Life is not about people who act true to your face, it's about people who remain true behind your back.

UUUUUUUUUUUUh! Vad jag är stressad! Jag vill hitt på ngt ikväll vafan, lovet är till för att ha roligt men vad fan ska man göra då!? Säg miiiiiiiig det!!!!!!! Haha hoppas vi kommer på ngt snart iaf!



Probleeeeeeeeem

Nu har vi problem igen.. Vem kan köpa cigg!? Haha alltid samma jävla problem asså, varför kan man inte bara vara 18!?!?!?


When the past is dead, let it rest in peace.

Japp! Det blev film med Katta och Natta + dipp med grönsaker. Mysigt mysigt. Vi såg på the last kiss, känns inte som att en kärleksfilm passar så bra för mig just nu men så blev det iaf. Lite får man ju tåla. Men när man sitter där och tittar på ett fint kärlekspar så vill man ibland bara tillbaks och rätta till allt som inte går att rätta till. Men nej, ibland får man lov att bara gå vidare helt enkelt! Nu finns det endå ingen återvändo så, keep on girl!

Vi tog iaf en promenad efter filmen , vi gick med Natta halva vägen hem och sen gick vi runt lite och bara pratade. Om tex sjuka drömmar vi haft, killar, sex, ja allt möjligt. Tjej snack helt enkelt hahaha! 


Frågor och svar

STEG 1
Namn: Edit Ellinor Maria Frödin
Födelseplats: Sjukhuset
Bor: Salem
Ögonfärg: Brun/grön
Hårfärg: Ljust
Skostorlek: 37/38
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.

STEG 2
Skor som du bar idag: Vita klackskor
Dina svagheter: Att jag aldrig tar tag i saker i tid, skjuter alltid upp allting.
Rädsla: Att bli sårad.

STEG 3

Första tanke när du vaknar: Vad är klockan?
När somnar du: På helger är det helt olika, på vardagar någon gång mellan 01.00 och 03.00

STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca Colaaaa
McDonalds eller Frasses: McDonalds, vad är Frasses?
Vans eller Converse: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton Ice Tea
Choklad eller vaniljglass: Båda juuu! 

STEG 5

Svär du? Ja för fan hela tiden!
Sjunger du? Till musik ja haha
Röker du? Japp
Gillar du skolan? Nej absolut inet
Har du bra självförtroende? Det har jag väl, hyffsat
Kommer du överens med dina föräldrar? Det är mamma som får dras med mig, när vi är ensamma går det hur bra som helst, men när resten av familjen också är hemma så går det inte lika bra haha

STEG 6

Har du under den senaste månaden…
Druckit alkohol? Jaaaa
Rökt? Jaaa
Shoppat: Nejjjjjj
Ätit en hel ask müsli? Hehehehehe
Ätit sushi? Ush nej
Stått på scen? Nääää
Skejtat: Neje
Bakat? Ja hehe
Stulit: Nej
Kysst någon? Ja
Kramat någon? Ja de klaaaart
Haft sex? Hehehe

STEG 7
Har du någonsin…
Svimmat? Nej :o
Blivit kallad hora? Ja av min "kära syster" för några timmar sedan, snällt kan man ju tycka.
Blivit nerslagen? Nej inte än hehe
Busringt någon? Ja men de klart
Gjort något som du ångrade? Ja haha
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja
Kastat en sten på nån ruta? Nej tror inte de

STEG 8

I framtiden..
Namn på barn? Hm vet inte
Vad vill du bli när du blir gammal? Mord utredare


STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Det fanns en
Antal CD-skivor du äger? Haha ingen aning inte många
Antal piercings? 5 i öronen, en i tungan en i naveln.
Antal tatueringar? Noll
Hur många gånger har du varit med i tidningen? En

STEG 10
Vad ska du göra i vinter? Vänta på sommaren
Vad ska du göra i sommar? Njuta och äta strut glass
När tar du studenten? Om två år
Vad gör du efter gymnasiet? Jobbar och reser
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Till en början antar jag
Vad händer till helgen? Det vet man aldrig
Vad vill du helst göra just nu? Få tag i någon som kan köra hit ett cigg paket till mig

STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän? Absolut inte
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Blicken. Men jag dras oftast till personligheten inte till utseendet. Jag kan inte ha trevligt med en kille som är snygg men dryg. 
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Det är redan flera som har så.. 
Vem är den perversaste person du känner? Hahaha jag skrattar bara jag tänker på honom!
Hur många gånger har du varit utomlands? 6 kanske
Vilket land är bäst? Thailand

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter

Hehe, nu har Carro pallrat sig hit också. Hon fick precis Kevin att somna så nu får vi lugn och ro en stund. Jag och Marlin har fan suttit i vardagsrummet i ett dygn nu hahaha.. Sovit, kollat på tv, matat Kevin, Bytt blöja, gått runt med honom och försökt få honom att somna! 

Aja snart är barnsittar tiden över och då är jag fri haha. Så då ska jag nog åka hem till Katta o kolla på film med dipp och grönsaker eller ngt! :D


Little baby boo

Jag hade inte tid att blogga igår för jag var ju barnvakt, och är det fortfarande. Han ligger just nu i sin vagn och sover, som tur är! Han vaknade rätt tidigt imorse men malin gick upp och tog han så att jag fick sova lite extra hehe. Antar att han kommer vakna snart och då är det ju bara byta blöja och mata honom som är dags! Sen får man väl gå runt och vagga honom tills han somnar om igen haha. Eller kanske leka lite med honom, han har äntligen börjat skratta lite smått nu, så himla sööööööt!


Men de e ju lördag..

