I'm in love

Heej. Vi vaknade ganska tidigt imorse av att Markos syster skrek som en dåre haha, hon och Alex hade någon slags kärleks fight!
Vi kom hem alldeles nyss från att ha kollat på film med Emelie och Joel. Jag total deckade eftersom att jag nyligen sätt filmen som dom hade laddat ner haha. Men nu när jag fått lite sömn så orkar jag nog hålla mig vaken ett tag till hehe.

Jag har snart kollat klart på första sässongen av One Tree Hill, det har inte tagit mer än en vecka haha. Och nu håller jag på att ladda ner sässong två som jag ska börja titta på snart medan Marko spelar. Det här programmet är bara så himla bra och jag blir kääääär i Lucas haha! 


Här ligger jag just nu ungefär, det är så himla intressant!

Det kan inte bli bättre!

Nu är jag hemma hos Marko och vi har precis ätit en god middag med hela familjen. Det blev något thailändskt till middag(tror jag) men jag har har faktiskt ingen aning om vad det heter. Och till efterrätt så blev det choklad pudding, mums! Man får alltid massa godsaker när man är här haha, nästan alltid någon förrätt eller efterrätt och "skåpet" är alltid lagrat med godis, chips och allt man kan tänka sig hehe. Inte undra på att jag gick upp massor i vikt när jag träffade Marko. Men som tur är så har jag gått ner dom kilona igen! Super duper bra ju! :) 

Marko - Det känns som att jag är ny kär igen nu efter allt som hänt.

Åååh, allt känns så jävla bra. Nu är det helg och sedan lov i en vecka. Jag har laddat ner första sässongen av One Tree Hill och jag och min pojkvän är tillsammans igen. Det kan inte bli bättre!!! ;)


Glad. Värk. Aj. Längtar.

Gud vad mina ben värker, det kommer nog från jobbet och träningen som jag var på igår. Ont i ryggen har jag också, det är det som är nackdelen med att jobba på restaurang. 
Jag har inte hunnit blogga spec mkt på senaste, nu när vi har fått tillbaks vårat internet så borde jag blogga som mest men jag har haft annat för mig hehe. 

Jaja, nog om det. Jag kom precis hem och tänkte sätta på ett avsnitt från One Tree Hill(mitt älsklings program) innan jag packar ner mina grejor och drar hem till Marko. Vet faktiskt inte vad vi ska göra men det blir nog en lugn mys kväll. Vad ska ni göra i helgen?

Du gör mig så lycklig.

Jag kommer hata vintern för alltid efter denna!

Äååh det här är fan inte min grej asså. Att vakna klockan 06:45 och göra sig i ordning för att dra iväg till jobbet när det är -23 grader ute är ingen lek inte. Fy. Jag är så himla trött också, ligger med datorn i sängen och försöker skriva ett inlägg som ni ser men ögonen bara lägger sig ner. Med tanke på att jag somnade runt 22:30 igår så borde jag ju egentligen inte vara trött alls, men jo minsann.

Snart ska alla äckliga vinter kläder på då. Efter den här vintern så kommer jag hata vintern för alltid! Äckliga jävla minus grader. Är så jävla arg på snön och kylan just nu!! ÅÅÅH!

Rulla. Rulla mer. Rulla. Rulla. Rulla.

Jag orkar faktiskt inte skriva något om hur min dag varit i restaurangen idag, den såg i princip exakt lika dan ut som igår. Skära upp bröd, rulla in vagnar med brickor. Rulla in mer vagnar. Rulla in ännu mer vagnar. Soretera disken. Rulla in mer vagnar. Osv osv.. Ur trist.

Hej föresten! Jag kom hem för ungefär en timme sedan, mamma hämtade upp mig i huddinge idag igen. Så himla skönt att slippa stå ute och vänta på bussar och tåg som aldrig kommer. Sedan jag kom så har jag bara suttit och stirrat rakt in i dator skärmen, jag är så himla trött.. Men om 40 min så ska jag dra mig i kragen och sätta mig på bussen mot flempan. Mot gymmet. Idag blir det afrikansk mix som har med rytm att göra. Det var faktiskt skit svårt första gången så får se hur det går idag.

Dagens värsta..

