.




What is love


Min helg

Fredag: Var och shoppade i skärholmen med Katta, sen blev det party time.

Lördag: Låg i soffan och ruttnade heeeeela morgonen, ända fram till kl 5 till och med. Sen tog jag en promenad till Marko och sov kvar här.

Söndag: Vi tog en morgon promenad sen kollade vi på det senaste avsnittet av idol (Olle är bäst!) och nu sitter vi här, vi har laddat ner en film som vi antagligen kommer sätta på sen, och dom har masssssa med godis i godis skåpet hehe! :)

Tattooooo

Haha, vi har så jävla tråkigt så att vi snart ruttnar! (Jag o Katta). Men snaaaaart så ska "tatueraren" komma hit och tatuera henne, så det ska bli jävligt kul att se ;) (Om han ens kommer, hehe!)


Haha vi sitter o sjunger till "världens bästa låt" haha! Nu blev det ganska roligt här ;)

Miss that :)


Gammal bild från, HMM? 2000...7? 8? Haaha, saknar iaf!

Film time in the school

Nu blir det fiiiiiiiiilm! ;)

Rekord

Har vridit och vänt på mig hela natten, har så jävla ont i både öronen och halsen. Säg inte att jag ska bli sjuk nu igen. Hahha det roliga är att jag har smittat både Marko, Jennifer, Katta OCH hennes föräldrar, det måste ju bara vara rekord haha! ;) Just nu känns det faktiskt som att jag ska spy, har en rejäl klump med slem i halsen, så jävla äckligt!

Inte nu till helgen..!

AJJJJ

FAN VAD ONT DET GOR!

finns inge a o och a pa den har datan. Ni forstor nog vad jag menar haha! Ar iaf hemma hos Katta, har precis lidit sa enormt till hundra, har tryckt in alla orhangen i halen som jag tog igar. fy satan sager jag bara! har bara ett kvar. ska gora de nu tror jag, Katta ar och hemtar is. Vi ska iaf kolla pa film snart sa det ar ju mysigt! Coyote girl heter filmen. ska foresten sova har, imorgon slutar vi 11, fett skont. Da oker jag vi in till stan och koper en troja som Katta ska ha pa halloween nu i helgen. Sjalv sa har jag bestemt mig for att jag inte ska festa, ska pa bio med Marko, hans syrra och hennes kille, det blir kul! ;) Pa lordagen sa vet jag inte vad jag ska gora iaf, har inte bestemt det an, men det blir nog mys mys med Marko do ocksa. Vi har precis kommit in i dom goda banorna igen, skont! Det holl pa att go ot skogen ett tag dar! Iaf, ja vad mer ska jag saga, har bara hunnit bli en massa langa inlagg nu dom senaste dagarna, antar att inte sa monga leser alla dom longa textera. Nu ska jag trycka in orhanget innan isen smalter. puss pa er alla sota! ;)

Sa har ser det ut, men har bara dom 3 halen som sitter i oronsnibbarna.

Sa har vill jag dock ha i ena orat, precis sa har! och i det andra sa vill jag ha 4 hal i oron snibbarna! Jag vet precis! :)


Allt var så enkelt



Saknar alla roliga tider med er, inget är som förut. Den här skolan är bra, men helt annorlunda. Med er var det bäst, alla roliga bus och bråk med lärarna. Haha, saknar allt det där! Att komma till skolan och sätta sig i soffan och bara slappa, det var så jävla skönt. Man kom alltid undan, allt var så enkelt, MED ER!

Hål i hjärtat?

Jag har fått jätte ont i halsen igen (faan). Känns som en stor klump som har fastnat  i halsen, ååh, får väl stå ut med det en vecka till. Det sägs att man kan få "hål i hjärtat" om man tränar när man har ont i halsen, det är så sant men vad menas egentligen med hål i hjärtat? Hmm, det är nog inte så många som vet, det viktigaste att veta är nog att det är farligt. Jag skulle ju träna imorgon, får väl bara hoppas på att det hinner gå över då.
Förövrigt så har vi varit nere i restaurangen idag, det var faktiskt roligt. Vi har olika grupper som arbetar på olika stationer, dom förra 3 veckorna så var min grupp på servitris stationen, men idag var vår första gång i varmköket. Det var mycket roligare, vi lärde oss ganska mycket nytt (iaf jag) och tiden gick otroligt fort. Dom här 3 gångerna kommer nog gå jätte fort, MEN.. jag längtar absolut inte till kall köket med kärringen!
Tränade också med Katta efter skolan, för en gångs skull inte ensam. Vi höll på i mer än en timma, sköööönt! Haha, när vi var pass rummet och gjorde massa övningar så kom det in 3 killar, en av dom som brukar glo jävligt mycket på Katta, det kändes ju jävligt bekvämt att dom stog där när rumporna stack rakt upp i vädret, iaf så kändes det så haha, fegis Katta började plocka undan så fort hon kunde hehe. Ja, juste jag har tagit hål i örat haha, säkerhetsnålen sitter kvar i örat, har försökt tvinga mig själv att ta ut den och trycka in ett örhänge men så modig har jag inte blivit än, väntar nog i några dagar tills det har blivit lite mer läkt. Kommer säkert få en boll eller ngt rakt på örat imorgon bara för att! Haha.