Fyfaaaaaaaaaan vad jag mår SKIIIIIIT! Jag orkar inte haha är så jävla slut i hela kroppen och skallen.. Och varför måste man alltid skämma ut sig på mycket på fyllan och säga så sjukt pinsamma saker.. Alkohol asså.. Idag ska jag nog ta det lugnt med Malin iaf, har festat flera helger i rad nu både fredag och lördag så de känns som att min kropp borde vila lite nu! Men man vet ju aldrig, kanske får ngt ryck senare att jag vill ut för vi kommer antagligen sitta hemma och ha skit tråkigt och bara gnälla om gårdagen! Haha..

Katta tjatar och försöker få med mig ut: jag är också helt slut men det är ju lördag! Och det har hon fan rätt i haha men nu börjar det bli jääävligt mkt för min kropp asså!



Lite halv ironisk bild ;)


AkKoHoL

Fy fan vad jag är trött" Så jävla trött! Men nu ligger jag här ensam i sängen och det är det värsta som finns!... Det är nog bara jag och Katta som vet hur det känns, eller kanske inte men just nu känns det som det i alla fall!!!! Men det kanske bara är för att jag är full, kanske inte borde bloggs just nu i så fall,men så blev det och jag är så jävla irriterad men samtidigt så jävla glad av olika anledningar, orkar inte ens skriva ner varför eller vad jag har gjort ikväll men det får nu nöja er med för nu ska jag och Jonatans hamster sova, godnatt på er mina söta små änglar. Saknar dig Katti!!!!

you doesn't even know...



Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar

Nej nu är jag riktigt trött, har varit hemma ett tag nu. Jag bad mamma komma och hämta mig när jag låg i Malins säng och höll på att sömna, så trött asså haha. O när jag kom hem så gick jag o Katta ut och rökte. Åt lite pommes också, något måste man ju få i sig hehe. Nu ligger jag i iaf äääääntligen i min säng och lyssnar på musik och bara slappar :) Ska sätta på Gossip Girl snart också som jag alltid gör innan jag somnar! 


You forced me to become strong..

Är hemma hos Malin med henne och Carro, vi har åkt runt på lite ärenden tidigare idag så ja de är väl de enda jag har gjort idag. Och ätit mat och chips och chocklad, hehhee. Fy på oss, det får man inte göra om man vill vara smal. Eller kaaaanske liiiiite på lördagr! MEN.......Imorgon är det freeeeeedag, då blir det röj!


If it still hurts, you still care.



Sometimes you just have to smile, pretend everything is okey, hold back the tears and just walk away...



Vänskap är kärlek utan vingar.

Japp.. Katta har varit i farten igen, hon ritar alltid bilder för de kommande helgerna haha..! 

To offer a girl only a friendship when love is in her heart is like giving a loaf of bread to someone who is dying of thirst.

God dag! Jag och Katta var hund vakt imorse, fan vad söt hunden är asså haha! Vill bara äta upp honom, men eftersom att jag är allergisk så kunde jag inte klappa så mycket på honom.. 

Jag tog precis tempern och det visar sig att jag har 38 grader, inte konstigt att jag mår som jag mår. Är helt yr och kallsvettas. Det här är inte okej, jag ska ju parta i helgen, och inget ska få förstöra det. Om det är så att jag inte blir frisk så ska jag fan ut endå haha!.. 

Så jävla söt!


You have the missing piece. That I need so desperately.


Someone once said

”There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it. You surround yourself with people who make you laugh. Forget the bad, and focus on the good. Love the people who treat you right, pray for the ones who don’t. Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living. Being alive is a gift, living life happy is a choice.”

Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect


My favorite

Nu är jag hemma hos Katti, som vanligt! Haha.. Vad ska man hitta påååå!? Är så trött på att det inte finns ett skit att göra på vardagarna om man inte är rik!.... 


Det är inget fel med att skjuta.. Så länge man skjuter rätt människor.

Hej världen! Nu sitter jag i skolan och har kramper i magen! Vill bara hem, ush vad jag inte tycker om skolan. Men snart är det lov och fy fan vad skönt det ska bliiiiiiii!!! Ska nog bara hem och ta det lugnt efter skolan, eller kanske vara med Katta en stund. Vem vet.. Den som väntar får se!


Detta är inte slutet. Det är inte ens början på slutet. Men kanske är det slutet på början.


:)

Haha fyfan vad glad jag blev nu!!! Hittade precis en gammal barndoms vän på facebook och har suttit och pratat lite med honom nu, gud vad mycket minnen det är som ploppar upp. Och fy fan vad vi hade roligt. Och fy fan vad man vill tillbaks haha! 



Problemet är att gud gav mannen både hjärna och penis, men bara tillräckligt med blod för att försörja en i taget.

Ligger i sängen och lyssnar på massa gamla låtar, ska snart läsa en tidning och sen sätta på en film som Katta tjatar om att jag mååååååste se haha.. Jag älskade att kolla på film förut men jag har börjat fastna för massa olika serier istället, kan kolla på flera avsnitt i rad utan att tröttna, man blir beroende men man har iaf något att göra när man vill fördröja tiden! :D


De som tror att de kan allt är väldigt irriterande för oss som redan kan allt.

Oj.. Hela dagen har bara rullat iväg! Jag och Malin har varit iväg och satt upp 104 affischer, fy fan vad jobbigt det var och tid tog det också, tre timmar. Efter det fick vi iaf lite pengar så vi gick till Donken och tjockade oss lite haha.. Det är det som är nackdelen med att ha pengar! Men nu har jag iaf liiiiiite pengar kvar till helgen, och det behövs ju också! 

Nästa vecka är det ju lov, och då ska några av tjejerna som är 18 på kryssning, jag vill fan också på kryssning! Det är orättvist, varför kan inte bara allaaaaa vara lika gamla haha..! :)


Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like

Godmorgoooooooon! Är det en god morgon!? JADÅ! Hehehe.. Efter skolan vid typ 4 ska jag och Malin dela ut reklam för TB's, sätta upp affisher och dela ut Flyers och sen ska vi hem till henne och umgås som vi inte har gjort på typ en vecka nu!.. Har saknar min skrollan haha! :)


I'm sorry if you don't like me but the truth is, I don't plan on changing for anybody

Var precis ute och rökte med sötaste katta, var livrädd att mamma skulle vakna och bli tokig för att jag väckt henne men är man röksugen så är man.. Hungrig är jag också så jag snodde med mig en halv chips påse upp på rummet, får väl trycka i mig den och bli mätt på det hahaha! Känns nästan som att jag fyllekäkar nu, men de e nice! 

