Vad tror du bilden betyder?

Nu har vi suttit och ritat ganska länge, Malin är inte klar än hon ritar fortfarande men min sitter uppe på väggen nu ;)


Tog bild med datakameran så den blev inte så bra, men visst är bilden snygg? ( Malin som ritade bilden) ;)

Teckningar på väggen

Hur kunde det bli såhär? Men men.. det kanske löser allting.

Jag har varit ganska deprimerad på senaste, hoppas ni fortsätter att läsa min blogg ändå, det går nog över snart, hoppas det!

Nu ska iaf jag och Malin sitta uppe och rita lite, det går lika bra att rita av sig som att skriva av sig, dessutom så kan man ju skriva något till bilderna också. Jag har bestämt mig för att sätta upp alla bilder jag ritar  på en vägg i mitt rum, kan vara lite roligt sådär. Ganska smart idé va? ;)

Vad tycker ni om skatten?

Hm, jag, Malin och mamma sitter och pratar om att betala skatt. Jag tycker inte om att man måste göra det, men det är ju bra att det gör så att vi får gratis sjukhus och tandläkare och allt sånt där. Så det är svårt att säga hur man egentligen vill ha det. För ingen vill ju behöva betala för att få sjukvård heller? Det är svårt det där! ;)






Åh gud vad jag önskar att jag var rik! Men vem gör inte det egentligen!?

Bättre tider

Har varit inne i stan med Katta, Jennifer och Alexandra idag. Har inte varit på så bra humör men det var väl trevligt endå, förutom att jag är fattig och inte hade råd att vara med och shoppa.

Sitter förövrigt och kollar på lite gamla bilder, lite sorgligt sådär. Men vem lever i ett himmelrike helatiden? Det kommer nog bättre tider snart, hoppas på det men får se vad som händer ;)

Fy fan


GRATTIS!!!!!...

Jag har inte hunnit blogga så mycket idag, har varit ganska mycket runtomkring mig, är så jävla förbannad just nu och har varit det i någon timme, (Jag orkar inte med det här längre, tänk på det! Och gattis föresten, du har lyckats igen!). Jääääääävla skit. Orkar inte skriva ska försöka sova så den här fucking känslan försvinner. Adios..

Inget val

Jag är äntligen klar med mitt engelska arbete, fan vad skönt! Så nu får vi lite extra rast också ;)

Så.. då har vi idrott snart då, jag ooooorkar inte vill bara hem och vila!


Lite tid

Det var skitstressigt imorse, jag sprang runt som en galning och hittade ingenting, och så glömde jag såklart det viktigaste som jag skulle ha med när jag går til skolsyster idag, jag borde lagt fram det igårkväll, ush vad klantigt! Efter lunch har vi idrott och typ INGEN ska vara med, roligt.. Då måste jag vara med ensam, men men.. man har ju inge val i skolan.




Ikväll kommer Marko till mig ;) Ska bli skitkul eftersom vi inte ses så mycket längre. Skolan tar upp så mycket plats och så måste jag ju ha tid för mina vänner också!

Bandy och fotboll som gamla tider

Vi har hunnit spela bandy, fotboll och kollat på idol. Haha det var sjukt länge sedan man gjorde sånna saker för nöjets skull, när man var liten och var ute på gården och spelade fotboll och lekte tjuv och polis och allt annat. Det var iaf skit roligt haha, mycket gott skratt. Malin är där nere och säger hejdå till Sebbe nu. Mamma kom precis upp och sa att jag inte får röka utanför dörren "för att det luktar om alla kläder" men det är ju för att jag luktar rök när jag kommer in, det luktar ju inte igenom dörren som hon tror.. Haha konstigt. Både jag och Malin är jätte trötta så vi ska nog sova när hon kommer upp (efter jag har borstat tänderna såklart ;)) Haha.

Jag mår så jävla illa så det är helt sjukt, var bara tvungen att säga det.


Skönhets tävling för små barn

Kollade precis på ett program som handlar om små barn på ca 9 år som är med i skönhetstävlingar, herregud dom klär ju tjejerna i sexiga modell kläder och sminkar dom så att dom ser ut som horor, ursäkta språket men man tycker ju synd om dom. Hur kan man skapa sånna tävlingar för så små barn? Dom blir ju helt förstörda om dom inte vinner.. :o




Sjuka människor asså..

Sitter hemma hos mig med Malin och Carro nu och pratar om gårdagen, så trött på allt jävla krångel hela tiden. Hoppas vi kommer på något roligt att göra snart så att vi slippet sitta här och prata om massa skit! ;)




Potatisgrattäng

Nu är vi tillbaks igen, det gick bra på ungdomsmottagningen och allt är som det ska! ;) Ska prata lite med mamma sen om att malin bor hos oss och sånt, det håller på och krånglar en massa. Nu ska vi äta potatisgrattäng, mm.


You came into my life


Kom igen, komentera nu!

Nu är jag hos Katta, vi ska dra oss iväg mot centrum och fixa lite grejer och sen till ungdomsmottagningen..
Min dag har varit bra hitils, hur har eran varit? ;)

Heja Mickis

Nu ska jag gå ner och kolla på tv, vet inte om Katta kommer hit snart och kollar med mig, får väl se. Nu hejar vi på dig Mikaela! ;)

Vad gör man?

Datan har segat upp sig igen, sooooom vanligt! Suck! Har försökt ladda ner massa låtar från igår men har ännu inte lyckat. Aja vad gör man :)

Mikaela med i tv

Åh herregud, vilken natt -.- Hur fan orkar man hålla på så som gör? Låt henne vara för helvete (Var bara tvungen att skriva av mig).


Kl 10 idag så kommer min pojkväns syrra vara med i tv, på tv4, passa på att kolla då ;)

Kalabalik

Det är kalabalik här, men skitsamma nu ska jag försöka sova, godnatt! ;)

Snark..

Fan, hon somnar ju aldrig -.- Jag hade ju tänkt sätta på idol men det går inte nu då blir hon galen för att jag inte låter henne sova.. Hm, vad finns det för annat roligt att göra tro? Snark

Kissomanen

Har previs varit ute och tagit en cigg med Malin, Katta, Michelle och Max och nu försöker Malin sova men det går inte så bra för henne haha! Jag sitter ju uppe och det smittar av sig ;)


Nämen, här är ju kissomanen! ;)

Woow

Nu har jag äntligen lyckats ändra lite mer här på bloggen, blir så glad när jag lyckat! Malin stack iväg från mig för att träffa sebbe, undra vad dom gör egentligen;) Vad tror ni? 

Sunshine

Back to normal again, I love you♥








Jag är så klantig

Jag och min syrra fick en varsin sån här på julafton, några dagar efter det så hade jag en stor hemma fest (som inte var meningen) och då blev min snodd, det var väl rätt åt mig men men.. 

Jag hade redan en som såg likadan ut men den är från thailand så den är inte spec bra inge minne eller ngt typ, ska försöka klämma in, hm ca 40 låtar i den men tror inte ens att minnet kommer räcka till det! :( Hihi

hjälp?

Är det någon som vet hur man laddar ner låtar från youtube? Eller jag vet hur man gör men kommer inte ihåg vad sidan heter där man gör låtarna så att man kan lägga in dom i mobilen..

Jaaa

HEEEEEEEEEEEEJ! Nu är jag hemma från skolan, Malin ska bo här i några dagar så vi kommer att ha skit roligt! Jippiiie.







ÄNTLIGEN!

Nu har vi rast, äntligen! Sköönt, jag har ju jobbat ihjäl mig. Är klar med arbetet nu, hoppas inte jag får något nytt nu bara;) Då döööör jag. Nu måste jag kila, pöss pöss!

Malin bor hos mig nu

Sitter i skolan och ska snat ha miljö och säkerthets lektion, fyfan det är så jävla tråkigt och svåååårt! Vi har varit på "studie besök" idag om man nu kan kalla det så.

Efter skolan ska jag hem och vara med Malin, hon ska bo hos mig i några dagar. Vi är ju släkt så hon känner sig nog hemma och sånt, men i min säng får hon inte sova ;) Vi ska fixa en madrass åt henne som hon får ligga på på golvet! hehe.


I taket lyser stjärnorna

Jag kan inte sova.. så tänkte sätta på filmen: i taket lyser stjärnorna. Det är mycket lättare att somna till en film, men jag tycker inte om att somna med datorn på, aja.. får göra det idag. Godnatt på er!

