Sista inlägget


Sista inlägget för ikväll
SAKNAR SOMMAREN!

Sladdat, och snurrat ett helt varv!

Nu har jag äntligen tagit med efterlängtade hål i naveln! En rosa piercing blev det, haha tråkigt bara att alla tjejer har rosa :p Jag har inte haft tid att blogga idag, har ju varit i skolan på restaurangen så gissa om jag har ont i fötterna nu haha, sen åkte jag till skärholmen med Marko och sen till södertälje. Jag körde även lite bil hehe, jätte roligt, lärde mig att sladda och jag snurrade ett helt varv! Det var skit roligt, jag hatar dock när andra gör så när jag sitter i bilen. Men det blir tyvär ingen mer uppdatering idag, Marko ska hjälpa mig med ett arbete sen ska vi sova så godnatt! 

Jag vill ha nyår!

Dag 2- min första kärlek

Nu blir det faktiskt lite krångligt för mig.. Min första pojkvän(vi säger att han hette Olof) hade jag när jag var 12/13 år, vi var tillsammans i drygt 2 månader, lite mer. Men jag kan nog inte kalla honom för min första riktiga kärlek, det beror ju på hur man ser på det, men jag ser det inte så, utan enligt mig så har jag bara haft en riktig kärlek och det är min nuvarande pojkvän. Innan dess så har det inte varit något riktigt seriöst , eftersom att det som vi har nu är så mycket större. För mig så var det såklart stort DÅ, det är det som gör det så himla krångligt. 

Jag väljer då att skriva om Marko, eftersom att det känns rätt att kalla honom min riktiga första kärlek.

Jag lärde känna Marko genom min kusin, vi umgicks med samma personer och sågs då ibland. En kväll så skulle vi på samma fest ute i en stuga på "landet", han frågade vad jag hade för nummer, för på något sätt så hade han lyckats få min mammas nummer men han hade döpt det till mitt namn. Han hade messat numret och det visade sig att det var min mamma han hade skrivit med hela tiden, och min mamma trodde hela tiden att det var en kompis till henne som hon hade messat med, haha. Han fick mitt nummer och sedan fortsatte kvällen. Jag stog utanför stugan och gick in för att hämta något, när jag sedan kom tillbaks så såg jag att min stol var upptagen, jag letade runt efter en annan stol och när jag precis skulle sätta mig ner så sa Marko att jag kunde sätta mig i hans knä så jag gjorde det. Dagen efter det så messade jag honom, eller om det var han som messade mig, jag minns inte riktigt. Vi hörde av oss till varandra ganska ofta och jag pratade om helt ointressanta saker bara för att hålla konversationen igång(haha han har berättat nu i efterhand att han tyckte att jag ställde konstiga frågor osv). Vi började träffas och det klickade direkt, jag blev stört förälskad. Men ack så nervös jag var, jag var tvungen att supa mig full vissa gånger(han märkte aldrig något) för att jag skulle våga träffa honom, jag var så rädd att göra bort mig(bra av mig att hälla i mig alkohol då hehe). Men som småningom så försvann nervositeten med tiden, och vi blev ett par ganska så fort. Vi gjorde allt tillsammans, vi åkte ut mitt i nätterna och badade nakenbad, vi hade mysiga utekvällar med vänner(grillning, bad, brasa), vi hade det jätte roligt. Vi var med varandra i stort sett VARJE dag på sommarlovet, det var ett jävla tjat om att vi skulle tröttna på varandra om vi fortsatte att vara med varandra så mycket, men tiden gick och så blev det ju inte. Han fick mig att skratta, han var roligt och det gjorde allting mycket bekvämare. Om ens situation var jobbig så drog han ett skämt och allt blev mycket mer avslappnande. Jag drack ganska mycket när jag träffade honom, och första gången jag åt med hans familj så hade jag supit hela natten och var fortfarande full.. Det är faktiskt ganska pinsamt men det var förut så jag kan dela med mig av det. Nu har vi det jätte bra, det är en del mer bråk nu än vad det var förut för nu känner vi ju varandra ut och in. Men sånt brukar oftast lösa sig, annars får man ta tag i det som det kommer. 



Love

Här var i i globen och hade kollat på Monster Jam

Kärleks bus

Ensamma hemma kvällar/dagar





Skansundet

Krök hos Jessica

Släkt träff hos Marko :)

Ha det så kult på restaurangen

Godkväll!

