Nya inköp

Hej världen! Jag, Katta och Jennifer har gått runt i stan i flera timmar idag, o nu är jag äntligen hemma hos Marko. Så himla jobbigt att gå runt i affärer när man känner att pengarna inte räcker till. 

Några nya inköp:

Solglasögon från H&M

Linne 49 kr, från H&M

Helsvarta leggings 99 kr, från Bik Bok

Halsband, från Bik Bok
Inklusive 2 örhängen och en hullig topp från H&M

Ungdomsmottagningen ringde nyss

Gick en promenad på ca en timme imorse, sen blev det att trycka i sin frukost och åka vidare till skolan. Efter det så åkte jag in till stan med Miranda, Jennifer och Alexandra och kollade på lite kläder och sånt. Mötte sen upp Marko i tumba så kollade jag på lite mer kläder och köpte 2 linnen, 2 nagellack och ett läpp glans. Sen åkte vi hem till honom och åt mat och umgicks. 

Nu kom jag precis hem, ungdomsmottagningen ringde mig för en stund sen och gav mig en tid för att ta bort p staven, nu på tisdag. Marko lovade att följa med men kom sen på att han ska till arbetsförmedlingen just den dagen. Så typiskt! Vet inte varför jag är så himla irriterad just nu men det har väl med det att göra. Och jag har redan börjat stressa upp mig inför hur ont det kommer göra. Fy!

Det är inte en liten nål heller!

Planer inför valborg

Och nu till frågan, vad händer på Valborg? Jo först blir det nog grillning hos Agnes och sedan utgång. Men nu är det så att det har kommit upp ett annat förslag, nämligen att åka till uppsala och vara där från kl 4-12 men det känns lite onödigt då det kommer kosta massa pengar för tåg biljett och mat för att vara där så kort tid. Men vi får se hur det blir med det, dom flesta vill nog vara kvar här i Salem och sedan dra in till stan! 

Men jag vet inte, jag kanske ska med Marko och kolla på något slags olagligt bil race, får se hur det blir med det också. Han förstår nog om jag skippar det och har roligt med mina vänner istället. Jag är ju inte direkt ett fan av bilar, om jag åker med så är det ju mest för att vara med honom. 

Vad ska ni göra på valborg? :)

Iaf. Min dag har sugit, ända tills jag åt min Ben & Jerrys glass för då blev jag super glad. Det funkar alltid, hehe! 

Nu är det läggdags som gäller. Puss och godnatt på er alla! 


Bortrunnen tid

Åhhh blir galen av den här jävla skiten känner mig som en luftballong o känns som hela huvet ska sprängas! Jävla jävla skit! Fan vad arg jag blir. Ska jag stå ut med det här ända till midsommar!? Shit.. Märker att mina inlägg börjar bli jävligt tråkiga, skriver typ bara om min pollenallergi haha men jag stör mig på det 24/7 så ja.. Men det ska bli ändring på det. 

Aja, idag ska jag iaf umgås med min syster yster, vi pratar nästan aldrig så det blir väl ett bra tillfälle idag! :)


Måste komma igång

Det känns verkligen som att snoret sitter ända uppe i halsen! Buhu! Men men, får se om jag orkar gå på idrotten idag, måste egentligen.. Jag har inte tränat på typ 2 veckor snart så måste fan komma igång snart igen, men vet inte om jag kommer orka det heller idag! Man blir ju inte spec lockad till att springa på ett rullband inne på ett gym när man kan vara ute i solen! :)

Sugen!


Morgon promenad

Jag och Katta tog en härlig morgon promenad imorse! Klockan ringde kl 05.20 sen var det bara att knalla upp! Vi ska försöka fortsätta med det här ändå tills sommarlovet, VARJE MORGON! 

Vill man ha snygg kropp så får man kämpa lite för det också! :)

Två i ett

Har varit hemma hos Marko hela dagen igår och idag, riktigt mysääät! Skönt som fan att bara slappa ibland. Suttit ute i solen i 4 timmar idag också, hatar när det är för varmt men vad gör man inte för en bränna! ;) Blev bara ett snabbt inlägg för nu måste jag sätta igång med pluggandet igen! 

Jag och Katti i lördags innan utgång!


