Tänkte bara passa på att säga att om det är något ni undrar över, så fråga mig HÄR!


Nu kör vi igång en Dagens blogg!


Ju fler gånger du anmäler dig, desto större chans har du att vinna!

Någon snäll människa..

som har lust att tipsa mig om ngn bra film!? Dör av tråkighet här! Jag rättare sagt ruttnar!

Nyfödde Kevin..

Nu måste jag ju faktiskt lägga ut lite bilder på lillen också! 
Madde och David hade svårt att bestämma sig vad han skulle heta men det blev Kevin tillsist i alla fall!




Åh putte nutte! SÅ JÄVLA SÖT! I vanliga fall brukar inte nyfödda bebisar ha så mkt utseende, dom brukar inte vara speciellt söta heller men den här är otroligt söt! Nog den sötaste jag sätt haha :)

Är jag smittad?

Det blev en utekväll igår, men dock ganska sugig! 

Det började med att vi skulle hem till Sudden, när vi kom dit så var det inte spec kul så vi drog hem till Malin och natt badade haha, fan vad skönt det var! Malin tappade även sin ring men duktiga jag hittade den idag. Simmade runt som en liten fisk med simglasögon, sånna där fula som man har i simhallen ni vet? 

Aja mamma kom iaf och hämtade mig hos Mlain för ett tag sen så nu håller jag på att tråkar ihjäl. Malins lillebror var magsjuk så ja vad har jag förväntat mig egentligen? Ingenting.. Jag är säkert redan smittad som jag alltid blir när någon är magsjuk. Men hoppas verkligen inte det!!! 

Hemma kväll eller utekväll?

Nej nu dör vi snart här! Så tråkigt.. Vad fan ska man hitta på!? Antingen hemma kväll(IGEN) eller festa!? Vad sägs?

Det här ser ju inte direkt roligt ut?

Men kanske det här gör!? ;)


Världens sötaste unge!

Vaknade typ halv 2 på natten igår av att Malin bokstavligen HOPPADE upp ur sängen. När jag frågade var det var frågan om så skrek hon att Madde var på sjukhuset och hade fött! Jag blev såklart också lite hyper eftersom att det blir mitt kusin barn! Hehe. 

Vi fick inte komma ditt mitt i natten sådär så vi gjorde iordning oss direkt när vi vaknade på morgonen och åkte dit. Och jag kan bara säga att: DET FINNS INGEN SÖTARE UNGE! Han är så himla söt haha, men tyvär så hade han en tendens av att inte fastna så bra på bild! :)



Rollspel

Jag och Malin har så tråkigt att vi härmar dom på tv:n hahaha.. Kanske dags att sova snart eller vad säger ni.. ? aja vi ska väl fortsätta att ha vårat lilla roliga tills vi blir lite tröttare, vill sätta på en film men går itne att ladda ner här så det suger ju..

Badat i poolen!

Jag och Jennifer åkte hem till Malin där Malin, Sebbe och Katta var. Nu har vi solat och badat i poolen en masssaaaaa! Så nu är det dax för en varm dusch! :)


Avlidigt varmt

Gud vilken tur att Jennifer har en vattenspridare annars hade vi nog avlidit av värmen!

Men nu blir det middag och sen fortsätter vi med att sola!


Ett fågel hej

Nämen titta, jag är redan uppe! Det skulle man inte kunna tro eftersom att jag somnade runt klockan 5 igår :o
Nu blir det att dra hem till Jennifer och sola insmörjda i olja heeeeela dagen! Adios, pöss!

Min chey!

Life as we know it

Jag håller på att ladda ner Life as we know it och den är klar om ca 2 minuter. Jag kommer antagligen somna som en liten bebis så godnatt på er mina söta! 


Det tar inte mer än en minut


Vilken textstil föredrar ni?

Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för textstil på min blogg, därför behöver jag lite hjälp nu.. Så vad säger nu? Textstil 1 eller textstil 2?