Dumma tankar

"Jag har njutit av att kunna ge mina barn mat, att föda dom ur min kropp." Gissa om man får mamma längtan när man läser sånna här saker? Nu skäms jag faktiskt lite, jag vill inte ha barn, bara något jag längtar till ibland! Jag är för omogen för barn, faktiskt, riktigt illa för omogen. Sitter faktiskt och läser i en bok som mamma och pappa fick av farfar och Eva när jag var bebis, det står massa om hur man ska hantera bebisar, hur ens egen kropp återgår till det normala efter födseln och sådant. 
Jag ska faktiskt kolla på tv en stund nu sen är det läggdags.. Tråkigt men ett måste. Ska ju vara i restaurangen imorgon, och fan vad skönt det ska bli att slippa att vara servitris och springa runt i hela matsalen. Hoppas det blir varmkök, orkar inte med den gravida läraren som bara gnäller hela tiden, hon som har kallköket. Nu ska jag snart sussa, så godnatt påer! Sov sött!

Jag borde grävas ner

Vad ska jag göra? Jag har mer än hälften kvar tills imorgon, jag borde nog gräva ner mig någonstans, tycker ni inte det? Haha, det borde jag fan göra. 

Men, ja, ägaren från mc donalds har inte ringt mig heller, jag antar väl att jag inte har fått jobbet haha, det förvånar mig verkligen inte för jag märkte verkligen att han inte tyckte om mig. Han kollade bara gaaaanska konstigt på mig när jag inte förstog hans korkade frågor. Lite pinsamt, eller jävligt pinsamt! Hm, tråkigt om jag inte skulle få alla mina efterlängtade pengar och allt. Hade ju bestämt vad jag skulle köpa och allting. Men jag ska inte tappa allt hopp, han har ju faktiskt inte ringt och sagt något än, jag kanske har turen med mig (för en gångs skull)! 

Jag vill bara skriva skriva skriva, men vad fan ska jag skriva? gud vad jag svär! Jag är så himla arg men samtidigt så himla sprallig, vad kallas det? Jag vill skriva! Gaaaah! Haha jag misstänker att ni som läser det här tycker att jag är helt dum i huvet, men det kan jag nästan inte bry mig om just nu. För jag är.... någonting som inte finns. Jag vill föresten inte till skolan imorgon, det är det sista jag vill just nu. Efter flera timmars arbete (som kommer från skolan) så vill jag verkligen verkligen verkligen inte dit. Hela min dag har gått åt, och nu känns det helt fel att bara gå sova, känns ju som att jag precis vaknade!

En GALEN Ellinor!

Snart bryter jag ut i stooooooooor gråt! Ärligt talat, vem fan kom på skolan? HATAR, HATAR, HATAR! Fattar ju föe helvete ingenting. Förlåt för ett hysteriskt inlägg men jag är gaaaalen. Nästan Hulken! Jag har 3 fucking jävla häften och jag fattar inte ett piss. Jag kanske har gjort 2 sidor högst på ca 2 timmar, helt jävla sinnessjukt. Hur ska jag klara av det här? Haha inte en chans, nästan skrattretande att jag ens försöker. GAAAAAAAAAH!
GAAALLLLEEEEEENNNNNN!!!!!!! Skjut mig någon

Känslan får mig att stanna

Jag ser mig i spegeln, kommer jag att orkar? Jag ser mig i spegeln, mina läppar darrar, dom har blivit så små att jag knapt kan se dom längre, men dom finns där någonstans. Känner hur mina övertänder gnider mot undertänderna, det känns fruktansvärt, men jag måste orka, får inte ge upp, måste kämpa! Det gör så jävla ont, jag behöver hjälp, kommer inte upp, fan det gör så fruktansvärt jävla ont! Men den där känslan, den får mig att stanna, att vilja fortsätta. Den får mig att må bra, den ger mig tid.

Jag älskar själva känslan, i gymsalen, med fötterna på cykeltrampen/med hantlarna i händerna. Alla övningar, allt som gör så jävla ont! ;)


En varm kopp te

Har precis pluggat en massa, jag som trodde att det bara skulla ta några minuter, typiskt mig.. Haha. Tänkte dricka en kopp te med mamma snart, mysigt. Känns som jag bara är så himla sugen på något. Ibland tror jag nästan att jag är gravid haha ;) (det var faktiskt ett skämt)!


Tråkigaste, äckligaste och dåligaste

Fan vad skönt, har bara tagit det lugnt hela helgen, var länge sen man gjorde det så det behövdes nog. Min mobil har varit död sen i fredags så jag får nog en chok när jag öppnar alla arga meddelanden ikväll. Äh, vem vet.. Eller så är det inte en jävel som har märkt något hehe. Det får jag nog reda på snart. Idag har vi iaf bara ätit frukost och sen haft film maraton, först såg vi på rememer me(den var helt okej) sen såg vi på Juno(den var också helt okej, lite fjantig bara haha). Och nu är det ju inte mycket kvar av dagen så jag måste faktiskt plugga lite snart, sen måste jag åka hem och sova. (Har världens tråkigaste, äckligaste och dåligaste dag imorgon i skolan) Uääh!


Helt ensam

Marko är snart klar med bilden, Mikaela kommer snart hem från jobbet, och Alex kommer snart hit. Vi ska kolla på film och äta godis, dock så missar jag den andra filmen som går på tv kl 21.25 som jag så gärna vill se. Men den kanske man kan hitta på tv4.se senare. Men jag vet inte hur det blir, har inte hunnit prata med marko spec mycket, känns som att han har varit ute hela dagen och fixat med den där bilen.. Vill inte sitta här längre, jag är ju helt ensam, och uttråkad! Och när man är ensam och uttråkad så leder ju det till ett och annat, tankarna börjar rulla. Och så sitter man där, i det mörka, tråkiga och trista. Helt ensam!

Misslyckades

Oj, det blev nog bara "lite" fel här. Men jag orkar faktiskt inte fixa om mer nu, tänker vänta tills jag vet hur jag vill att bloggen ska se ut, och tills jag vet någon som kan hjälpa mig med allting. Förövrigt så sitter jag fortfarande och väntar på att Marko ska bli klar med bilden, det är tydligen massa saker som har gått sönder också.. Men snart är det mat, mums, är jätte hungrig! 

