Kräftskiva ikväll

Nu har jag precis hjälpt mamma att fixa på baksidan inför kräftskivan. Roger har fyllt år så det ska vara för att fira honom. Synd att Sabbes grill kväll och kräftskivan krockade, jag hade velat vara där också men nu har jag lovat mamma att vara hemma. Men om jag hinner bli klar innan dom har dragit så kan jag ju alltid åka dit en stund, hoppas att jag hinner det. Har saknat henne, hon som alltid är så himla snäll. The perfect friend :) Nu måste jag iaf hjälpa mamma lite hon blir tokig för att jag satte mig vid datorn, ha en trevlig kväll för det ska iaf jag ha!

.

Det blev visst en film iaf, som sög. Så vi satte på one tree hill när den var slut haha. Nu sitter vi och kollar på det igen och snart ska vi gå upp till tvättstugan och hämta tvätten, eftersom att mamma åker till jobbet när tvätten fortfarande är i tvättstugan haha. Aja, ibland måste man hjälpa till. Jag och Carro ska nog hitta på något idag också, får se vad. Så skriver jag mer ikväll eller imorgon, bye!

One Tree Hill

Har suttit och kollat på one tree hill med Katta nästan hela dagen, utom den tiden då vi ägnade oss åt att äta och rensa hennes kläder. Det blev en kasse över till mig ska så jag sätta mig lite senare och rensa bort det jag inte vill ha;). Snart kommer iaf Carro hit och då ska vi ta en lång och jobbigt promenat till filmkedjan.. suck! Men vad gör man inte för lite godis ;) Vi tänkte hyra film också men eftersom att vi inte har så mycket pengar så får vi nog kolla på one tree hill istället, men det gör ingenting för det är jätte roligt det med!

Andar

Jag fick aldrig tag på något buss kort igår så jag och Malin bestämde oss för att sitta hemma hos henne och kröka lite smått, men det slutade med att vi blev 6-7 stycken som satt runt bordet och spelade. Vi körde anden i glaset också, fast veriationen som man kör med ett halsband. Det funkade inte för det var alltid någon som var oseriös och började garva, jag och Malin kanske ska prova att köra det idag igen. Jag tror verkligen att det finns andar och sånt, men jag tror inte att alla personer kan känna av eller ser spöken. På ett sätt så tror jag att andarna kommer och visar sig för bara de personer som dom vill visa sig för. Nu ska vi iaf kolla på film så får berätta mer sen! :)

Ung 08

Igår var jag och tjejerna hemma hos Jessica och rökte vattenpipa, det var jätte mysigt vi satt där i några timmar och bara pratade. Vi färgade Agnes och Carros hår också, jag var typligen jätte dåligt så Jessica fick ta över.. suck, jag var ju inte klar ennu! Det hade blivit jätte fint. Färgen var iaf svart så nu har båda blivit emosar haha nja jag skoja bara. Hm, mot kvällen så var jag iaf med Marko och jag hade glömt mina hemmanycklar så vi fick åka hem till Rogers mamma och hämta ett par extra nycklar. Det jobbiga var att vi skulle bara hem och hämta ett par andra nycklar haha. När vi kom hit så kollade vi iaf på film och hade det lite mysigt, sen blev klockan 20 i 12 så då var det bara att springa ner till sängen och sova eftersom Marko jobbar. Idag kanske jag ska med några kompisar in till ung 08, har inte bestämt om jag vill följa med än, egentligen så har jag ju inget annat för mig men det blir så stressigt att åka dit, jag har ju inte ens ett buss kort att ta mig dit med!... Nu måste jag iaf gå hem och äta frukost! :)

Snabba cash

Igår pratade jag med Marko i ca 3 timmar, var så himla skönt att bara sitta och prata och reda ut allting! Nu känns det verkligen jätte bra och jag är verkligen glad att du försöker! Just nu sitter jag iaf i köket och väntar på att malin ska säga att jag kan komma upp så att vi kan titta på film. Vi ska se snabba cash, såg den för typ 2 veckor sen haha men har typ inga andra filmer hemma så finns nog bara den att titta på. Ikväll ska jag träffa Marko, mysigt :). Så länge kommer jag nog vara med Malin, efter filmen tänkte vi bada/duscha och göra oss iordning. Haha Julia och Malin har nog sätt ett kryp där uppe för dom skriker som in i skogen. hah! Det får ni aldrig reda på men det får jag, för jag ska nämligen gå upp dit nu :)

En rolig grej bara :)

är du oskuld? nej
har du hånglat med någon 2010? ja
har du kramat någon 2010? ja
har du hatat någon 2010? nej bara för tillfället
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? ja
har du haft sex 2010? ja
är du kär nu? ja
kan du vissla? nej bara ibland
äger du en mascara? ja
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? nej
är du emo? nej
är du brat? nej
gillar du vältränade killar? JAAAAA! :D
gillar du nörd-killar som pluggar? inget emot
gillar du tjejer?
är du bisexuell? nej
har du nångång tyckt om någon i din ålder? ja :p
är du brunett? japp
är du blond? nej inte längre
är du glad? ja, men inte just nu för nu är jag arg!