Love you girls

Nu har vi solat klart för idag, hunnit ta en snabb dusch också så nu känner man sig hyffsat fräsh. Alla tjejer ska mötas upp halv nio i salem centrum, vad vi ska göra sen är inte riktigt klart än men att kröka hos en tjej kompis är första förslaget. Man måste ju alltid börja någonstans. Men det som suger är att jag inte har några batterier på luren så jag kan inte bli nådd. Skit! Haha.. 


JAG VILL UTOMLANDS!!!



Solaaaar

Jag är hemma hos Katta och vi solar på hennes baksida, det var jätte skönt alldeles nyss men nu kommer såklart molnen och förstör. Igår blev det en myskväll hemma hos Michelle där kvällen slutade att Katta och Michelle började berätta spökhistorier. Carro blev livrädd haha! 

Någon som vet något roligt som händer ikväll!? Det är helt dött!


Molnen tog över

Haha, det sägs att Grekerna solar med Oliv olja för att bli bruna, hoppas att det stämmer för jag och Malin testade det idag. Vet dock inte om jag har fått någon färg. Känns inte som det. 

Idag står det mellan om jag ska grilla med tjejorna eller träffa Marko. Just nu lutar det bara åt ett håll men vem vet det kanske ändras. 

Nu ska vi iaf äta mat och vänta på att Malin ska tvätta ur sin hårfärg! :)

En trött Ellinor

shit vad jag var trött igår, deckade på en gång när jag kom hem till Malin haha o vaknade precis. Så himla skönt att sova! Hela mitt lov har varit piss tråkigt, hoppas Marko mår bättre idag så att jag kan få träffa den lilla pysen! 

Men nu ska jag och Malin ut i solen och sola lite, hej! 

Härlig bild från i tisdag hemma hos min syssling

Förstörd dag

Är hemma hos Madde nu. Är helt död efter jobbet. Så sjukt trött! Bläää. Men nu börjar äntligen mitt lov iaf, synd bara att det känns som hela den här dagen är förstörd för att jag är så himla trött:(

Hemfärd med en låda bakelser

Somnade i bilden på vägen hem så min nacke är inte den gladaste nu vill jag lova. Utom denna onda värk så har jag fått med mig 8 st s.k. damsugare, 5 st massariner, 6 bakelser som jag inte vet vad dom heter och 6 till. Sen en super god bulle som jag åt upp alldeles nyss, 2 brödlimpor och massa små bagetter typ. Fick med mig sjukt mkt idag!

Men nu ska jag sätta på O.C och tagga ner lite. Tja!


Korta dagar här

Jag har inte haft tid alls att blogga men nu får stå ut ett tag till. Åkte hem till Micke(min syssling) direkt efter jobbet där Malin, Carro och Michelle var. Han bjöd på middag, kött och potatissallad skit gott!! Vi var kvar där och drack ett tag, jag och Micke drack Rosé, det blev typ en halv flaska var även fast jag inte känner så värst mkt nu så skulle jag gissa på att jag kommer känna av en del imorgon men det hoppas jag fan inte. Orkar absolut inte vara bakis imorgon på jobbet, nej nej och nej! Men jag tog en alvedon nu o får hoppas att det hjälper. 

Måste bara påpeka att jag har så jävla ont i benen, det bara "strålar" liksom. Och fötterna ska vi inte snacka om, pufffft. Aj, aj och aj!!


Nu är det läggdags, korta dagar här..

Klickade bara in en bild, måste sova som sagt. Godnatt påer!

Tuffa tider

Vaknade runt kl 10 men som vanligt så vill Marko ligga kvar och sova halva dagen så, så blev det haha. Vi åt frukost och sen åkte vi och hämtade upp Carro och Malin sen vidare till skansundet och låg i solen och pratade om gamla minnen. Mysiiiigt. Hoppas på en massa sena sommarkvällar där i fortsättningen! Som både förra och förr förra sommaren. 

Men nu måste jag sova, ska upp klockan fem imorgon och jobba. Tuffa tider haha! 


insmörjd i olja

Har inte bloggat på hela dagen så nu blir det ett ända inlägg om hur hela min dag har sätt ut. 