-50 grader

Kan inte sluta att tänka på hur kallt det kommer bli nu i vinter. Det står ju så mycket i tidningarna om hur kallt det verkligen kommer att bli, man har ju också hört något om att det kommer bli den kallaste vintern på 1000 år, vilket kan nå upp ända till -50 grader. Man blir ju oroligt här asså, haha hoppas verkligen inte att det stämmer! Man minns ju bara förra vintern då man höll på att frysa ihjäl bara man gick ut och tog en cigg i 3 minuter.. ! Och hur kallt kan det ha varit då? -20 grader högst

Vinterdäck är ett måste

Marko är ute och byter däck på sin bil, det är ju så himla halt ute nu så man måste ju ha vinterdäck annars är det ju livsfarligt, speciellt med han som förare! Hatar att åka med honom på vintern, en riktig galning (DÅLIGT)! 
Ikväll ska Markos mamma hyra film till oss, så vi ska kolla med Mikaela och Alex, mysigt. 
Jag skulle hjälpt Marko med bilden, men nu gjorde hans pappa det, så om jag springer ut till dom så får jag nog ändå bara kolla på, lika bra att jag stannar här inne i värmen då ;) Fast att det egentligen inte är spec varmt här inne, det är faktiskt svinkallt, men det är det alltid i det här huset, hihi tur att man har sin lilla pojke som kan värma en :)

Nu kommer snön, fan! Det bästa med vintern är nog ändå att det blir en sån mysig känsla och att man kan ha jätte roligt med att åka pulka (hm, ja den första veckan när snön har kommit iaf haha! )

Temprament..

Sitter hos Marko och läser aftonbladet, intressant! :) 
Vi har suttit i hans bil hur länge som helst, för det är glapp i hans radio, och gissa om han blir arg eller, temprament varning ;) 
Har varit och tränat också, i en timme :) 

Filmklipp,

Tänkte lägga upp en gullig video som mormor har gjort med massa bilder på mig, haha. Men det går inte, vet inte varför.. Tråkigt! Men nu ska jag iaf kolla på film med mormor och morfar, jag har suttit här vid datorn jätte länge, måste ju vara lite social också, träffat ju inte dom så ofta!

(Komentera gärna bilderna i det tidigare inlägget) ;)

Titta, så får du se något roligt!


Innan Emelies fest (man skulle klä ut sig, om ni undrar varför jag ser lite rolig ut haha)

Inte så små längre, tiden går fort

Mina tänder.. HAHA!

Kryssning

Hmm, vad gör vi nu?

Gratis öl inne på buffén, gissa om vi blev glada!? ;)

Världens sötaste mormor bakom mig

Bästaste, love you bv

Ja jag hade roligt!

I dalarna, gud vad mitt hår är ruffsigt, men kolla Madde!? Haha


Haha, bästaste kusinerna! Redan paxat maten och allt.  

Alla var nog ganska sugna på maten ;)

Nej nu jävlar, här kommer du inte undan skitunge :)

Malin är förtjust i Aragon haha

Ser jag uttråkad ut eller vadå haha!?

Jaa, här ser man hur bra jag passar i lugg...

Jag och Julia :)
 
Här har ni något att skratta åt! Visst ser det roligt ut? HAHA

Både smal och brun! Kom tillbaks (på mallorca)

Puta mer, hehe;)

Äntligen framme!

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, vi har precis ätit middag. Det blev kyckling med ris, jätte gott var det. Imorgon ska vi åka och hälsa på Anja, det är mormors kompis, jag var med och träffade henne mycket när jag var liten, hon är så snäll så. Och så får vi se lilla zigge, hennes ubergulliga hund. som var en liten valp sist jag såg honom, det ska bli roligt ;)
Hittade lite bilder i mormors data på när jag var liten, ladda er för här kommer dom! ;)

Gammal flumm bild, antagligen med Katta haha ;)

Ja, här var vi och kollade på kokosnötter och sånt, det sprang runt
thailands barn överallt, dom gillade visst mina kläder haha,
kommer ihåg att dom stog och drog i dom!

Här föddes min lillebror Anton, tänk om han kunde vara så snäll och söt nu också :)

Söta vi var haha

Här var jag i thailand med mormor och morfar, år 2000.
Jag kommer fortfarande ihåg hur kul jag tyckte att det var!
Och att jag fick rida på elefanten ända upp till bussen, haha!
Nu vill jag vara liten igen.

Haha, lite pinsamt! Men vem har inte sätt ut sådär em gång i tiden?

Gud så smal jag var, helt sjukt!

Vill tillbaks! Visst hade jag fina kläder föresten? ;)

Mer bilder kommer!

American film

Sitter i skolan och kollat på en så jävla sjuk film, massa snör dockor som ska rädda världen och en av dom ska låtsas vara turk eller något, så dom opererar in svart hår i hela ansiktet på honom, och så skaffar dom turban åt honom och grejer, haha det blir ju så att man skrattar ihäl dig för att den är så fjantig.

Som om inte det här vore tillräckligt.

Nej, utan så här ser det ut. Haha!


Extrajobb i nacka

Jag drar och tränar efter skolan, sen hem och byter om, dyschar osv. För sen ska ju jag faktiskt till mcdonalds i nacka, jag har fått extra jobb där så måste åka dit och prata lite med han som jobbar där, roliiiigt! :) Längtar redan efter mina pengar haha!



Sitter iaf i klassrummet nu och vi ska strax se på film, vi började för 20 minuter sen men läraren bara står och kollar på datorn haha, men det är ju bara skönt för oss ;)


Mysig middag!

