Magsjuk på nyår, fuck this!

Och tror ni inte att jag har lyckats bli MAGSJUK PÅ NYÅRSAFTON!? Det här händer ju bara inte, så jävla besviken! Och till råga på allt så hatar jag just magsjuka, det är det värsta som finns, okej att spy när man är onykter men fan inte när man är nykter! Ush!

Jag vill ut, ut, ut och festa men nej mår bajs och inte en jävel som vill att jag ska vara med.. Jävla fan skit! Är så jävla förbannd! VARFÖR JUST PÅ NYÅR!? Tror fan att jag har grinat sammanlagt 1 timme idag asså, MINST.. Jag vill ut och festa för fan! Skit.. 

Skulle ju ha varit med Marko och hans kompisar, men nu missar jag alltihop och till och med nyårs kyssen.. :o


Nya inköp



+ 2 armband till som jag inte orkade ta med på bild då jag kom på att jag kunde fota när jag redan hade plockat ner allt i påsen igen. Men det här är iaf mina nya inköp idag som ska användas imorgon på nyår! Är så jävla taggad och längtar som fan! :)

I'm tierd

Just nu är jag hemma hos Malin, vi kollade på Harry potter hela kvällen igår, eller ja hela och hela.. Men det sög iaf så jag somnade ganska fort. Marko kommer och hämtar mig här runt kl 2 så ska vi åka och träna, första gången på typ 2 veckor, fy på mig! ;)


Tiden rinner iväg

Godmorgon! :)
Jag och Carro ligger och kollar igenom gamla bilder, shit får fan ont i magen. Tiden rinner iväg så jävla fort och man bara saknar allt! Menmen.. Får väl se vad vi hittar på sen iaf, inget planerat än så länge ;)


Skolfotot 2010

Användes flitigt

Tjena och godkväll! Idag har min kamera används flitigt eftersom att jag Agnes och Rasmus har spelat på heron i alla dom där spelrummen, det var jätte roligt faktiskt. Sen kom Sebbe, Malin, Junior och Carro dit och bowlade med oss, killarna körde på en bana och tjejerna på en, jag kom på andra plats båda gångerna på våran bana, haha jätte duktig. Och nu ligger jag iaf i Carros säng och ska sova, jag har varit super trött hela dagen men nu när jag väl ligger här i sängen så har jag lite problem med att sova, så typiskt!.. ;)


S ö t   m ö s s a    v a ?    M a r k o    t y c k t e    a t t    j a g    s å g    s å     s ö t    u t    i    d e n    s å    h a n    k ö p t e    d e n    å t    m i g ,    o c h    d e t    v i s a d e    s i g    a t t    d e n    b a r a    k o s t a d e    1 0    k r o n o r    o c k s å , 
h a h a    j u s t    g o o d    f o r    h i m !    ;)


Tjockis kväll

Sitter hemma hos Jennifer och käkar pizza nu, haha. Jag hade inga pengar kvar så hon bjöd mig, gullet! Agnes kommer snart hit så ska vi ha en mysig tjej kväll med film och godis, en riktig tjockis kväll blir det haha ;)

Julmys iaf

Hej! Bara så att alla vet så har jag köpt en digital kamera och jag är världens gladaste! Här ska det tas kort när batteriet har laddat klart! Sitter iaf hemma hos Marko och gör ingenting just nu, vi har varit i skärholmen och shoppat till Marko och Mikaela och jag köpte ju såklart min kamera! Ikväll ska jag försöka hitta på något med någon, eller hm ja, jag är inte så pigg idag men vill iaf inte sova hemma inatt så tänkte kanske sova hos Ankan eller ngn annan och kolla på film och ha det lite jul mysigt :)

Oj, vad jag ser liten ut haha..

Seg dag

Det här har verkligen varit en seg dag, vi är hemma hos Jennifer nu och ska kolla på step up 3. Sen var det tänkt att jag och Malin skulle på bio men nu ska Sebbe, Carro och Junior med så jag får bli det 5:te julet jippie. Jag skulle egentligen festat med tjejorna ikväll men tror inte det blir så för jag ska ju på mellandagsrean imorgon och då orkar jag inte vara bakis ;)

Åh jag vill ha tillbaks mitt blonda hår..


