Jag har inga krafter kvar just nu

Filmen vi såg igår var egentligen ingen "tjej" film men jag tyckte om den. Både jag och Jennifer fick ont i huvet av i slutet av filmen eftersom att filmen var i 3D format. För några veckor sedan läste jag i Metro att man kan bli "sjuk" av att titta för mycket på 3D filmer, vad dom menar med det vet jag då inte.

När Marko släppte av mig igårkväll så kände jag mig helt slut, trodde helt ärligt att jag skulle åka på en hel veckas säng liggande i feber. Imorse när jag vaknade så mådde jag inte precis bättre så jag bestämde mig för att vara hemma från skolan. Jag åt lättfil med banan bitar i, och en vatten melon vid sidan av till frukost. Det såg så härligt ut när barnen lekte ute i solen så jag bestämde mig för att gå ut på en promenad. Jag gick nog i omkring en och en halv timme. Tittade inte så mycket på klockan då jag funderade ganska mycket på annat. 
När resten av familjen kom hem så började det lagas potatis med köttbullar och brunsås, det var jätte gott! Ang.mitt extra jobb som jag har på en restaurang i kista, jag var tvungen att göra iordning en lista på vilka dagar jag är ledig och har lov osv. Så jag gjorde det och gick upp hit och lämnade det till min morbror(han som fixade jobbet åt mig) och så fastnade jag framför deras dator eftersom att vårat internet inte har kommit ännu.. (Men äntligen har vi beställt hem ett). 



She's a happy girl, but not all the time.

Why are you so? Why are you doing this? 
I just don't get it..

The Green Hornet

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi drar iväg på bio med Robin och Jennifer. Det ska bli skit roligt. Jag och Jennifer som har haft värsta planerna och idag får vi se om vi lyckats haha. Vi ska se The Green Hornet som börjar kl 21.15. Blir lite sent men jag somnar ändå aldrig före klockan 23.30 typ så det är egentligen ingen skilnad. Nu hoppar vi in i duschen, see you later bitches! 


Frågor och svar

Röker du?
Ja tyvär

Vilka länder har du varit i?
Thailand(2), Bulgarien, Spanien(Mallorca), Finland, Norge, Danmark och Sverige såklart. Det var nog dom.

Hur länge tror du det kommer hålla med din nuvarande pojkvän?
Det är svårt att veta, det går ju alltid upp och ner i ett förhållande men just nu så känns det som att det kommer hålla ett bra tag till!

Om du fick vara kille för en dag, vad skulle du då göra?
Knulla och träffa tjejer utan tvekan.

berätta någon dröm som du drömde för jättejättelänge sen men fortfarande kommer ihåg för att den var så konstig?
När jag var liten, omkring 8 kanske så drömde jag att jag gick in i en grotta som var gjord av is. Desto längre in jag kom desto mer hinder dök upp. Alltså hopp hinder. När jag hade sprungit i flera timmar(kändes det som) så kom jag fram till en scen där det stog massa isbjörnar och andra djur som sjöng i mikrofoner och dansade. Grottan vände och det var fullt med djur överallt och grottan tog aldrig slut haha.

Vinter eller sommar? Varför?
Sommar, lätt! Anledningen till att jag tycker så är för att på sommaren kan man sitta ute på kvällarna framför en brasa i flera timmar utan att frysa ihjäl, man slipper alla tjocka vinterkläder som man måste bära med överallt och framförallt så känner man sig så mycket lyckigare på sommaren.

Vem skulle du vilja byta liv med?
Hm, det vet jag faktiskt inte..

Om du skulle vara en låt, vad skulle du vara då?
Hakuna Matata!

Vad är det pinsammaste du har gjort i klassrummet?
Pruttat.. ?

Skulle du raka av ditt hår för 50 000 kr?
Haha ja, jag tror fan de asså. Det växer ju ut igen!

Vad hittar du och dina kompisar på när ni träffas?
Hemmarsittarkvällar eller galna utekvällar!

Hur mycket tänker du på ditt utseende/vad du äter, osv?
Jag tänker på det väldigt mycket men jag kan ändå inte sluta äta sånt som är gott!

Ifall du fick bestämma mellan att gå på stan i bara trosr och bh och få 1000 000 kronor eller att jobba som städerska hela ditt liv, vad skulle du då välja?
Gå på stan i bara trosor och bh utan tvekan haha!

Vad har du för jeansstorlek?
Jag har ingen koll på det där med storlekar, men jag har väl 36-38 om jag ens snackar om rätt storlekar nu haha.

om du fick visa antingen brösten eller fittan hela livet, vad skulle du välja då ?
Brösten!

Favoritaffär?
Har ingen direkt favorit, men tycker om Gina tricot och H&M lite mer kanske.