Textstil 1


Textstil 2

Perfekt 2-års dag på perfekt ställe

Jag och Marko har haft en toppen dag tillsammans. Jag vaknade utan honom bredvid mig men istället en present och ett gulligt kort. Vi tog det lungt fram tills klockan 5 sen började vi göra iordning matsäck till våran picknick som vi skulle ha. Marko visste ett fint stället men mindes inte riktigt vart det låg så vi chansade men hittade inte dit. Vi stannade istället någonstans på vägen och gick rakt in i skogen, vi hittade ett jätte mysigt men dött ställe. Det var faktiskt riktigt läskigt i början, vi hittade skelett, såg en vattenorm och hittade inplastat bröd som gick ut år 2010, undra hur länge det legat där liksom.. ? Det låg i en båt som inte ens var låst utan bara knuten i bryggan. Bryggan var inte heller så fresch kan man säga haha men det var ett jätte mysigt stället som vi hittade iaf. Dit kommer vi garanterat åka fler gånger. Men man kan nog inte vara mer än högst två pers där för bryggan sjunker typ haha..

Jag ville fortsätta fiska hur länge som helst trots att Marko bara hade t-shirt på sig och höll på att frysa ihjäl.. Men man kan ju inte åka utan att ha fått en enda fisk ellerhur.. ? ;)

Ja.. Kolla själva:






Nu drar vi på picknick!

.

Blekfis

Nu har Marko kommit hem och jag tog precis en snabb dusch. Han sitter på övervåningen och "kollar på lite brudar" men det är han värd ;) haha skämt osido.. Men nu ska vi snart ut och spela lite kub, den blekfisen behöver defenitift vistas lite i solen!!! :) 


Här kan du fråga mig, jag svarar direkt!

Som ni ser så har jag skaffat en ny ikon till vänste om bloggen, under bloglovin ikonen. Här kan ni lätt ställa frågor och få snabba svar från mig. 

Våga fråga!

Vi firar 2 år idag!

Här vaknar man med ett kort och en present på nattduksbordet! 

Åååh vad glad jag blev när jag vaknade för en stund sen,
men nu är jag inte lika glad längre för nu ligger jag här utan min älskling!.. Igår kom vi överens om att han skulle åka iväg och träna på morgonen när jag fortfarande låg och sov, men idag är det inte lika kul när jag ligger här och väntar! Hehe. Jag känner mig ganska dum nu då jag inte har köpt något till honom hehe, men han får helt enkeln nöja sig med att ha mig för sig själv hela dagen!

Men, så här kommer min dag se ut idag: Jag ska snart gå upp och äta frukost, och sen vänta på att Marko kommer hem. När han gör det så ska vi väl umgås och prata lite sen ska vi dra ut på picknick lååååångt ut i skogen. Sen vet jag faktiskt inte men jag har fått en bra start på dagen och hoppas att den kommer fortsätta så!





Tack älskling!

Godnatt

Nu är det natti natti för mig och Marko, eller "natti natti" vad säger ni ;).. 


Följ mig via bloglovin

Nu har vi kommit hem igen efter att ha varit ute och fiskat(igen hehe). Eller aa vi har varit hemma ett bra tag nu faktiskt. Vi sitter just nu och kollar på en film som jag inte vet var den heter, men jag och Marko har sett den förut så ja jag tittar lite då och då samtidigt som jag kollar runt på olika bloggar! 

HÄÄÄR kan du föresten följa mig via bloglovin!


Sjukt rolig kväll!

Oj oj oj vilken kväll vi hade igår! Hade as kul! Slutade med att Marko kom och hämtade mig och vi var inte hemma förrän kl 3 men fan vad kul vi hade haha :) Vi började tjaffsa lite när vi kom hem men vi blev sams efter 10 minuter igen så det var ju toppen! 

Idag har vi inte gjort något speciellt, vi gick upp och åt frukost sen lite senare åkte vi hem till mig och åt middag med min familj, fikade också senare och nu är vi hos Marko igen och snart ska vi ut och fiska med båten med Mikaela och Alex! Super kul! Hoppas på massor av fisk bara! :D

Bilder från igår:

Reagge tema som ni ser!

Present från katta till jessica! fint!


Blev fler folk mot kvällen vill jag lova!

Sjuka folk som började kasta runt tårta HAHA!



Ikväll firar vi..

Jag, Marko och hans pappa har varit ute på tomten och spelat krocket och kub jätte länge idag, vi har också haft ett litet "vattenkrig" och haft lite roligt. Men nu är det dags att åka till Malin och göra sig iordning för ikväll ska vi fira Katta och Jessi! :)


Uttråkad eller.. ?

Haha leker lite med kameran.. 



Och här har man fått napp också..

Aaw.. ;) Sånt här killar är till för!

Första firren..


Och andra firren.. 