Nu ska vi laga middag, ljus och mat kommer att placeras på bordet ;) 
Idag blir det kycklingsbröstfilé med potatis (dock inte så mycket, för kolhydraterna ska ju bort) så vi kommer göra en god sallad också (tomat, gurka, paprika, isbergssallad, feta ost, majs och en god dressing till)! 
Muuuuums, nu blir jag hungrig. 





Här är vi för ungeför ett år sedan, men nu ska jag hjälpa min älskade kusin att laga maten ;)

Klubbfesten

Malin är en liten tjockis, hon trycker i sig min mat hehe! Nej.. eller jo.. men nu vidare. Jag slutade 11 idag (enligt mig iaf haha) så drog jag till gymmet och sprang i 25 minuter, inte spec länge men det är ju ändå på vägen hem så varför inte? Det är ju skönt, och roligt också. Tränade själv för första gången iaf.


Sen åkte jag och träffade Agnes och hjälpte henne att vara hundvakt haha, som om man behöver hjälpt med det ;) Nej men det var bara länge sen, så det fick bli idag.


Alla snackar om att dra på klubbfesten på lördag, jag skulle egentligen följt med, men jag har inga pengar, så det blir nog en hemma kväll med Marko istället.

Träning

Slutar om en kvart, sköönt! Jag ska stanna i flempan och träna en snabbis, springa på band i ca 20 minuter bara, sen måste jag nog hem och plugga.


Dööör

GRYMMAST!


På god väg!

Föresten så skaffade jag gymkort idag! Är jätte glad, nu ska det bli ändring. Ska bli så jävla smaaaaaal! Känns så himla skönt, har redan gått ner ett kilo hehe, men man ska ju inte mäta med vågen egentligen om man säger så, man får ju muskler istället! 


Perfekt! ;)

Här tar vi i! ;)

Det känns ungefär så här haha! (Överdrev lite kanske ;))

Ellinor du måste plugga! Fan, har 4 häften som jag måste kunna tills imorgon, som om jag kommer klara det likxom. Har suttit och läst en stund men sen orkade jag inte mer så fick ta en liten paus :) Och nu har jag fastnat här, som vanligt. Marko är och duschar, jag fryser så hoppas att han kommer och värmer mig snart. Jag får nog satsa på omprov på idrotten, kommer aldrig lära mig allt ikväll! Duktiga jag;)




Olle, så jävla bäst!


OLLLLLLLE!
Olle, min idol haha! Han är bara för grymm, och så jävla charmig! Kan inte sluta att lyssna på honom, hans röst är bara för bäst, helt gudomlig, han sjunger så otroligt bra! Så jävla bäst! ;)

Gubben i lådan



Pain

...

Socker toppen

Har precis varit och firat lilla söta kusinen som fyllde 2 år igår, hon har blivit så stor! Och är så himla söt bara haha! Jaa, vad har jag för planer inför ikväll? Hm, vem vet, vem vet? Jag vet faktiskt inte. Jag är bara så sugen på att hitta på något men jag har inga pengar, vill bara gör något, vad som helst. Har så jävla tråkigt. Och snart har jag ingen comviq kompis heller, Marko skulle låna mig pengar och åka och köpa det idag, men han ligger fortfarande och sover så ååååh! -.- Gud vad allt kan vara jobbigt ibland haha! Nu ska jag kolla på remember me, som jag har sagt att jag ska göra i flera dagar, men nu ska jag, lovar! ;)

Längst åt höger sitter socker toppen :)

Fridatidningar med chokladrutor

Fan vad jag älskar Olle från idol! SÅ JÄVLA BRA OCH CHARMIG! Jag och Carro ligger i min säng och läser frida tidningar, och innan vi somnar så ska vi kolla på Remember me, jag laddade ner den men det blev helt fel så jag fick ladda om allting igen.. Suck på det -.- 
Säger väl godnatt nu, sov sött! ;)



Grönsaker med dipp

Snart börjar idol, woho! ;) 
Mamma har löpt redbull till mig och Carro, dom största också, mums. Och en chokladkaka och grönsaker med dip. Så nu ska vi njuta till hundra! ;) 

Vad ska ni gör ikväll?


Mums, det här ska bli smarri smaskens! Komma och smaka? ;)

Fredags mys

Jag har precis kommit hem, gick upp till Vicky en stund och följde med henne och hämtade Leo och Tess. Och så hämtade jag Vilgot på samma gång, så fick jag passa alla ungar medans hon städade, jobbigt men man måste ju ställa upp ibland :) 

Carro är på väg hit och vi ska kolla på idol och äta grönsaker med dipp, vi slängde till med en chokladkaka också, lite onyttig får man vara, iaf på lördagar, hehe, eller helger då ;)

UTTRÅKAD!!!!!

Jag har så jävla trååååååååååååååkigt! Jag måste ut, panik! Orkar inte sitta inne längre. Jag sitter ju bara och väntar på att det ska bli kväll så att jag kan somna och sen vakna och vara frisk!

är så himla uttråkad! :(

Planer för ikväll


Haha, man måste bara testa

ALLA SOM HAR MOBIL MÅSTE GÖRA DET HÄR

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
- Kille
Vad står det i ditt nionde sms? - Jo men mikaela badade puss
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - En bild på mig och Marko när vi fjantar oss
Vilket språk är din mobil på? - Svenska
Vad heter din ringsignal? - Haha vet inte den suger iaf.
Hur många sms har du i din inkorg? - 71
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? - Jo puss/Marko
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner? - Nej inte i närheten :)
Ogillar du nr 5? - Nej, men hon är falsk mot andra
Vilken färg har din mobil? - Silver och rosa.

Vila eller ut?