Haha jag och Katta var förbi på Kulturhuset eller vad det heter och tog lite tramsiga bilder här om dagen också.. Hon snackade om att det är ngt nytt att ta sånna här bilder, som den första, vrf fattar jag verkligen inte men men.. haha








De flesta av oss slösar bort våra liv som om vi hade ytterligare ett på banken.

Jag sitter här och har så sjukt ont i ryggen, vad fan kan det vara? Känns som jag alltid har ont i ryggen, det kanske är ngt fel med den.. !? 

Håller på att ladda ner Crazy Stupied Love också som jag och min kära Kiti ska kolla på. Fy fan vad seg den här dagen har varit, vi har inte gjort ett piss. Bara suttit som två nördar vid en varsin dator, ätit lite då och då, druckit kaffe, rökt, och sen allt det om och om igen haha.. Och imorgon är det skola, som jag inte alllllllls det fram emot, får ont i magen av att bara tänka på det. Är så skoltrött nu så jag skulle helst av allt bara vilja hoppa av, men så korkad är jag faktiskt inte! 

Ååhh, längtar redan till nästa helg!


Även en resa på tusen mil, måste börja med ett enda steg


I don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me

Godmorgon! Mina fötter mår lite sådär idag kan jag ju bara säga.. Fyfan haha.. Måste ta ett varmt bad sen ch behandla dom litegran så dom mår bättre sen! Jag och Julia var precis uppe i tvättstugan, duktiga som hjälper mamiii! Får se vad jag hittar på sen, Malin kanske skulle komma hit lite senare men tror inte hon kommer orka det för hon är en liten latmask, min lilla latmask! Annars ska jag och Katta ha film mys så hur de än blir så blir det garanterat bra! :)


Jag har en massa hemligheter som är så hemliga att inte ens jag vet vad de handlar om.

Heheheheh... Kom precis hem, jag vet inte ens varför jag skrev hehehehhe.. Kanske för att jag är lite onykter och jävligt trött.. Eller nej! Haha fan vet jag. Jag och några vänner förade iaf hemma hos en kompis, de kom några till dig och sen drog vi på ngt chill krök, och därifrån drog jag en till med några på ngt annat chill krök där de va en skit otrevlig tjej som bodde. Det första hon sa när vi kom innanför dörren var liksom: Aha småtjejer, sköt er ikväll! Jag ba ja vad tror du att vi ska göra liksom!? Sen var det inge mer med det men sen efter vi hade varit där så slängde hon ur sig att alla tjejer skulle ut från lägenheten utom hennes polare, hon ville väl ha killarna för sig själv.. Hahah, jag satt iaf kvar när hon sa till och efter ett tag så sa hon: Hörde du inte vad jag sa eller!? Så jag svarade ngt i stil med: Jo men får jag vänta på min kompis eller!? Du behöver inte vara så jävla otrevlig. Sen drog vi iaf och det roligaste av allt var att en kille ba men jag drar fan också om du ska skicka ut dom så följde han med oss och hon blev skitförbannad och ville att han skulle stanna haha, bitch! Aja, jag är inte direkt en sån som bråkar men det finns bitter fittor överallt runt om i världen så det är bara att knipa igen ibland! Efter det drog vi iaf hem till några andra och var där ett tag, sen deckade jag o efter det så bestämde jag mig för att jag skulle hem till min säng och sova. Och nu är mina fötter helt svullna och dom svider som bara den pga mina klackskor, ush säger jag bare!!!!!!! :p








My life


Här kommer lite bilder från igår:














I want to see people, and I want to see life

Ush vad jag mår dåligt idag...... Men det blir bra efter några glas igen så vi kör på det och imorgon kommer jag ha en dubbelbaksmälla.. Haha men det är det värt det, om man vill ha kul så ja.. ! Jag ska gå över till Katta snart iaf så ska vi fixa oss tillsammans och föra lite där och sen dra vidare någonstans, men var vet vi inte än! :)


Don't say it unless you mean it. And if you mean it, you better be ready to prove it.

Japp! Så vare med det. Det var helt okej igår, ganska roligt faktiskt. Det blir ju vad man gör det till. Men idag kör vi hårt igen, har precis ätit mat och väntar på att Katta ska komma hit nu sen har vi en del att lösa innna vi är klara. Jag kom iaf hem till Malin runt kl 6 imorse, hahaha.. Aja mamma kom och hämtade mig sen så jag hade ju tur att jag slapp gå hem iaf. Ush jag känner mig jätte äcklig, måste duscha och allt sånt snart också! Men det fixar vi snart :)

Träffade Felicia också, det var ett tag sedan sist! :)


Det kan ta slut imorgon, eller hålla på för alltid

Så lev livet!

Nu börjar det närma sig, nice! Nu väntar vi bara på att bussen ska gå, de e jag katta o malin, vi ska åka till centrum och fixa lite dricka och sånt nu, sen hem till mig och föra och sen vidare till årstaberg! Hoppas och tror på en super bra kväll! Hoppas ni alla där ute också har kul, pöss på er!


Can't find you

Hahaha, asså seriöst! Jag kan inte sluta skratta åt mig själv. Nu har jag tappat bort 2 stycken laddare på två dagar. Dom är helt spårlöst försvunna.. Den första la jag hemma hos mig i mitt rum någonstans men jag kan inte komma ihåg var och jag har letat som en galning. Den andra la jag hemma hos Katta någonstans men den är också helt spårlöst försvunnen.. Hur kan man vara så glömsk!? BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV! Vafan haha hur ska jag klara mig utan min telefon.. Nej det går ju inte! 


waiting waiting

Tjaaaaaaa! Idag är det fredag, NICE VA!? Har längtat såååå mkt efter den här dagen men den har helt enkelt inte velat komma förrän nu... Men men nu e den här och idag ska vi ha kul. Men det är ju några timmar kvar, så innan dess blir det ju frukost och all sån skit! Slappt helt enkelt haha.