Jag är inte den personen som tycker om att sova på kvällarna, antingen så fastnar jag i ett samtal eller också i datorn. Eller så vill jag bara inte sova, jag kan sitta raklång i sängen hur långe som helst ibland bara för att slippa sova.. Det är helt sjukt egentligen, jag vet inte varför det är så, kanske är det för att jag känner mig så ensam när jag liggar själv i sängen, hm jag vet inte hehe :) Jag har inte uppdaterat så mycket idag, har haft lite fullt upp men så kommer det nog vara så länge jag inte har lov för då är det ju bara att slappa. Men nu måste jag faktiskt sova för imorgon ska vi vara nere i restaurangen. Sov gott allihopa, pöss! 

Inte världens bästa bild men.. :)

18 kilometer på gymmet, är man bäst eller?

Åkte hem till Jennifer för att vi skulle plugga, det är ju bara 3 veckor kvar tills terminen är slut och då ska allting vara klart, men nu har vi fastnat här framför datorn, haha visste att det skulle bli så! Man ska fan inte gå in på internet överhuvudtaget om man ska plugga på datorn! 
Vi gymmade som sagt efter skolan, vi cyklade 18 kilometer, duktiga va!? 


It's najs

Snart ska vi ha arbetsmiljö och säkerhet, det suger. Vi får ett häfte varje vecka, och idag ska vi få vårat sista, så jävla najs! :) Efter skolan ska jag och Jennifer till liljeholms torget och kolla på en jacka, sen blir det träning! Och sen måste jag nog plugga..

Snygging

Här har ni en bild på väg hem från dalarna! :)


The day is over

Godkväll alla kära läsare!

Just nu sitter jag i köket och äter en efterlängtad middag. Som ni vet så åkte ju jag hem till Marko, jag fick en impuls ide att vi skulle åka ner till ica och köpa hårfärg så att jag kunde få känna mig lite snyggare hehe, så ja det gjorde vi. Det blev jätte bra, ungefär den färgen som jag ville ha och det blev inte fläckigt eller något:)

Jag tänkte ju köra igång med den där 30 dagars listan, jag skrev första inlägget igår, men idag har det inte blivit att jag har hunnit, jag skulle kunna gjort det nu men mamma tjatar om att jag måste lägga mig-.- Så jag kanske gör det imorgon istället!

Puss och godnatt påer!

Alldeles utmärkt!

Nämen tjena! Nu sitter vi i bilen på väg hem, jag och malin kunde tyvär inte åka i samma bil så jag får roa mig själv, men det går alldeles utmärkt! Jag fick byta plats med mamma så att jag slipper anton så nu sitter jag här fram. Mycket varmare och.. Fin utsikt haha;) När vi närmar oss stockholm så ska vi svänga in någonstans och hitta en jacka åt mig, jag behöver verkligen en ny! Sen bär det faktiskt av till Marko, min älskade Marko:) Jag vet tyvär inte hur man lägger in bilder genom mobilen så ni får klara er utan så länge..

Klockan åtta fortsätter helvetet

Nu orkar vi inte sola längre haha, vi ställer klockan 8, då fortsätter helvetet, det är en pina att ligga i det där jävla varma solariumet haha, det bränns! Och nu kliar det på hela kroppen, kul.. :)

Godnatt så länge!

Gammal flumm bild

Dag 1- presentation

Jag heter Ellinor och är 16 år, det är jävligt tråkigt eftersom att man bara ser fram emot att bli 18 och kunna gå på krogen och allt annat roligt! Jag bor i Rönninge med min mamma och hennes sambo, samt mina 4 syskon. Syskonen är något som kan vara kul att ha när man blir äldre men just nu så är det för den mesta en pina då alla mina syskon är yngre än mig.. Det är såklart jobbigt att behöva dela allt med syskonen när man skulle kunna få allt själv om man var ensam barn *blink*. 

Jag går första året på John Bauer gymnasiet (hotell & restaurang), jag har ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir stor, men inom restaurang branschen blir det nog garanterat! Körkort ska jag iaf ha när jag fyller 18, det är något jag redan bestämt mig för haha! Skönt att slippa ta bussen överallt ju *blink*! 