Still hope

Säg att du är ledsen och bevisa det när jag behöver det. Jag ser tillbaka på tiden som varit, jag trodde ärligt talat på dig alla gånger. Håll i mig dom dagar som går för annars kanske du tappar mig. Jag är ingen prinsessa, det här är inget himmelrike, jag är bara en drömmare som hoppas på att det ska bli sant. Jag kommer att fortsätta att hoppas, trots att jag vet att jag inte borde. Jag vet att det är för sent men jag vill inte bara ge upp. Jag har varit naiv, trodde att allt var perfekt men i själva verket så har jag aldrig fått någon riktig chans. Jag har alltid haft så många drömmar om dig och mig med lyckliga slut, men jag börjar förstå. Du ber mig om förlåtelse, ber om mig, men jag vet ju, och jag är så ledsen.

..

Nu sitter jag här och väntar på att Katta ska komma och lämna mina skol papper, jag skulle egentligen ha pluggat en massa idag men jag har varken kunnat eller haft lust. Jag måste egentligen sova så att jag är pigg och glad imorgon i skolan, men det känns inte som att någonting spelar roll just nu! 

Det är så himla svårt att förstå andra ibland, jag förstår varken hur du tänker och du förstår inte mig. Tänk så mycket lättare allt hade varit utan känslor


Over and over again, always the same..

skicka vidare

Sitter hemma hos Malin, vi har precis kollat på Skicka vidare. En film som handlar om en pojke som vill förändra världen. Han vill hjälpa personer med saker som dom själva inte kan göra. Han försökte tex hjälpa en uteliggare/alkis att komma på benen igen. Pojken ville att uteliggaren sen skulle hjälpa 3 andra personer som inte kunde gör det själva. Sen skulle dom 3 personer som fått hjälp av uteliggaren hjälpa yttligare 3 var och att det här sedan skulle nå ut till hela världen så att världen kunde bli bättre. I slutet var det 3 killar som spöade en annan, pojken ville då hjälpa honom men då blev han knivhuggen av dom 3 killarna, han avled på sjukhuset. En jätte bra men hemsk film!


I hope your change your minde

I did'nt know that you didn't care about me, but now I know.. and it hurts. If you change your mind, just say it now and not later!..

...



You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love enough to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I'm mad at you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No…No
No broken-hearted girl

Now I’m at a place I thought I’d never be…Oooo
I’m living in a world that’s all about you and me…yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don’t wanna be without my baby
I don’t wanna a broken heart
Don’t want to take a breath with out my baby
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way..No..No
I don’t want a broken heart
I don’t wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No…no…
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl

My happiness

Kärlek är att tala sanning, kunna lita på varandra och att känna sig trygg. Kärlek är en blomma som kommer att blomma föralltid. Kärlek är att kunna vara sig själv, kärlek det är att uppleva någonting fantastiskt!

Kärleken jag vill ge, den finns oftast inte me
hur var det när orden inte ville komma fram
jo då fick jag ändå alltid ligga i din famn
jag undrade hur länge du skulle stanna kvar
du fick mig alltid att må bra
när jag behövde hjälp med mina kryckor
så var det du som fick fram mina skratt rynkor
jag lovar att lågan kommer brinna
den ska aldrig få försvinna

Om jag inte hade varit där
så hade vi aldrig träffats så såhär
det var den sjätte
som det blev till något bättre
jag minns hur du såg på mig
när jag satte mig på dig
och när det var fråga om tid
så var det bara vi
jag kommer att stanna kvar
så länge du är rar
om du vill dela med dig av din framtid
så kan jag lova dig ett föralltid

Jag har tur som får spendera så mycket tid med dig, jag älskar dig Marko ♥

One more time

Kattade visade den här låten för mig igår, jag har hört den förut men aldrig tänkt på att den är så jävla bra, nu är jag kär i den!


Bröstförstoring

Hm, hur man väljer att ha så stor bröst så att man måste ha nån slags hållare åt dom förstår jag inte. Tänk att gå runt med 2 hängande meloner under linnet varje dag och dessutom att riskera att få rygg problem.
Dom med bröstförstoring löper tre gånger högre risk att ta livet av sig eller dö av drogmissbruk, det avslöjar en ny svensk stude.
Men man kan ju aldrig vara säker på att det som sår är till hundra procent sant.

Jag förstår dock inte hur man kan tycka att det är snyggt att ha så himla stora bröst. Det måste kännas mycket bättre att ha normal stora eller små bröst. Jag förstår dom som har något fel på sina bröst, eller fel kanske jag inte ska säga för alla bröst ser ju olika ut och det är inte fel att dom ser ut på ett speciellt sätt, för det gör ALLA bröst. Om den ena tutten tex är större än den andra, så kanske man vill fixa till det, eller kanske något annat. Men om man redan har stora bröst och vill göra dom större så tycker jag bara att det är konstigt. Spec att göra dom jätte jätte stora för det är absolut inte snyggt!

Vad säger ni? Vad tycker ni om bröstförstoring?




Skippa ciggaretterna!

Oj, nu såg jag att 2 långa inlägga hade hamnat i utkast, men dom skrev jag innan helgen så det är lite sent att lägga upp dom nu :) Vi har kollat klart på en av filmerna som vi har laddat ner, vi kollade på Crank 2. Helt okej film men ingen speciell. Det tar dock 4 timmar innan den andra filmen är klart så får se på den imorgon antar jag.. :( Vi har hunnit åka ner till OK och handlat cigg också, jag har ju varit så duktig och trappat ner massa men nu har jag brytit det löftet, måste försöka igen. Jag vill verkligen inte röka så länge att det blir omöjligt att sluta men man förstår inte hur svårt det kommer att bli det är nog därför rökare aldrig tar tag i det från början. Jag vill inte sluta som en i släkten som troligen har kol, för er som inte vet vad det är så är det en sjukdom som man får pga rökning, hals strupen krymper bara mer och mer och tillslut kan man knappast andas. Jag tycker att det är tråkigt att cigaretter ens har uppfunnits och att dom säljs i affärer tycker jag är helt sjukt. Dom borde inte få säljas, men det handlar ju bara om pengar. Det är bara så onödigt för dom pengarna förlorar man ju igen för kostnaderna för dom som drabbas av tex cancer och annat och behöber vård.



Why did this happen?

När man tänker tillbaks på saker man gjort tillsammans med dig, det är då man saknar dig som mest. Ibland var du det ända som kunde få mig att skratta, du var våra glädjen spridare, när du försvann så försvann en stor del av glädjen här i salem och tumba..


Den här låten är tillägnad Malin, från hennes bror.

Som ett ljus, när det tänds så finns där bara ljus, men när det slocknar så kommer det att vara mörkt föralltid!...

Vad passar dig bäst?

Snygga och simpla naglar som i princip passar till allting.

Bild 1


Bild 2


Här nedan har vi lite mer avancerade naglar.

Bild 3


Bild 4


Bild 5


Bild 6

Dom här naglarna är inte spec fina enligt mig, ser lite ut som häx naglar, men designen eller vad man ska kalla det är fin.

Vilka naglar tycker ni är finast? Och vilka skulle ni helst vilka gå runt med? ;)

Tackade nej

Hm, han tackade nej till remember me.. Får väl se om han kan hitta någon bättre film.. det tror jag inte att han kan! Han tycker ju bara om zombie filmer, och sånnt som det bara är blod överallt och det är ju bara äckligt! Aja, får väl låta honom bestämma den här gången :P

Remember me!

Nu är der lördag, jag hann inte blogga något mer igår. VI festade hemma hos Jessica bara jag. hon, Katta och Dessan tillls det kom lite mer folk. Det kom dock nästan bara killar ;) Nej men det var inte speciellt mycket dra så jag funderade på att börja dra mig hemmåt, och precis när jag hade sagt till Marko att han kunde hämta mig så blev det skit roligt, så typiskt! Men men.. det var ju roligt att vara med Marko också så det gjorde inte så mycket :)

Idag ska vi ta det lugnt och bara kolla på film hela kvällen, det ska bli jätte mysigt! Marko håller på att kolla på remember me trailern så snart får jag veta om han goskänner mitt val ;)



Riktiga sötnosar! ;)

La fiesta!

