Hos Malin

Sitter hemma hos Malin och gör ingenting. Det blev inge fest igår, jag Malin och Carro satt bara hemma och drack och spelade sanning och konsekvens(ett spel som jag och Malin köpte när vi skulle ha en hemma kväll med Marko och Sebbe hih) sen kom Madde och hennes kompisar så var vi med dom tills Marko kom och hämtade mig. Idag ska vi ba ta det lugn, jag åkte hit istället för hem medans jag väntar på att Marko och hans kompisar ska mecka klart så att jag kan få träffa honom. Hans semester är ju snart slut så vill vara med honom mycket nu när jag kan.

Här kommer lite bilder från Malins födelsedagsparty :) :
Födelsedagsbarnet :). På glaset står det ''Om glaset är tomt... så är jag full!'' hahah.

Juste en sak till, på fredag fyller JAG år :D!

:)

Hemma hos Malin och tar bilder med hennes och Carros nya digital kameror. Jag vill också ha en, har faktist önskat mig en i födelsedags present men det är ju ganska dyrt så kommer nog inte få någon. Vi tänkte kanske dra på fest ikväll, om vi orkar, det är just det vi sitter och funderar på nu. Jag vet heller inte om jag kommer att sova här eller om jag kommer att sova hos min älskling. Får se, han är ju och meckar med sina kompisar (hur kan det vara så roligt ;)?) så får se när dom är klara och sånt. Måste dra nu berättar mer sen. Se yaa

Lite om allt

Träna, träna, träna.. Han ska alltid träna, ush. Visst han får ju snygga muskler men det är så jävla tråkigt att jämt bli lämnad för att han ska träna haha. 

Igår var det iaf krök hemma hos Malin. Hon fyllde nämligen 17 år. Ett stort grattis till henne. Jag var inte kvar så länge eftersom att min söta pojkvännen var hungrig och ville hinna åka till mc donalds fast det är öppet till 2 och vi åkte endå strax innan halv 1. 

Imorgon åker jag och Marko till Masmo och hälsar på hans farmor och farfar. Det ska bli ganska intressant. Jag tror att vi skulle vara där runt 2-3 får kolla upp det lite noggrannare sen. Vi kommer nog bli bjudna på mat om jag minns rätt. Ska bli ganska roligt. Sist jag träffade dom så satt dom och drog massa jätte rolig skämt haha. Tillslut ville jag nästan inte åka därifrån då när jag skulle åka till Caroline;).

Jag ringde precis till tandläkaren eftersom att jag har missat massa tider, det kommer bli dyrt. 100 kr per gång man missar. Hoppas inte det är så många gånger som jag tror iaf. Nu tänkte jag iaf ringa hit Nadine.

Om det är någon som är bra på design så säg till, jag vill göra om min! :)

Mikaelas 18-årsfest

Bilderna från mikaelas 18-årsfest som jag aldrig la upp. Det finns självklart mycket mer bilder men datorn är lite seg just nu så jag orkar inte lägga upp fler. Jag har iaf färgat håret brunt nu så jag är ingen blondie längre ;)
Min helg

Hej allihopa, nu när det blev så att jag tog en paos från bloggen så tänkte jag sätta igång igen. Anledningen till att jag tog en paos- var att jag helt enkelt inte hade tid, då när sommarlovet började så ville jag utnyttja min tid till det bästa. Jag hann inte med och la därmed av för att jag tappade lusten. Jag tycker att det ska blir roligt att börja igen men den här gången hoppas jag på fler blogg-läsare. 

Nu med en gång tänkte jag berätta hur min helg sett ut:
Fredag- Jag och Marko åkte hem från Väddö (mormor och morfaras landaställe).
Lördag- Jag och Malin följde med Madde hem till David och hade lite party där. Slutade med att jag somnade hemma hos pojkvännen. 
Söndag- Jag mådde så hemskt dåligt att jag låg och spydde/ sov hela dagen. 
Måndag- Åt middag med Markos familj och hans farmor och farfar (vi ska även äta middag hos dom på fredag). Sen körde Marko mig till filmkedjan där Carro och Malin var, vi hyrde film och köpte godis/chips. Sen fick vi skjuts till Carro och hade en riktigt mysig kväll. Vi såg 2 filmer som var verkighetsbaserade, lite läskigt sådär;). Andy kom också dit, han har precis fått körkort så vi åkte runt lite i hans bil. Vi hamnade på bryggan i uttran och där satt vi och pratade om djur. 
Tisdag (idag)- Vaknade upp hos Carro åkte sen hem till Marko och nu lagar han sin bil och jag väntar på att han ska bli klar så att vi kan åka hem till mig.


Visste nu att:
-Valar kan bli upp till 30 meter långa. 
-Vissa ödlor kan släppa svansen om någon drar i den. 
-Man kan göra lejon tama och tjela med dom. 
-Fladdermöss är blinda och skickar istället ut några sorts signaler för att inte krocka i något. 

Ja ni.. Ganska mycket jag har lärt mig på bara en kväll? Jag behöver lite kunskap;). Good.

Hihi

Sitter hemma hos Marko och blir slagen, kommer se ut som en blå klocka när jag går härifrån;). Fan ta honom! Jag har iaf haft en förjävlig helg. Berättar mer sen!

Inte uppdaterat på flera dagar

Shiiiiit, ååh jag har inte uppdaterat på flera dagar haha suck. Jag orkar inte berätta vad jag har gjort men jag har haft det riktigt roligt kan jag iaf säga. Idag skulle min dag se ut så här: Jag skulle vakna, packa, åka till Carro och bo där tills på fredag, på fredag åka till Marko, bo där från fredag till söndag. Men istället såg min dag ut så här: Jag vaknade, fick ligga kvar i sängen utan att någon drog upp mig. Gick ner, pratade med mamma och Roger, dom åkte till dalarna UTAN att skicka iväg mig. Jag får vara hemma själv, jippiiii!
Fyfan vad skönt. Och eftersom att dom har tömt poolen så kommer jag kunna fylla den men varmvatten, YEEES! Nu ska jag rulla härifrån, hejsvejs

Sommar och sol

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu, Malin kom precis hit och vi ska ut och sola o bada på baksidan som jag gjort dom senaste dagarna. Fick precis ett brev om mina gymnasieval, och ja jag kom in på mitt första val som är bygg/ måleri. Jag vet inte ens om jag vill gå det men det finns inte så mycket annat som jag kommer klara av. Nej nu ska vi ut, hare gött!


spruta, aj

Jag och min syrra har precis kollat klart på en utav Beck filmerna. Dom flesta tycker nog att det är B filmer, det kan jag hålla med om att dom är men dom är jävligt intressanta iaf.:P Ikväll ska markos mamma ta spruta på mig och Julia för livmoderhalscancer, om hon inte är upptagen dvs. Marko skulle höra om det gick bra när han kom hem. Men nu måste jag kila!;)