Hur ofta tränar du? och hur hittar du motivation?
Jag och Jennifer tränar på samma gym och vi har 3 bestämda dagar i veckan. På måndagar har vi alltid tränat efter eget pass men nu har vi börjat gå på grupp träningar- Aerobics. På torsdagar har vi också tränat efter eget pass men ska börja gå på grupp träning istället, kommer inte ihåg vilket slags träning det är. Och på söndagar så tränar vi efter eget pass. När jag funderar på att hoppa över att gym pass så brukar jag oftast tänka på den snygga kroppen som jag kommer att missa, och sen brukar jag också intala mig själv om att det inte är så himla jobbigt och att jag inte behöver köra ett så hårt pass om jag är trött. Det räcker med att gå på band i 60 min isf. Det gör skillnad!

Bästa/värsta stället du har haft sex på?
Bästa- Sängen
Värsta- På en flotte haha.

Är du nöjd med din kropp/utseende? varför/varför inte? ÄRLIGT SVAR TACK
Det beror alltid på hur man tänker. Om man tex sitter framför dator skärmen och kollar på snygga modeller så känner man sig såklart jäkla misslyckad. Men om man kollar på personer som verkligen har fula kroppar så nöjer man sig ju. Men jag är nog nöjd med det mesta i helhet, men jag önskar att jag kunde få bort min put mage haha.

Vad förefrar du, tights eller jeans?
Tights är sååå mycket skönare men jeans är också väldigt snyggt!

Vad är det värsta mardröm?
Det första jag tänkte på när jag läste frågan var att bli ensam lämnad på jordet, det skulle nog vara det värsta faktiskt.

Favorit accesoarer?
Jag älskar ringar!

Tycker du att det är fult med fräknar?
Nej absolut inte, det är jätte gulligt! (Min lillasyster ser faktiskt ut som en prickikorv på somrarna!)

Största kärleken?
Han sitter bredvid mig just nu.

Vad tycker du är det bästa att göra en fredagskväll?
Vara ute och festa med mina vänner eller ha en mysig hemma kväll med min pojkvän(bio går också bra).

Att aldrig höra eller att aldrig prata?
Att aldrig prata. Hur kul skulle det vara att kunna prata när man inte kan höra vad folk svarar?

Äta ett 1kg snor eller gå naken till skolan varje dag i en hel vecka?
Ush! Äcklig fråga. Men då skulle jag i så fall käkat 1 kg snor. Haha.

Vad ha du för framtidsdrömmar?
Jag ska ha ett bra jobb och detsamma gäller min kille. Vi ska bo i en villa nära havet med våra 2 barn.

Så varför inte njuta?

Godmorgon! Jag och Marko roar oss framför datorerna just nu, han spelar Diablo medan jag sitter här och försöker fixa lite med bloggen. Jag tröttnar så fort och det blir så tråkigt att skriva då, så här behövs lite förändring. När jag var ute och rökte imorse så sken solen och fåglarna kvittrade, det gör dom nog fortfarande. Känns verkligen som att sommaren är på väg men det är tveksamt. Längtar tills man kan sitta ute på kvällarna med vänner i flera timmar utan att frysa ihjäl. Och tills man kan gå omkring med linne och short istället för alla tjocka vinter kläder. Jag och Jennifer skulle tränat idag, men som vanligt så kommer det någonting i vägen. Vill ju komma igång ordentligen någon gång! Men jag kanske kan träna själv idag, inte så jätte roligt kanske men vill man hålla formen så måste man ju köra på! Jag gick ju ner 4 kg förut när jag tränade 3-4 gånger i veckan men det tog inte lång tid innan jag gick upp 1 kg igen hehe. 

Vi funderar på om vi ska gå ut och ta en promenad eller bara sitta en stund, det är ju så fint väder och det kan ta lång tid innan man får se solen igen. Så ja.. Varför inte njuta?

Nu kom jag föresten på att jag har praktik i skolans restaurang imorgon vilket jag inte ser fram emot, jag kommer vara död i hela 2 veckor. Och efter det så har jag praktik med Alexandra på ett café i Gallerian inne i stan. Men gud vad skönt det ska bli att slippa allt skol arbete och alla hem uppgifter. Fri som en fågel kommer jag vara!

Gold cut

Gissa om jag mår bra idag, haha.. Kom hem från stan för ett tag sen. Jag och Jennifer åkte dit för att jag skulle göra ögonfransförlängning(jag hade bokat tid) men tror ni inte att när vi kommer fram så säger dom att hon som skulle gjort det på mig inte är där för att hon har dragit ut en tand..? Då får dom ju fan meddela det men nej jag fick åka hela vägen i onödan.. Andra gången dom gjorde så.. Aldrig mer på Gold Cut asså.. Men vi kollade runt i lite affärer iaf och jag fick med mig en väska plus 2 par jeans hem! :) Snart ska jag och Marko äta middag med hans familj, det blir kött med potatis, smarrigt! 