Min lektion börjar om ca 1 minut, så jag tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg. Nu ska vi ha mentor sen slutar vi, då drar jag och Katta hem och äter, fixar med allt vi ska göra och sen möter vi upp Jessica och Agnes någonstans och med dom ska vi festa.

Marko ska nattgibba med sina grabbar, (jätte roligt -.-) haha, så vi kanske ska mötas upp på kvällen och sova hos varandra, men det beror ju på hur sent det blir och sånt så vi får se vad som händer. Hoppas iaf på en lyckad kväll! ;)


Tell me why


Så jävla duktig för att vara så liten!

Min kära vän


Här är min kära vän Katta, hon har fått för sig att hon ska börja bära slöja. Hon säger att hennes kärlek till gud har blivit så stor. Haha du är lite konstig du.. men jag älskar dig endå ;)

Här kan du följa hennes blogg om hennes tro till gud www.kaaatta.blogg.se (Inga elaka komentarer tack, hon tar det här på allvar och det är ingen som ska bli sårad här inte)


Hej rast, nu ses vi här som många gånger förr

Hej kära rast, nu är vi här igen som många gånger förr. Vi möts varje dag kl kvart över 9, 11 och kvart över 1. Snart är det dags att säga hejdå igen, jag kommer sakna dig, men vi ses snart igen!

Haha.. jag vet att jag är sjuk men jag är bara så jäääääkla flamsig! ;)


Muntligt

Kom precis fram till skolan, får se om det är skolfoto idag då. Vi har matte hela dagen, sen mentor sen slutar vi! ;) Vi ska förklara cirka 12 matte tal muntligt en och en med läraren idag, får se hur det går!

Börjar nu, ha det gött!

Kvällsmål

Marko körde precis hem mig men jag gick till Katta, tror att jag ska sova här. Stackars dom som var så hesa idag i idol haha.. Bara för det så kommer dom antagligen inte komma vidare. Men nu ska vi äta kvällsmål och sen sova, godnatt ;)


Hm, ja så här ser det inte precis ut men.. ;)


ss

Nu ska jag och Marko kolla på idol,det ska bli jätte roligt hihi. Hoppas ni får det lika roligt som mig! ;)
Föresten, vem/vilka hejar ni på i idol? Vem vill ni ska komma till final? Jag hejar på Alice och Olle :)

Hahha

Haha den här videon är så jääääävla roligt jag skrattar på mig!

Scary

Läskig eller vadå !? :o

HAHAHAHAHAHAHAH!


Rester

Nu är vi klara, katta sitter och småäter på min tallrik (rester) ush, haha! Har inget spec att skriva för tillfället så jag skriver mer ikväll! ;)

Marko 1 och Marko 2

Nu har jag och Katta sovit i någon timme, fan vad skönt. Jag är så himla trött jag skulle nog kunna gå och lägga mig igen och sova hela natten. Nu ska vi iaf äta mat (jag är hungrig, IGEN!) Är alltid hungrig. Sen kommer Marko och hämtar mig när han har tränat klart. Lite komiskt att min kille heter Marko och är serb, och Kattas blivande kille heter Marko och är serb, båda bor dessutom i samma förort ;)

Haha

Ni trodde väl inte att jag skulle ta nakenbilder hehe?






Sexigt

Sitter och kollar på sexiga Katta när hon duschar haha. Marko bad mig ta en bild på henne så jag ska göra det nu, hoppas han blir glad när han tar upp mobilen :) Hehe.

Vad har ni gjort idag? ;)


pous

Nu är jag hemma hos Katti, stor fisarn! Vi har tur som slutar 11 på torsdagar. Sen tar det ju bara en timme att komma hem också men det får vi stå ut med, det är ju trotsallt vi själva som har vart att gå i liljeholmen. Katta ska snart duscha och hon tvingar mig att vänta med henne i badrummet, så då kan jag ta med mig datan in dit och blogga lite! ;) Vi måste plugga matte idag. Föresten jag fick vg på en svenska uppgift, gratta mig! :D




Forever young ;)

De tre livräddarna

Det var en gång en vandrande pinne, en säl och en panda som var bästa vänner. Dom skulle utföra ett uppdrag, nämligen att rädda deras vän Katta kanin. Hon hade blivit till fångatagen av en ond jägare.
De tre vännerna började vandra ut i skogen, när ett träd plötsligt föll ner framför dom. Hur skulle dom nu ta sig förbi den smala skogsvägen? Ingen av dom kunde ju hoppa, men som tur var så kom det en örn förbi flygandes just precis då så de tre vännerna bad om hjälp. Örnen greppade tag i trädet och flög sedan sin väg. De tre vännerna blev glada men även rädda, dom trodde aldrig att dom skulle få se honom igen.
Dom fortsatte sin vandringsfärd mot den onda grottan där Katta kanin befann sig.
Dom gick och gick, tillslut kom dom fram. Men när dom väl såg grottan så såg dom även att det var ett troll som stod och vaktade utanför. Dom frågade varandra hur dom skulle göra och tillslut slog det dom att dom skulle använda Pandans trollstav. Pandan skulle precis trolla bort trollet, då han märkte att staven var trasig. Sälen ålade tillbaks till trollstavslagret och tog med sig två styckna nya tillbaka, ifall någon skulle gå sönder igen.  
Nu var sälen tillbaks igen, och pandan var redo att trolla bort trollet, när trollet var borta så sprang den vandrande pinnen in i grottan för att rädda Katta kanin. De andra två vännerna väntade utanför. När den vandrande pinnen inte kom tillbaka på en lång stund så blev dom oroliga. Dom bestämde sig därför för att gå in och kolla så att allt var okej.
Jägaren hade nu fångat den vandrande pinnen i samma bur som Katta kanin. Pandan och sälen blev då arga och trollade bort jägaren också. Nu var dom fria och nu kunde pandan och Katta kanin leva lyckliga i alla sina dagar. 



Här kan du läsa min och Alexandras saga som vi gjorde på svenska lektionen! Haha vad tycks? ;)

Saga

In tha schoooool! Woho, vi har precis skrivit en saga 2 och två haha, ska försöka lägga in den så fort som möjligt! ;)


Dagens l`t



N´r jag sa att vi hade brottom till bussen sa overdrev jag lite, men allvarligt nu m`ste jag kila fñr snart missar jag bussen ;)

SL







Bussen kommer

Sitter hemma hos Katta, vi har precis bytt om och s`nt. Vi ska ju ha skolfoto idag, om det nu ens ´r det. Dom informerar s`d`ligt i skolan -.- annars har vi svenska idag.. :( orkar inte. Efter skolan m`ste jag hem och plugga s`det ´r s`min dag kommer att se ut, inte s`rolig kanske! Nu m`ste vi kila till bussen, ha det bra och passa p`att komentera ;)!

Sweet dreams

Klockan är snart 11 så jag måste faktiskt sova nuuuu på stört. Jag ska upp klockan 5 imorgon, hur ska jag orka komma upp? Shit! Hoppas mitt alarm ringer imorgon, annars missar jag skolfotot. Ni får veta mer imorgon, och jag kommer antagligen att lägga upp det enskilda skolfotot här på bloggen, om det inte blir för fult dvs.
Godnatt allihopa, sov gott! ;)

Tacksam för ett jaaa! :)

Om det är någon som har lust att hjälpa mig med min header så släng gärna in en komentar någonstans :) Skulle bli väldigt tacksam. 

Btw, är det någon som tycker att jag bort ändra teckensnitt? Varför/varför inte?

Det är fruktansvärt svårt att ändra på sitt beteende

Jag har precis käkat en nattmacka, precis det som man absolut inte ska göra innan man går och sover om man vill gå ner i vikt! Attans också, men äsh vadå ibland gör väl inget ;)? Jo det gör det faktiskt. Det är så otroligt svårt att ändra på sitt beteende och på sina vanor. Men om man verkligen vill och kämpar på, så klarar man det! 

Någon som har svårt att sluta röka eller käka godis kanske? Eller någon som har ngn speciell rutin du haft sen du var liten? Är det svårt att ta bort den rutinen? 


För mycket godis= fettma eller diabetes. Haha jag är ganska flamsig nu så det fick bli en lite roligare bild, och det här var den bästa jag kunde hitta!


Rökning dödar!

Ajja bajja Ellinor -ååh, jag måste!