Imorse mådde jag så himla illa så jag orkade inte ens äta frukost vid mat bordet, Marko fick istället komma ner med frukost på sängen å gud vad det var gott! Var hur hungrig som helst. Jag låg kvar i sängen i några timmar tills jag bådde bättre sen gick vi ut och tvättade på Markos och hans föräldrarsa bil. Det var faktiskt ganska roligt!

Vi åkte sedan till Tullinge och så solade jag i 20 minuter, hade sån där bra olja också så att man blir extra brun. Och nu är vi hemma hos mig och jag ska fixa om mina naglar. Pöss


Taggar till

Jag pallade mig iväg till skolan imorse trots att jag var så himla trött och bara ville sova vidare. Närjag väl var där så var varken Johanna eller Alexandra där så det blev ganska ensamt haha. Men nu ligger jag iaf hemma hos Michelle och lyssnar på muik och väntar på att duschen ska bli ledig. Vi var precis och solade så vill fräscha upp mig lite. Men vad fan händer ikväll? Det är frågan!..

Sömnpiller dirr?

Jag har alltid problem med att sova, blää. Sömn piller skulle nog passa mig perfekt!

Att ta egobilder har blivit en vana

Haha. Nu är det läggdag, godnatt påer!

Lata jag

Det blev ingen träning idag, blää dumma mig! Jag vill komma i form till i sommar så måste skärpa mig och börja träna minst 3 gånger i veckan! Är fortfarande hemma hos Malin, men om vi orkar så ska vi ta en promenad åtminstone :)


I want you

Jag och Malin ligger ute på studsmattan i solen och njuter av livet hehe. Jag har inte så mycket mer att säga just nu men ska iaf åka och träna om några timmar, yey! :)

Kom nu sommar!!!

Tränings outfit

Nu ska jag ta en snabb ducsh sen åker jag hem till Miranda och sover över där, myyyys! :-*

Svart runt ögonen pga gårdagens smink, haha

Nytt rekord

Fan vad jag älskar kick boxning, det är nog sporten för mig haha. Tiden går så oerhört fort och jag kollade inte på klockan en ända gång, otroligt! Jag vann på plankan igen, woho, blir så himla glad haha. Mitt rekort är nu 4 minuter och 10 sekunder! Yaay.


Så här ser plankan ut, för er som inte vet

Är man bäst eller!?

Wihooo jag fick VG på fågel provet, är man bäst eller!?

Stoppade precis in mat i mikron som blev klart nu så jag ska snabba mig på och hinna äta upp det. Sen åker jag direkt till gymmet och där är det kick boxning som gäller! Love it!


Jag skulle behöva en ansiktsmask känner jag nu

Jag sitter i klasssrummet och pluggar om fågelkött just nu inför ett prov jag ska ha kl tre och snart är det idrott där vi alltid gör samma sak. Först teori i typ 1½ timme sen går vi till gymmet i 1½ timme och där får man gör vad man vill, antagligen för att läraren inte orkar anstränga sig men det duger för mig!

Det blir ganska tight efter skolan för jag ska gymma klockan sex och i vanliga fall är jag hemma kl fyra och åker mot gymmet kl fem. Nu när jag ska göra prov kl tre så känns det ganska onödigt att åka hem emellan träningen. Kanske får kolla runt lite i affärer eller något. Typiskt att grupp träningstiderna ska vara på så dåliga tider!


Godissugen


godnatt


Avslutar med en gullig bild på min lillebror, sötiiis<3

Då är man fjortis igen!

Det måste ha tagit oss minst 20 minuter att bli klara i det här omklädningsrummet haha!



Denna bild säger ju bara en sak, liten rumpa! Haha. 
Dom här mjukisdräkterna är så himla mysiga. Nästa på inköpslistan! 499 kr från Gina Tricot

Rea shopping

Det har inte blivit något bloggande på hela dagen pga jag inte varit hemma. Det blev jätte stressigt imorse så mamma körde mig till skolan och när jag kom dit så visade det sig att det inte var någon där från min grupp typ så då skulle jag få servera själv och NO WAY säger jag bara.

