Fan säger jag bara, fan, fan, fan!


Why waste your time getting hurt by someone, when there's someone else out there waiting to make you happy?


10 år sedan, vila i frid <3


Idiot.......


A friend is someone who sees through you and still enjoys the view.

Jaha, då är fredagen här! Än så länge har jag hunnit åkt förbi tumba, där mötte jag upp mina älskade, Malin, Caroline, Madde och hennes son Kevin( den bästa ungen som finns), vi gick runt och kollade i affärer och sen tog vi en fika. Mysigt att träffa sina bästaste! Sen åkte jag faktiskt bara hem igen, mötte upp Katta och här är vi nu. Väntar på att allt ska bli klart och på att klockan ska ticka! Det ända som suger idag är att jag mår skit, tror jag har fått feber igen men det försvinner för ikväll kan jag lova! 

Haha en bild från teatern vi var på igår(den sög)!


it was real love until we said goodbye foreverI may be bad. But i’m perfectly good at it.

Heeeeeej! Sitter hemma vid min bror dator som suger. Varför vet jag inte för jag har ju fått igång min dator nu. Äh, ibland behövs bara en förändring. Ikväll ska vi på teater med klassen, och imorgon är det fucking fredag!


No matter how serious life gets, you still gotta have that one person you can be completely stupid with.


Jag känner mig som en svikare, men nu är jag här igen.

Jag har inte så mycket att berätta utom att helgen har varit grym. Helger är alltid grymma. Idag är det onsdag, så kallade lillördag- och det vet ju alla vad det betyder. 


För imorgon är det fredag!

Gooooooodkväll kanske!? Jag och Katta hade så jävla tråkigt för vi har fan legat inne hela dagen så vi gick ut på en promenad och sen gick vi hem till Micke och kollade på film med han och Teddy. O nu e vi hemma igen och är tillbaka i det tråkiga! Längtar till imorgon för då äre FREDAAAAG! :D


Min baby

Godmorgon! vaknade 8 imorse för jag var tvungen att gå hem till min moster och lämna ett busskort. Åkte till vårdcentralen kl 10 o tog blod prov, varför förstog jag inte men jag har så sjukt ont i halsen så dom skulle väl se om de va ngt virus eller något. Nu är jag hemma med Katta och gör ingenting just nu men snart ska vi sätta på en köpfilm på tv:n! Blir nog lugnt idag med! :)


Ge mig

Blir inge krök idag, jag pallar fan inte haha, jag ger upp! Men därimot så ska jag och Katta åka in till stan senare och ta en kvälls fika! :)


Fuck you

Fan vad jag bloggar dåligt! Haha men det händer så mycket just nu, ute o röjer hela tiden vettni! Haha nej men fan, man har ju ett liv också! Gud vad tråkig jag är.. 

Men nej fan vad trött jag är, skiiiiiiiit trött! Men jag har alltid jätte svårt att sova på dagarna, kanske e rädd att missa ngt haha nej men fan vet jag asså! 


Yeeeeeee

Oj oj oj vilken kväll haha! Herre gud säger jag bara, jag borde låsas in! 
Men idag kör vi på´t igen!