Gud så stökigt jag har det i mitt lilla rum, ajja bajja Ellinor! Imorgon är det nog dags för dig att städa. Åååh, det orkar jag ju inte. Men joo för nu måste jag få ordning lite. Desto renare och fräshare det är, desto bättre trivs man och desto bättre mår man! Det är bevisat! Så håll det alltid städat i rummet. Haha kanske inte så intressant samtalsämne men det bara ploppade upp ur huvudet. 

Men föresten, vad händer i helgen? Är det bara chill eller är det någon som ska festa!? 


Hur roligt ser inte det här ut att vara, haha nja.. Jag hoppas inte att det slutar så här på era fester?

The pain is gone now

Jag gick med Katta idag efter skolan, det var då vi busade med hennes kamera hihi! :) Sen kom Marko hem till mig så kollade vi på idol tillsammans, skönt att känna glädjen igen! 

Hoppas ni har haft en toppendag!



Noo life :)

Haha! Jag och Katta busade lite hemma hos henne, vad tycker ni om resultatet? ;) 

5 års vänskap, hur det än kommer bli mellan oss i framtiden, så kommer jag aldrig kunna glömma en sådan underbar vän som du. Det kommer alltid att finnas något kvar! <3

Skolfoto

Nu funkar datorn lite snabbare ;) fan vad skönt, nu kan jag ägna lite tid åt att svara på komentarer, om inte mamma kommer upp snart och ska sno datorn från mig, hon har ropat ganska länge att jag ska komma ner. Jag har försökt kolla på fronter (skolsida där information om skoldagarna finns) men det går inte, eller aa jag vet inte hur man gör.. Våran parralell klass ska ha skolfoto imorgon men vi vet inte om vi ska ha det också, det är ingen som har sagt något så det är ju bara att gissa då. Vi skulle egentligen haft skolfoto i måndags men fotografen var sjuk, så jag gick upp kl 5 och sminkade och fixade mig massa i onödan -.- orkar inte med den en gång till haha, man vill ju sova -.-

Aja hoppas det är imorgon iaf, det är bara att chansa ju!;)

back soon

Den här datorn är oerhört seg så jag måste prova att starta om den och se om det hjälper. Jag vet inte om det kommer att funka men ni kan ju bara hoppas på att få ett intressant inlägg snart ;)

-.-


Har engelska lektion och det suger! Blir så jävla irriterad på att jag inte fattar vad vi ska göra, hur vi ska göra och vad fan det står i boken. Måste översätta vartenda ord och det tar så lång tid så jag kommer ingenvart. Sen har vi idrott och så måste vi gå skit långt till gympa salen, först har vi till och med teori, jippiiii!... åh är så himla irriterad!

unga mammor

Vad tycker ni om unga mammor?
Jag tycker att det kan vara hur gulligt och mysigt som helst, men också väldigt modigt.
Ap, ap, nej nu säger jag inte att jag vill ha barn.

Spana in www.ellamarie.blogg.se om du tycker att det är intressant med unga mammor, hon är inte bara en ung mamma utom också tvilingmamma!


Dagens fråga!

Just nu är jag brunett, men i somras hade jag ljust hår. Så nu är frågan, vad passar jag bäst i? Jag hittade ingen bra bild på när jag är brunett och jag har ju inte fått min kamera än så kunde inte ta en bild heller. Men det får duga sådär.
  
Bäst som brunett,                              eller blondin?

Dagens att inte se fram emot

Dagens att inte se fram emot: Att mamma kommer hem och skäller ut mig för att jag inte har gått till skolan men ändå tar hem en kompis. Ända sen jag var liten så har hon varit jätte sträng med att om jag är hemma från skolan så får jag inte gå ut eller ta hem kompisar. Hon har alltid sagt att om jag är så "sjuk" att jag inte orkar gå till skolan så borde jag inte orka vara med kompisar heller.. Och jag har alltid hatat den regeln. Jag har alltid tyckt att det är upp till mig hur jag vill gör med min skolgång. Speciellt nu när jag går på gymnasiet så tycker jag verkligen inte att det är hennes sak att säga vad jag får och inte får göra med min skolgång, jag har valt att gå på gymnasiet, men det är frivilligt, så jag tycker att jag borde få avgöra själv om jag vill eller inte vill/orkar eller inte orkar gå till skolan. Jag har varit hemma 2 gånger från skolan sedan den började och det är absolut inte mycket för att vara mig, jag har skärpt till mig jätte mycket. Men jag känner faktiskt att desto längre det går detsto mer känner jag för att vara hemma från skolan, och det är inte bra. Jag vet att det egentligen bara är att gå till skolan, sen om jag inte orkar vara kvar så är det bara att åka hem för då vet hag att jag inte kommer att åka hem för då var det ju helt onödigt att jag satte mig på bussen i 40 minuter för att komma fram till skolan. Jag måste och vill gå till skolan, det är bara morgonbiten som är så himla jobbig! Det går dock bra annars, jag trivs i klassen och ser fram emot allt vi kommer att gå igenom tillsammans, men..
Jag saknar min gamla skola och dom gamla klasskamraterna!


Jag har väntat hela dagen på att bli räddad, och äntligen!

Nu ska jag springa ut och sno en cigg av Katta, äääääntligen jag har väntat hela dagen på att någon ska komma och rädda mig. Jag har sprungit runt och letat i hela huset om jag kan ha glömt att röka upp en cigg, jag har till och med letat i Rogers lådar för där brukar man hitta lite småfynd ibland om man har tur! Nu måste jag kila, Malin kommer hit sen också, kommer bli ett jävla liv på mamma..! ;)


Vad sägs om misshandeln?

Undra om det är sant att Paow har blivit misshandlad av Kissie? Man vet aldrig vad man ska tro när man läser storbloggarnas bloggar, dom skriver ju så mycket för att provicera och få mer läsare också! Jag tror iaf på Paow, Kissie har gjort bort sig totalt flera gånger så hon sitter längst ner i hinken! Vad tror ni om misshandeln?

www.malinfrodin.blogg.se - min kära kusin som haft blogg en längre tid, men har precis kommit igång från sin blogg paus. Föresten så tog hon skolfoto idag, SÖT VA?


www.kaaatta.blogg.se - min kära vän som precis startat en ny blogg, kolla in henne!


Oj jag somnade om

Jag var så himla trött imorse så jag gick och la mig igen, inte så smart eftersom att nu har jag missat skolan. Men jag var bara så hiiiimla trött. Jag gick upp precis och nu har jag ingenting att göra. Mamma tvingar mig fortfarande att vara hemma när jag har varit hemma från skolan, jag får alltså inte gå ut på hela dagen.. Riktigt töntig, gymnasiet är frivillgt så hon borde inte kunna bestämma längre, men vad är mammor till för? -.- Nu ska jag gå upp, lägga mig i min säng och kolla på idol som jag missade i fredags. Någon som såg det? Var det bra? ;)

Oj jag somnade om

Jag var så himla trött imorse så jag gick och la mig igen, inte så smart eftersom att nu har jag missat skolan. Men jag var bara så hiiiimla trött. Jag gick upp precis och nu har jag ingenting att göra. Mamma tvingar mig fortfarande att vara hemma när jag har varit hemma från skolan, jag får alltså inte gå ut på hela dagen.. Riktigt töntig, gymnasiet är frivillgt så hon borde inte kunna bestämma längre, men vad är mammor till för? -.- Nu ska jag gå upp, lägga mig i min säng och kolla på idol som jag missade i fredags. Någon som såg det? Var det bra? ;)

<3

Jag kan inte dra mig från datorn, det leder nästan alltid till att jag går och lägger mig hur sent som helst och verkligen måste kämpa för att komma upp ur sängen dagen därpå. Jag har iaf pratat med Marko precis så nu känner jag mig lite gladare;)<3

Vill du bli följd via bloglovin?

Nu har jag blivit på ännu sämre humör, det är helt sjukt hur kissie beter sig skumt. Ena dagen säger hon en sak och andra en annan. http://www.kissies.se/?p=10481#comments Det här inlägget är helt sjukt! Jag måste iaf gå och pyssla om mig lite nu, borsta tänderna, smörja in mig osv. Så nu blir det bara godnatt!
Om du vill att jag ska följa dig genom bloglovin så hör av dig, jag gör det gärna ;)

.

