Now it's time again


I don't dance. But I'd hold you while you do


Lyckligare än lyckligast

Jag har precis varit och köpt min efterlängtade Iphone 4, och fy vad jag är lycklig!
Det stora problemet är bara att jag inte förstår hur man ska göra med Itunes och alls det där, bläää.


I hate how people just assume without knowing the facts first.

Rummet är äntligen färdigstädat! Och nu är det snart goodnight för mig, skolan börjar imorgon ju.. Men jag har inte så mkt ångest faktiskt, för jag längtar tills på torsdag då jag ska köpa min Iphone!!! :)









C♥E

Jag städade mitt rum igår och hittade den här, haha. Det var jääääätte länge sen, men sant är det och kommer alltid vara. Jag sov föresten hemma hos Carro inatt och vi gjorde inget mer än att äta choklad, prata och kolla på film. Men det är mysigt med sånna kvällar ibland också. 

Tände ett ljus för dig idag, vila i frid min älskade pappa


Allt är suddigt och pusselbitarna hamnar bara inte på rätt plats

Och jag har bara en sak att säga till dig, patetiskt.

Jag har nog aldrig skrattat så mycket

Som sagt så var jag på Kolmården med familjen idag. Det vart lite krongel till en början men sen gick det bra! Det var super häftigt att kolla på alla djur, speciellt elefanterna, hehe. Men det sämsta var att vi missade Delphin Showen, det som är bäst av allt! Så typiskt..

Jag hade med mig min kamera men smarta jag glömde att ladda den under natten så batterierna dog ju ganska direkt. Så ja.. Det fick bli mobil bilder! 

Jag fick också med när min 3 åriga bror åkte en slags Berg och Dahl bana, på video, modigt. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som när jag tittade bak på honom och han gjorde den roligaste minen jag någonsin måste ha sett, sen när det var klart så var han överlycklig och ville åka igen, haha! 














Mot kolmården

Sitter i bilen på vä g till kolmården med hela familjen, utom syrran för hon är ju som hon är. Haha. Vi blir nog där i några timmar och sen ska jag och mamma iväg och köpa lite presenter, alla fyller ju år nu för tiden. Hoppas att jag hinner övningsköra lite också och sen ska jag försöka hitta på något!

Everytime I get to se you laugh, it's a dream come true


Respect people who find time to you in their busy schedule, but love people who never look at their schedule when you need them.

Ligger i sängen och latar mig för tillfället, jag kan inte förstå hur jag kan vara så trött trots att jag sovit minst 11 timmar.. ? Något måste ju bara vara fel.. Haha! 

Ska sätta på en film snart iaf och bara lata ennu mer, och lite senare ikväll ska jag och Marko umgås lite! 


Anden i halsbandet

Det blev ingen tältning igår, haha, vi är alltid för ivriga och sen blir det aldrig av. Men vi drog hem till mig och åt natcho chips med smält ost på, satt och spelade kort och testade på anden i glaset, fast med ett halsband. Det gick inte så himla bra men läskigt som fan var det! Sen la vi oss 4 stycken i min säng och satte på en skräckis! Kan inte säga om den var bra eller inte för jag och Malin somnade haha.. 


Tälta och kolla på skräckisar

Ja.. Nu är det så att vi inte har något liv!.. Så vi har faktiskt planerat att tälta ikväll! Var säger jag inte, för då är det säkert någon jävel som kommer tycka: Åååh, fan vad kul, då ska dom få bli lite skrajja. Så ja, haha. Det blir jag, Malin, Carro, Rima och Agnes. Men det har krånglat sig lite nu, vi får inte tag på något tält, Rima hittar inte sitt så nu är Agnes vårat sista hopp men hon är ju så jävla trög på att svara!!! 

Vi tänkte ladda ner lite skräckisar och ta med en bärbar dator så att vi kan kolla på film, haha, de här blir nog skojsigt!

Sometimes your friends are all you need

Carro fick för sig att vi skulle ut och fiska igår, det var en skit bra idé tyckte vi så, så fick det bli! Men vi la inte ner mer än 5 minuter på att fiska haha, vi satt istället där och drack champagne och vin på massa filtar under ett träd i regnet. 

Det var jätte mysigt, och hellre det än att bara sitta hemma och kolla på film varje kväll! 





FRIDAY!!!


Love is like heaven but it hurts like hell



.

Är hemma hos Madde och leker lite med Kevin, han är bara för söt, en riktig liten tjockis! Haha. 
Malin ska iväg snart och jag vettefan var jag ska.. Fan man borde ju hitta på något nu när sommarlovet snart är slut men jag har helt slut på idéer! 

Det blir nog en hemma kväll, och pyssla om sig själv litegran. Duscha, fila naglarna, dricka te och bara slappna av, det kan nog behövas! 

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it.

Godmorgon! Jag vaknade för en timme sen, mamma ringde och väckte mig och sa åt mig att vi skulle övningsköra, men vädret blev ju som det blev så det blev inget av att övningsköra.. 

Jag ska iaf hem till Madde lite senare och ha filmkväll med henne, Malin och Kevin! Super mysigt! Jag har paxat Kevin dessutom, så han är min ikväll heheh! 

Bild på Malin och Kevin!

Igår vad jag hemma hos Malin med henne och Carro, vi hade tråkigare än tråkigast kan man säga men det är sånt man får ta när man har kortslutning i hjärnan!

Och.. Tack för presenterna mina söta tjejer! NI ÄR BÄST! <3

En bästavän är någon som vet allt om dig, och fortfarande tycker om dig.

Jag och Carro är hemma hos Malin och snart måste jag och Carro börja plocka undan i källaren! Malin somnade som en liten bebis igår medan vi låg uppe och pratade på till runt klockan 3! Och det spökar fan i det här huset, iaf på husets tomt!!! 

Snart ska iaf Malin och Carro åka in till skäris så då får jag börja tralla hem, jag har inget buss kort med mig för jag var snäll och lånade ut det till min dumma lillasyster..

Sommar och sol

Jahapp, vad ska man säga? Vi har varit ute nästan hela dagen i solen idag, solat, badat, åkt båt och solat mer haha, jag har redan fått lite färg och hoppas på mkt mkt mer! 

På onsdag ska vi somsagt åka in till Hunnebostrand och käka middag och lyssna på Yellow mike, längtar faktiskt lite för där är det nog lite mer ungdommar, det kan bli kul! ;)



Tittut!




Magneter nere vid stranden

Nu tänkte jag slänga in ett snabbt och slarvigt inlägg! Jag och Julia vaknade kanske för en timme sen och hon har typ fått halsfluss eller något så hon och mamma åkte iväg till vårdcentralen. Jag är kvar med Roger och resten av syskonen och ska alldeles strax springa ner till dom på stranden och bada lite, om jag vågar haha, det finns massa magneter där nere idag tydligen.. Men nu måset jag springa, vill itne missa solen, vill bli brun!!!