När jag inte är i skolan så umgås jag med mina vänner(festar, äter ute på restauranger med hela tjej gänget, har mysiga hemmakvällar eller något annat skoj)! Gör jag inte det så är jag med min kära pojkvän som jag håller varmt om hjärtat, vi har såklart haft motgångar precis som i alla förhållanden, men vi har lyckats tagit oss igenom en hel del på 1,5 års tid och mer blir det! Om jag inte gör något utav det så är jag väl hemma och bara slappar, hehe! 

Ja, hur är jag som person då? Det är faktiskt en fråga som jag klurat på väldigt länge, alla pusselbitar sitter inte på plats än om man säger så. Men jag är väl en helt vanligt tjej som tycker om att göra det mesta(gå på bio, ha picknick, skratta åt roliga bilder i tidningar, festa, bada i skum i badkaret och ja, allt möjligt)! Jag älskar äventyr! MEN.. jag är tyvär ganska bra på att fokusera på dom dåliga saker som händer i mitt liv istället för dom bra. Jag hackar lätt upp mig på saker som hänt och kan inte släppa taget fören jag fått ihop alla pusselbitar! Det är något som jag tycker är väldigt jobbigt, för vem vill inte vara glad ALL THE TIME!?

Om ni undrar något så är det bara att fråga på, jag svarar på ALLT! :)


Jag roar mig så länge

Vi var precis ute och rökte och tog lite bilder, tog bilder på hela "sol,bastu och dusch området" också eller hur jag ska förklara. Det här huset är ett gammalt vandrar hem, jag tycker att det är skit häftigt, men det är läskigt också för att det är så himla stort.. Men nu är det iaf Malins tur att sola igen så jag får roa mig med något annat så länge. Synd att propparna går om man bastar och solar samtidigt, annars hade jag kunnat basta under tiden. Men men.. 

Jag tänkte iaf börja med den där 30 dagars listan på dag 1 och se vart det leder! :)

Jag är jätte glad!

Frågan är vad ni tycker

Jag hittade den här listan på Alexandras blogg och tyckte genast att den verklade intressant, så jag funderar på att följa denna lista, men frågan är vad ni vill? Skulle ni kunna tänka er att läsa om det här eller är det helt ointressant?

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Ge mig sommar!

Ansiktsmask i bastun och sola i princip hela natten!

Wow, jag och Malin är nere i källaren, vi har precis bastat med ansiktsmask och skrubbat hela kropparna och nu ska vi turas om att sola i princip hela natten och det bästa av allt är att internet funkar är nere! Det hade vi ingen aning om. Vi har även smugglat ner chips, julmust filmer och böcker. Det här ska bli skojsigt! :)
My lovely cousin! (klicka på bilden för att komma till Malins blogg)!

Fler läsare? Bli medlem här!

Jag måste bara rekomendera er igen
På den här sidan får du garanterat flera läsare.
Jag har provat och det funkar, jag lovar.
klicka här: Bloggtrafik
om du vill ha fler besökre.


Lite om mig

Ser du fram emot julen? Både ja och nej. Jag ser ju fram emot alla julklappar *blink* men jag vet ju redan idag vilken besvikelse det kommer att vara för mina små syskon att dom inte kommer få allting som dom vill ha. Och det kommer ju tynga ner stämmingen.

Vad gillar du för godis och glass?
Hm.. svår fråga haha. Jag gillar nog det mesta, jag kan vara en riktig godis råtta. Inte för söta grejer bara.

Vilka består egentligen din familj av?
Min mamma(Annika), min "låtsaspappa"(Roger), mina hel syskon (Julia) och (Anton), mitt halv syskon(Vilgot), och min "låtsas" bror(Gustav). Hoppas det inte blev för krångligt nu haha.

Trivs du med dina styvföräldrar
? Ja absolut, ibland kan det vara lite jobbigt men det funkar helt okej!

Vad tycker du är de viktigaste egenskaperna hos en vän?
Att man förstår och litar på varandra. Och då menar jag inte bara ytligt utan på riktigt. Om jag berättar en hemlighet och säger tydligt och klart att jag inte vill att det kommer ut att jag tex legat med med en viss person, så ska kompisen inte alls berätta det för någon utan tillstånd. Men det är klart att man inte kan hålla tyst om allting, bara man inte berättar helt fel saker.

Hur många personer har du varit kär på riktigt i?
Det är en fråga jag har ställt till mig själv många gånger, jag vet att just DÅ kändes det många gånger i hela kroppen, men nu i efterhand så känner jag bara att det har varit 2 gånger. En gång förut och just nu är jag ju i ett förhållande och det säger ju resten!