Nu har jag pratat i telefon med någon tele2 snubbe i nästan en halvtimme tror jag. Förstår inte hur det ALLTID kan vara fel på vårat internet. Till och med nu när vi äntligen fixat ett nytt så funkar inte det heller som det ska. Det här går mig på nerverna! Men men nog om det. 

Praktiken var helt okej. Min första uppgift var att fylla 20 kannor med saft. Och sedan var det väl mest slarv göra så som att skära bröd, plocka undan brickor, springa in i köket och ropa efter mer pommes osv. 
Dagens värsta var när jag var tvungen att springa ut och lämna en beställning, då jag var tvungen att ställa mig mitt i restaurangen och ropa "nummer 3" tills någon kunden reagerade. Och det var inte det lättaste kan jag tala om. Första gången jag gjorde det så var det ingen som som svarade, och sedan när jag vände mig om för att gå tillbaks med tallriken in i köket så hörde jag hur gubbarna i hörnet skrattade åt mig. Jag förstår dom iof, jag hade nog också skrattat. Andra gången var jag tvungen att skrika det 3 gånger innan han som beställt tallriken reagerade. Nej ush. Men förövrigt så gick det faktiskt ganska bra. Klart att det inte var så himla lätt eftersom att det för första dagen, jag känner ingen än osv. Men vissa saker måste bara göras.
Men en sak som jag tkr är skit grymt är att dom har rök ruta. Jag tänker verkligen på 80- talet när jag hör det ordet. Men nice är det iaf så slipper jag stå ute i kylan och blossa. 

Efter praktiken så gick jag in på lindex och köpte mig nagelacks borttagning som jag velat ha jätte länge. Det behövs ju eftersom att jag vanligtvis måste ta bort nagelacket varje måndag kväll pga att vi är i restaurangen varje tisdag som ni säkert redan vet.



Faan

Jag förstår inte varför jag sitter här för jag har egentligen skit bråttom. Skulle egentligen ha gått upp för en timme sedan men istället så gick jag upp nu. Nej fy vilket tråkigt intelägg. HEJ


Så skulle ni säga, men nej.

Jag tänkte slänga in ett sista inlägg innan jag ska pumsa. Sitter just nu i sängen och undrar över varför jag inte såg på big brother, kanske för att jag inte visste så mycket om det.. ? Tex som vilken tid det var. Hm.. 

Jag är faktiskt inte så himla trött trots att jag satt uppe och spelade pang spel till klockan 5 på natten med Marko igår. Jag får inte riktigt ihop det nej. Som ni kanske tycker, det är väl bra att du inte är trött? Men så skulle inte jag se det för just nu måste jag egentligen bara sova! 


Ett träningspass samtidigt som det är roligt

Eftersom att jag inte har några inne skor så använde jag mina nya skor inne i badminton hallen så nu känns det inte speciellt mysigt att sätta på sig dom när jag ska hem haha. Men men, det var skit kul att lira. Jag och Marko körde på en egen bana eftersom att ingen var så taggad på att följa med. Tror att vi ska börja köra de där varje söndag, inte varje kanske men nästan för det var grymt kul och man blir så himla svettig så det blir ju ett litet träningspass samtidigt som det är roligt. Om man kör 4 st på en bana så blir det bara 25 kr var +rack och boll men det kan man ju köpa någonstans och ta med sig. 

Fy vad klockan rullar på, det börjar närma sig imorgon o jag ser inte fram emot det. Första dagen på min nya praktik plats, hoppas det går bra den här gången annars skiter jag i hela grejen hehe! Och eftersom att vi har fått tillbaka vårat internet så är jag rädd att jag kommer ligga uppe hela natten med datorn, det skulle vara så himla typiskt. Men jag får se till att det inte händer för jag har ju ett jobb att sköta imorgon;)

Jag kommer praktisera på O'learys i huddinge.

Dags för bedminton


Bild på nya skorna



Solen skiner

Godmorgon! Mamma, roger och anton hämtade mig hos marko imorse, utav anledningen att jag var tvungen att köpa ett par nya svarta skor som jag kan ha på praktiken på måndag. Det blev ett par adidas skor med 3 vita ränder på sidorna. Ett stort problem är bara att min vänster fot är ca en cm längre än min högra så antingen så får stackarn trängas i skon medan min andra fot har det perfekt. Eller så sitter skon bra på den vänstra men är för stor på den högra haha.. Stora problem man kan ha men så är det faktiskt. Jag sitter iaf på bussen nu på väg tillbaks till marko. Undra om han sover fortfarande, vilket han gjorde när jag åkte iväg. Han såg ut att ha det så skönt så jag lämnade bara en lapp på skrivbordet :) nu är bussen framme så nu är det bara att börja tralla upp för den här äckligt långa backen! Men vädret är helt okej och solen skiner så det får duga.