Dagens blogg är

Linda


Varför valde jag ut den här tjejen till dagens blogg? Jo det gjorde jag för att jag tycker att hon verkar vara en trevlig tjej och för att jag tror att ni skulle tycka om hennes blogg :)

Kommer ut på bio

Vi sköt upp julhandeln till imorgon istället för varken jag eller Agnes var så sugna på att åka iväg och kolla i massa affärer efter en lång natt med alkohol.. Kvällen var helt okej iaf. Jag och Jessica har kollat på film i princip hela dagen haha, 4 filmer hann vi se, Karate kid, Eclipse, Street dance och Last song. Jag älskar alla Twilight filmer längtar tills 4an och 5an kommer ut på bio, men det är ju mer än ett år kvar.. 


Julhandel imorgon

Godmorgon! :)

Jessica var lite morgon trött imorse, men nu sitter hon här i soffan och kollar på film med mig och Agnes :) Vi ska snart rulla vidare till Kattas pappas restaurang och äta middag där, sen hitta på något kul! Jag kommer att sova hos Agnes ikväll för vi ska upp tidigt imorgon och julhandla, eller jag ska bara kolla för jag får mina pengar på torsdag, dagen innan julafton, här är vi ute i god tid! ;)

Nu kör vi igång

Vill du bli dagens blogg?
Anmäl dig i kommentarsfältet och ge en motivering
till varför just du borde vinna,
svårare än så är det inte! ;)


Mina bruttor

Hm, ja. Jennifer står i köket och lagar mat, igen haha. Efter maten ska jag dra iväg och möta Jessica vid filmkedjan där vi ska köpa lite smaskens och sen rullar vi vidare hem till henne och sätter på en najs film. Jag kommer även att sova kvar där, det blir säkert jätte mysigt! :)

M i n a   b r u t t o r!


Nu gäller det

Nu har vi sovit i några timmare och borde vara rätt så pigga iaf, men säg inte det.. Haha. Vi ska iaf kolla på en film nu och jag ska försöka plugga så länge, allt måste vara inlämnat senast ikväll tror jag eller kanske imorgon om jag har tur, så nu gäller det bara att ligga i!.. :)

Godmorgon!

Nu ligger vi i sängen och kollar på ett barnprogram, och det ända dom säger är nästan dubbelkvack haha. Men det finns ändå inget annat att titta på så det får duga. Jennifers mamma har precis tagit bussen så nu väntar vi bara på att hennes bror ska dra så att vi kan få somna om hehe:)

Skräckigt

Godkväll!
Jag sitter hemma hos Jennifer och vi ska strax sätta på en skräckis! Flera om vi hinner!
Jag har på på mig mina fina sockor som jag fick av min "farmor" när vi var där och fikade där tidigare idag, jag fick också 300 kr men har bara 100 kvar nu haha.. Jag, Gustav och Julia fick välja mat idag så det blev kycklingbitar med pommes, skit gott var det men jag börjar känna mig ganska onyttigt.. Nej nu är det film dags! :)

Följ mig via

Bloglovin
Kika i hörnet längst upp till vänster, där står det följ bloggen. Men för att följa bloggen måste du bli medlem på bloglovin, det kan du bli HÄR!


Tråkigt morgon inlägg

Godmorgon! :)

Marko sitter och gör ett Tibia account åt mig, för jag har lovat att prova spela med honom haha -.- 
Vi ska snart åka hem till mig och passa min lillebror, vi ska åka lite pulka med honom och göra hemma gjord pizza. Och så ska vi faktiskt baka pepparkakor också, perfekt nu till julen! :)

Saknar min tjej!

and just cuddle

Vi har varit hemma i ca 2 timmar nu, och vi tröck precis i oss typ ett halvt paket glass, mest jag faktiskt haha!.. Men nu ska vi sätta på en film och bara mysa! :)


Blir kvar ett tag

Nu sitter vi hemma hos min mormor och morfar och har precis ätit klart. Kyckling och ris blev det, det var faktiskt jätte gott men jag var inte så hungrig då jag tröck i mig 2 mackor för att stilla hungern innan vi åkte.. Haha, jag är alltid så smart! :)
Vi blir väl kvar här ett tag, jag ska låna deras dator lite och skicka in några arbeten som måste vara klara tills på tisdag. Vi har ju egentligen skolavslutning då men för min del så har lovet redan börjat, för jag tänker skolka på måndag för då har vi ett stort prov som jag inte har orkat plugga till hehe, och på tisdag så är det ju bara en avslutningsdag ;)

Haha en bild från när jag var i thailand med mormor och morfar för 10 år sedan! :)

Bjudna på middag

Just nu sitter jag hemma hos Marko, och bara så att ni vet så är han en jävla dusch narkoman! När han är klar så ska vi iaf dra oss hem till mig så att jag kan göra mig iordning. Sen ska vi dra vidare till min mormor och morfar som har bjudit oss på middag! Härligt :)

Ett suddigt foto från förra vintern

Olle Hedberg i huddinge imorgon!!!