Vilken årstid är bäst?
Nästan alla skulle nog säga sommaren, men jag tycker nog om våren bäst. Så mysigt när man känner värmen närma sig! Inte för varmt och inte för kallt, perfekt!

hur var du som person i skolan?
Jag sket i det mesta, orkade inte plugga osv. Men i slutet så hann jag rycka tag i det mesta.

vill du bli blond igen?
Jag saknar faktiskt mitt blonda hår, men inget som jag tänker färga tillbaks!

Hur har din dag sett ut?
Till en början så vaknade jag av att min lillebror ville ha hjälp med sin telefon, så han väckte såklart mig. Han vet att han borde passa sig.. Men men, jag kunde inte somna om så jag gick ner och åt frukost med familjen. Efter det så åkte vi in till enviken och handlade lite mat, sen åkte vi tillbaks och släppte av mamma, Anton och Vilgot. Jag och Roger åkte då ut med bilen och jag fick "övningsköra" lite, det var jätte roligt, jag känner mig verkligen duktig haha, jag tycker att jag är riktigt bra på att köra. Jag körde till och med på 3:an, nu när det är snö och allting. Körde i både upp och nerförsbackar, läskigt för när man kör ner så måste man ju hålla in kopplingen och bromsa samtidigt så att det inte går för fort, sen måste man få tillbaks gasen i farten. Skitsamma haha vi kom hem och åt mat, sen var det inget speciellt, utom idol då förståss!

varför började du blogga?
Jag har haft bloggar väldigt länge till och från, min första blogg startade jag nog pga känslor som ville komma ut osv. Men nu så vill jag nog bara blogga för att jag har kommit in lite i det och för att jag tycker att det är roligt. Jag brukar oftast skriva om min vardag och om saker som jag tycker är intressanta, ibland kanske det kommer komma in något känslomässigt inlägg. Ni får gärna kommentera och tala om vad ni vill läsa om!

Vad har du för sko-storlek?
Till mestadels så har jag 38:a men i vissa skor kan jag ha 37!

Vad tycker du om Kenza, Kissie, Dessie, Foki, Paow & Ana-gina?
Sånna här frågor är så jobbiga.. Det är inge fel på Kenza, hon är en uber gullig tjej men jag tycker inte att hennes blogg är spec intressant. Kissies är otroligt störande och det är det som gör att hon har så mycket läsare. Dessie vet jag inte, i början när jag läste om hennes blogg så tyckte jag att hon var helt okej men alla snackar så mycket om hennes och hon har lite dålig attityd i program och sånt faktiskt. Paow är väl okej hon också, iaf i bloggen, utanför bloggen så vet jag ju inte. Fokis blogg läser jag aldrig så jag vet inte, och Ana-gina vet jag inte vem det är.

Har du någon kille/tjej?
Jag har en underbar pojkvän som är den bästa för det mesta! Hehe

Har du förlorat någon du älskat?
Ja..


Fixar och trixar

Fan haha mina textmallar är helt huller om buller, det är inte som det ska men jag orkar inte fixa och trixa något mer nu. Tar en liten paus från det och ser om det är något annat som behöver ändras! :)

Snyggingar!

Börjar blogga på blogg.se!

Hej!

Jag tänkte nu börja blogga på blogg.se igen! Förra veckan så bytte jag webbläsare till myshowroom.se, men det visade sig att jag inte förstog hur man använde sig av deras metoder så nu har jag valt att byta tillbaks. Jag hoppas att jag får i ordning på alla inlägg osv så fort som möjligt. Jag hoppas även på att få med mig alla läsare från myshowroom till blogg.se. Finns det något spec som ni vill läsa om?

Jag är tillbaks! :)

Ny blogg

Här är min nya blogg: ellinorfrodin.myshowroom.se
Besök och komentera!

Ny blogg

Jag har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta blogga på den här bloggen, men jag har iaf gjort en ny som jag tänker börja skriva lite i och se vart det leder.

Klicka
 HÄR för att se min ny blogg


Malin är min flicka

Jag slutade direkt efter provet idag, så jag är hemma hos Malin nu, och så är jag ledig på måndag så det blir en lång-helg, fan vad skönt! :) Imorgon ska familjen bowla tillsammans och på söndag ska jag och mamma på bio, tror jag iaf hehe :) Och ikväll så blir det ju såklart idol! Olle får iiiiiiinte åka han är bäst!