Det har varit ganska stressigt och jobbigt idag så jag har inte hunnit uppdatera. Tråkigt.. men men sånt händer. Vi har fått arbeten på arbeten hela dan i skolan idag, så har fått suttit och pluggat hela dagen men det känns endå inte som att jag har hunnit få något gjort. Jag har fått en mobil av markos syrra för min har gått sönder, skönt att ha något iaf. Vi skulle haft skolfoto idag men det blev inte så för fotografen var sjuk (stressade hela morgonen i onödan) ååh. Det här kanske inte blev något bra inlägg för jag är jävligt irriterad så jag borde sluta skriva nu, ha det bra hej!

Var med och tävla


Vem vill inte vinna ett valfritt plagg på www.fashionbox.se ? Om du vill vara med och tävla så måste du först


1. Kopiera bilden ovanför & lägga in på din blogg, samt länka till fashionbox.se.

2. Gå in på fashionbox, leta upp den vara du skulle vilja vinna &
länka den i en kommentar hos utankontroll.blogg.se.

3. Glöm inte att motivera varför just DU ska vinna detta plagget!

Vilket parti tar du?

Jag har aldrig varit intresserad polotik, men det här året har det varit så mycket snack om det på tv osv så man har jag lärt sig en massa utan att vara medveten om det. Så nu är min fråga till er: Vad ska du rösta på, eller vad skulle du röstat på om du var över 18? ;)

Irriterad!


En söt liten topp från Gina med rosett (dock visar den magen så jag har ett linne under till och med!!) och jeans, sen lockar och ska ha på mig mina gucci-ballerina. Blir väll bra? ;) Lyckas jag se ut som en söt flickvän? Det tycker jag! Det här kommer jag fixa galant.. ;)

Nej men faktiskt, så farligt kan det inte vara! Jag menar, dom är nog inte som min hemska familj.. Usch, årets kräftskiva med dom slår allt! Min farmor försöker få tag på mitt nummer så hon kan skälla ut mig efter det jag skrev i min blogg, haha skickade ett brev (senila kan väll inte använda telefon?) där jag skrev att jag menade varenda ord jag skrev. Kommer aldrig träffa dom igen förhoppningsvis! Men tro mig, jag önskar det var på ett annat sätt.. :( *buuuhu*

Att man ens kan skriva något sådant, hur lite respekt kan man ha för sin familj? Och så som du skriver om din farmor, det är endå därifrån du fick ditt liv. Du skrev ut i din blogg att du skickat ett brev till din farmor där du skrivit: Senila kan väl inte använda telefon? Hur kan man bete sig på det sättet och få det att se ut som att man är stolt över det!? Du är inte klok!

Attans att jag inte har blondinbellas garderob bara för idag, hade ju varit hur lätt som helst att hitta någonting riktigt tantidigt då! :( Jaja, hur svårt kan det vara..?

Det säger nog sig självt.

Jag hade en HEMSK mardröm om att det var en undersökning och att Vänsterpartiet ledde över Moderaterna, till och med så att jag vaknade upp helt svettig och förbannad! Sjukt..! Men så är det med mig, blir rasande när jag hör någon ska rösta på ett parti som jag tycker inte gynnar landet, och jag blir ännu mer förbannad när folk inte ändrar sin åsikt, fast jag berättar vad som är “rätt”.

Funkar lite så, jag har rätt och det finns inget annat sätt än mitt. Tyvärr! Haha

"Och jag blir ännu mer förbannad när folk inte ändrar åsikt, fast jag berättar vad som är rätt". Vad är det som får dig att tro att just DU har rätt? Varför skulle inte den person som vägrade att ändra åsikt ha rätt? Sverige är ett fritt land, och då ska alla också få tycka till om vad som helst, alla har rätt till egen åsikter utan att någon ska sätta sig emot dom. Du har såklart också rätt till en egen åsikt, men det irriterar mig att du skriver att du blir förbannad för att alla inte tycker samma sak som du. Varför tror du att vi har demokrati egentligen?

Vad tycker ni om dom här inläggen som Kissie har skrivit?

Dummare än vad hon är

Jag läster precis ett inlägg i Kissies blogg, jag förstår inte ens varför jag lägger ner tid på att läsa den för jag blir bara så himla irriterad på det sättet som hon försöker trycka ner andra kända bloggare för att få sig själv att framstå som en bättre person än dom. Enligt mig så skämmer hon bara ut sig själv, och gör sig bara dummare än vad hon egentligen är!

Om min helg

Oj, nu har det blivit en oplanerad helg paus igen. Jag ska skärpa mig. I fredags var vi hemma hos Johanna, vet var en helmysig kväll med alla nära och kära samlade för att fira Jennifer! Som sagt så var vi i bredäng, på vägen hem sprang vi in på någon krog i 15 min och sen drog vi vidare. Jag fick så ont i fötterna så att jag var tvungen att byta till gympa skor, snyggt va!? ;)

Igår var jag på natt bio med Marko, Joel och Leo, ja.. om man är ensam tjej så får man alla killa för sig själv!
Idag så ska jag bara ta det lugnt med Marko sen ska jag hem och plugga lite också, visst är jag duktigt? ;)






Sleep over

Woow, haha, nu har vi sjungit singstar och haft det lite roligt. Vi hade en liten massage stund ockso, as skont. Katta har inte alla bokstaver pa den har datan sa att ni vet om ni undrar varfar jag skriver sa konstigt. Vi tankte satta pa en film nu och kolla pa den innan vi somnar, jag ska namligen sova har. Det var lange sen vi umgicks sa har, men det kommer nog tillbaks nu nar vi har borjat i samma klass igen, hoppas det iaf! Hoppas ni har haft en trevlig dag, min har varit toppen. godnatt! ;)

Intresserad?


Här kan du köpa färglinser billigt om du är intresserad ;)

Tjejkväll

Imorgon ska jag och tjejerna fira jenniger och ha det mysigt hemma hos Johanna, till en början iaf. Sen vet man ju aldrig vad som händer senare på kvällen. Kanske drar vidare på någon fest eller hittar på något annat roligt. Grattis till dig Jennifer i efterskott! ;)

Fullbokad helg

Nu har vi pluggat klart, eller nja, men inte långt ifrån klart iaf. Jag höll på att bli tokig så det var nog bäst att jag la undan papperna en stund. Får fortsätta ikväll eller nästa vecka, jag har ju ganska fullt upp i helgen så där tror jag inte att jag kommer kunna klämma in något. :)

Pluggaaar

Hej hopp alla sötnosar! :) Jag sitter hemma hos Katta och pluggar, vi har ju en del som ska bli klart tills nästa vecka, orkar egentligen inte men det är ju inge bra att skjuta fram massa grejer för då blir det inget gjort. Vi har iaf haft en mysig pratstund för ett tag sen! Nu blir det mer plugg, ciao ;)


School

Kom precis till skolan, nu gäller det att vara pigg vare sig man vill eller inte! Så det är bara att köra på. Vi slutar 11, så idag blir det ingen lång dag inte! ;) Vi börjar snart så jag måste stänga ner datorn nu,

Fler inlägg kommer in senare, ha det gött!


Pluggat, jag är bäst

Jag känner mig jätte duktig! Har suttit och pluggat engelska en stund nu, jag hatar engelska! Men nu var det faktiskt inte så jobbigt, så bra att man alltid kan göra allting posetivt! ;) Jag är i vanliga fall inte posetiv när det gäller engelska för det har jag verkligen hatat sedan jag var liten. För det första kan jag inte lära mig det, jag försöker bara göra det som ska göras, och för det andra så hatar jag att prata engelska för jag kan inte utala, jag vet att det inte gör något om man säger fel men jag har bara någon slags fobi så det går inte. Jag kan inte ens prata engelska med mina kompisar. Never. Nu känner jag mig iaf väldigt duktig så nu förtjänar jag faktiskt att få en liten tupplur, godnatt sötnosar! (Jag är toppenglad!) :D


Syskon

Snart kommer barnvakten hit och ska passa mina syskon, jag har föresten kanske aldrig berättat om dom, det är ganska kompliserat. Men.. så här är det:


Haha, det är alltså många syskon som bor här. Ganska jobbigt men det kan vara mysigt ibland!

Top model

Jag, Katta och Jennifer kollar på top model. Det är så himla många modeller som är rakade, håller ni inte med? Men det är inge fel med det, jag tycker det är ganska konstigt, varför skulle just alla snaggade tjejer dras till att bli modeller?