IMORGON SKA JAG TRÄFFA MIN ÄLSKING OLLE HEDBERG! Han kommer att vara i huddinge klockan 1 och skriva autografer, fan vad jag ska tigga om en bild asså *blink*! Är så jävla taggad men nervös på samma gång haha! Han är bara för bäst! 
Mmmmm jag längar!

Smarrigt!

Snart är det lov!

Nu är jag klar med ALLT i matten, fan vad skönt! Men har massa annat kvar så det suger..

Jag vill ha lov nu!

Jag ruttnar- Bokstavligen!

Fan vad trött jag blir på det här!..

Och nej inte fan går det bra med plugget heller, det går ju inte att öppna några mappar eller någonting på den här datan så fuck det här nu skiter jag i det! Så jävla irriterande att inget ska funka.. Skiter fan i skolan fram till jul nu asså jag har inga krafter kvar och inte till något annat heller just nu känns det som. Och inte har man något internet hemma heller så det får man också leva utan, det här är bara för bra! Gud vad jag älskar livet just nu *suck*. Jag går hem och sover nu eller något, för 20 minuter sedan hade jag iaf något att se fram emot ikväll men inte nu längre, men jag anade att det skulle bli så, så skitsamma.. Men hejdå för ikväll då för nu ska jag hem och bokstavligen r-u-t-t-n-a!

Vissa saker är verkligen meningslösa ibland..

Jag hatar det här

Fy satan vad jag är trött! Vill bara hem till min säng nu.. Men nej sånt får man inte bestämma själv längre. Måste ha min närvaro men orkar fan inte gå på idrotten asså. Skit ner er alla lärare säger jag bara, jag börjar avsky er!!!

Maddi Jane

Så jävla grymt

Som jag aldrig gör något åt..

Tjena!

Fan vad jag är trött! Sitter i skolan nu och känns som jag kommer somna vilken sekund som helst. Jag ska hämta min lillebror efter skolan sen måste jag plugga, som jag har sagt i flera dagar men aldrig gjort något åt.. Typiskt mig, måste börja ta tag i saker och ting nu! :)

Vilken idiot kom på matematik!?

Jag försöker plugga så gott det går, har dock inte försökt i mer än 20 minuter men det här går åt helvete. Vilken jävla idiot var det som kom på matematik? Hur kan man vara så korkad!? Faktum är egentligen att man är smart om man kan matte så jag borde nog bara hålla käften haha! Men varför går det inte, är min hjärna bara kapabel till att användas 5 timmar per dygn så att alla krafter redan är slut eller vad är det frågan om!? 

Snälla, snälla och snälla, är det någon som kan det här talet: Beräkna det ursprungliga värdet när 120% är 3,6 kg.. Svara gärna i en kommentar med svaret och uträkningen, jag behöver verkligen hjälp, eller vill ni bidra till att jag får IG? Hm, det vore väl synd..? ;)

Dragen i kragen

Jag är så jävla sugen på pizza! Skulle göra allt för en smarrig pizza nu! Mmmm, gott.. Men så här går det till för fattilappar, och så sorgligt var det. Nu ska vi bara ligga och snacka i Malins stora säng en stund sen måste vi dra oss i kragen och börja plugga.. :(

Jag dör!


Just like sisters

Jaha då sitter man här alldeles ensem, eller nja inte helt ensam då för Elvira och Sarah är också kvar. Men resten av klassen har gått. Jag måste ju stanna kvar till halv 4 för då börjar mitt utvecklingssamtal. Ser inte fram emot det.. Jag vet ju att jag har IG i idrotten.. Inte bra men jag får fixa till det nästa termin. Jag vet ju redan vad mamma kommer säga, så förvånad kommer jag ju inte heller att bli. Därimot så kommer jag nog få VG i arbetsmiljö och säkerhet *Happy* hehe!