It seems long ago or was it yesterday?

Det känns faktiskt skönt att få vila ut idag, jag känner mig helt död efter allt. Men imorgon kör vi hårt igen, vare sig jag mår bra eller inte för kul det ska jag ha! :)

Fjortis posen haha, jag var tvungen!


Ångra aldrig något som en gång fått dig att lee.


Varje sekund som går är du ett steg närmare döden. Så gör varje sekund värd att leva för

Det var jätte skönt med en lite prommis, utom att nu mår jag jätte illa hehe, det kan ju inte vara så bra! Men nu ska vi iaf lata oss heeeeeeela kvällen för imorgon är det fredag! Då blire kuuuuuuuuul! :D


Fuck your past, but don't let it fuck you.

Nej nu jävlar, nu ska vi ut och promenera. Ska bli sköööööööönt! Vi ska förbi Kattas brors restaurang också och kanske käka lite mat och dricka kaffe hehe! Adiooooooos

Jag bara ser inte tillbaka


Älskling, det är livet som leker

Är hemma hos Katta, igen! Otroligt va? Hahaha, vi har hängt mycket den här veckan men vi har haft kul så varför inte!? Det var ju lill lördag igår så vi krökade lite med några, och imorgon är det freeeeeeeeedag! Som vi har längtat hehe! 

Nu väntar jag bara på att Katta ska duscha så att vi kan gå och köpa glass och sitta och prata och gå runt lite nu när äntligen är uppe! :)

Min söte :)


Don't look back and ask, why? Look forwards and ask, why not?


Gaaaaaaaah

Jag spricker nog snart!...... Kan det inte bara bli ngt nytt att man kan knäppa med fingrarna så får man precis vad man vill!? Tänk vilken enkel och rolig värld vi skulle leva i då, har jag inte rätt? Eller det vet jag att ni tycker! :)


Min nya pojkvän btw.....

Fan vad jag är seg haha, men fortfarande taggad på att göra något! Gick precis och lämnade buss kortet till Jennifer som jag fick låna av henne igår och nu ska jag städa rummet lite slarvigt och klä på mig det jag ska ha på mig ikväll osv osv. Sen går jag över till Katta och sällskapar med henne tills vi ska ut :) Nice nice


Lill lördag

Morning! Klockan e seeeeeeent nu. Nej absolut inte men fan e helt slut från igår asså. Jag och Katta hade skit kul hahaha. Känner mig helt bränd, mina hjärn celler verkar inte vilja vara med mig längre!.....

MEN.... Idag är det lill lördag så vi ska fan försöka hitta någon att supa med! Loca loca! 


If you smile when no one else is around, you really mean it.


Fråge lista

Vem var den senaste du pussade? ..
Trivs du med det? Jadå
Vad gjorde du inatt? Sparkade Katta i ansiktet heheh..
Vad gör du innan du ska sova? Sitter vid datan eller kollar på Gossip Girl, alltid haha!
Kan du prata med din mamma om allt? Nja.. Inte allt men mycket
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja det tror jag
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Öh nej hehe.. Lite tidigt va!? Dessutom har jag ingen pojkvän så
Choklad eller glass? Glass!!!!!!!!
Stövlar eller gymnastikskor? Hm.....
Kjol/klänning eller jeans? Jeans o klänning
Hemstad/ort? Salem
Hårfärg? Ljust

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? Åhja!
2. Tror du på kärlek? Inte för tillfället hehe
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? För många gånger men nu e de slut på de :)
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Ja.. :/
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej, som tur är haha
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? Nää de tror jag inte
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Japp
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Konstig fråga
10.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njaa.. För vissa kanske de e så inte vet jag

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? Pengaaaar och kanske lite kärlek
2. Vin eller öl? Vin!!!!!
3. Dag eller natt? Dag! Iaf nu när vintern närmar så, kvällarna är så mörka och deprimerande
5. Tv eller internet? internet
6. Pepsi eller cola? Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Vild fest!
8. Färgfoto eller svartvita? Hm,  beror helt på!
9. Telefonkontakt eller face to face ? Vaaa? När?..
10. Bilddagboken eller myspace ? Inget av de.....

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? Ja! För många gånger hahaha!
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? Ja, i arga stunder så klart haha!
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Skojar du eller de har väl alla..
4. Har du hoppat bungy jump? Över min döda kropp.......
5. Har du nånsin gjort slut? Jaaaaaa
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Hahaha, då skulle jag nog spy
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? Ja de klart
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Haha nej men det är något som jag alltid har velat göra. Det måste ju vara rätt kul tänkt hur mycket man skulle sitta och skratta åt sig själv. Och vem vet man kanske träffar på någon som också är där ensam och får sällskap! Hahhaha.
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? Varrannan minut!

10 snabba
1. Saknar du någon just nu? Nej inte just nu
2. Är du glad? Ja :p
3. Är du fundersam? Neeee
4. Är du uttråkad? Inte än hehe
5. Är du tysk? ????
7. Är du italienare? ????
8. Är du fransk? ????
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? De har dom aldrig varit
10. Gillar du någon just nu? Mjaaaaa

Är du kär?
Inte just nu

Är du en sportfåne? Inte länge hehe..

Är du röksugen?
Inte just nu

Är du rik?
Nej men jag önskar att jag var det!

Är du fattig?
I så fall

Är du trött?
Mest yr faktiskt

Är du shoppingsugen?
Inte nu för jag mår illa haha.. 

Är du töntig?
Jävligt töntig om jag får säga det själv! HAHA

Är du ressugen?
Ja, jag har inte varit utomlands på flera år :(

Är du skolsugen?
Ett skämt eller..