Origentering

Jag är äntligen hemma efter en lång dag i skolan, pust. Vi fick massa engelska uppgifter som vi skulle bli klara med men jag hann inte så jag fick ta hem.. och massa som jag missade i måndags också. Jobbigt men det är bara att ta tag i sakerna på en gång så löser det sig! Vi hade också origentering och eftersom att jag satsar på ett högre betyg än g där så origenterade jag i skogen med några andra tjejer från klassen. Tråkigt bara att det regnade men det gick bra iaf! :)


Sjuk boken

Oj oj oj oj oj, jag kom just på mig själv om att jag inte har haft tid att blogga på hela dagen idag, egentligen kunde jag gått in från Markos dator men jag ville ju tillbringa så mycket tid som möjligt med honom eftersom att vi inte hade träffats på en vecka. Jag känner mig fortfarande lite småkrasslig men inte sjuk, det går till och från hela tiden.. Jätte jobbigt så jag vet inte vad jag ska göra eller om det kan vara något allvarligt. Kanske inte, men man börjar ju bli orolig så jag har börjat skriva i min "sjuk bok" om hur jag mår varje dag och vilka tider jag har feber osv. Hoppas inte det är något och tror egentligen inte det men det kan vara bra att kolla upp endå! ;)


Då var det hejdå föralltid..

Har precis varit och lämnat katten hos en kompis, fan jag vill inte han var ju så söt! Anledningen till att vi fick ge bort honom var att min syster tror att hon är allergisk, men hon säger att det inte är så jobbigt, att hon bara nyser en gång på morgonen så jag förstår inte vad som är problemet. Om det är någon som är allergisk så är det faktiskt jag, det säger även mina kompisar. Men man vänjer ju sig, det kanske inte är så roligt att vara snorig hela tiden men det finns ju faktiskt allergi tabletter så det går ju att göra något åt saken om man vill, men hon verkar inte vilja det. Roger började iaf tycka att katten var jobbig så det blev också en utav anledningarna till varför vi gav bort den. Men det borde egentligen inte heller vara något stort problem för katten växer ju endå upp efter några veckor och den lekfulla personligheten försvinner nog mer och mer. Men men.. så är det, så nu är min lilla Morris borta.. Kommer sakna dig!

16 och tvillingmamma

Jag har suttit inne på bloglovin och kollat runt på olika bloggar, och då hittade jag en blogg som jag aldrig läst förut men som är jätte fin och varm. Det är en tjej som är 16 år och tvillingmamma. Hon utrycker sig så himla härligt och jag beundrar hur stark hon är. Tycker verkligen att ni ska ta en titt! ;)
http://ellamarie.blogg.se 

Bloglovin

http://www.bloglovin.com/blog/1979327/ellinorfrodin?claim=mhvxh4drddn"<följ min blogg med bloglovin!;) 
Om ni inte är medlemmar, så kan ni bli det nu;) http://www.bloglovin.com/sv/signup

Haha!

Haha jag sitter och smyg lyssnar på Marko och Leo när dom pratar på skype, dom vet inte att jag hör dom hihi.  hoppas man får reda på något roligt, nu gäller det bara att vara tyst! :D

Ingen miss

Jag har suttit hemma heeeeela dagen och bara ruttnat, jag har mår fortfarande illa och har skit ont i huvudet. Jag har känt mig jätte konstig dom senaste 3 veckorna så mamma ska boka en tid hos läkaren. Man tror oftast att det är värre än det är, men jag har haft yrsel och sånna grejer så det är lite läskigt. Jag får hoppas att ni mår bättre än vad jag gör ;) Jag hoppas inte att jag har missat massa i skolan nu iaf för då blir det bara jätte jobbigt.. :/


Prison break

Syrran har äntligen gått till skolan, YES! Nu kan jag smyga in i hennes rum och sno hennes brison break sässonger. Gud vad kul nu har jag något att sysselsätta mig med hela dagen! :)


Är han inte snygg? ;)


Sjuk..

Fan jag är sjuk.. Så typiskt. Sitter och kollar på tv och har dö tråkigt! Och dom där satans myggorna bara flyger sunt här inne och biter mig, inte skönt! Speciellt inte när man får myggbätt på fötterna det är det värsta som finns. Jag kommer antagligen bara ligga inne hela dagen idag så jag har tyvär inget att se fram emot.. ;)

Supertrevlig kväll med vännerna.

Jag hade en super trevlig kväll med vännerna igår! Först var det förkrök hos Malin och sen drog vi vidare. Kom hem runt 3 så gissa om jag är trött idag hehe. Helt jävla sliten också ;) Imorgon är det skola vilket jag inte ser fram emot. Skönt att vi inte får några läxor, det är något som jag kan tycka är värst med skolan. Idag blir det iaf en hemmakväll för jag är så himla trött!


Give me some help

Jag försöker komma på några bra låtar som jag kan ladda in i min ipod, men kommer inte på några. Någon som har något förslag? jag måste ju ha något att lyssna på i skolan på måndag;)


A R G

Jävlar vad arg man kan bli. För 5 minuter sedan var jag uppe i 100 på arg skalan. Min "kära" lillasyster kastade min dator i golvet och då röt jag till ganska rejält, hon kan vara en sån jävla snorunge ibland. Fy fan asså börja tänk på vad konsekvenserna blir för dig när du beter dig som du gör just nu. Du kanske inte förstår hur det blir, men du kommer aldrig mer få låna min dator och det kan du ge dig fan på!!!

Idolerna av idol!

Jag lovade ju att lägga upp två klipp på dom som jag tyckte var bäst igår, det blev 3 stycken. Men jag hittade även en som sjöng idag som var duktig, men han har ju såklart inte kommit upp på youtube än så honom får vi hoppa. :p


Sjukt härlig ton, förstår inte hur man kan byta mellan tonerna sådär. Om ni inte har kollat på idol så måste ni verkligen se det här klippet.

Och jag håller på att blir galen, försöker lägga upp en video på den grymmaste snubben i hela programmet. Han heter iaf Olle Hedberg så ni kan ju bara söka själva. Han är sjukt grym, snygg och jävligt charmig enligt mig! Lyssna bara på hur han spelar gittar!;)

Nu börjar idol, sätt på tv:n!

Idol börjar om en minut, skynda er att sätta på tv:n! Ska bli super kul att få se alla roliga människor som gör bort sig. Det är faktiskt ganska roligt med folk som driver med juryn men jag tycker att det är ganska onödigt att göra det om man kan sjunga och faktiskt kan komma vidare. Som en av tjejerna gjorde igår, hon var jätte duktig på att sjunga men endå så kastade hon bort sin chans, men hon hade ju tur för hon fick ju trotts allt en ny chans ;) Aja, alla gör väl misstag ellerhur? ;) När idol är slut så tänkte jag iaf lägga upp 2 klipp på dom två personer som jag tycker var bäst igår. Jag har redan hittat mina favoriter! Ciao

Har jag rätt eller fel?

Hur tycker ni egentligen att man ska vara som person? Tycker ni att det är okej att leta upp bråk, att verkligen leta efter något fel hos en person för att få bråka och slåss? Är det okej att ge någon en rak höger för att han/hon har kollat på en?
Det tycker jag absolut inte är okej. Jag tycker inte alls om när man ser en person som går fram till en annan och tänker ge personen spö för att han/hon har fått en blick. Det är bara så omoget, om man tycker om att slåss så tycker jag faktiskt att man kan börja på boxning eller köpa en bosningssäck som man kan hänga upp i sitt rum och slå på när man känner för det. För det är så fegt att gå på andra människor för att man själv inte har något bra liv. Det ska inte gå ut över någon annan ifall du är arg och vill få ut din ilska genom att slåss! Eller vad tycker ni, har jag rätt eller fel?  


Ge dig inte på något pga din illska...

Börja på boxning istället!