Ögonfransförlängning

Jag och Jennifer försöker ladda ner spel till min samsung f480 men det verkar inte funka. Skit irriterande! Någon som vet hur man gör? Jag skulle gjort min ögonfransförlängning idag(hade bokat tid) men jag fick ett sms av salongen där det stog att dom inte hade fått in fransarna.. Fyfan vad sur jag blev! Vi åkte in till stan iaf för Jennifer skulle till tandläkaren, efter det så fikade vi på ett café och satt där i typ en timme haha. Sen blev vi kvar i stan tills klockan fyra och jag fick med mig att par jeans tights hem! Vi satt också barnvakt i en och en halv timme åt mina kusiner men vi kollade på djungelboken så tiden gick fort haha! :) Vi ska snart dra oss mot bussen och åka hem till Jempan. 


Skridskor på kungsträdgården

Tjena! Drog till skolan imorse och första lektionen sög- Engelska..! På idrotten åkte vi till kungsträdgården och åkte skridskor så det var inte lika jobbigt hehe, fick även med lite bilder där ifrån som jag antagligen kommer lägga in senare. Efter det så hämtade Marko mig i tumba och nu gör vi inget speciellt. Men ack vad jag mår illa, oj oj oj. Får hoppas att jag inte åkt på vinterkräksjukan! :)

Bild från i helgen hemma hos Robin


Så pinsamt

Jag har glömt bort bloggen helt dom senaste dagarna, det har varit lite mycket runt omkring och jag har haft annat att tänka på. Men jag ska försöka att skriva så ofta jag kan. Min kära mor har fortfarande inte fixat internet och jag tror fan i mig att jag börjar bli galen alltså!.. Så jäkla sega o dom fattar inte att jag måste ha internet för att kunna plugga eftersom att vårat grund material är datorer. Vi arbetar bara på dom. Ska jag behöva åka hem till kompisar och plugga varje dag när det behövs? Nej tack..! Men det löser sig väl snart får vi hoppas. Min helg har varit perfekt. I fredags var det som sagt en mysig tjej middag och i lördags så åkte jag, Jennifer, Marko och Kalle och käkade pizza i tullinge, sen åkte vi hem till Kalle och kollade på film. Det var helt okej men alla utvalda filmer sög haha! Och i söndags följde Marko med mig och tränade på mitt gym så gissa om jag har träningsverk eller haha. Han lärde mig ett och annat. Idag blir det en repris av igår, jag och Jennifer ska köra på ett hårt träningspass. Men ikväll ska vi våga oss på Arobics haha.. Sist jag var på det så gick jag där i från för det var så jävla svårt jag hann verkligen inte med.. But we try again! :)



Loggade in på facebook och såg att Katta hade taggat mig i massa foton från "fjortistiden" haha jag dör nästan när jag ser dom här. Så sjukt pinsamt att vi gick runt så här!.. Hahaha


Härlig känsla

Jag var på tjej middag igår igen, det blev kyckling wok den här gången! :) Vi hade jätte trevligt tillsammans men sen skildes vi åt, jag och Malin åkte hem till Robin och mötte upp Jennifer och Paui, sen var vi kvar där resten av kvällen det var skit roligt faktiskt. Sen skulle jag hem men ångrade mig så Marko hämtade upp mig i tumba så åkte vi hem till honom och deckade. Haha, när jag vaknade så upptäkte jag att min mobil var borta så jag sprang runt där somen ivrig höna tills det visade sig att den låg under Marko.. Och inte nog med det, jag hade mensat ner sängen också haha mysigt. 

Från förra tjej middagen!

I'm an angel

Godmorgon! Jag var precis ute och tog en morgon cigg, och gud vilken härlig vår känsla jag fick. Löven har fallit och fåglarna kvittrar, så jävla härligt! Jag och Marko vaknade för en stund sen och har hunnit ätit lite frukost också, Roger kommer och hämtar mig halv 5 så ska vi åka och kolla om vi hittar en lampa till mig på ikea, jag behöver en rullgardin också får se hur mycket dom har råd med :) Jag var som sagt inte i skolan iaf pga att vi skulle simma på badhuset och jag kan inte vara med för att jag tog hål i naveln för ett tag sen(man får inte bada i klor). Och då kan jag ju passa på att berätta också att det har lyckats bli inflamerat.. Gör skit ont. Måste börja sköta hålet ordentligt! 


En varm och mysig säng

Gud vad trött jag blev, mina ögon nästan hänger! Vi ska gå ner alldeles strax(jag längtar verkligen efter en varm och mysig säng)! Det blev ett kort inlägg, godnatt på er!