Godmorgon, känns som att det är en bättre dag på gång än igår. Men jag är fortfarande sjuk, det suger. Imorse 
vaknade jag av att det rann snor ut näsan, mysigt liksom haha. 

Jag vill ut ikväll, bara göra någonting. Har så himla tråkigt. Och jag vill TRÄNA! Funderar på att göra det ändå, vad ska hända egentligen jag dör inte ;) 
Kanske kan hitta på något ikväll med tjejerna iaf, Marko ska ju till Joel så där var den planen förstörd ;) 
Hehe men då får jag dra på med fulla drag istället, haha men äsh, får se. 


För att du inte finns mer..

Jag kan fortfarande minnas.. 
Det finns så mycket som vill komma ut. 
Kommer ihåg hur du kunde glömma bort
mig när jag satt där i datastolen och
väntade på dig, medans du var i köket 
och kockte korv åt mig och Julia. 
Kommer ihåg när vi badade i ankdammen
och du alltid sa åt oss att inte leka utanför
nätet som hade satts upp. 
Kommer ihåg när vi var på landet och du
tog med oss till bergen där vi fiskade i flera
timmar. Kommer ihåg när vi hade
picknick på Antons första födelsedag.
Kommer ihåg när du och mamma
bråkade, jag och Julia sprang och gömde 
oss i badrummet, när ni märkte det så 
började ni bara skratta och sen var ni 
sams igen. Kommer ihåg hur jag och 
min nya kompis lekte i mitt rum, med 
mina pokemon kort som jag fått av dig
och mamma. Kommer ihåg när du 
putsade fönsterna på mitt och Julias 
dagis, vi villa visa dig för alla våra
kompisar, du var ju en duktig fönsterputsare,
och vi var så stolta för att du var du.
Kommer ihåg när Micke kastade en tvål på 
mig, och när du hörde mig skrika så sprang
du ner för trappan och skällde på honom, 
jag minns att jag blev jätte glad och
tyckte att du var så modig. 
Kommer ihåg när jag försökte prata med
dig men blev helt ignorerad för att du
var fullt upptagen med att spela cs.
Jag minns när jag satt nere i källaren 
och spelade tv spel, du kom ner och berättade 
att gammelfarfar hade dött, jag satt där nere 
och bara grinade hur länge som helst.
Då ville jag bara vara nära dig, hela tiden. 
Jag minns när farfar ville prata med mig 
och Julia, jag kommer inte ihåg vad jag 
hade gjort, men jag trodde att jag skulle få skäll
så jag sprang in på rummet och höll för dörren.
Farfar bad mig snällt att jag skulle öppna, 
och att han inte skulle skälla på mig.
Han ville bara prata.
Jag tyckte att det lät helt okej, så jag öppnade
dörren och satte mig vid köksbordet.
När vi satt där vid bordet, så berättade du 
vad som hade hänt, det värsta som 
skulle kunna hända hade hänt. Han låg på sjukhuset. 
Han skulle inte överleva.
Vi åkte dit och hälsade på, jag var så förvirrad, 
jag fortstog inte så mycket. Jag och Amanda 
sprang runt och lekte på sjukhuset, medans vi 
väntade på att vi skulle få komma in.
Men sen började allvaret.. Jag minns hur 
läkarna sa till mig att jag kunde prata med
honom, han skulle höra mig, han skulle bara
inte kunna svara. Men jag vågade inte, jag
var rädd, och jag skämdes. Jag visste inte vad
jag skulle säga, han bara låg där. Och dom där
slangarna var i honom, överallt. I hela bröstet.
Jag var så rädd. Och mamma var så ledsen,
alla vuxna, dom var så sorgsna.
Jag förstog inte riktigt att jag aldrig 
mer skulle få se honom, aldrig mer få vara nära,
aldrig mer få hålla om, aldrig mer bli tröstad, av honom. 
Sen var han bara borta.. 
Jag blev vilsen, jag ville inte. 
Jag blev så ensam, så ledsen. 
Jag ville bara vara för mig själv, 
ingen fick komma nära, ingen
fick komma in. 
Jag orkade inte, jag ville inte.
Jag ville ha dig kvar,
jag ville se dig igen. Jag var förstörd, 
jag var ensam, jag var övergiven, 
jag var liten.
För att du inte fanns mer...

Spännande

Haha, hittade en roligt sida så jag var bara tvungen att göra en bild! ;)


Just hold my hand and never let me go

Snart julafton

Det är inte långt kvar till julafton nu, hoppas jag får pengar i present! ;)





Sjuuuk, hela helgen förstörd!

Jag är SJUUUK! -.- Är helt täppt i näsan och har snor i hela halsen. Ush, vill inte vara sjuk. Men har inte varit det på typ 2 år så det var väl dags.. Hm, då är hela helgen förstörd då. Får passa på att plugga, men det är inte så kul det heller haha. Hoppas att jag är frisk på lördag, min lilla kusin fyller 2 år så hon ska ha ett litet kalas, men det kommer komma en nyfödd bebis dit så jag får inte komma om jag fortfarande är sjuk, lillbebisen ska ju inte behöva bli sjuk sin första vecka i livet ;)

Har kollat på tv hela morgonen, såg på ett program där feta människor är med och tränar tills dom spyr, får sån lust att bara åka iväg och träna nu! Men det får jag ju inte, jag skulle kunna dra iväg nu ändå, men mamma dödar mig! Fattar egentligen inte varför det är farligt att träna när man är sjuk, men jag får vänta tills jag är frisk ;) Längtar. 
Min dag kommer antagligen vara riktigt tråkig, hur har/ kommer eran se ut? :)



Hemma? Skola? Hemma? Skola?