Föresten.. jag rökte en halv cigg idag kunde inte hålla mig, men det betyder INTE att jag ska börja röka igen! :)


Jag faller nog tillbaks

Mina ögon börjar stänga sig själva, shit vad jag är trött. Ibland hatar jag att vara trött för jag hatar att sova, iaf på vardagarna för att jag vet att så fort jag vaknar så börjar dagen om precis likadan som den har gjort i 10 år. Skola skola skola, haha är så jävla trött på det! Men nu måste jag sova så att jag orkar med matte provet som vi ska ha på morgonen, och så att jag inte röksugrar ihjäl mig, fattar inte att jag har hållt mig det är helt overkligt. Saknar ciggaretterna.. kommer nog falla tillbaks någongång hur jag än gör.

Idol för barn?

Nu har jag pluggat i 2 timmar, fan vad jag är grym! Hoppas verkligen att jag klarar provet imorgon annars kommer jag bli galen, faktiskt jätte galen!



Dom ni ser så har jag hittat min nya barn idol, fyfan vad hon är grym. 11 år och sjunger så jävla bra, det är ju helt otroligt! Kan inte sluta lyssna på låtarna som hon sjunger. Marko sa precis att dom borde ha idol för barn, håller ni inte med om det?

Tvingar mig själv att inte göra det

Jag har föresten inte rökt på hela dagen, har varit nära men jag höll mig. Jag vill röka!

Ååååh

Hur mycket väger en jävla macka? Jag måste veta har en idrotts läxa, skit jobbigt hur fan ska jag veta hur mycket allt jag har ätit väger i gram? Helt jävla sinnessjukt ju..! Aja.. fattar inte hur jag ska kunna veta det, ibland hajjar man inte vad lärarna tänker med. Som om vi ska sitta och väga allting innan vi stoppar det i munnen? Knappast!

Skjuta fram det?

Ska plugga hela dagen idag, eller egentligen skulle jag det men ska vara med Marko så det kommer nog inte bli så, i värsta fall får jag vara hemma imorgon och göra proven nästa vecka, men det kommer inte sluta bra om jag fortsätter att skjuta fram allting. Jag vet ju att jag kommer tycka att det är lika jobbigt att plugga nästa vecka också. Aja.. Ska hem efter skolan sen klockan 6 så ska jag på grupp träning. Får se hur det går. Kommer få världens träningsverk känner jag på mig

Min bästavän försvinner föralltid..

Sitter i klassrumet helt ensam, alla är ute och RÖKER! Men inte jag... Har ju sagt hejdå till det där nu, men det är så jävla tråkigt och så jävla jobbigt. Jag vill ju också, varför ska alla andra fortsätta när inte jag gör det? Jag vill röka, men jag får inte, nu måste jag hålla mitt löfte. Jag kommer aldrig mer få stå med en ciggarett i handen, aldrig mer tända en cigg på väg till bussen, det är fruktansvärt att tänka på det. Min bästa vän försvinner föralltid :( Hihi


Tråkigt inlägg

SKOLAAAAAAAN!.. Så jävla tråkigt att det är det ända jag har att skriva om just nu. Haha!

Hatar rubriker

Nu är jag så trött att jag snart somnar sittandes. Är helt slut från att ha sprungit fram och tillbaks i restaurangen hela dagen. Varje tisdag så funderar jag på att vara hemma från skolan för att jag känner på mig att det kommer bli så tråkigt och jobbigt. Men när jag väl är där så är det faktiskt ganska roligt :) Inte alls lika jobbigt som jag tror varje tisdag morgon hehe. Och nu vill mamma att jag ska gå och hämta tvätten i tvätt stugan, men nej det orkar jag faktiskt inte, nu ska jag bara dega :)

Olycklig kärlek

Såg på Spread igår ju, tyckte att den var skit bra. Det handlar om en kille som knullar massa rika brudar, sover över, stannar kvar på en frukost, får bo kvar i några dagar osv. Han har ingen annanstans att ta vägen, han har inga pengar och bor på gatan. Sen träffar han sin riktiga kärlek efter hundratals ligg, han bor kvar hos henne medan hon åker hem till sin kille i ett annat land. Han åker dit för att fria till henne, och be henne lämna honom, hon säger nej och att hon redan är gift. Inget som hon tidigare berättat. Tänk så hemsk kärlek kan vara ibland!.. :(

Paradise Hotell

Kollar på paradise hotell med min syrra, det blev inte så mycket plugga idag heller. Haha men jag måste göra det innan jag går och lägger mig iaf, det måste jag!