Utsikten: 


Klagar..

En biljett kostar liksom 350 spänn styck, då tycker man ju att det borde vara lite drag, men icke sa nicke. Aja, tur för oss att jag vann biljetterna iaf! :)

Så här såg det ut när festivalen hade pågått i en halvtimme:

Lite senare:

Men ush inte fan var det kul. Visst jag och Marko hade lite mysigt där ett tag och kom på en massa att prata om så det var ju ganska roligt, men musiken var inte alls min typ, och det var jätte lite folk vilket förvärrar hela festivalen..

huddinge rock festival.. vilket skämt

Marko gästbloggar: Ja.. tänkte att det skulle bli trevligt att åka och göra något annorlunda med min tjej idag. För vi har varit tillsammans snart i 2 år. Elli vann 2 gratis biljetter till Huddinge rock festival . Trodde det skulle bli jätte roligt , mycket folk osv.. men icke . Vi sitter i en ishocky hall med en scen och max 20 Pers i. Dom skulle ha börjat spela för 20 min sedan,men inte.. är besviken jävla skit.

Gissa vad jag precis gjorde..

Tro det eller ej men jag lyckades trampa ner foten rakt ner i toaletten..

Var förbereda på att spy..

Ja.. Som ni ser: DET HÄR ÄR VERKLIGEN ÄCKLIGT! Men det är så mitt öra såg ut för 5 minuter sedan..... För kanske ett halvår sedan så tog jag 4 hål i öronen, jag gick alltså inte till någon specialist. Jag tror att jag har tagit på "fel" ställe eller vad man ska säga. För det här hålet blir ALLTID inflamerat.. Och ja.. Nu har jag precis klämt ut skiten. USH!

Innan:


Efter:

Huddinge Rock Festival

Nu ska jag och Marko göra oss iordning för snart drar vi på Huddinge Rock Festivalen! :)


Ost och kex.. Mums

Haha Scream måste vara en av de töntigaste filmerna jag nånsin sett! Men inget slår kärlek 3000, det är verkligen den sämsa filmen ever! 

Marko kom och hämtade mig hos Malin runt 8(?) kanske.. Vi åkte sen pizzerian och käkade och sen åkte vi hem till honom och spelade kubb, gissa vem som vann? Jo det var jag det! :) Men nu ska vi smälla i oss en varsin protein dricka och sedan lite ost och kex, smarrigt :)


Är det möjligt..

Ush vad trött och seg man kan vara.. Aja jag och Malin har iaf kollat på en film och nu blir det att kolla på Scream 4 också.


Gårdagen

Godmorgon! Här är man superpigg, eller inte.. Haha vilken jävla natt igår. Hände så jävla sjuka saker men kul hade vi iaf.

Det var en snubbe som deckade igår, tror ni inte att killarna drar fram pungarna och leker med dom runt den deckade snubbens mun, och han börjar slicka på dom och ha sig när han var deckad. Hahahha så jävla elakt, videon kom upp på facebook också men är nog raderad nu, förhoppningsvis iaf! Sjuka snubbar haha! 



De blev ett par när bilder på Carro igår när jag roade mig haha :)


07:06 på morgonen

Äntligen hemma efter en rolig och sjuk natt hahah! :)

Vem fan vill ha blodpudding

Carro har åkt hem och jag och Malin är vrålhungriga, hennes pappa gjorde blodpudding till middag så vi håller på att göra pasta och korv nu istället för vem fan vill äta blodpudding.. !? Ush vad äckligt. 


Vad händer ikväll?

Nu är Carro här igen, ja de tre musketörerna kan man säga :) 
Malin har messat runt lite och snart ska vi ut och hämta lite cider som vi förmodligen ska ha till ikväll, men det verkar ganska lungt ikväll så kanske inte.. I så fall så kan vi ha det tills på lördag, det funkar ju också! :)


She is on the way

Har precis kollat klart på filmen, fan vad bra den var hahah :) Och killen i filmen var inte lite charmig heller hehe.. Men ja vad fan ska man göra nu? Malin ligger sten deckad bredvid mig och Carro är på väg hit. 


The sun is here

Om jag somnade igår medans filmen var på haha.. ska gå ut och sätta mig i solen i några minuter och sen sätta på filmen som jag aldrig hann se klart igår :)


The holiday

Nu är det filmdags och sen får vi se om jag fortfarande är vaken, men det tror jag inte haha!