Det är så jävla ruggigt kallt!


Min kväll i bilder

Bowlingen blev av, men min fina vän Carolina följde med oss istället för Joel och Emelie. 
En märklig sak var att så fort jag tog på Marko så fick vi båda sånna där äckliga elektriska stötar. Och när jag skulle puss honom så flög båda bakåt utav dom där dumma stötarna som klickade på våra näsor, haha! Det gjorde faktiskt jävligt ont. Men nog om det, jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu så här kommer lite bilder. 

Jag måste ju bara tillägga;): 
Ellinors poäng: 351
Markos poäng: 211
Carolines poäng: 194

Vi just nu: Socialt par!


Och här är lite bilder från och innan bowlingen







I want to win this game

Jag är fortfarande propp mätt efter att ha ätit en riktigt fet middag trots att vi åt för lite mer an en timme sedan. Jag känner mig helt uppstoppad! Det blev iaf kasler med potatis grattäng och till efterrätt åt vi choklad mousse med hemma gjort Hallon glass, super gott! Ikväll blir det bowling med Joel, Emelie och hennes kompis så jag måste börja platta håret och sminka till mig lite snart så att jag inte ser ut som en lurk.

Ett ord till och..

Godmorgon! Äntligen har mamma åkt iväg med Roger och ungarna. Fan vad dom har skrikit hela morgonen!.. Har vaknat av massa gap skrik tusen gånger denna morgon och varje gång tänkt: "Ett ord till så slår jag ihäl dom" men som tur är så somnade jag om varje gång. 

Marko ligger i min säng och pratar om bilar med sin vän Joel. Så tråkigt haha. Men ja vad händer idag? Dagen börjar nu med att vi ska gå ner och äta frukost, och senare ikväll så ska vi hem till Marko och äta middag hos honom. Sen vet jag faktiskt inte. 




Fransk Manikyr.. ?

sitter nere i köket och försöker måla naglarna, frågan är bara om jag vill ha vitt längst ut på topparna? Jag har ju redan målat det på ena handen så det är ju för sent att ångra sig nu haha men vad tycker ni ser bäst ut? Med eller utan.. ? 

Jag ska faktiskt börja röra mig nu, tänkte ta en sväng förbi Jennifer och snacka lite skit med henne och Caroline som också är där. Egentligen skulle Marko varit här nu men jag vet inte riktigt vad som hände.. ? Han fick väl något annat för sig gissar jag. Nej nu ska jag gå upp och lämna datorn på mitt rum och hoppas på att ingen klickar bort dom 2 filmerna som jag håller på att ladda ner till ikväll! Puss på er.

Dina ögon får andras att blekna


VÅRAT INTERNET HAR ÄNTLIIIIGEN KOMMIT!!!

Hade ställt klockan på 10.00 imorse men lyckades vakna runt halv 12 istället.. ? Fick panik och sprang upp ur sängen fast att jag egentligen inte ens hade någon anledning över att vara stressad hehe. Jag sket i frukosten när jag insåg att vi inte hade så mycket hemma, åkte ner till centum och köpte nagelack och hämtade ut vårat internet, och ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT IGÅNG DET!!! Fy fan vad bra det känns. Kommer kunna blogga tusen gånger mer än jag gjort innan och fy vad bra det känns! Mamma ringde mig nyss och berättade att hon ska äta middag med Christian efter att hon hämtat upp honom på sjukhuset, hon skulle ringa upp om dom orkade komma förbi och hämta mig. Hoppas! Jag är svin hungrig och vi ska ju inte äta middag förrän klockan 7 ikväll. 

Jag och Markos familj för ett tag sen. Haha. Känns faktiskt som att jag behöver en rejäl ansiktsmask just nu!

Faith, hope and love.

Hej! Jag blöder som ett odjur. Lingonvecka ni vet.. Jag har ju p- stav så det hela är lite komplicerat. Fattar inte vad som händer men det kan ju ha att göra med att jag har varit så stressad. Jag är iaf hemma hos mina kusiner och lånar internet igen, sista dagen för imorgon kommer vårat internet tillbaks! Yeeey. Har verkligen längtat. Fan vad jag och mamma har bråkat om det där haha!