Haha gud vad det här programmet är fjantigt, alla pratar som barbies och alla snackar skit om alla. haha :p

Snart rökfri

Jag ska snart äta middag med familjen, alla är samlade och stämningen är faktiskt helt okej idag.

Jag kan ju passa på att berätta hur det har gått med rökningen, igår var då jag skulle slutat egentligen, det gick inge bra, jag sket i det och tänkte att jag skulle sluta idag istället, nu har jag faktiskt bara rökt en och en halv på hela dagen. Känns ganska bra, men det kommer kännas bättre när jag är helt rökfri! Fan vad mycket pengar jag kommer ha över då haha! ;) Hoppas jag klarar det!

Ska snart gå hem till Katta och plugga lite matte så att vi kan allt tills på fredag, önska mig lycka till! :)


Läsare

Hm, mina läsare har ökat med 20 stycken idag, konstigt, jag fattar ingenting. Dom kan ju inte öka bara sådär? :o Men it's good, blir bara glad fattar bara inte hur! ;)

Spread

Nu ska jag se på film igen, Jennifer ska duscha så att det inte blir så stressigt, annars skulle jag jennifer och hennes mamma behöva duscha imorgon och då skulle det bli så stressigt. Har precis tittat på ung och bortskämd, eller vad det heter. Haha fan vad blåsta dom är, det är ju lite roligt faktiskt ahha. Men nu ska jag se på Spread den verkar skit bra, hoppas det, har inte sätt en riktigt bra film på sjukt länge. Senaste bästa var typ the note book och a walk to remember (min favoritfilm)! Höres senare ikväll eller imorgon (min comviq är slut). Pöss

It's a girl and boy thing

Jag e skit trött, ush, haha o jennfier ligger redan och sover, hon somnar fan alltid när vi är här haha. Den tråkmånsen. Men snart har hennes mamma lagat klart maten så då får hon gå upp. Jag fick kolla på filmen ensam, hade redan sen den filmen, skit tråkigt.. It's a girl and boy thing eller något sånt heter den.

Film och plugg

Nu är vi hemma och ska kolla på film, sen måste vi sätta igång och plugga. Jobbigt jobbigt men vad har man för val. Måste ju klara skolan. Det roliga är att jag tror inte att det kommer bli av med något plugg hehe. Men nus ka vi se film pöss

Hejdå ciggaretterna!

Sitter i skolan och har skit tråkigt, som vanligt -.- Värsta lektionen efter rasten också. BLÄÄÄÄ. Ska träna med Jempo efter skolan sen ska vi hem och pluuuuugggaaa, duktiga. Idag ska jag sluta röka, säger lycka till till mig själv. Hejdå ciggen :'(

SUPER MARIO

Nu sitter jag hemma hos Marko, han bråkar med mig hela tiden, ska ge honom en smäll sen när han inte är beredd ;) Vi ska åka och hämta Mikaela snart och handla godis på vägen hem, hon kommer säkert vilja vara med och spela Super Mario sen när vi är framme, vi har ju spelat det ganska länge idag haha, vi har redan kommit till värld fem. Men vi har klarat ut spelet en gång förut så man vet ju ungefär hur banorna är :) Jag o Katta hann aldrig se klart på Valentines day så jag o Marko ska se klart på den idag :)


hemma kväll

Jag sitter faktiskt hemma och tar det lugnt ikväll. Kollar på idol och umgås med familjen inklusive Marko:-) har precis varit ute och pratat med Jessica och Agnes, haha jävla fyllon! Agnes berättade om någon kille som hon har börjat 'dejta' om man nu kan kalla det så haha. Hon är så söt! Elin och Linnea hänger löst, Elin sjunger just nu, tror faktiskt att Elin kommer åka den här gången. Personligen så tycker jag att Linnea är mycket mycket bättre, hennes röst är fantastisk, Elin ser ut som en stjärna men tycker inte att det finns så mycket sång i hennes röst, det låter som att hon pratar när hon sjunger. Imorgon så vet jag inte vad som händer ännu. Men nu ska jag se klart på idol. Pöss

Var finns svaren

Varför är vi människor så fega? Varför vågar vi inte klä oss eller sminka oss som vi vill? Varför är vi alltid oroliga över vad andra ska tycka/säga? Varför kan inte alla bara vara sig själva? Varför vågar vi inte stå för det vi säger och det vi göra? Varför ljuger vi, och hittar på ursäkter för dåliga saker som vi göra? Den frågan ställer nog alla, men vem har svaren?