Är du irriterad?
Nää

Är du alkholsugen?
Ja hehe

Är du saknad av nån?
Det tror jag

Smeknamn?
Elli, elki, fia lotta, Marvill.. Haha har en massa

Bästa åldern?
Längtar till 18 & 20!

Bästa tidningen?
Frida..

Hur många timmar sov du inatt?
9 tror jag

Vad gjorde du i förrgår?
Snackade skit med Malin

Vad ska du göra idag?
Vet inte riktigt kanske dricka lite med några

Vilket land besökte du senast?
Thailand

Vad har du dåligt samvete för?
Det jag gjorde för några veckor sedan.. Men det finns inget jag kan göra åt det nu så jag har valt att gå vidare

Vad har du på dig nu?
Mjukiiiiiiiis!

Skulle du säga nej till sex idag?
Hehehehöhöhö

Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag?
Nejeee

Vad heter dina kusiner?
Malin, Tobias, Jonathan, Sebbe, Madelene, Joakim, Tobias, Ida, Hugo

Håller du det städat?
Inte direkt, jag låter kläderna hamna på hög och när man inte kan gå i rummet längre så brukar jag ta några städ minutrar hehe.

Vad gör dig lycklig?
Det finns så mycket! Jag insåg för några dagar sedan att jag inte alls är så svag som jag alltid trott, och det gör mig jätte lycklig faktiskt hehe!


Hur löd det senaste sms:et du fick?
Haha cpe

Vilken ögonfärg har du? Typ brungrön
Vilken är din favoritplats? En brygga vid vattnet i Tullinge
Vad skrämde dig om natten som barn? Min mormors hemska skräck historier, varje gång jag skulle sova ville jag höra dom och så vaknade jag på nätterna och trodde att en blandning av en igelkott och varg skulle dra ner mig under sängen!
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Skrev med en person på facebook som verkligen inte kan stava, det gav mig ett jäkligt gott skratt! Kanske för att jag var över trött också haha.
Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på om jag sover ensam eller inte men om jag e ensam har jag en sovtröja :)

Vilken är din favoritglass Ben & Jerry's!

Tycker du om kaffe? Ibland hehe

Sover du på någon särskild sida? Nej men sover nästan alltid ihopkurad

Tycker du om att mysa/kela? Ja de klart

Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner.. Men jag vet en som gör de iaf!

Vill du ha barn? Ja när jag har tröttnat på fest livet

Föredrar du havet eller en bassäng? Både och, det är ju finare i havet men det är läskigt med hajar och alla havsdjur där också.

Vem är den roligaste människan du känner? Jag tror fan att det är Flisan asså hahahaha!

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Några par skor tror jag hehe

Vad har du närmast dig just nu som är rött? Nagelack

Flirtar du mycket? Hm.......

Hur länge har du campat som längst i ett tält? Vet inte en vecka kanske, campade ganska ofta med min morbror när jag var yngre!

Vad lyssnar du på just nu? Go on girl

Har du varit med i tidningen? När jag hade min första fylla så tror jag att jag och mina kompisar hamnade i tidningen för vi var med om en massa tråkigheter hehe

Hur imponerar man på dig? Är sig själv och inte dräggiga killar
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Om jag är arg så ringer jag mamma för de är oftast henne jag är arg på! Haha nej skoja.. Men Malin eller Carro! :)

Har du någon piercing? Öronen, tungan, naveln! Och så har jag hål i läppen men det har jag tagit ut för länge sen men det växer aldrig igen

Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, blogg.se och massa bloggar

Ångrar du någonting du gjort? Ja det är klart, men allt jag gör formar ändå mig o min framtid på något sätt så kanske ska säga att jag ångrar saker jag INTE gjort istället!

Vilket är ditt drömjobb? Doktor kanske.. Skulle vara kul att jobba med och kul att kunna rädda liv men sånt orkar jag faktiskt inte plugga till, det är för avancerat!

Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Vill tågluffa när jag går ut gymnasiet men det kommer jag antagligen inte ha råd med, om jag inte jobbar något år innan jag åker.

Vad har du haft för husdjur under ditt liv? Kanin och Katt! Haha och en fågel, en kråka tror jag att det var, som jag tog hand om för den hade gjort illa sig och mamma kunde inte bara kasta ut den! Men den dog sen..

Svär du ofta? Alldeles för ofta!

Vad har du ätit i dag? Några knäcke mackor

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina lår kanske

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Näsan hehe

Vilken är din sämsta egenskap? Glömsk och jag tänder till ganska fort när jag blir arg på någon jag känner bra, så kan det ta flera timmar innan jag blir glad på den personen igen även om det handlar om världens fjantigaste sak!

Saknar du något? Alla de unga åren!

Vad gör dig ledsen? När någon dör.. Och fler saker men det är svårt att bara säga sådär. När det händer något tråkigt som man inte förväntat sig

Vad gör dig glad? Min söta Malin gör mig nästan alltid glad hur ledsen jag än är heheh

Vad ska du göra i helgen? Festa hehe :)

Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Umgås med Katarina!


Godmorgon

Godmorgon alla glada! Idag är en bra dag för idag ere bra haha! Jag o Katta åt precis frukost och tog en morgon cigg, efterlängtad! Vi ska snart hoppa upp ur sängen igen och duscha och lite sånt! 


Don't cry, just say fuck you and smile.


Morgondagen

Längtar tills imorgon för jag och Katta har planeeeeeeeeeer! ;)


Myspys med Katta


Make them wonder why you're still smiling.

Seg dag idag asså! Men ska till Katta snart så då kan vi sällskapa hehe, vi kanske ska möta upp Jennifer och Alexandra senare också för alla vi e lediga imorgon (wohoo) men vi har ingenstans att vara så kanske skiter i det, orkar inte gå runt ute det är så äckligt kallt! 