Fan det känns som att Marko har krockat och ligger på sjukhus, ni tycker säkert att jag är dum i huvet men ibland får jag jätte starka känslor av att någonting har hänt och oroar mig jätte mycket i onödan haha.. Så himla töntigt men jag kan inte rå för det. Iaf.. imorse vaknade jag av att det var så himla ljust i mitt rum, jag måste faktiskt fixa rullgardiner.. Hehe. Jag gick upp och åt frukost och sen tände jag lite ljus och gjorde lite fint och väntade på att min älskling skulle komma. När han kom så la vi oss i vardagsrummet och kollade på tv och bara hade allmänt mysigt. Efter va 3 timmars prat och annat så körde han upp mig till mina syskons dagis o skola så hämtade jag dom där och så gick vi hem och åt middag. Nu är klockan redan tjugo i nio och jag ska börja dra mig hemmåt snart så att jag är lite piggare imorgon då jag och Marko ska äta middag hemma hos mig med min stora familj haha. 

S l u t a   a l d r i g   ö n s k a
S l u t a   a l d r i g   b e
S l u t a   a l d r i g   h o p p a s
U n d e r   k a n   j u   s k e


You make me smile

Godkväll alla kära läsare! 
Vad har ni för er en kall onsdagskväll som denna?
Själv så är jag hemma hos mina kusiner och lånar deras internet. Föresten så har vårat internet kommit nu, vi ska hämta ut det på fredag! Äntliiiiigen säger jag bara! Hehe.. Jag fick nyss ett sms från Älskling där det stog efterlyst nu då och kom på att det är faktiskt ganska intressant så nu sitter jag också och kollar på det. Sjuka människor det finns asså.. 

Whit you everything is perfect!

Ny praktikplats.. ?

Sitter hemma hos Marko och väntar på att klockan ska bli 2 så att jag kan ringa tillbaks till O'hlearys och prata om praktik plats. Jag och Alexandra har ju praktikplats i stan på Edwisse redan men vi trivs inte där, dom är så himla otrevliga! Pluss att det inte finns någonting alls att göra så vi har bestämt oss för att hitta en ny praktik plats. Frågan är bara om det funkar nu eftersom att vi måste börja redan imorgon eller nästa vecka.. 

Så himla skönt att allting är som vanligt igen, om inte bättre till och med. Du är min solstråle, jag älskar dig!

You're not a bit fanny!

Är hemma hos Malin och snackar lite skit. Nice. Imorgon är det första dagen på praktiken som kommer hålla på i 2 veckor. Jag och Alexandra kommer att praoa i gallerian inne i stan på ett café, och det bästa av allt: vi börjar 10 varje dag och slutar runt 2-3! Bra tider eller vadå!? Men kommer nog bli ganska jobbigt ändå, man blir nog ganska utmattad och kommer inte kunna vara hemma en ända dag, då blir det ju pinsamt asså! Plus att jag hoppas på att vi kommer på extra jobb där men de är ju inte så säkert hehe, då måste vi verkligen visa frambenen! Men nu ska vi hitta på något roligt, så ni får klara er utan mig ett par timmar ;)

Äntligen klar!