I full fart

Hej! Jag kom precis hem till Malin. Hon och Carro gick ner i köket och lagade mat medans jag håller på att kolla igenom massa kläder som jag fick av Madde. Meningen var egentligen att jag skulle ta med påsen hem till Marko och kolla där men den var så himla stor så det är inte en chans att jag orkar bära den till bussen. Jag kom knappt upp för trappan med den! Haha jag tog ju bussen hit alldeles nyss från Marko för att ta en cigg med dom här söta vännerna, tror ni inte att jag sprang i full fart ner för lavrets backen för att inte mussa bussen, och så kunde jag inte stanna!? Jag sprang i så hög fart i början av backen så sen gick den inte att stanna, skit läskigt! Men nu har jag lite brottom så nu måste jag kolla klart på kläderna, pöss! :)

En liten bebis i magen

Jag, Malin och Jennifer kom precis hem till Madde(min kusin) och David för dom ville bjuda oss på middag. Så här sitter vi i soffan och kollar på tv medans dom lagar mat hehe. Nu kom jag att tänka på att vi ska vara i restaurangen imorgon i skolan, ser inte fram emot det. Jag orkar fan inte asså haha, det är så jävla jobbigt. Jag borde nog egentligen byta linje eftersom att varje tisdag när vi ska jobba på restaurangen så får jag dubbel ångest när jag vaknar!.. Men orkar fan inte byta och gå om. Jag klarar mig nog :) Robin kanske kommer och hämtar oss här sen och kör hem oss, eller så kanske Malins pappa gör det. Får se hur det blir. När jag kommer hem så ska jag iaf träffa Katta igen, vi ska sova över hos varandra inatt men vi har dock inte bestämt hemma hos vem än. Åh nu fotar Malin Maddes gravida mage med min digital kamera, bilder kommer upp sen, ser så himla härligt ut! Nu ska jag hjälpa madde att fixa en spotify puss puss

Bryten näsa..

Good morning! :)
Jag sitter i skolan trots att jag var så jävla trött och bara ville ligga kvar i sängen imorse, speciellt när Jennifer messade mig och ville att jag skulle vara hemma med henne. Men nej jag stog emot och fick med henne till skolan på köpet. Haha. Vi ska träna efter skolan och ikväll ska jag nog vara med Katta och hon kommer nog sova över hos mig, mys! Nu måste jag arbeta, hej svejs ;) (Agnes råkade bryta näsan på en tjej på handbollsmatchen igår, kom bara att tänka på det nu haha!)


Handbolls match

Godmorgon! Vi vaknade för någon timme sen och nu håller Marko och Alex på att laga mat. Jag är dock inte hungrig så jag tänkte hoppa över middagen idag. Jag ska snart kila iväg till idrottshuset i tumba för att kolla på Agnes handbolls match, hon är jätte duktig! Ska bli kul att se, det var ju länge sen sedan sist. Hade varit roligt att ha sällskap men men.. Mikaela kom föresten in hit nyss och frågade om jag ville ha ansiktsmask eftersom att hon råkade blanda lite mycket så det fanns massor över, det är inte bara jag som har det nu utan hela familjen Juhlin inklusive mig och Alex haha! 

Haha ja här ser ni nog att hon har haft kul med handbollslaget iaf! :)

Ger dåliga vibbar

Men ändå så jävla grym!
Free fallin' med John Mayer



H&M


Step up

Jag är hemma hos Marko. Vi ska ha en liten film kväll med alla step up filmer så nu sitter vi bara och väntar på att den första filmen ska ladda klart. Jag äter föresten pizza IGEN, precis som jag och Jennifer gjorde igår natt haha! Men men, så länge man tränar så är det okej att inte tänka så mycket på vad man äter :)


Läskigt


Underbara tjejer!


















Härlig bild!



Bjuder på den här

Snart är det middag, efter det åker jag hem till Marko och umgås med honom ikväll. Vi laddade ner en bra film förra veckan som jag ska vill se, så det kanske vi gör. Kommer dock inte ihåg vad den heter. Jag håller på att ladda in bilderna från igår på facebook. Lägger upp några här också lite senare om jag hinner.

Vad hade ni för er igår kväll? Fest? Mys med pojkvännen? Hemmarsittarkväll med familjen? :)

Så typiskt dig.. hm

Vi åt tacos på tjejmiddagen. Hela stämningen var jätte mysig, till en början.. Vi hade jätte roligt, spelade olika kort spel och pek leken. Antar att ni inte förstår vad som menas med det men det betyder att någon säger tex: "vem tror ni kommer spy ikväll?" Och så ska alla peka på den personen man tror kommer spy, om man själv får 5 pekar på sig så ska man dricka fem klunkar. Man ska alltså dricka så många klunkar som man får fingrar pekade på sig.

Vi drog vidare på fest hos Fredrik smith och till en början var det skit tråkigt. Jag kände inte många alls där. Faktiskt bara en, och mina vänner som jag kom dit med. Jag försökte att hela tiden tänka "håll ut, det blir roligare snart" för så brukar det ju vara. Men ingenting hände och jag funderade på att börja dra hemmåt, men jag sku´lle ju sova hos Jessica. Det blev en massa strul om att jag hade sagt att jag skulle sova där(men inte lovat någonting). Det är klart att jag måste få dra därifrån om jag inte vill vara kvar, det ska ju vara fifty fifty, om dom vill stanna och jag inte så får man ju komma överens. Jag kunde ju bara dra då som om det skulle spela någon roll om jag sov i samma hus som dom eller inte, skullle inte ens sova i samma säng. Men det är skitsamma orkar inte bry mig blir nästan alltid tjafs när personer dricker.. Det bara är så liksom. Men nog om det. Just ni sitter jag med Jennifers i hennes säng och äter hemmagjord pizza, så jävla gott! Typiskt fylle käk(fast att jag inte ens hann bli full ikväll haha! Drack ganska mkt ändå tycker jag men nej inte ett skit hände haha.. :) Men tkr ändå det är skönt nu, så slipper jag ligga och yra här i sängen. Men nu ska jag äta klart sen somnar vi nog ganska fort båda två haha. Godnatt påer!