En bild från i lördags :) Syrran var med hahahah


Julmys hos Katta

Ush, det där lät inte alls bra. För jul är det ju då inte och mysigt med kyla är det ju inte heller. Det är bara det att det känns som det börjar bli jul nu, kylan är ju redan hör och kattas mamma har tänt ljus i hela huset så man får ju eb stark jul känsla!

Katta har suttit vid datorn och jag och Jennifer har läst Frida tidningar i typ en timme nu haha, men hon gick precis så det är bara jag och Katti nu hehe! Ska väl hem och äta middag och prata lite med mamsen snart också!


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Jag har så många anledningar till att vara glad just nu:

Jag är fri
Jag har Malin
Jag har alla mina fina vänner
Jag har min mamma
Jag bor inte i afrika
Jag ligger i en varm säng
Jag skrattar
Jag längtar
Jag har bestämt mig!

Och tuuuuuuuuuuuusen anledningar till! 


Let me go

Det är jätte skönt här..... I Malins säng! Hehheh.. Den är så stor och varm så jag vill bara ligga kvar här hela dagen. Jag är dock jätte kiss nödig så snart måste jag springa på toaletten och sen måste jag få i mig någon mat och klä på mig för så här kan jag ju inte se ut!

Och så har man blivit förkyld också, hostig och snorig, det passar ju perfekt just nu.. Eller inte. Kan alla jävla virus o bakterier bara försvinna någon gång haha :)

Japp, snart kommer vintern, då vill jag fan upp och åka skidor! :D


If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself

Kom precis hem till Malin igen, vi har gått en lång prommis med lilla Kev! Vi gick förbi Michelle också och satt och snackade lite med henne. Vi ska nog åka och lämna Kevin hos sin moder snart så att vi kan duscha och göra iordning oss för kvällen och sånt.

Nu ska jag gnälla lite: Jag har så jävla ont i ryggen och har knapt fått i mig ngn mat idag för jag e så äckligt bakis så det går inte att äta. Allt smakar skit och jag tror fan jag kommer spy vilken sekund som helst. Frågan är om det var värt det att dricka igår.. Haha men det var det fan, hade skit kul så.. :)

Sötaste ungen i världen! :D


If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself

Kom precis hem till Malin igen, vi har gått en lång prommis med lilla Kev! Vi gick förbi Michelle också och satt och snackade lite med henne. Vi ska nog åka och lämna Kevin hos sin moder snart så att vi kan duscha och göra iordning oss för kvällen och sånt.

Nu ska jag gnälla lite: Jag har så jävla ont i ryggen och har knapt fått i mig ngn mat idag för jag e så äckligt bakis så det går inte att äta. Allt smakar skit och jag tror fan jag kommer spy vilken sekund som helst. Frågan är om det var värt det att dricka igår.. Haha men det var det fan, hade skit kul så.. :)

Sötaste ungen i världen! :D


Men ser det ut som om jag lackar, nej! Mer som om jag tackar dig!

Nej jag ser ingen idé med det hela. Jag ignorerar det helt enkelt istället. Kan inte låta bli att tycka det är patetiskt men jag ska väl inte säga så mycket. Men nu vet jag iaf hur de ligger till och jag får göra vaaaaaaaad jag vill. Nice nice.

Är hemma hos Malin, haha hon sitter och plugga och tar hand om Kevin på samma gång. Vi är barnvakt, eller aa det är väl hon som gör allt jobb för jag är så lat hehehe! Gud vad han skriker, måste nog höja volymen lite haha :)

Vill parta meeeeeeer, nästa helg väntar!

I'm starting to learn

Vafan! Jag känner fortfarande att jag inte har lekt av mig tillräckligt mkt!.... Sjuk energi jag har ibland asså haha.. Men kul var det igår, jävligt kul! Men det verkar bara vara jag som tycker så hehe, äsh är man unik så är man! ;)

Jag kom iaf hem till Malin för en stund sen och nu har hon och Sebbe lämnat mig här ensam. Dom är bara ute och röker men endå hehe.. Jag fick inte följa med.... Schyssta gubbar!

Jaa.. Så här såg jag ut igår! :)


Fest i hela huset.. ?

Sitter hemma hos mig med Jennifer och Katta. Har precis käkat tacos o ska snart ut o rökir sen blir det fest i hela huset hehe! Håller tummarna för en bra kväll!


I have to move on

Jag måste gå vidare.. Men det går inte när det är så här. Varje gång vi inte har pratat på ett tag lyckas jag bygga upp en "mur" men varje gång vi pratar så rivs min "mur" ner och jag måste kämpa för att bygga upp den igen. 

Som man bäddar får man ligga, det är verkligen en mening som STÄMMER!


Igår haha..

Haha vafan jag hade lika gärna kunnat vara hemma igår för det sög ju. Vi skulle bli infixade på krogen men det sket ju sig.. Så det var bara att sitta där på nattbussen och le! Så jävla klantiga var vi också att vi råkade hoppa av bussen i tumba, för vi hade somnat och fick panik och bara sprang av när den stannade där. Fast vi egentligen skulle av i salem så vi fick sitta i tumba och frysa arslet av oss i ca 40 min.. Det var inte varmt kan jag lova!..

Men som tur är så är jag inte bakis iaf, lite törstig sådär men drack ju inte så mycket så det är super skönt nu sådär på morgonkvisten! Frågan som åter står nu är: Vad ska man hitt på med idag då!? 


Varför vill du riva ner mitt stängsel?


JAAAAAAA

JAAAAAAAA! MIN HELG ÄR RÄDDAD! Tror jag.. Hehe. Hoppas. Hoppas. Hoppas. Måste bli av med allt som åker runt här inne hahah. Är så sjukt uttråkad och vill verkligen ut ikväll!


som man bäddar får man ligga...