SENASTE.
vad var det senaste du åt?
pizza
vem fick du sms av senast? mamma
vem skickade du sms till senast? mamma
vem ringde dig senast? roger
vem hånglade du med senast?
Marko
vem pussade du senast? Marko
vem kramade du senast ? Jennifer
vad drack du senast? loka
vad gjorde du senast? tog ett andetag

Home

Hej hopp! Just nu sitter jag och Malin och pratar om kill problem, fyfan asså det här är ju nästan sorgligt! Att kärlek kan skada en människa så mycket, det är helt sjukt. Nej men iaf, jag och Malin gick upp kl 9 imorse för jag skulle till tandläkaren, men tror ni inte att tåget är inställt så skulle inte hinna så vi fick stressa och skit i onödan. Vi stannade iaf i tumba och köpte skor. Nu är vi hemma igen och ska nog sätta på en mysig film eller något! ;)

Baaakis

Oj oj oj, igår var det mycket festande! Vi var hemma hos Sudden på chill krök, sen drog vi till centrum och träffade Jessicas kompisar och sen drog vi av till en annan fest. Men ja vad ska man säga haha, det var inte så roligt där så vi drog hem. Och kan inte direkt säga att jag mår specielt bra just nu heller. + att jag är ensam hemma och det är jävligt läskig! Malin skulle komma hit men jag får inte tag på henne för comviq skiten krånglar som alltid! Blir så trött -.- Hoppas iaf att hon kommer snart så att jag vågar röra mig lite i huset, just nu sitter jag bara på en stol och är livrädd!

:)

Happ, då fyller man inte år längre då.. :( Haha, äsh det kommer fler dagar då man gör det, bara ett år kvar men annnars så! Nej nu får det vara lite allvar här. Jag mår allvarligt skit illa och skulle kunna bara lägga mig och dö just nu. Jag och Marko har presic kollat klart på hooligans 2. Ettan är green street hooligans. Båda filmerna är grymt bra! Mitt i filmen fick vi pausa för att Jessica, Mickan och Dessan ville komma och gratta mig en snabbis och ta en cigg, så att så fick det bli :) Medans vi endå var ute så passade jag på att köra lite moppe också, skiiiiit roligt haha :D. Imorgon blir det party med brudarna för att fira mig i efterskott, ha det bra allihopa så skriver jag imorgon!

I'm sixteen

Ett stort grattis till mig själv, för idag är det min dag:D! Än så länge så har det inte hänt något roligt, mamma är på jobbet men Roger och dom flesta av syskonen är hemma. Men just nu så är det bara tv tittande och sånt, tills farfar, Eva och Rogers mamma kommer hit. Jag börjar känna mig lite stressad nu, måste ju göra mig iordning och sånt, egentligen har jag inte brottom alls för att det är 3 timmar kvar tills dom kommer. Men eftersom jag alltid lyckas komma på i sista stund att jag inte alls är klar så borde jag ju vara lite stressad redan nu. Okej. Hm, vad ska jag göra nu. Jo jag har ju duschat så det är bara kläder och sminket som kvarstår. Jag skulle behöva en sladd från mitt rum så att jag kan lägga in lite bilder från mobilen men varken jag orkar inte ta mit upp för trappan och inte min kära syster heller, trotts att jag fyller år.. H m.
Jag har faktiskt redan fått lite presenter, till och med redan igår fick jag några. Än så länge så har jag fått:

- 300 kr

- 500 kr


- En sten där det står "älskade dotter".

- Bikini (svart)

- Bikini (Lila)


Det är det jag redan har fått, men sen kommer farfar och Eva hit, och Rogers mamma, så då antar jag att det blir något mer;)!



Fyller år imorgon

Nu är alla borta då!.. tråkigt :(. Jag träffade min älskling igår, det var jätte mysig;) ,bortsätt från att jag var så himla trött för att jag och Agnes hade varit uppe i ca 30 timmar. Imorgon fyller ju jag år och då kommer farfar och Eva hit. Jag har inga planer inför kvällen men det blir nog inte till att festa iaf. Tänkte att jag och Marko kanske kunde gå på bio upp mot kvällen, eller något annat mysigt. Sen på lördagen tänkte jag att jag kanske kunde festa lite med mina kompisar för då kanske jag har fått lite pengar i precent också:). Idag blir det nog bara en vilo dag.. Höres mer senare;)

filmtime

Hm, jag och malin har inte sovit så mycket inatt. En anledning var att vi var uppe till typ 5 och försökte smälla getingar med böcker. Dessutom så krossade malin ett glas och hade sönder sin lampa på grund av det haha. Så fort en geting dog så kom det in en ny, måste finnas ett getingbo utanför hennes fönster eller något. Bläää för getingar! Vi har inte haft det så roligt idag men nu ska vi i alla fall ha lite mysigt och kolla på film, mamsen och syster yster har bakat bullar också så det finns också om det skulle behövas ;)
Föresten kul att alla ska åka på reggae festivalen när jag fyller år-.- Jag får väl nöja mig med att fira med familjen och pojkvännen, det hade jag endå gjort men hade varit roligt att hitta på något med tjejorna också. Men nåja, det blir nog bra endå. Kanske kan gå på bio eller något annat mysigt med mirko på kvällen ;)

Har inte lagt in så mycket bilder på senaste men förhoppningsvis så får jag en kamera i födelsedagspresent och då blir det en massa bilder, det är bara att vänta!