Härlig kväll med dom bästa

Heeeej! Jag och Jennifer håller på att fjanta oss, vi är nog ganska trötta båda två efter att ha varit i skolan till klockan 1 och sedan gått till vård centralen fram och tillbaka 2 gånger för att Jennifer är så klantig och glömmer
sprutan hemma haha! Vi ska snart börja kika in i garderoben och sedan sminka oss och åka vidare.

Bjuder på lite bilder från idag i skolan! Se & le!





Hahahaha

Ombytningsrummet i restaurangen! (tisdags)



Ge mig!


Love you girls

Det känns så himla bra efter ett hårt träningspass och jag känner redan nu att jag kommer ha rejält med träningsverk imorgon! Jag, Jennifer och Alexandra åkte till zinkensdamm efter skolan för att ställa frågor på ett vandrarhem, efter det var vi tvungna att åka till medborgarplatsen och besöka scandic hotell och ställa yttligare några frågor. Nu är jag hemma hos Marko, vi har precis badat och ätit mat, nu håller vi på att ladda ner en film men det står att det kommer ta över 3 timmar att ladda ner.. ? Hehe kan nog ha att göra med att jag har spotify på. 

Imorgon är det tjejmiddag hemma hos Jessica med alla tjejorna, det ska bli så jävla roligt ser verkligen fram emot det! Jag, Katta och Agnes ska åka dit lite tidigare och hjälpa till att städa och fixa iordning så att det blir riktigt fint *längtar*!


40 minuter försenat

Morgon! För en god morgon kan jag ju inte direkt säga att det har varit, jag och Katta fick vänta på bussjäveln i 40 minuter. Snacka om surt! Nu är jag iaf i skolan och det är skit skönt, vi kollar på en film som suger men det är gör inget haha, bara vi slipper arbeta! :)





Tänk vad mycket kärlek kan göra!

Hej! Jag har precis kommit upp ur ett varmt bad. Jag känner mig jätte fräsch nu efter att ha smörjt in mig i spa body, rakat benen(allt annat också förståss!;-)), smörjt in mig med body lotion över hela kroppen och klippt tå naglarna. Nu sitter jag i min sköna säng och målar naglarna, det blir jätte fint! Jag har precis smsat lite med min söta älskling också så nu är jag på toppen humör! Tänkte krypa ner under täcket snart så jag säger godnatt nu! (som några av er redan vet så har vi fortfarande inget internet hemma, men jag försöker att blogga så mycket jag kan när jag har möjlighet. Jag bloggar därför också ganske ofta genom min mobil telefon så ber om ursäkt för dålig bild uppdatering, jag vet nämligen inte hur man lägger upp bilder från mobilen till bloggen.. ) sov gott på er alla!

Tankar blir till meningar

Jag var precis och kollade på ett gym med Malin och min moster, det verkade faktiskt ganska bra där men jag tränar ju redan på ett annat gym! Förövrigt så har min dag varit skit jobbig(i skolan i alla fall) då vi har varit i restaurangen hela dagen, lärarna är på oss som iglar så fort vi inte är igång i arbete! Haha. Jag har skit ont i fötterna nu så det är tur att Roger kommer och hämtar mig ikväll!

Nu ska jag och Malin fortsätta med det vi höll på med, uppdaterar senare pöss! Här kan ni kika in hennes blogg! ;) www.tankarblirmeningar.blogg.se


Otaggad

Efter att Jennifer har legat och slaggat hit och dit i ca två timmar nu så är jag ganska otaggad på att vara vaken längre så jag funderar på att stänga ner datorn snart och bara somna. Jag blev genast så himla trött, så jag säger godnatt med den här bilden! :)


Ge oss sommar!


Doppade grönsaker

Jag hade som sagt väldigt svårt att sova inatt, jag somnade klockan 8 utav anledningen att jag var arg på mamma och protesterar ibland genom konstiga metoder. Den här gången blev det att lägga sig så tidigt som möjligt för att bevisa att det inte finns någonting att göra hemma utan internet. Jag vaknade runt klockan ett och kunde sen inte somna om förrän klockan hade slagit förbi 4:a.. ? Sen halv sov jag bara resten av natten och vaknade hela tiden av mina konstiga drömmar. Men jag har faktiskt inte varit speciellt trött idag, jag orkade gå till skolan och jag orkade åka och träna och jag orkade åka med Jennifer hem. Vi ligger nu i hennes säng och väntar på middag, sedan ska vi väl vila lite sen blir det film med doppade grönsaker i dipp *mums*!