Jag har massa matte kompleteringsuppgifter som ska vara klara tills på fredag, så efter utvecklingssamtalet så sticker jag hem till Malin så får hon hjälpa mig hihi. Hon kan allt som inte jag kan *buhu* ;)

J u s t   l i k e   s i s t e r s,  i   l o v e   y o u

Bara julkänslan finns där

Nu har jag suttit och fixat bland mina kodmallar på lektionen haha, duktigt av mig! Men det är ju lite roligt för nu är det faktiskt vinter! Jo visst ser det töntigt ut men vad gör det? Bara julkänslan finns där så! :)


Nu längtar jag till julafton :)


Med ett leende på läpparna..

Godmorgon!

Min morgon har varit ganska bra egentligen, jag vaknade med ett leende på läpparna och såg faktiskt fram emot att åka till skolan, inte likt mig men så är det! Men just nu längtar jag faktiskt bara efter en varm och skön säng, jag har haft så fruktansvärt ont i magen men nu känns det lite bättre, hoppas det förblir så! :)


Det är nära nu!

Klockan är nu.. Hm vet inte kan ju inte kolla klockan på mobilen eftersom att jag mobilbloggar just nu hehe. Men den är väl runt 11 och det är läggdags.. Jag har verkligen ingen lust alls att sova eftersom att jag vet att jag kommer vakna till en tjutande väckarklocka och jag vet att jag kommer behöva gå upp till skolan vilket jag inte alls ser från emot. Men det är egentligen bara att bita ihop nu för det är ju inte länge kvar till det underbara jul lovet! :-)

Goodnight!

Nu har jag äntligen fixat om min design lite, är inte klar än men nu hinner jag inte ändra något mer. Ska faktiskt börja dra mig hemåt nu, det är ju skola imorgon.. Pöss

Vill på kryssning!

Grymt bra


Brottningstävlingen är över!

Ja nu är den jädrans brottningstävlingen över, jag vann med 15 noll! Fan vad bra det känns. Marko du suger! Nej nu ska vi lira lite cs det var ju ett tag sen! 

Jag mot dom, nu kör vi!

Julbak!

Godmorgon gott folk! Nu har vi legat och dragit oss i mer än 40 minuter trots att klockan är så mycket! Men jag skyller på Marko haha :) 
Nu ska vi äta pizza till frukost, mums! Sen ska vi kanske baka jul bak! Mysigt! 


If only

Vi har precis kollat på If only, den är skit bra men tror inte Marko håller med haha! Har dock sätt sen en gång förut men kommer nog aldrig tröttna på den! Men nu ska vi springa ner och tända ljus och bara ha det lite mysigt! Godnatt! Pöss på er

I'm happy

Jaha grattis till Jay då! Han var en värdig vinnare! 
Blir ett snabbt inlägg nu för maten står framme på bordet, det blir potatismos med "rådjurs kött" och en god sås smarrigt! Vi kom precis hem från bion, vi såg Paranormal activity 2, 1:an var så mycket bättre! Igår gjorde jag föresten om Markos rum, möblerade om, dammade och hela köret, tog flera timmar men fint blev det iaf! Och mysigt hehe! 


Anmäl dig till dagens blogg

Nu är det dags för en dagens blogg
anmäl dig i kommentarsfältet genom att skriva
"jag är med" eller liknande!

I want to be happy today! Let me be it

You're wonderfull


Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.
Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.
Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.
I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.
And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are
Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.
I'm goin' back to the start.
Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.

Älskar stickat

Det är så himla skönt och mysigt! :)


Skit snyggt!



Så jävla taggad

Shit vad roligt jag hade igår. Vi hade värsta festen för SEB banken och det var så jävla najs. Jag fick stå och hälla upp vin och ställa fram talrikar med godsaker på. Och vi stog preciiiis bredvid bandet som sjöng, blev så jävla taggad haha. Sen fick jag iaf springa runt och plocka skräp, tallrikar, ölflaskor och vinflaskor osv. Men det var roligt, musiken höll igång stämningen. Det var bara i slutet som det blev lite jobbigt för då hade jag så himla ont i fötterna av allt springandes. Längatar tills nästa firmafest kommer till oss! :)

Visste är det stort? Gissa om att man går vilse haha!..