Åh, jag kan ju inte vara hemma från skolan missar så jävla mycket då! Men vad ska jag annars göra? Jag vill inte sitta i klassrummet och snora som en jävla gris. Fan, beslutsångest, hemma? Skola? Hemma? Skola? Får se imorgon, men mamma dödar mig!

???

???

???

Misstänksam

Sitter hemma hos Marko, han har lånat en data av Leo så vi sitter och kollar igenom massa av hans gamla videoklipp och sånt haha! Gud vad han var liten förut hehe.

Misstänker att jag börjar bli sjuk, jag har skit ont i huvudet och är hur snorig som helst, kan det bero på att jag gick till centrum med blött hår? Hm, det vet jag inte men jag mår inte bra iaf. Jag nyser hela tiden och det bara rinner snor, hur jobbigt som helst. Ska gå och sova på en gång när jag kommer hem!


Jag ska träna antingen imorgon eller på fredag, har börjat köra hårt nu. Hoppas bara att träningsverken hinner gå bort annars kommer jag aldrig palla! Känner mig grymt duktig nu när jag äntligen har kommit igång Sitter hemma hos Marko, han har lånat en data av Leo så vi sitter och kollar igenom massa av hans gamla videoklipp och sånt haha! Gud vad han var liten förut hehe.

Föresten, haha, idag i skolan så lärde jag mig att om man är småkrasslig så går det bra att träna, men om snoret är grönt eller gult så ska man inte träna, och absolut inte om man har feber. Lite roligt ;)


Ungefär så här känner jag mig ;)

Träningsverk

Vi körde sten hårt igår på boxningen, är helt slut har sån jäääävla träningsverk, det kändes när jag skulle upp hur sängen imorse haha. Vi har idrott idag -.- Så får ju se hur det går...

We going to playyyyy, kick boxning!!!

Jag är nu hemma hos Fisan, hon fiser! Och Jamelen kollar på, ush vilka äckeljökar. Så himla äckligt.

NEJ, nu ska jag vara seriös, vi ska åka och träna kick boxning på gymmet, jätte jätte roligt!

 Jag har föresten varit servitris hela dagen i skolan idag på våran restaurang, har tagit undan tallrikar och sånt, vi har ju inte börjat att ta beställningar och sånt än. Men jag kan lova att det är jävligt jobbigt ändå, man får skit ont i fötterna känns som man har gått på skikar eller något!

Får väl se hur det gå på kick boxningen iaf haha, vi körde lite sånt igår jag såg ut som en idiot, och som en anka när jag lyfte vikter haha!




Inte riktigt så än hehe! ;)

Har tränat STENHÅRT!

Kom precis hem, pust. Jag och Katta har varit och tränat STENHÅRT!!!!! Enligt mig iaf, men jag kanske inte bara är van, har ju inte tränat på flera år. Om jag inte har världens träningsverk så ska jag träna imorgon också, nice! Nu ska jag bli smal för fan! Nu måste jag plugga, kul! ;)

Vill ha provet nuuu

Hej och godmorgon! Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska ha prov, hoppas vi har det nu på morgonen annars kanske min lilla hjärna glömmer bort allting. hehe.

Idag ska jag plugga idrott hela dagen, så jag kommer antagligen inte hinna göra något speciellt. Bara gå ut och gå med Julia för det ska vi ju göra varje kväll ;) Måste kila

Godnatt påer!

Äntligen klar med allt plugg, men det känns som att jag slarvade ganska mycket på slutet, aja nu får det duga jag måste ju hinna sova lite också! :)

Nu ska jag ut och ta mig en efterlängtad cigg, sen ska jag nog sova. Så godnatt påer!


Hur kul är det?

Plugg, plugg, plugg. Har pluggat i typ 3 timmar nu, konstant! Orkar inte mer haha, och ändå har jag mer än hälften kvar, hur kul är det?... Jag hoppas iaf att jag och Julia hinner gå ut och gå en sväng, så skönt!


Grattis älskling broshan på 3 års dagen!

Grattis på 3 årsdagen sötaste lillabror! ;)

Trodde att det var den 11: te idag så det blev lite fel haha, han fyller år imorgon :)

Vill bli smal

Försöker hitta alla svar till mitt arbete som jag ska ha prov på imorgon, kul att man inte KAN plugga till det heller! Måste hitta, måste hitta, måste hitta. Jag måste ju bara klara mitt första prov i skolan!

Det löser sig nog, när jag har pluggat klart ska jag ut och ta en promenad med Julia, om hon orkade. Annars går jag nog själv. Hoppas jag får ett gymkort i julklapp, vill verkligen börja träna på riktigt och få bort allt fett!

Jag låg och läste i ca en timme imorse tills Marko vaknade, sen läste jag högt för honom en stund för jag kunde bara inte sluta att läsa haha ;)


Linas kvällsbok 2, Två killar och ett hjärta.

Promenad med lilla syster

Gud jag är helt slut! Har varit ute och gått med min Julia i 1 och en halv timme, tur att man har något att känna sig duktig över iaf;) Men det var faktiskt riktigt skönt, ska försöka gå några gånger i veckan på kvällarna.

Nu tänkte jag kolla in lite bloggar och sen sova, godnatt! ;)


Fika med mamsen

Mmm, det luktar bullar, ska springa ner och kolla om jag har turen med mig!


The love is strong

Hej hej allesammans!
Just nu sitter jag i min säng och har precis läst lite ur Linas kvällsbok 2.

Om du tänker dig en cirkel som bara går runt och runt, som alltid kommer tillbaks tills samma punkt där allt började. Precis så känner jag nu, att det här aldrig funkar.. jag blir så himla arg och ledsen! Fan för allt det här.
Känner mig lite patetisk när jag skriver sånt här på bloggen, men det handlar faktiskt om mitt liv, så varför inte.