Nu börjar jag bli fundersam..

Det har måste vara 5:te gången jag vaknar till inatt och klockan har ändå inte slagit förbi 2 än. Undra om det kan bero på att jag inte rökt på hela dagen igår.. Eller så är mina konstiga drömmar anledningen till att jag vaknar..? Jag har haft väldigt svårt att somna om hela kvällen men nu går det verkligen inte. Jag är faktiskt lite små skraj fast att jag inte vet varför.. Har en känsla av att någon sitter och tittar på mig eller något!? Haha det här börjar bli konstigt. Jag är nog bara virrig. Godnatt på er!

Vad tycker du om rasism?

Jag är ingen rasist och jag har inget emot invandrare. Men därimot så hatar jag när invandrare som blir insläppta i sverige kommer hit och bara förstör. Jag menar dom borde vara tacksamma för att vi tar emot dom överhuvudtaget, om dom tycker om att förstöra så kan dom göra det i deras eget land. Jag tycker naturligvis att det är fel av svenskar att förstöra också. Men annars så förstår jag inte varför man är rasist och är emot en person pga hans/hennes hudfärg, det är liksom inget som man kan ändra på, nej det där är bara fjanterier! (Jag hoppas att ingen tar illa upp, det här är bara mina tankar och funderingar kring frågan:))

Love it!


Såg den här jackan när jag och Malin var i stan och letade efter en frisörsallong där dom gör ögonfrans förlängning. Den är verkligen uber snygg, men jag hade inte råd med den just då. Men när jag får min lön så får vi se om det blir shopping eller en ny mobil *hmm* ;)

Ångesten kommer krypandes

Gud vad jag är hungrig, jag hann ju inte äta frukost men Eva håller på med maten så det är väl klart snart! Jag har verkligen ångest inför imorgon, då skolan börjar.. Jag vill verkligen inte. Jag orkar inte. Jag vill inte att allting ska vara begränsat, man måste anpassa sig efter skolan hela tiden. Och alla prov och allt som jag har att ta igen, jävla skit! HATAR SKOLAN!


Familjen annorlunda

Godmorgon! Vi ligger i sängen och kollar på familjen annorlunda, kollar på en familj som har 12 ungar, jag förstår inte hur man orkar ush, men vill man ha det så är det upp till en själva :-) vi ska väl stiga upp och äta frukost snart iaf sen ska jag åka med till min farmor på middag :-)

Är det fest eller?

Vi har precis spelat rappa kalja med 3 fulla kärringar, inklusive 4 fulla gubbar också(jag vann;-))haha, mamma och roger har lite party här hemma! Men nu ligger vi säkra här uppe i sängen och tittar på en spök film den är riktigt bra faktiskt:-) klockan är ju ganska mycket så vi lär somna vilken sekund som helst. Godnatt!

Mamma och pappa övning

Vi har precis ätit en god middag med familjen och gäster, det var jätte gott men jag fick en jätte mätt mage på köpet! Så nu ligger jag här i sängen med mina söta pojke bredvid och orkar inte röra mig. Vi hade tänkt natt gibba eller göra något annat roligt men sen insåg vi att ingen av oss hade råd och då var det inte lika roligt längre.. Hehe. Nu kom Vilgot och Tess in i rummet, perfekt mamma och pappa övning(haha nej nu skojar jag faktiskt bara;-)). Vi tänkte ladda med kort spel, yatzy och kanske någon film också lite senare:-)

Mysig morgon!

Godmorgon! Jag och marko ligger i sängen och myser, jag vaknade egentligen för någon timme sen då min syster hade gjort frukost till oss men marko var för trött för orka gå upp just då. Nu ligger vi iaf här och kollar igenom gamla bilder på hans mobil, haha nu blir jag alldeles full i skratt! Vi har inga planer för idag men vi kommer nog bara ta det lugnt då ingen av oss är på hugget. Nu ska vi fortsätta våran mysiga morgon:-)

Godnatt!

Vi har haft en jätte mysig dag men nu måste vi tyvär krypa ner i sängen så att vi inte sover bort hela dagen imorgon!


6 juni 2009- 6 januari 2011


19 månader idag♥

Hur fungerar photoshop?

Godmorgon! Jag sitter hemma hos Marko och försöker lära mig hur photoshop fungerar så att jag kan fixa en ny header, men det krånglar bara som vanligt! Vi sitter här och funderar på om det är kramsnö ute, för om så är
fallet tänkte vi gå ut och göra en fet snögubbe lite senare! 

Den här bilden använde jag i photoshop, ögonskuggan är alltså inte riktigt. 


Du tog en halva med dig..

Nu när jag sitter här och läser om din sorg så kommer känslorna tillbaks. Man känner igen sig så mycket och jag vet ju vad vi pratar om.