Så jag åkte hem igen och mötte upp Miranda så åkte vi in till stan och tog med oss matsäck, vi gick runt och kollade i affärer i flera timmar så är inte så pigg i benen nu vill jag lova. Jag hittade så oerhört mycket kläder, man vill ju ha ALLT men det går tyvär inte.. -.-

Sedan blev det en mysdag med Marko, har haft en dubbeltoppen dag verkligen!!

Mina inköp today: 




Allt från Gina Tricot för 49 kr

Goda drinkar i Spanien

Ja.. Jag ligger här och tänker på hur härligt det hade varit att få åka med Katta och Jennifer till Spanien. Sola, bada, dricka goda drinkar, shoppa..... Nej ush det här är ju sorgligt! 

Klockan tickar på, godnatt!!

I miss you and the times

Eftersom att Katta åker till Spanien imorgon så hoppade jag över träningen så att jag kan spendera kvällen med henne. Vi har hittat på en massa kul hela dagen hehe. Fy vad jag kommer sakna både henne och Jennifer, ush så tråkigt det kommer bli att åka till skolan ensam varje morgon buhu.  

Men men, snart åker Katta hem till Jennifer och övernattar där så då blir jag ensam igen.  Jag får väl sätta på ett avsnitt av O.C och hoppas på att jag somnar till det. Jag ska ju vara nere på MVG imorgon så jag måste vara pigg!!

En suddig bild på mig och min gamla bästavän. Saknar dig och tiderna så himla mycket!!

HAHAHA!

HAHAHAHAH! Jag dör. Jag loggade precis in på facebook och såg att jag hade 13 nya taggade foton. Haha! Gissa om dom var gamla. Här kommer några: 

Må var jag smal men gud vilken lite stjärt jag hade HAHA!

Haaaaha.

Haha fan vad jag saknar Thailand (07) tror jag.. ?

Åh vilka minnen! Döööör haha.

naaw.

Pollen allergi

Godmorgon! Jag var så jävla irriterad på att det kliar i min näsa imorse. Om ni inte visste det så är jag pollen allergiker och jag hatar den här sässongen när all pollen kommer. Man blir på så himla dåligt humör hela tiden -.- Men men, man får väl göra det bästa av det. Iaf, jag tänkte vara hemma från skolan för att jag blev så irriterad på ALLT. Men som tur är så fick Katta med mig till skolan iaf! :)


Syns det att det hettar i hela ansiktet?


Haha snyggt snobben linne jag har på mig va? Det är egentligen ett "natt linne" som jag fick med mig hem från Marko.

Nu ska jag gnälla lite

Det bränner som fan i mitt ansikte. Jag har ont som fan i huvet. Jag är yr som fan. Jag är trött som fan. Jag är irriterad som fan.

Hahaha, jag var bara tvungen och nu sitter jag bara och skrattar åt mig själv för att jag är så jävla gnällig. Jag är så irriterad på att jag får biverkningar av min p stav och det retar mig som fan att jag inte hittar något som verkar bättre! Jag kan inte äta p piller för då blir jag aggresiv, deprimerad och mår illa. Jag kan inte äta mini piller för dom glömmer jag bort. Jag kan inte ha spiral eller liknande för jag är rädd att den ska fastna, dessutom vågar jag inte gå till en gynekolog och stoppa in den. Jag vill inte ha p plåster för det verklar jobbigt/osäkert och det ger biverkningar. BLÄÄÄÄÄ på det här!


You would not have said so

Jag har verkligen inte fått en bra start på denna morgon ush. Plus att jag har flagnat i hela ansiktet, det ser ju snyggt ut -.-

Jag är fortfarande hemma hos Marko, den här helgen har verkligen varit super skön, bara slappat och myst med min älskling. Och snart ska vi ut och sola på baksidan, det är väl inte så passande eftersom att jag har flagnat men sätter på lite solkräm för jag vill verkligen ut i solen! Så tråkigt att sitte inne och bara titta ut på det fina vädret. 


Mikaela på reklamen

Jag har tjatat på Marko hela morgonen att vi ska åka och sola men han totalvägrade så hans syrra hängde på istället. Men fan vad irriterande det är att det går samma låt om och om igen i solariumen på filmkedjan haha! Iaf, när vi kom hem så såg vi henne på tv reklamen(platsbanken)! Det är så jävla roligt att se!!!