Jag kan då passa på att skriva lite om det som får mig att må bra.

Sedan första dagen du fick mig att känna den där känslan, så har den alltid funnits kvar. Du har alltid lyckats få mig glad på något sätt, och jag har aldrig förstått hur. När jag är som svagast och bara vill krypa ihop, så har du funnits där och fått mig att känna mig bättre. Du har alltid gjort ditt bästa för att få mig att må bra. Och jag är tacksam, jag kan nog egentligen inte föreställa mig någon annan än dig. Det har alltid gått upp och ner för oss, men varje bråk har vi klarat av att hantera, vi har klarat av att prata ut om allting. Och då borde det få vara för alltid. Men vem vet, den dagen då vi inte passar för varandra längre kanske kommer, men jag önskar att jag får behålla den känslan jag har nu, föralltid! Det skulle inte finnas något bättre än att få dela allt med dig. För alla sena sommarkvällar och nattbad får mina ögon att bli fyllda, den kärleken var så fin, så varm. Jag tänker ofta tillbaks och det får mig bara att le, att fortsätta tro, på oss. Att vi faktiskt kan klara av allt och få leva med varandra, föralltid. Jag minns en sommarnatt, bara jag och du, vi tog bilen och tog ett nattbad, där kramades vi i vattnet tills vi båda höll på att bli till is. Vi ville inget annat än att bara få vara med varandra, och det var vi. Minns du? Jag minns hur du pratade med mig, hur du fick mig att inse dom allra vikrigaste sakerna. Och jag minns även hur du lärde mig att se på saker på ett annorlunda sätt. Jag minns hur vi båda smälte när vi såg varandra. Så länge jag ser tillbaks på allt det där fina, så kommer jag aldrig kunna sluta hoppas och tro. Saker händer, och saker förändras, men du kommer alltid vara densamma för mig. Jag kan inte sluta skriva, jag vill bara fortsätta, jag tänker på dig! Jag vet att jag inte är så bra på att berätta hur mycket jag älskar dig, för jag är bättre på att uttrycka mina känslor genom att skriva.. Men.. Jag älskar när du ligger kvar i sängen på morgonen för att se mig i ögonen, kyssa mig och säga hur mycket du älskar mig. Jag älskar när vi sitter på en bänk i parken, du kysser mig och oavsätt hur mycket folk det är som är där, så fortsätter du. Jag älskar när du kallar mig gullgull för att jag är så liten och gosig i dina armar. Jag älskar när DU blir så glad för att du har överraskat mig med något fint. Jag älskar när du ringer mig på kvällarna utan att ha något vettigt att säga. Jag älskar när gråter i min famn, för då vet jag att du verkligen har släppt in mig. Jag älskar när du säger något som jag inte förstår, och sen skrattar åt mig för att du tycker att jag är så söt. Jag älskar när du skriver gulliga saker till mig i smyg i mina hemliga böcker. Jag älskar när du frågar om jag behöver hjälp med mina läxor. Jag älskar när du frågar mig hur jag tycker att du ska göra i olika situationer. Jag älskar när du inte blir arg trots att jag skriker på dig.Jag älskar när du försäkrar mig om att du kommer älska mig föralltid, att det kommer vara jag och du förevigt,att du kommer älska mig i nöd och lust. Jag älskar när du tar mig på allvar och förstår att jag har rätt i något. Det finns vissa saker som du gör som får mig att bli varm inombords. Det är det som jag precis har skrivit ner. Jag är så himla glad och tacksam för alla minnen vi har tillsammans, och alla minnen som vi kommer få tillsammans. Jag ser redan fram emot sommaren 2011 med dig. Du är min första riktiga kärlek, jag trodde alltid att dom jag hade förut var på riktigt, men när jag väl träffade dig, så förstog jag att jag hela tiden hade så fel. Vad som än händer så kommer jag alltid minnas dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och jag ser fram emot att berätta för mina barnbarn om hur vi träffades, och våran resa efter det, med eller utan dig!

Här kan du vinna färglinser

Gå in på http://tjugotredje.blogg.se/ om du vill vara med i tävlingen!

Vinn färglinser och få lika snygga ögon som Bea!


Dimman

Har varit hos Katta, vi kollade på en skräckis med Jennifer och Michelle och nu väntar jag på att Marko ska komma och hämta mig, hoppas att han kan hjälpa mig med mobilen, han är GRYM på sånt! ;)

Korkade lilla mirko haha

Marko är dum i huvet haha, kan tyvär inte säga varför! ;) Hahahah jag garvar på mig!

Min andedräckt!..

Igår var jag ute med Katta, Jennifer och Michelle, vi träffade Simpa och Tom en stund. Det var ganska roligt men det blev ju rätt sent och jag vaknade ganska tidigt så jag är fortfarande ganska trött. Jag tänkte springa över till Katta nu och kolla på film, hoppas hon har laddat ner någon bra!

Haha, jag luktar skit i munnen så måste bara borsta tänderna nu först! ;)

Blodbrist pga för lite järn

Godmorgon alla kära! Hur mår ni idag?

Doktorn ringe mig imorse, dom flesta prover såg normala ut men jag hade gasnka lite järn i blodet så det skulle jag få tabletter mot och se om det hjälpte så att jag mår bättre, så jag tänkte att mamma kunde hämta dom på apoteket idag hehe ;) Men det värsta är att jag måset gå och ta fleeeeer blodprover, det vill jag ju inte!.. gör så ont.

Blodbrist på grund av för lite järn.
Blodbristen gör att kroppen får mindre syre och hjärtat slår snabbare. Man blir trött och blek, ibland kan man även bli andfådd eller få yrsel, huvudvärk och öronsus.

Snälla hjälp mig!