För att jag har varit så dålig på att lägga upp bilder


Malins födelsedagsfest! ;)



Jag, Agnes, Carro, Mikkan, Katta och jennifer rökte vattenpipa hemma hos Jessica


Jag och älskling :)


2005-2010 <3

Jag ska inte till grönan

Just nu skalar jag potatis, jag har nyst ca 8 gången sen jag började skala, lite roligt sådär haha. Jag ska inte in till grönan som alla andra ska ikväll, jag ska faktiskt bara vara ute och prata lite med en kompis ;) Jag skulle egentligen träffat min älskling idag men han är ju sjuk så till jag kan ju passa på att hälsa att han ska krya på sig så att jag slipper sakna honom ;)


Så här ser middagen ut här ikväll, och jag längtar verkligen tills maten är klart för då får jag ta min efterlängtade cigg. Det har faktiskt gått jätte bra för mig, visst har det varit lite kämpigt men det var såklart jobbigast den första dagen, nu är jag stolt över mig själv;)!


Motorcykel olycka, vila i frid

Har fått veta att Jennifer Ritzén dog i en motorcykel olycka igår.. Jag kände inte henne och vet inte mycket mer än att hon gick i Söderby Friskola då hon gick i högstadiet, och att hon var bästa kompis med Joanna Green (det var jonatans syrra, han gick då i min klass). Dom var alltid med varandra och dom var hur tajta som helst. Om hon aldrig hade satt sig på sin motorcykel så hade det här aldrig hänt, eller om hon bara hade svängt åt höger istället för vänter så hade hon förmodligen levt nu, det är så sjukt. Det är som om man borde tänka efter om man ska ta ett steg åt höger eller åt vänter för att överleva. Det kan hända vad som hem med vem som helst, när som helst.. Som min kompis sa, "nu kommer hela salem vara nere några månader framöver igen".. Hon var ju så glad över att hon att fått sin motorcykel, tänk att något så tragiskt kan hända på grund av att man följer sin dröm.. Usch, tycker så synd om hennes släktingar och alla hennes vänner. Jag vill bara säga vila i frid Jennifer!...

Idol

Nu har jag kommit hem från skolan, vi fick sluta 2 timmar tidigare;) Lyx! Jag och Roger skulle ut och gå en promenad idag, men så blir det inte för han har redan varit ute och gjort det utan mig, schysst! Hihi. Nu tänkte jag kolla på den delen som jag missade av idol igår;) Ni lär höra mer av mig senare


Kniven mot strupen

Mamma sitter och skriker att jag ska komma och kolla på Kniven mot strupen med henne, hon tycker att det är skit roligt, jag vet inte jag har ju aldrig sätt det men det låter inte spec roligt hehe ;) Jag ska iaf kolla lite med henne nu och sen ska jag sova så det blir inge mer bloggning ikväll, godnatt :)



Södertälje

Jag kom precis hem från södertälje, jag följde med malin och skulle kolla på data åt henne, tror ni inte att vi glömmer bort tiden så att vi fick planka hem.. haha! Nu är jag iaf hemma så nu ska jag kolla på idol :)



Mackor, flingor och frukter

Vi hade bara en lektion idag, iof så är alla våra lektioner 3 timmar långa så vi har bara 2 lektioner om dagen. Vi kollade på film hela dagen så det var helt okej. Var lite trött bara så slumrade till lite då och då hihi. Tog en timme att åka hem (som alltid) suck.. När jag kom hem så åkte jag till willys och handlade med Anton och Roger, det var ju så länge sen nu, men det var mycket roligare än vad jag minns ;) Man får ju vara med och bestämma en massor, tex vilka mackor, flingor och frukter man vill ha. Gaah måste bara säga att jag är jävligt röksugen och det känns som att jag inte kommer kunna hålla mig MEN JAG MÅSTE!. Har bestämt att jag får ta en cigg efter maten, men fan det är ju ca 4 timmar kvar.. !

Stop smoking

GAAAAH! Jag håller på att bli galen, internet segar som fan, det tog minst 10 min att koppla upp till internet och 5 minuter att få fram blogg.se. Det är ju helt sjukt, jag är så trött på den här datorn. Vet inte hur jag ska kunna få den att bli snabbare också. Men men.. Det var många idoler som var med i programmet idag, ellerhur? ;) Jag får tydligen inget sällskap inatt, tråkigt tråkigt. Men jag klarar mig nog, tror inte att någon kommer äta upp mig. Imorgon slutar vi 11 fett skönt (som vi iof gör varje torsdag, men bara dom som inte har språk). Mamma har hjälpt mig att komma på ett sätt att sluta röka så jag har bestämt mig för att börja med att trappa ner, har skrivit en lista där jag ska skriva ner hur många cigg jag har rökt varje dag. Jag kommer försöka röka mindre och mindre. Min vilja är dock inte så stark just nu men jag ska försöka få fram den, då blir det ju så mycket lättare att sluta. Allt går bara man vill, det är ju så det är! Hoppas ni haft en trevlig dag, min har varit toppen :)

Idol ikväll :)

Ja nu har man hunnit komma hem från skolan och ätit lite mellis. Snart är det middagsdags så min söta lillebror hjälper Roger att laga maten. Vi hade origentering idag i skolan, hm inte så roligt va? Men inte spec jobbigt utom att man får så jädrans ont i fötterna och det är ju inte roligt. Vi blev faktiskt klara sist av alla.. haha! Ikväll kommer Marko hit så ska vi kolla på idol tillsammans, det ser jag fram emot. ;) Alla roliga idol snubbar som gör bort sig haha, det är så roligt!


Jon Sindenius, jätte duktig och unik. (2009)



Anna, som enligt jurryn sjunger som en telefonsignal och jag håller med, vad tycker ni? ;)

Morning

Nu är det dags, klockan är snart halv 7 och då ska jag ner och käka frukost. Har idrott idag, origentering woho! Haha. Så tänk vad mycket jag måste bära nu, min darot som väger ton, pennor och sånt, och sen en gympa påse också. Det är bara liiiite mycket att bära på. Nu måste jag kila, hejsvejs! ;)

You're my hero

Jag vill att du ska vara här, jag vill att du ska hålla om mig i din trygga famn, för där är jag säker. Jag vill ha dig här föralltid. Du får mig alltid att känna att jag har ett värde, du visar att jag betyder något och det får mig att bli säkrare. Du skyddar mig alltid när någon är elak och jag älskar dig för det, även om jag inte alltid vill att du ska lägga dig i. Jag klagar inte när du inte har någon parfym, för jag tycker om hur du luktar. Jag bryr mig inte om du inte har vax eller gelé i håret, för du är mycket sötare utan. Jag bryr mig inte om du duschar utan shampoo, för du luktar så mysigt utan. Det gör inget om du är ledsen, för jag kommer att vara ledsen med dig. När du pratar om våran framtid så får du mig att må bra, för jag vill ju dela resten av mitt liv med dig. Jag är glad för att du tar åt dig av mina åsikter, att du lyssnar och förstår, men framförallt så är jag glad över att jag kan kalla dig min hjälte. Du räddar mig alltid när jag sitter i knipa, du får alltid smärtan att försvinna och du lyckas alltid få mig från botten till toppen. Jag älskar fjärilarna som börjar flyga omkring när du kommer i närheten eller säger något snällt. Om du vill att vårat barn ska heta Luna så kommer hon få göra det, den dagen kommer. Jag vill inte att du ska glömma att jag älskar dig mer än jag kan bevisa med ord eller kyssar, du är värd så mycket mer än så. När jag tänker på hur vi träffades, så är det något som säger mig att vi är menade för varandra, men att vi måste klara av det hela vägen. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig, det skulle vara livlöst.







Ursäktar

Jag ursäktar för så lite uppdatering av bilder men som sagt så har jag inte fått min digital kamera som jag har beställt än, har väntat på den i 1 månad nu det börjar bli riktig irriterande. Jag funderar på att åka och köpa någon annan men då kommer den att vara betydligt sämre för nu har jag ju inte så mycket pengar kvar. Och min.. ja jag vet faktiskt inte vad det heter men bilderna på mig med vinterkläder, det ser ju inte så mysigt ut för nu är det ju faktiskt sommar, eller om man kan kalla det så? Jag ska iaf fixa iordning det där så fort jag har fått reda på hur man gör :)

Song

Pga chemat som jag och mamma gjorde igår så var det inte så stressigt imorse, skönt! Det var lite långtråkigt i skolan men vi åkte på studie besök på Talk hotell (inte muséeum som jag skrev igår). Det gjorde att dagen inte blev så seg. Det var därimot jobbigt att åka i hissen upp och ner hela tiden med hela klassen inklämt, och gå runt och titta överallt man får ju ont i fötterna, men jag får väl vänja mig eftersom dom dagarna som vi kommer vara på restaurangen så kommer vi få stå och gå hela dagarna. Efter skolan åkte jag iaf med till katta en stund, vi sjöng och spelade in roliga videosar som kommer att läggas upp på youtube vet inte varför, katta? Haha. Det var iaf riktigt roligt. Vi satt också ute en stund och pratade med en kille som går i femman haha skit söt, han vågade inte erkänna att han var kär men endå är han tillsammans med en tjej i han klass haha. Vi har precis rensat lite av mina grejer så nu känner jag mig lite extra prydlig när jag vet var det mesta ligger någonstans ;) Min dag har varit toppen, men hur har eran varit?