1. Är du kär? Ja det är jag verkligen
2. Har du snusat? Ja det har hänt en del gånger men inget jag rekomenderar, ush!
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? Inte med meningen.
4. Har du legat i sängen brevid en kille? Ja.
5. Har du blivit dumpad? Ja.
6. Har du blivit slagen allvarligt? Nej, på skoj i så fall.
7. Tar du droger? Näää.
9. Har du pussat en tjej? Yes
10. Hatar du någon? Inte hatar.
11. Älskar du någon? Ja.. ?
12. Har några av dina vänner svikit dig? Japp
13. Har du djur? Nej.
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? Ja.
16. Gillar du orange? Det funkar.
18. Har du nån sjukdom? Nej.
19. Har du skämt ut dej för den du gillar? Japp
20. Har du en gris? Haha.. ?
21. Har du en plattång? Ja men som suger.
22. Har du en bror? Ja, två små bröder.
23. Har du sjukt bra humor? Det tror jag inte hehe.
24. Är du brunett? Ja, men kanske blir blond till sommarn.. ?
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? Om jag mår dåligt så kan jag sitta i badet hur länge som helst, ja!
26. Röker du? Ja..
27. Har du en hund? Nej men skulle vilja ha.
28. Har du skilda föräldrar?
29. Har du gått på simskola? När jag var liten.
30. Har du sagt bög till en kille? Japp
31. Har du sagt *** till en tjej? ***?
32. Har du fuskat? Ja vem har inte haha.. ?
33. Har du en teve på ditt rum? Nää.
34. Har du lunar? Nej och har nog aldrig haft det heller.
35. Har du MSN? Ja.
36. Har du en syster? Ja!
37. Har du bruna ögon? hm, ja typ brun gröna.
38. Gillar du att fota? Är ingen foto nörd men klart man fotar när man är ute o har kul med vännerna osv.
39. Har du sett dig själv brinna? Konstig fråga.
40. Hjälper du dina vänner? Gör väl mitt bästa
41. Gillar du tacos? Bäst!
42. Tycker du att du är söt? Ibland, ibland inte.
43. Har du dansat? Ja det har jag, men det är då inte ofta.
44. Har du spelat fotboll? Ja.
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? Nja, det vet jag inte.
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Nja, hehe.
47. Har du ätit sniglar? ALDRIG!!!
48. Äger du en locktång? Två st faktiskt.
49. Gillar du att tugga tuggummi? Jaa.
50. Borstar du tänderna varje morron och kväll? Ibland blir det att jag missar *fniss*
51. Gillar du kläder? Ja.
52. Hatar du falska vänner? Som in i helvete.
53. Gillar du räkna matte? Nej
54. Älskar du någon nu? Ja..
55: Har du gråtit inför en vän? Det är det vänner är till för.
56. Kan du sjunga? Nej det tycker jag inte men det är roligt. 
57. Har du sett nån död? Nej.
58. Säger du vad du vill? Oftast.
59. Svär du mycket? Ibland.
60. Vad är ditt hela namn? Edith Ellinor maria Frödin.
61. Kan du tala spanska? Pluggad det i skolan förut men jag har nog glömt bort det mesta. 
62. Är du kortare än 1.60? Nej.
63. Älskar du sommaren? Absolut
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? Nja, det händer väl.
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? Ja.
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? Jadå.
69. Gillar du att städa? Absolut inte! Men ibland får man ju städ noja. 
70. Gillar du att sova länge? Ibland är det hur skönt som helst men ibland hatar jag det! 
71. Har du vart med om en olycka? Nää.
72. Är du förvirrad? Just nu: JAAA! 
73. Har du mer än 6 par byxor? Ja.
74. Har du förlorat en vän? Ja..
75. Gillar du att shoppa? Det kan vara roligt men ändå jätte jobbigt haha. 
76. Har du varit i Paris? Nej.
77. Gillar du ormar? Nej varför skulle jag.. !? 
78. Klarar du dig själv? Det tvekar jag på hehe. 
79. Har du lagat mat? Ja varje tisdag, går ju hotell o restaurang.
80. Är du klantig? Då och då.
81. Har du foppatoffler? Hade det i somras. 
82. Har du mer än 20 låtar på din data? Nej inga faktiskt. Använder ju spotify. 
83. Sminkar du dig innan skolan? Ibland, ibland inte.
84. Har du träffat en kändis? Ja.
85. Har du mer än 7 par nagelack? Faktiskt inte. 
86. Har du busringt? Det hör väl barndomen till.
87. Har du skällt på din bror? Varje dag!
88. Har du en vän som skiter i dig? Nja tror inte det. 
89. Har du velat göra saker men vågar inte? Ja de e klart. 
90. Sover du med nått gosedjur? Nää hehe.
91. Har du åkt nånstans utan att du får? Jadå.
92. Vill du bara bort ibland? JAA!
93. Har du tältat? Mååååånga gånger! 
94. Har du brännt dig? Japp.
95. Har du lekt med levande ljus ? Ja de har väl alla. 
96. Har du lekt anden i glaset? Ja skit läskigt!
97. Skäms du ibland? Jodå.
98. Bor du i skåne? Nej.
99. Gillar du hip hop/rap musik?.
100. Är du på sista frågan nu? Öh, tydligen inte.. ?
101. Är du singel? Mellan kan man väl säga just nu, men jag skulle inte tro det. 
102. Har du åkt flygplan nån gång? Ja.