Trött på min design nu, finns det inte någon extra snäll människa som skulle vilja hjälpa mig att få det lite fint här på bloggen? (a) 

Kom precis hem från skolan, det var rätt chill vi läste bara dialoger och tittade på film snuttar typ. Och slutade en halvtimme tidigare så de e nice! Vafan jag har fortfarande inte fått tag på pengar, det här suger ju! Blir nog sorgligt nog en hemma helg för mig den här helgen också. Döööööö!........ Säger jag bara!

Jag och underbara Katta, är hos henne nu, hon ska iväg sen men inte jag.. Buhuuuuuu :'(


The harder you try to forget something, the more you think about it unconsciously.

Goodmorning! Är hemma hos Katta så vi sällskapar till skolan idag, har precis fixat klart mig så vi ska sticka ner och käka frulle nu! Synd bara att jag inte är hungrig så måste trycka i mig ngt annars kommer jag må illa hela dagen! 

Jag är helt jävla pank och mamma vägrar ge mig pengar så jag vet inte var jag ska ta vägen idag!....... Vill inte sitta hemma och dö en ända dag till! Ruttet de där! Men vad har jag för val.. Ska nog va med Malin och Matilda och bara toka oss, om jag inte får låna pengar av ngn hehe för då ska jag ut! Nu måste jag kila, hejsvejs! 


Cry as hard as you want to, but just make sure that when you're finished, you never cry for the same reason again.

Tolka citatet hur du vill, men för mig menas det att det är okej att gråta, men se fan till att inte gråta över samma anledning igen.

Om du gjort fel = gör inte om det.

Om du gråter över någon som gjort dig illa = se till att det inte händer igen!

Find me

Vafan jag kan ju inte hitta dig.. Så varför tar inte du och hittar mig? Varför tappar jag alltid bort mina grejer.. Haha vafan jag har sprungit runt här och letat efter min data mus hur länge som helst nu men den är spårlöst försvunnen. Ska ju träffa Malin ikväll så hoppas hon kan ta med en mus som jag kan låna då. Det är så himla mycket enklare och skönare att klicka runt då :)


i'm the reason for your pain and you can put the blame on me

Fy idag är en jobbig dag känner jag. Men snart ska jag ut och träffa en kompis så då blir det nog bättre hoppas jag. Den här kampen om att gå vidare är förjävligt, iaf just nu. Men jag klarar mig, som alltid! 

Men vad ska man hitta på idag då? Imorgon är det fredag och jag har inga pengar kvar allt.. Riktig slarvmaja! Får fråga mamma om en hundring eller något, det borde jag få. Tror inte hon vill att jag ska sitta hemma och deppa hela helgen så ja där har vi nog svaret, hoppas jag! :) 


and now every song reminds me of what we used to be. That's the reason I'm so sick of love songs


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.

Kom precis hem så nu sitter jag och dricker en kopp te och äter en kvällsamacka men det gör så jävla ont för jag har tuggat tuggumi flera dagar i rad och hur länge som helst så då får jag alltid sjukt jävla ont i tinningarna. Eller ja ni vet nog var jag menar, de heter väl så haha.. 

Har iaf varit ute med Malin, vi tog en promenad och snackade lite skit och efter ett tag spårade det som vanligt haha. Jag skulle skrattat ihjäl mig om jag såg två tjejer som höll på som oss, haha vet inte vad vi gjorde, stog och sjöng, gjorde paranoider eller vad det heter, när man härmar saker, hoppade runt. Haha gud vet vad!.. Ibland måste man få vara några år yngre än man är.. Men kul var det iaf och sen kom mamma dit och jag fick köra hem Malin och mammas kompis, så fick ju övningsköra lite också! Bingo bingo!

Uppfriskande promenad

Nu tar jag en promenad med älskade Malin, igen! :)


Det spelar ingen roll hur fort du springer om du springer åt fel håll

Shit vad jag vill ut och festa! Om jag inte drar ut den här helgen så kommer jag vara hyper gånger fem hela nästa vecka! Måste ut och röra på mig, hitta på något men vad fan finns det att göra utom att festa? Måste bli av med min enorma energi som ligger och tränger bakom skuldrorna haha! 

Jag ska snart hem och äta mat iaf sen får jag väl springa runt och leka lite med mina syskon så at tiaf lite av energin rinner ut! 

Jag och älskade Katta! Söta?


Next time? There'll be no next time, life's no Nintendo game.

Åh, haha vi såg världens sötaste hund idag när vi var på väg till skolan, världens minsta chiwawa! Vill ha en hund nu, fan att jag är allergisk. Tänkt att ha en liten hund att ligga och gosa med när man känner sig ensam, hade varit perfekt! Söt vovve! 

Fan är hemma hos Katta nu och bara dör, hon pluggar och det borde jag också göra men jag är en latkorv som inte ooooorkar! 

Det här är ju fan inte sant.

Så jävla tröttsamt att man har pallat sig upp på morgonen och kommer till skolan så är läraren inte här, "sjuk" in my ass! Hon ska ha lagt upp "uppgifter" på elits som vi ska jobba med till klockan 3, men nej där finns det inga uppgifter bara massa information som inte ens är rättstavad. Det är väl bara att åka hem igen då, 80 minuter restid hit och hem helt i onödan! 


Breaking up is hard, but moving on is even harder.

Godmorgon! Har precis kommit ut ur duschen, ska skynda mig och föna håret nu och sminka mig sen springa ner och äta frukost om jag hinner! 

Haha idag har vi projekt och företagande, får se hur de går efter förra lektionen och om hon har tagit åt sig ngt av de folk i klassen sa. Men vafan händer efter skolan då? Jävla äckel vinter som e på väg och kylan som redan är här.. Blä! Vill ha sommar och sol! 