Go to school

Tänkte bara slänga in ett snabbat inlägg innnan jag drar iväg till skolan. Som ni kanske vet så gå jag e skolan i liljeholmen så jag får åka hemifrån kl 7, ganska tidigt enlig mig! Men jag och mamma la upp ett chema igår på hur vi skulle gör för att jag ska hinna, så får hoppas om det funkar bättre. Ha det så bra, blir inga snabbinlägg från skolan idag. Datan stannar hemma ;)

Jag har lyckats

Yeees! Jag har äntligen lyckats ändra text stil och lite annat på bloggen. Har försökt så himla länge, nu kan jag ju vara stolt över mig själv. Gud vad skönt ;) Jag hoppas att jag kommer lära mig mer så att ni kan se fram emot att läsa i en rolig blogg. Jag har i princip städat hela dagen, gick ut en stund och pratade med Nadine också. Vi har gått i samma skola sen i 3:an, haft mycket minnen och sånt. Men inte nu när gymnasiet börjat förståss ;) Imorgan ska vi iaf åka på studiebesök, och efter lunchen så ska vi vara nere på skolans restaurang hela dagen och antagligen laga mat. Det kommer säkert bli roligt iaf. Jag måste nog gå och sova nu så att jag orkar upp imorgon, så godnatt på er!

Städning

Är hemma från skolan nu, hade egentligen inte så mycket att se fram emot nu måste jag ju börja städa :(.. Orkar inte. Men måste man så måste man. Jag har försökt att fixa internet till min andra data som vi fick från skolan, men det funkar ju fan inte. Man måste typ installera något men min låtsaspappa verkar låtsas som att han inte vet hur man gör, vilket jag tror att han vet.. Får väl lösa det själv på något sätt. Än har jag ju inte lyckats så bra iaf :p

Skolan boring

Halloj! Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionerna ska börja. Har samma lektion hela dagen idag, (livsmedel) eller vad det heter.. Och en jätte rolig lärare har jag också, ha-ha nej nu skojade jag ju faktiskt bara. Nu börjar alla strömma in här så det är nog dags att stänga av datorn, ååh nej så måste jag städa mitt rum idag också, det är ju hur mycket som heeeeelst;)


dåligt av mig

Jag kom just på mig själv med att jag nästan inte har lagt upp några bilder alls.. dåligt av mig. men just nu så har jag en jätte dålig mobil med 2.0 megapixel kamera. jag hoppas på att min kamera som jag har beställt kommer hem snart, vilket den borde göra men jag har redan fått vänta i 3 veckor på den så det är inte så säkert. Men nu är det läggdags

**N

Nej nu jävlar blir jag arg. Har suttit och försökt att ändra min desig om styla om textstilen i över 2 timmar nu. Förstår inte hur det kan vara så svårt, jag måste vara trög eller något! Åååh, blir galen! Men.. (a) om jag har tur så kanske någon av er har lust att hjälpa mig? Lite hjälpt skulle faktiskt verkligen behövas just nu. Hoppas att någon snäll hör av sig och vill hjälpa till. Det är väl inge kul att läsa en blogg med ful design, right? Ush jag får så ont i ryggen av att sitta vid datorn, det är nog inte bra för mig att sitta vid datorn så många timmar i streck, det tar på ryggen, har haft ganska ont på sistone. Men det kanske är för att den inte är tillräckligt tränad och fär att jag kutar så mycket med ryggen när jag sitter ner, eller vad tror ni? ;)

Det var hur häftigt som helst!

Det var hur häftigt och roligt som helst att åka rib-båt, och nej vi fick inte ont i nacken! Vi fick ha på oss flytoveraller, uppblåsabara flytvästar, mössa, skidglasögon och vantar. Overallerna hade vi för att det inte ska vara kallt, och för att om man skulle ramla i vattnat så skulle overallen göra så att man flyer, flytvästarna var bara med i fall att overallen inte skulle hålla en uppe ordentlig och resten var bara skydd mot kylan. Vi var som mest uppe i 54,5 knop, som alltså är 98 km i timmen, häftigt!;) Fatta hur fort det känns när man åker på vattnet och flyger på vågorna! Om man inte stödjade tillräckligt med benen så kunde man få ont i ryggen också. Så man fick hela tiden vara berädd på att ta emot smällarna med benen. Så, någon som vågar gissa vilken kroppsdel som var spagetti när åkturen var slut?;) Båten är gjord för att åka mycket ute på havet så den är väldigt stabil, så det var inte så läskigt som jag hade tänkt mig, jag är dock livrädd för att åka fort med bilar i svängar, och det är på grund av att jag och mina kompisar åkte av vägen en gång när vi körde i ca 120 blås. Bilen snurrade runt, alltså inte upp och ner. Sen hamnade vi i diket och var jätte nära att åka in i ett träd som var lite mindre än en halv meter ifrån oss. Det hände ingenting men blev bara rädd för att åka med någon som kör fort efter det. Jag rekomenderar er att testa på att åka tib-båt, tro mig det känns mycket säkrare på vattnet!;)

Rib- båt

Nu har jag kollat klart på alla sässonger, dock inte sässong 7 och uppåt, jag vet inte riktigt hur många det finns, men dom som jag har kollat på har min syrra lånat av sin kompis och hon hade tyvär inte alla sässonger.. Well well, imorgon ska jag och Marko åka rib-båt, och för er som inte vet så är det något man kan köpa på live it, alltså en upplevelse, båten kommer att åka i upp till 40 knop, hur länge vi får åka vet jag inte men jag gissar på att det bara är i någon timme. Hoppas bara inte att någon av oss får ont i nacken efteråt, det är tydligen många som har fått det.. :/

Bäästa programmet.

Nu ska jag käka lite godis som marko har köpt på ikea, en halv kasse full faktiskt, till det ska jag kolla på one tree hill, är på sista sässongen, fan vill inte att det ska ta slut programmet är så jääääcvla bra, Nathan och Haleys unge James som är så himla söt, och Lucas som är så jäkla snygg! Ingen som håller med?;)



Lucas

Jamie och Lucas

upps

Oj då, nu har jag inte haft tid att skriva igen.. shit happens. Jag vet inte vad jag ska berätta, blir jobbigt att berätta allt som har hänt under dom 2 veckorna jag inte har bloggat. Kan iaf säga att jag går på john bauer gymnasiet (hotell och restaurang). Det var inte det jag tänkte gå men så fick det bli. Det har varit ganska roligt hittils, bara tråkigt att lektionerna börjar bli på allvar nu, och sånt orkar man ju egentligen inte. Men jag ska hålla mig på topp hela terminen nu har jag iaf bestämt. Eftersom jag inte vet jag ska berätta så tänkte jag lägga en roligt liten grej ;)

Har du kysst någon idag? Jodå ;)
Har du haft sex idag? Nej haha
Har du ett förhållande? Ja
När går gränsen vid otrohet? Vid kyss eller "kjel"
Är du romantisk? Ja det tycker jag
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja
Har du nångång slagit någon? Nej faktiskt inte, jag är inte den typen
Har du lekt med någons känslor? Nja, det har jag inte
Hur länge höll ditt längsta förhållande? Är ju i ett förhållande nu och vi har varit tillsammans i 15 månader och mer blit det.
Hur länge var ditt kortaste? Typ, 2 dagar..?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag föredrar att ha förhållande, det är mycket tryggare och mysigare såklart!;)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej?
Är du en bra pojk/flickvän? Ibland, ibland inte skulle jag gissa på, men ja.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Marko
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nja asså inte just nu, man vill ju ha varit tillsammans med personen länge och vara säker på att det håller, när jag blir äldre så skulle jag nog kunna göra det. Fast kanske inte just på armen.;)
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat konstigt nog