103. Har du kul just nu? Nja.
104. Är du blyg? Beror på mitt sällskap.
105. Har du svarat ärligt på alla frågor? Japp.
106. Vad har du ätit idag? En macka..
107. Har du cam? Nää hade.
108. Vilken film såg du senast? Hm, vet inte.
109. Med vem var det?.
110. Brukar du lita på folk? Ja lite för lätt kanske.
111. Har du blivit sviken? Oja.
112. Vad är din största önskan nu? Att solen tittade fram och att det genast blev sommar.
113. Vem saknar du? Jadu..
114. Vem vill du ringa just nu? *****
115. Och varför? För att det behövs.
116. Hur ofta sitter du vid datorn? Så ofta jag kan. 
117. Vad har du gjort idag? Varit hemma hos Malin hela dagen.
118. Vad var det senaste du köpte? Jeans tror jag.. ? 
119. När var det? 2 veckor sedan kanske.. ? 
120. Vilken affär var det? H&M.
121. Hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? Beror på.
122. Är utseende viktigt för dig? Sådär, man har roligare om man känner sig hyffsat "snygg".
123. Har du någon vän du litar på till 100%? Ja.
124. När var du i skolan sist? Fredags.
125. Är du blond? Nää.
126. Vill du vara blond? Nja, i sommar tror jag.
127. Vad ser du ifram emot? Sommaren och tills det här är över. 
128. Har du smink just nu? Nej.
129. Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor, linne, tjocktröja.
130. Vart sitter du just nu? I Malins rum. 
131. Om du kollar till höger vad ser du då? Malin haha.
132. Vad vill du ha just nu? Kärlek.
133. Gillar du simpsons? Hatar det!
134. Har du blogg? Ehm, ja.. ? 
135. Favorit färg på kläder? Hm vet inte.
136. Senaste låt du lyssna på? 17 år- Veronica Maggio. 137. När grät du senast? 2-3 dagar sedan. 
138. Och varför? Saknade en person.
139. Har du slagit en kille mellan benen på allvar? Nä.
140. Förtjänade han det?.
141. Ett datum du alltid kommer minnas? 6/6- 09 
142. Varför just de datumet? Det finaste blev mitt och det var den bästa dagen i mitt liv.
143. När fyller du år? 6 augusti.
144. Hur mycket pengar har du nu? Inget alls..
145. Vart får du pengar ifrån? Studiebidrag.
146. Är du bortskämd? Nepp inte alls.
147. Vill du ha barn? Klart jag vill men nu är fel tidpunkt.
148. Är du oskuld? Nej.
149. Vad hade du för skor idag? Vanliga vita gympa skor. 
150. Vad heter du på bilddagboken? Har ingen.
151. Något du vill göra just nu? Bara somna kanske.. ? 
152. Bråkar du och din mamma? Det händer ganska ofta men inte just nu.
153. Älskar du din mamma? Ibland hehe. 
154. Vem är 6e online på msn just nu? Är ej inloggad.
155. Vilket datum är det idag? 13:te kanske.. ?
156. Vad ska du göra sen? Hem och sova. 
157. När går du upp när du ska till skolan? 06:00.
158. När börjar du skolan på morgonen? 08:00.
159. Har du fått något mvg? Nej aldrig hehe.. :/
160. Har du fått något vg? Ja sån tur e.
161. Har du fått något g? Japp.
162. Har du fått något ig? Japp.
163. Har du legat på sjukhuset senaste halvåret? Nej.
164. Varför? För jag är så otroligt grym.
165. Hur mår du just nu? Sådär.
166. Älskar du din familj? Aa.
167. En person du älskar? *****
168. Kompisar, är det viktigt? Det är det viktigaste!
169. En person du saknar? Vilka jobbiga frågor..
170. En person du skulle kunna göra allt för? Bla, bla bla.
171. Chattar du med någon just nu? Nej.
172. Vem? Chattar inte med någon.
173. Vad pratar ni om?.
174. När fick du en kram senast? Igår.
175. Och av vem? Micke.
176. Vad föredrar du, smsa eller ringa? Både och.
177. Hur många smsar du med nu? Ingen.
178. Vad är klockan just nu? 15:15.
179. Är du mörkrädd? Usch ja! Tror jag ser spöken all the time.
180. Har du varit på lisberg i år? Nää.
181. Beskriv dig själv med tre ord? Var, hur, När?
182. Är du allergisk mot något? Kaninge, hundar (katter.. ?) sen massa frukter konstigt nog.
183. Tar du mediciner mot något? Äter pollenmedicin på somrarna.
184. Vad har du för mobil? Tråkig samsung. 
185. Brukar du dricka alkohol? På helgerna.
186. Dricker du för det är gott, eller för grupptrycket ? Inte för grupptrycket!
187. Hur många hus har du bott i? 4.
188. Vad har du för färger i ditt rum? Grönt -.-
189. När ska du sova? Ikväll.
190. Har du haft utegångsförbud? Nja sånt där har aldrig funkat på mig.
191. Ångrar du något i ditt liv? Ja!
192. Var du en sprucken kondom? Det tror jag inte.
193. Älskar dina föräldrar dig? Det tror jag.
194. Har socialen lagt sig i ditt liv? Nja.
195. Vad är det för år? 2011.
196. Vad är det för månad? Februari.
197. Anser du dig själv som smart? Inte direkt. I vissa situationer kanske.
198. Vad brukar folk kalla dig? Elli.
199. Är du en ***? ***?
200. Sista frågan va dom här frågorna roliga? Någon enstaka men mest jobbigt.