Frukost på sängen

Godmorgoooon! Jag ligger här i sängen som en prinsessa med mina dator och Marko har precis kommit ner med frukost på sängen åt mig. Muums. 

Fan jag vill sola men det är nog inte så bra om jag gör det med tanke på att jag fortfarande var bränd igår.. Aja nu ska jag gå ut och kolla på när Marko och hans pappa startar igång en av bilarna, tja!

Istället för att klaga.

Sitter hemma hos Marko just nu och vi gör inte ett SKIT! Sitter och tänker på hur kul mina friends måste ha på lokalfesten i flempan, skulle jag följt med kanske? Hm. 

Nej nu ska jag pussa lite på min pojkvän istället för att klaga! Hej.

Hahahah

Dubbelt så hård träning

Körde på ett träningspass både igår och idag. Så jävla kul. Om man stretchar lite då och då emellan åt när man kör ett pass så är det som att man tränar dubbelt så hårt, det visste ni inte va? ;)

Bjuder på en SKIT FUL bild haha!

For you

Tänkte passa på att tipsa om några intressanta bloggar:

http://lardigteckna.blogg.se/ -Teckningar av Ellinor Helen Jansson Lande

http://mittlivv.blogg.se/ -19 år och mamma till William

http://smary.blogg.se/

http://oliviajagarinac.blogg.se/

http://linngustafsson.se/

http://kenzas.se/

I cry when I see you

Nu är jag hemma hos Jennifer och kollar på O.C, och hon sover som vanliiiiigt! (y)


Tröttare än trötter

Godnatt!!


My new hair color

Nu är det bara klippningen kvar!

Lämna ditt svar här!

Omröstningen Vad tycker du att en bloggerska ska blogga om? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Gör min blogg till din startsida

Gör min blogg till din startsida


I will take you only as a remedy

Och nu har man sökt jobb inom kommunen också. Jag vill egentligen inte jobba där för man får slita så himla mycket  och får så dåligt betalt. Ca 4 600 för tre veckor. INTE OKEJ!

Mina val: 
Förstahandsval: Dagis. Älskar verkligen små söta barn
Andrahandsval: Trädgårdsarbete (man blir ju brun *blink*)
Tredjehandsaval:
Ålderdomshem

Snart träning, älskar´t!


Min dag, helt enkelt.

- Skolan
- Shopping
- Myskväll med Marko
- Plugg
- Läggdags (Godnatt!)


Glad chey!

Härligt snygga jeans jackor


Forever Girl - Forever The Sickest Kid


Utkast: April 4, 2011

Är det meningen att vi bara ska glömma? Meningen att sakna eller meningen att bara kunna se tillbaks på de minnen vi har? Varför? 

Vem är menad att svara på dessa frågor, gud? Finns du? Varför svarar du i så fall inte och varför tar du ifrån oss de människor som är värda mer än så? Varför tar du inte dessa brottslingar som mördar och våldtar bort från denna jord istället för de oskyldiga? Varför låter du dessa hemska saker hända överhuvudtaget?

Hur ska vi kunna glömma och förlåta? Det finns inte något på denna jord som kan ta denna smärta bort från oss. Men det är självfallet det vi vill. För smärtan bort, iväg. Det går inte. Varför är livet så komplicerat? Varför finns jorden och varför tar luften aldrig slut? Varför kan du inte svara?


I have your genes, but I will never be like you, never!

.

It has nothing to do with the title.

Mensvärk utan mens. Det måste vara något allvarligt fel på mig haha!

Skjut mig.


Massa jävla begrepp som man ska kunna, och det här är inte ens en fjärdedel.

What are words?


I begin to understand that I must be in a bit more

Nu är det bara plugg, plugg och plugg som gäller i några timmar!


Om jag bara kunde vakna av veckar klockan och inse att allt var en dröm.


I'm yours


Var på bajens träningsmatch idag med Marko och hela familjen plus vänner.

Vi åt även på restaurang Rosén och fy vad äckligt det var. Det ända man fick på hamburgaren var lök och tomat, inte ens lite hamburgedressing eller ketchup. Ush!

I always lose my mind


Så här jävla sliten är jag just nu!