It's hard sometimes.. but don't give up

Godmorgon, nu är den bara 2 timmar kvar sen ska jag åka till jobbet direkt efter skolan. Jag ser fortfarande fram emot det eftersom att det bara är andra gången för mig, men jag är sååå nervös. Känner ju ingen utom min morbror där, men han sitter mest på sitt kontor. Han har sagt åt mig att jag måste vara lite mer öppen och visa tt jag försöker, så att jag får ha kvar jobbet. För det är ju faktiskt inte han som bestämmer det, han är ju inte högsta chef.. Tyvär. Men jag ska göra så gott jag kan så får jag se var livet bär mig! :)



Vad hade jag gjort utan mina fina vänner?! Ni gör min dag!<3

She's the man!

Jag och Katta har precis laddat ner She's a man. Jag har sätt den flera gånger och tycker att den suger haha men inte hon.. Skolan gick bra, utom att det fortfarande känns som att jag har skit mycket att göra men det får vara skitsamma för en stund nu.

PÖSS


En trött Ellinor

Nu måste jag kila hem och sova, så godnatt påer! Pössar

Mina rädslor

Något jag alltid varit rädd för är känslor: att bli sårad. Allt som har med känslor att göra är så svårt att hantera, svårt att kontrollera. Blir man tex kär i någon så är man fast, vissa kanske inte ser det på det sättet, men jag blir som fast. Jag kan varken ta mig därifrån, eller intala mig om att försöka ta mig därifrån, hur mycket jag än vill.. Jag har flera gånger själv insett att det jag håller på med är fel, att jag inte kan göra så mot mig själv, men ändå så gör jag det för att jag inte vågar något annat, jag vill ha kvar allt det där bra för stunden även fast jag vet att det inte kommer vara så för evigt och att det bara kommer bli värre. Istället så förtränger jag ofta saker och låter tiden gå, tills det bara blir värre då jag inte vill inse det heller. Vilket gör att med tiden så blir det änuu värre.

I'm just a kid

Hemma hos kusinerna

Aj aj aj, jag har så fruktansvärt ont i magen och mår illa! Måste till skolan imorgon..!
Jag har iaf varit riktigt duktig och gjort klart ett arbete nu, men det tog sin tid hehe! Har bara hm, få se 2 sånna häften kvar..

Jag är föresten hemma hos kusinerna och pluggar. (haha en riktig sötnos!)

Och till råga på allt

Vilken jävla dag asså! Har varit på restaurangen hela dagen och det har varit skit jobbigt, har så himla ont i benen och efter det gick jag och Alexandra runt och försökte fixa prao plats, vi fick fråga på 12 stycken cafén innan någon sa ja snacka om omöjligt typ haha! Och till råga på allt så funkar inte våra internet hemma, igen! Så jag kommer få plugga hos vänner/släktingar i hela 2 veckor typ. Har massor av arbeten som ska vara klara känns det som! Fan också!

Ps. Bilderna från dalarna får vänta tills internet är fixat hemma..
Men inga sura miner nu! :)

Dålig uppdatering

Jag har inte bloggat på hela helgen och det känns förjävligt haha. Jag måste skärpa till mig om jag vill ha kvar mina läsare, fy på mig. Jag har iaf försökt att lägga upp bilder från dalarna men internet stängdes av 2 gånger så nu orkar jag inte försöka mer så jag lägger upp bilderna när jag kommer hem eller imorgon. 
Men en bild kan ni få nu! :)
Det här måste vi göra om, fyfan vad roligt vi hade! 

Svar på kommentar

vilka tjejer umgås du med i salem? och hur många år är din pojkvän..? ps , fint hår!

Hej! Jag umgås för det mesta med Jessica, Agnes, Katta, Michelle och Jennifer från salem. Min pojkvän är 20 år :) Tack! 

Första dagen på mitt nya jobb

Nu är jag hemma hos Marko och äter den goda gulash-soppan som jag fick med hem från min första dag på jobbet. Jag ska jobba på torsdag igen, och det ska vara någon special grej då så det kommer komma 400 gäster och jag kommer få lägga upp maten fint på tallrikar osv. Hoppas det blir roligt :) Men man får skiiiit ont i fötterna av att gå runt hela tiden haha.. Nej nu ska vi bada, hejsvejs! :)

Fan jag kan inte åka med alla tjejor och pojkor till dalarna har inte pengar så att det räcker, fan vad tråkigt typ ALLA ska åka utom jag.. Arsle, får bli att se på idol på fredag då och kanske plugga på lördag.. Tråkig helg hehe men men!..