I feel like shit

Godmorgon! Jag har legat och stirrat in i väggen i minst en halvtimme nu. Och fråga mig inte varför.. Hehe. Jag har så himla tråkigt och verkligen ångest inför imorgon. Vill inte ha någon alla hjärtans dag! Ja ja nog om det, tänkte gå ner och försöka få i mig lite frukost snart, sen får jag se om jag drar hem till någon kompis och hittar på något :)

Fy. Och blä. Och ush. Och dö.

Vi är fortfarande hemma hos Micke.. Börjar bli ganska lång tråkigt nu så vill egentligen bara åka härifrån. Mina fina vänner är ute och festar som vanligt, egentligen vill jag bara träffa en kompis o se på en film men eftersom att ingen gör de så kankse jag drar till dom festande pinglorna ändå. Lär ju bli så. Eller så åker jag hem och sover för jag är helt utmattad från igår. Fy. Och blä. Och ush. Och dö.

Bjudna på middag

Det blev så att jag åkte med till Micke iaf så vi sitter på tåget nu och håller på att bli galen av alla mina syskon som låter så himla mycket. När vi kommer fram så blir det middag och sen tänkte jag åka hem igen och kanske träffa carro :) hoppas! Jag har ju inte så mycket annat för mig.

Jag är helt slut!

Godmorgon. Gissa om jag mår bra idag.. ? Nej knappast. Speciellt inte imorse när jag gav mig på ett försök att duscha men misslyckades. Har tagit 2 alvedon så jag mår hyfsat bättre nu iaf. Jag har faktiskt inga planer för ikväll. Vet bara att jag inte orkar festa hehe.. Familjen ska hem till rogers bror och äta middag så jag kanske kan följa med dit. Eller också så kanske jag bara åker hem och umgås någon kompis. Får helt enkelt se var livet bär mig. Hoppas faktiskt på att en special sak ska hända idag men inget verkar vilja bli som jag vill.. Men men det löser sig väl de också på något vis ;)

Att försvinna på alla hjärtans dag

O gud vad lång tid det tog för mig att ta mig hem. Tågen går helt huller om buller och bussarna går inte alls. Men dom måste gå ikväll.. ! Jag vet fortfarande inte vad som ska göras ikväll men det blir säkert roligt ändå hoppas jag. Just nu sitter jag hemma i köket och längtar tills vi ska äta så att jag kan gå ut sen. Gustav fyller ju år idag så det är därför jag måste äta middag hemma. Han fick faktiskt ett par blå, blomiga kalsonger av mig :) och nu kom jag faktiskt att tänka på alla hjärtans dag, önskar nästan att jag kunde sova mig igenom hela den dagen! Nu ska jag ut och röka, vi hörs mina små kycklingar.