Jag minns inte mer än att jag skrek varje morgon, jag ville ju ha dig tillbaks.. Du hade funnits där hela mitt liv. Ända sedan födseln. Men en dag var allting bara borta och det gjorde för ont. Det mesta är bara minnen nu.. Jag tror att jag glömmer bort mer och mer för att jag är för feg för att tänka tillbaks, för feg för att tänka på hur det kunde ha varit. Allting är så förvirrande, jag är säker på att du är en underbar människa, det är iaf vad jag minns. Du kunde komma ihop dig med folk och ha ett häftigt humör, och du var inte alltid den bästa på att ta ansvar men jag vet också att du var snäll, riktigt snäll. Du ställde upp och gjorde saker för våran skull, och du spenderade gärna dina sista pengar på oss. 

Jag minns att det var mitt på ljusa dan, jag hade varit busig och farfar ville prata med mig. Jag blev livrädd och smällde igen dörren till mitt rum. Han lovade att han inte skulle skälla på mig, för att det inte hade med det att göra så jag öppnade dörren. Jag trodde fortfarande inte på honom så jag stack bara ut huvudet. Mamma, farmar, Eva, Julia och Anton satt samlade runt köks bordet. Han bad mig att jag skulle sätta mig ner en gång till, han var väldigt lugn i tonen. Jag satte mig ner och lyssnade.

Han var på sjukhuset och det var för sent.. Allting var för sent.
Det hade gått så lång tid utan att någon hade agerat. Jag tror att jag förstog mer än vad jag tror. Bara inte just då, för i den sekunden så var det ju bara som en stor chock och jag skämdes så mycket. När jag tog steget in i rummet och såg honom ligga där så visste jag bara att allt skulle bli bra, jag ville inte lyssna på vad mamma sa.

Jag tyckte så synd om honom för alla sladdar han hade instoppade i hela kroppen, jag tyckte att det såg ut att göra så ont. Jag glömmer aldrig den där äckliga sladden som var djupt intryckt mellan halsen och bröstet på honom, jag kunde inte fatta att den gick rakt igenom. Mamma sa åt mig att jag kunde prata med honom, han skulle höra vad jag sa men han skulle inte kunna svara. Jag hade absolut ingenting att säga, jag var så rädd. Och jag visste ju att allting skulle bli bra så det kunde jag säga när han hade vaknat igen. 

Det var dags för Malins familj att åka därifrån, hon grät hela vägen hem. Jag minns inte riktigt vad jag gjorde eller hur vi tog oss hem därifrån, men jag vågade inte visa att jag var ledsen så jag sprang runt och lekte kull med min kusin. 

Jag minns inte heller när vi fick reda på att han hade gått bort. Men dagarna därpå var jobbiga. Jag minns inte så mycket mer än att jag ställde mig nedanför balkongen och skrek och grät varje morgon när jag skulle till skolan. Flera gånger blev mamma övertalad om att jag skulle få stanna hemma men många gånger blev jag också iväg skickad. I skolan när mina kompisar frågade vad som hade hänt så la jag till ett fult skratt för att ingen skulle se att jag var ledsen, jag skämdes så mycket för att prata om det och det gör jag än idag. Min fröken la till något som: Men ellinor det är väl inget roligt!? Och jag förstog ju direkt vad hon menade. 

Mina kompisar ville ju fortsätta att leka som vanligt och det var ju då som jag behövde dom som mest, men istället så stötte jag bort dom. Jag ville inte vara med och leka längre och jag började gå raka vägen hem efter skolan. 

På kvällarna skrek både jag och Julia. Vi skrek och vrålade efter honom. Vi låg nog bara och väntade på att han skulle komma in och säga godnatt, men han kom aldrig igen.. 

Åren gick och det var väl inte förrän då vi började leta efter svaren. Jag vågade väl inte fråga så mycket kring det men det kan jag tänka mig att Julia gjorde. Och Anton blev ju också äldre med åren så då stog ju han också där utan honom. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska eller hur jag vill tänka kring allt det här. Det var så länge sedan allting hände och det värsta är nog bara att tänka tillbaks på hur jobbigt det var just då. Det är klart att det inte är lätt nu heller men betydligt enklare. Det svåraste av allt är nog att prata om honom, jag tror inte att jag har gjort det på riktigt sedan han gick bort. Jag och mamma har väl haft något kall prat om honom men inte mer än så, jag lyssnar mest. Jag tror att det kan vara så jobbigt just för att jag inte vet hur jag ska reagera, eller för att jag tror att andra förväntar sig en viss reaktion av mig. Men egentligen så måste det ju vara lika pinsamt för personen som frågar också, och jag förstår inte vad det är jag skäms över, jag har ju absolut inte gjort något fel. 

Du kommer inte tillbaks och vi blir aldrig en familj som förut igen. Men det är smällen man får ta ibland.. Jag minns en kväll när jag fixade mig inför en fest jag skulle gå på. Volymen var maxad och jag stod framför spegeln. När du gick bort så ärvde jag ditt halsband med dom där två fiskarna i. Jag har på mig halsbandet lite till och från, och just den kvällen, jag minns inte om jag skulle ta av eller på halsbandet, så hörde jag hur någon röck tag i mitt porslin bakom mig och liksom drog runt det i hyllan. Jag blev såklart väldigt rädd eftersom att jag är livrädd för "spöken". Men på ett sätt så visste jag att det var du. Som om det bara kändes på något sätt. Ibland får jag sånna där små vibbar och vare sig det är du eller inte, så kommer jag alltid att tro det!