If you wanna fly, you got to give up all the shit that weighs you down

Det här blev inte som jag förväntade mig. Men vad är det här? Jag är inte deprimerad, jag är inte djupt inne i mig själv. Jag är bara tom. Och ledsen. Och glad. Och tom. Och ännu tommare. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Jag vet inte om det är okej att vara glad. Jag kan inte låta bli att vara glad, och jag kan inte låta bli att vara ledsen. Jag har varit så ledsen så att jag blir glad när jag känner mig lite mindre ledsen. Men jag vill vara glad, frågan är bara om det är okej? Det är okej, det borde vara okej. Jag har gjort allt jag har kunnat för att få allt att bli bra igen, okej igen. Men det går inte. Jag förstår det. Jag har stängt mig själv ute. Men det hindrar mig inte från att vilja att allt ska bli bra. Men det blir inte bra, det vet jag. Det blir aldrig bra. Det löser sig inte. Men på något sätt löser det sig, utan dig. Jag måste stå på egna ben, och jag vet att jag klarar det. Måste bara våga tro på att det löser sig. Så länge det finns hopp så klarar man sig. Utan hopp, så har man ingenting. Det här kommer lösa sig. Sen att det kommer ta mig en lång tid att förlåta mig själv är en annan femma.. För det kommer det göra. Jag har blivit så bra på att låtsas, bra på att stänga av. Men jag går vidare och släpper allt som tynger mig ner, för att kunna gå vidare.

bye the past - Hello the future


Det blir aldrig riktigt vad man tänkt sig

Åh vad kallt det är överallt, därför ligger jag i min säng nu och bara njuter av värmen här under tecket. Det skulle sitta fint med en kopp te och en cigg nu, men det kommer jag få klara mig utan ett tag.. Är helt pank! Måste lära mig att hushålla med pengarna någon gång.. Haha men jag lär mig aldrig!


Jag är skadad.

Jag tror fan att jag har någon skada, en allvarlig skada. Är helt jävla hyper aktiv. Det hjälpte alltså att ta en promenad och träffa min underbara Malin!

Nej fyfan jag är stenfrusen, det var menat att jag skulle hoppa in i duschen direkt när jag kom in genom dörren men icke sa nicke, så långt kom jag inte riktigt. Jag är fan helt besatt av min dator, inte okej! 

Ser jag ut att bli en bra förare? Japp.. Det tycker jag!


Do what makes you happy. Because in the end, who’s there? You.

Jag har precis laddat ner blogg.se appen, har inte testat den än men det kommer väl det också. Jag iaf till skolan imorse trots att jag egentligen bara ville ligga kvar och gosa med tecket. Fick sluta vid två idag så jag tog bussen till mammas jobb och sen övningskörde jag till dagiset och hämtade Vilgot. 

Nu är jag hemma och väntar på mat, mamma frågade mig vem som fyller år idag och jag hade ingen aning. Det visade sig att Vilgot fyller fyra år idag och inte i lördags.. vi firade bara honom då.. Haha vilken koll det känns som att man har. 


Be confident. Just because you make mistakes, doesn't mean you are one.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så drömde jag att jag tatuerade in: Live life på min handled, och att varje gång jag kollade på den tatueringen så blev jag glad. Det kändes som att det var ett tecken på att jag borde gå vidare, eller på att båda vi borde gå vidare. Men när jag tröck på spåkulan på facebook så stog det att jag skulle kämpa, att jag skulle lyckas med viljan. Så ja.. Blev ju lite osäkert. 

Men nu har jag inte mer val än att tro på den första drömmen och försöka se det som ett tecken. Jag vet att allt det här är mitt fel men jag kan inte spola tillbaka tiden,om jag kunde det så skulle jag göra det men det är omöjligt. Frågan är då om jag ska gå runt och älta det här om och om igen.. Vilket jag redan har gjort.. Men nej! Det tänker jag faktiskt inte göra. Jag kommer säkert göra det av mig själv, men jag ska försöka att bara gå vidare nu inte älta saker, för det gör ingen nytta alls. Jag har redan lärt mig min läxa och jag ska fan försöka att inte älta samma sak om och om igen. Jag är helt slut, jag orkar inte mer. Jag ger upp. Men fan för mig asså att jag är så jävla dum i huvet. Men aa.. Gjort är gjort och jag kan inte straffa mig själv för det här hela livet.. Någon gång måste jag kunna gå vidare.. Hur svårt det än är. 

Jag hade bestämt att försöka ta tag i skolan också, men det får nog vänta några veckor till. Sen måste jag lägga på ett krut. Tänkte att jag kanske borde börja träna lite igen också, det är alltid svårt att komma igång men när jag väl har gjort det så brukar jag må bättre av det både fysiskt och psykiskt, och det är ju faktiskt vad som behövs just nu så hoppas att jag orkar ta den lilla energin som jag har kvar och lägga på träning! 

Det här inlägget är säkert jätte rörigt, men det beror bara på att det är rörigt i mitt huvud just nu.. En del av mig säger att jag är så sjukt jävla korkad och inte förtjänar något annat än att må så jävla dåligt i flera månader.. Men den andra delen av mig säger att alla gör misstag och bara för att man gör misstag så betyder det inte att man är ett. Jag kan inte leva efter det här misstaget i flera månader, jag måste få kunna gå vidare eller rätta till det. Och att rätta till det är nog näst intill omöjligt så jag har inte så mycket till val. Gick precis in på en blogg som jag brukar spana in, hon skriver alltid ner massa olika citat, och när jag killade för några minuter sedan så stog det: Be confident. Just because you make mistakes, doesn't mean you are one. Vafan, allting passar in med vad som har hänt, det är ju nästan läskigt, nästan som att det var menat att allt det här skulle hända, men nu är jag bara vimsig jag vet..

Hm.. Men jag ska faktiskt gå vidare. Han vill inte ha något med mig att göra och jag vill inte göra mer skada än jag redan har gjort. Så jag måste faktiskt försöka. Så ja nu försöker jag lägga det här bakom mig, men det kommer nog komma upp några inlägg lite då och då om det här, för jag kommer inte kunna släppa det bara sådär även fast jag vill. Och det är skönt att skriva av sig, egentligen därför man har en blogg ju, eller iaf jag!