Det behöver jag

Sitter i skolan nu och fan vad det snöar! Imorse trodde jag att det skulle vara omöjligt att ta sig till skolan men som tur är fick jag skjuts men vi hade oturen att fastna i snön lite här och var. Ush fy och blä för snön säger jag bara. Det tar ju tusen gånger längre tid att ta sig fram än i vanliga fall och nästan INGA bussar går nu på morgonen. Sjukt. Ja vad händer ikväll då? Ingen aning faktiskt, jag har ju inga pengar så att det suger. Men jag behöver en riktig ute kväll med mina tjejer så det är nog det som händer hoppas jag!

En god middag

Jag och Jennifer är hemma hos Madde och har precis ätit en god middag! Vi skulle egentligen ha tränat men grupp träningen var inställd så vi drog hit en stund. Fan vad jag längtar tills internet kommer, det är ju som sagt beställt men det tar en jävla tid att leverera det verkar det som. Bussen går om 10 minuter så nu måste vi ruta, puss på er!

I don't know anymore..

Jag vill bara bort och rensa tankarna just nu. Skulle sitta perfekt med ett träningspass men klockan är för mycket. Allt känns så meningslöst nu, jag menar hur kommer det här att sluta? Jag skulle inte ge upp det vi hade/har för en miljon, men vad gör man när det inte funkar längre? Vad gör man när det har gått så långt att man inte vet var man har varandra längre? Min hjärna är helt full packad av alla tankar som flyger omkring där inne. Jag vet varken in eller ut, det känns inte som att vi han prata klart riktigt men det här var nog ändå rätt beslut. Antingen så tar det slut helt eller så räddar det här vårat förhållande. Jag känner nog inte så jätte mycket just nu, mest ilska faktiskt. Jag vet inte vad jag vill längre eftersom att allt har känts så fel på sista tiden, men det här var mitt val och jag får se var det leder oss, hoppas kan man alltid göra men verkligheten.. Det är en helt annan sak.

Men nu ska jag försöka njuta lite. Min morbror fyller år så några släktingar är över här och fikar, men eftersom att jag försöker sluta äta kolhydrater så hoppar jag det hehe. Nu ska jag försöka umgås lite iaf så får vi se hur det går. Nu ska jag också vara glad! :)


Nu är vi igång

Hallå där alla mina läsare! Jag är hemma hos Marko och tvingas stå ut med honom när  han upprepat "Konitchiwa" hundra gånger om, det betyder hej på japanska. Får hoppas att han håller tyst snart! Jag ska möta upp Jennifer i tumba c klockan 17:30 så ska vi åka till gymmet och träna gruppträning igen. Nu känns det verkligen som att vi har kommit igång *ler*. Efter att jag slutat äta kolhydrater så har jag faktiskt redan gått ner 1 kilo, på (hm 4-5 dagar.. ?) Men nu måste jag faktiskt kila iväg min buss går om 10 minuter, så ni får ha det så bra så länge! Pöss


Ser fram emot aerobics passet

Godmorgon. Jag kom precis hem till Jennifer och vi har laddat ner 2 filmer som vi tänkte titta på, men när vi öppnar dom med VLC så hackar dom bara och nu har vi laddat in dom på en "sticka" som vi har satt in i tv:n men det verkar inte heller funkar. Men nog om det. Ikväll blir det träning som vanligt- Aerobics. Jag längtar faktiskt lite gran. Och imorgon måste jag till skolan! Kan inte hålla på så här längre.. ?

Protein drinkar

Ligger i sängen hemma hos Marko och försöker hitta någon bra sida om protein drinkar osv. Jag skulle vilja köpa en hel påse med pulver som man blandar med typ vatten eller något så att det blir en god protein drink som man kan dricka istället för en måltid som tex (mellis.. ?). Marko har något sånt men det är ju för killar så vet inte om det funkar för tjejer också, och så tränar han ju muskler och sånt medan jag tränar för att gå ner i vikt, för att få muskler också såklart så att jag får fast kropp också. 


Inte min blogg dag

Så jag nöjer mig med att lägga in en bild från i helgen. 

Jag och Michelle♥

Helt omöjlig

Ligger och halv sover framför tv:n. Tittar på ett barn program om gamlingar som blir galna när dom lyssnar på rock haha. Jag försov mig idag så det var lika bra att stanna hemma eftersom att ibland blir man inte insläppt när man kommer sent till restaurangen. Marko ligger fortfarande där uppe och sover, jag har försökt väcka honom flera gånger men det är verkligen omöjligt! Haha en riktig sömntuta.. Men nu ska jag vila upp mig lite så att jag orkar träna ikväll :)