Marko ser ut som en tomte haha :)

Nu är det..


Är det något du undrar över?
Skriv din fråga här!

Hemskt..



Vill du bli dagens blogg?

Klicka här: Elina om du vill komma till en dagens blogg.
Där kan du anmäla dig och vinna en länk av en gullig tjej med många läsare.
Lycka till! :)

Dag 4- det här åt jag idag

Jag tänkte ta dag 5 nu också! Jag har inte ätit så mycket än så länge, men det jag har ätit är 2 rostade mackor med ost och så har jag druckit lite vatten. Snart ska jag gå ner och äta något mer för jag ska ju åka iväg till jobbet snart, måste åka förbi skolan och hämta mina kock kläder också, det blir värsta omvägen men vad gör man.. :)


Dag 3- mina föräldrar

Jag har faktiskt ingenting att skriva så här får ni fråga om ni undrar något :)


You're a total idiot

Nu är jag på så jävla dåligt humör, att du lyckas förstöra varje jävla morgon, grattis din idiot! 
Fan vad du gör mig arg och ledsen, jag orkar inte ens gå till skolan tack vare dig. Jag som hade ställt klockan på 20 över 5 för att hinna i dit.. Men nej, din jävel!


Jag har fått jobb, nervös!

Godmorgon!:)

Jag gick upp 20 över 5 imorse, inget som egentligen behövs men jag känner mig så stressad för jag ska jobba i eftermiddag. JAG HAR FÅTT JOBB! Min bästaste morbror har fixat så att jag kunde komma och prova på hans jobb, jag ska dit första gången idag och jag är skit nervös. Tänk om jag inte kommer överent med alla där, tänk om jag gör fel, osv.. Jag har ju ingen aning om hur mycket dom kommer hjälpa mig, tänk om dom bara ger mig ett resept och säger här gör det här sen säger du till när du är klar.. Shit asså jag dör. Jag måste springa förbi skolans restaurang också och hämta mina träskor, tänkte även ta med mina restaurang kläder för jag vet ju inte vad dom har räknat med. Men nu känner jag mig jätte stressad så nu ska jag snabba på lite. Hej! 

Help med.. hehe

Godnatt!

Nu ska vi sova :) Godnatt!


Snål jäkel

Här sitter min lillebror med ett helt tuggummi paket och jag kan inte få ett ända, vilken snål jävel! Småbarn.. Haha


hur kan du i ditt yrke(restaurang) förebygga att du får i dig skadliga ämnen genom huden ?

hur kan du i ditt yrke förebygga att du får i dig skadliga ämnen genom huden ?
Någon som vet svaret på den frågan?..

Det här är det tråkigaste som finns!..

Om 3 veckor ska allt vara klart

Nu ska jag göra klart ett arbete.. :)


Håltimma

Jag vill bara åka hem asså, vi har "håltimma" i en timme sen ska vi till idrottshallen och jag har inte ens några idrottskläder.. Känns jätte onödigt. Jag packade idrottskläder imorse men jag är så jävla smart jag bytte väska och glömde då allting hemma.. Vet inte hur jag ska göra det kanske är bättre om jag följer med till idrottshallen och kollar på men kommer säkert ändå få frånvaro så då kan jag lika gärna på hem ocg ägna tiden åt att plugga istället, hm.. vad tycker ni?


Hon är grym


Fastnat på låten, den är grym!

Ta studenten snart?


Hur tråkigt det än ser ut att vara, så är det det här jag håller på med just nu.. 
Någon mer än jag som avskyr skolan!?
Gud vad jag längtar till studenten!

Hål i naveln, bara rädd att fastna

Godmorgon!

Fy fan vilken stressig morgon jag har haft, jag vaknade halv 7 men orkade ändå inte snabba mig på. Jag åt frukost och allt i lugn och ro, men min klocka gick tydligen fel så när jag var på väg till bussen så ser jag bussen smyga iväg.. Fick då sitta i 20 minuter och vänta på nästa, gissa om jag frös eller! Haha. 

Jag tog ju hål i naveln igår, jag har faktiskt inte så ont :) Är mest rädd att jag ska fastna i tröjan eller något annat haha! 


Shnyggingar!