Jag har många gånger fått höra av mamma att: du är så lik honom Ellinor! Ni har samma gångstil och du har fått hans personlighet. Har även fått höra att han mådde likadant psykiskt som jag kan göra ibland. Och vem vet inte bättre än min mamma? Men det här är ingenting som jag tycker är jobbigt eller mår dåligt över, jag är bara glad att han lever vidare i mig! Med mig! 

Allt blev så konstigt när du gick bort, det känns som att vi förlorade fler personer än en. Folk runt omkring oss började dra sig undan och bete sig konstigt. En del slutade höra av sig och släktingar som egentligen borde funnits där stack bara. En del har kommit tillbaks men några står fortfarande på fel sida. Det är klart att det var svårt för vår omgivning, dom visste väl inte vad dom skulle säga eller göra, men man gör det inte bara enkelt för sig och backar undan. Det var ju jobbigt för oss också, speciellt när det blev som det blev. 

Om du ser det här, så måste du veta att jag saknar dig av hela mitt hjärta. Det känns verkligen som att du är här nu, här inne i rummet och jag är jätte rädd. Men du ska veta att jag älskar dig. Du finns i mitt inre!



Teddybjörnen fredriksson


Ted Gärdestad- Jag vill ha en egen måne. Den här låten har alltid påmint om 
dig. När jag var yngre så sjöng vi alltid den här låten på musik lektionerna i 
skolan, jag försökte alltid att hålla mig så länge som möjligt men sen brast 
jag ut i tårar och sprang därifrån. Så kom alltid min lärare med varm oboy.


Om bloglovin


Klicka här för att bli medlem på bloglovin!

Chatt ruta längre ner!

Om ni rullar ner en pytteliten bit på bloggen så ser ni en rosa ruta där det står: Jag svarar. Där står det när jag är online och då är det bara att klicka i rutan och skiva ner dina frågar (om du nu har några;)) så svarar jag. Om du vill så kan du också skriva in ditt namn precis under rutan! :)


Ibland får man..

Jag hade så tråkigt efter att jag gick hemifrån Katta, så jag bad mamma köra mig till farfar och Eva. Farfar gick över till min farbror och kollade på hockey medans jag och Eva kollade på film och tjockade oss med massa godis. Jag har gästrummet (där datan står) så jag har nog fullt upp hela natten nu ;)

Boring day

Heeeeey! Vad har ni för er? 
Själv sitter jag hemma hos Katta och vi väntar väl mest på att Jennifer ska komma, sen vet man aldrig vad som händer.. Nej men tror dom ska ut och hitta på något men jag ska nog hem :) Skulle egentligen ha varit med Marko men han har ont i ryggen igen så han orkar inte.. :/ Aja hittar väl på något annat roläääät! 

En bild från nyår, var bara tvungen att sminka mig lite och ta på mig mina nyårs kläder +smycken trots att jag var magsjuk :p





Smärtan

Godkväll! :)
Jag sitter i soffan hemma hos Marko just nu. Jag kollar runt lite på datorn och försöker hitta någon orsak till varför jag alltid har så ont i magen. Smärtan sitter oftast precis under revbenen eller bakom revbenen, det är svårt att förklara men det är så jävla jobbigt. Marko tycker att jag borde söka upp en läkare och jag funderar faktiskt på att göra det snart, har ju haft problem med magen sedan jag var liten men har aldrig tagit reda på varför. Tror att det kan bero på stress eller ngt sådant också men det visar sig väl :)

En bild från när jag och Malin var i stan på en liten shopping runda :)

I'm alone

Jag är frisk, jehuuu! :) Men eftersom att magsjuka smittar 2 dagar efteråt också så är det ingen som vill vara med mig idag heller, utom Malin men dit vågar jag inte åka för hennes familj har också haft någon slags magsjuka och eftersom att det kan ha varit någon inflensa med andra bakterier så kan jag bli smittad igen och det skulle ju vara förjävligt om jag blev det.. 

Jag är iaf hemma hos min morbor just nu, hela familjen har ätit middag här och det var ett bra tillfälle till att kunna låna datorn eftersom att vi fortfarande inte har något internet *snyft*. Jag har inte gjort ett skit idag förutom att möblera om mitt rum och jag kan ju inte direkt påpeka att jag är nöjd, hur jag än fixar och trixar i mitt rum så blir det inte bra.. Men men ska iaf fixa bildtapet snart så då blir det kanske lite bättre :) 

Kan tyvär inte lägga in några bilder från igår för den här datan har inte rätt uttag för att stoppa in minneskortet.. :/


Rasmus köpte spel kort innan bowlingen, så ja här står vi! :)