Nej men vad är det här? Nu håller jag på att bli galen igen!

Jag har en precis exakt likadan mobil som min moster, men vi har helt olika menyer, alltså där det står meddelanden, inställningar, nytt & nöje, mina filer osv. Det står liksom inte samma saker och det är inte samma bilder. Det är skitirriterande, jag har kollat igenom hela min mobil för att se om man kan ändra menyen i några inställningar som jag kanske har missat, men jag hittar ingenting nytt. Jag har även frågat min kusin om hon vet hur man gör för hon har haft den här mobilen ganska länge, men hon visste inte heller något. Det kan ju inte vara att min moster har en annan modell om våra mobiler ser exakt likadana ut?

 Eller kan jag ha fel?

Min mobil meny ser ut så här.

Och Vickys ser ut så här! -.-

Sminkarna

Haha jag och Malin sminkar Sebbe!



Man ser inte att han har så mycket smink på sig haha, men det har han ;)

Nålar, ush

Jag har varit hos doktorn idag och tagit blodprover, jag trodde allvarligt att jag skulle svimma, fy fan vad det gjorde ont och att nålen satt i min arm ca 5 min, bara så äckligt.



Dom fyllde typ 6 stycken sånna här med mitt blod, ush!


Så här, ååh ush det här är verkligen inte skönt!

Grejen är att om man inte vet att man har en nål i sig så blir man inte rädd, så man borde ta blodprov när man sover! Haha. Hoppas jag får mina fina svar som jag vill ha nu. Jag ska inte tillbaks till skolan, tänkte att jag kunde gå hem och vila lite, och imorgon har vi studiedag så det är ju bara bäst! Jag knackade på hos min "moster" på vägen hem men det var ingen hemma, och jag kan ju inte få tag på henne heller. Ville gå dit en stund och bara hälsa på. Men nej minsann!

Aja, jag har laddat ner en film som jag snart ska se på, Alpha Dog heter den, någon som har sätt den? Isf är den bra?


Teckningarna

Det blev inget plugg idag, fan vad jag redan har blivit slarvig och skoltrött. Jag måste ju kämpa nu, hehe!

Jag och Malin har suttit och ritat i en evighet nu känns det som, jag tror att jag ska bli konstnär ;) Hahah, nej men nu är det snart läggdags ju! ;)

Malins




Min. Hahha det var meningen att vi skulle rita likadana från början för vi ritade av en bild från google. Men Malin fick inte riktigt till det så hon använde fantasin ;) Nu är det läggdags, pussipuss1


Vårdcentralen

Sitter hos Katta och äter mellis nu, som alltid haha! Jag har varit på vårdcentralen, ska tillbaka dit imorgon, ska ta prover och sånt pga att jag mår dåligt hela tiden. Dom sa massa grejer som det kunde vara men ja.. vad gör man får svar om några veckor. Måste plugga hela dagen idag har idrottsprov på onsdag, eller vi skulle haft det men vi har studiedag då så jag vet inte hur det blir.. ;s men men måste ändå börja plugga nu för det är ett tjockt jävla häfte! SKa käka nu hejsvejs! ;)


brooooottttoooom

Jag har itne hunnit blogga mycket alls i helgen och alla komentarer är olästa. Jag kanske svarar på dom ikväll om jag hinner det, jag ska snart rusa till bussen och vi ska ta skolfoto idag. Igår var jag och marko på bio, såg "tusen gånger starkar" Den var INTE bra! Mpste dra nu puss hej!

Kämpa nu

Jag önskar att jag var lika stark som du!

Vilken kväll igår asså!

JAG ÄR HELT DÖÖÖÖÖÖÖÖD! Men tror att alla tjejor är ganska nöjda med kvällen igår. Maten var jätte god och alla var mätta och belåtna. Vi fick några heliumballonger från restaurangen så dom sprang vi runt och såg i oss i princip hela kvällen haha. Det var riktigt roligt. Man låter ju jätte rolig efter man sugit in det där heliumet, HAHA! Jag hade verkligen jätte roligt fram tills klockan började bli för mycket. Jag hade en liten egen promenad hem igår, från solbo, ush vad jobbigt det var att gå i dom där skorna som jag hade  på mig. Jag kom hem runt 4 också så det var ju inte som jag hade räknat med. Det känns som att jag gjorde bort mig ganska mycket igår, fy fan dålig jag kan vara ibland, håll masken! Snart ska jag åka iväg och äta pizza med en person som jag verkligen behöver prata med, vi har en hel del att reda ut, om det inte går bra så blir jag gaaalen igen!


Någon som inte ville vara med på bild haha







Have fun

Hemma hos Katta och äter mellis nu, vi har fixat allting men vissa andra har ju fortfarande problem med att fixa sina saker, så vi kanske kommer få hoppa in och hjälpa till, kaos kaos kaos. Det måste lösa sig till sen iaf för idag ska vi ha roligt!

Jensens Beaff House ikväll

Godmorgon allihopa! Nu är jag i skolan men ikväll blir det party med brudarna, fan vad kul, jag längtar! Vi ska äta middag på Jensens Beaff House inne i stan, vi har bokat bord och allting redan vi kommer vara typ 13 stycken som äter där. Efter det så blir det mer fest, vet inte var eller något ennu, men det kommer som det kommer, det blir nog skit bra! ;)

Vad ska ni göra ikväll?































Älskar alla mina tjejor! ;)

Ta en titt!

Hahaha! Här har ni en massa gamla bilder på mig, mest från när jag var blond. Kollade igenom massa bilder på min data och så hittade jag massa gammalt som jag hade glömt bort att jag hade!




















(På vissa bilder var mitt går ganska piss gult, jag vet det, så inga komentarer om det tack hehe!)