Valentines day

Katta hjälper sin mamma att sätta på lösnaglar haha, så jag ska börja kolla på filmen så länge. Om jag har tur så somnar jag en stund så blir jag piggare ikväll. Marko kommer tydligen runt 7, då vi ska äta så får sitta och vänta hela dagen-.- Men jag kanske kan hitta på något annat så länge så att jag slipper ha så jävla tråkigt medans jag väntar som jag alltid har. Ska se på Valentines day nu ;) PöSs OcH bYe

Söt bild, nu längtar jag till alla hjärtans dag ;)

Det finns bara ett ord som beskriver hur jag känner mig just nu

TRÖTT!


Mobbning och homosexualitet

Det var helt onödigt att åka till skolan idag, det ända vi pratade om var mobbning, homosexualitet, hur lärare ska vara osv. Helt klart bättre än en vanlig dag, men snälla som om vi aldrig har arbetat med sådant förut? Och som om vi inte fattar att det inte är okej med mobbning? Nja tror inte så va. Men men nu ska jag inte vara sån, jag sitter hemma hos Katta och vi ska kolla på film snart, slappt liv? Hehe, sen får vi se var livet bär oss. Ikväll ska jag äta middag med Marko och familjen, det blir nog bra. Sen får vi se var livet bär oss :)

Jag tror faktiskt inte på att killar hatar bögar så mycket som dom säger, tror faktiskt att dom bara är rädda för att dom ska få någon slags stämpel om att dom själva är bögar. Jag menar, som om jag skulle säga upp kontakten med en nära vän för att hon berättar att hon är lesbisk? Som om det skulle störa våran vänskap? Knappast. Alla anser inte att det är samma sak för det är ju "hett" med tjej och tjej, i vilket fall enligt killar. Men vem vet, tjejer kanske tänder på bögar?
(Inlägget var speciellt riktat till Max) ;)


Trevlig middag

Kan som sagt inte blogga så mycket eftersom att jag inte har någon data hemma, det suger men jag gör så gott jag kan. Har tappat massa läsare pga det men så får det vara tills jag kommer igång igen. Idag har jag iaf varit barnvakt typ hela dagen, gick upp till dagiset och hämtade Vilgot, där fotades han och Anton. Vilgot var skit sur på kortet haha men han är alltid söt så whatever. Sen gick jag hem med ungarna, Marko var med ett litet tag, sen fick jag stå ut ensam. Jag lyckades få dom att vara ganska lugna idag, för en gångs skull haha. Dom hjälpte mig att städa hela undervåningen, tända ljus, duka, plocka in disken osv. Kändes som en riktigt famlij, som det ska vara. Vi ville överaska mamma och Roger, dom blev faktiskt jätte glada och Anton o Vilgot var jätte nöjda :) Vi åt en lugnare middag än vanligt, inte lika mycket skrik och bråk osv. Det var jätte skönt, hoppas det fortsätter så! Sitter nu hemma hos Katta vi kollar på någon vampyr serie som går på tv, sen blir det film sen natti natti. Orkar inte gå till skolan imorgon har blivit så jävla skoltrött men vad gör man? Livet e hårt.. Imorgon äter Marko hos oss, kycklingbröst med något blir det. Sen ska vi se idol och bara ha det trevligt. Hoppas alla är goda o glada. På lördag åker jag (kanske) med mamma och lämnar Anton hos farfar o tar en fika, men det får vi se hur jag känner då. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, känns inte som att det blir någon fest i helgen iaf, är nog inte så sugen på det. Men det vet jag ju inte förrän på lördag, kanske hinner ändra mig man vet aldrig ;) Förövrigt så är det toppen med mig, allt (nästan allt) har rullat på riktigt bra. Måste fortsätta att se på serien nu, pöss



Bajs

Faaaaaaan vad jag är trött. Alla sitter inne på facebook medan läraren pratar betyg med en och en, vill bara sluta nu och åka hem och sova. Han är tydligen jätte sträng med betygen också, min kompis var precis ute och pratade med honom, hon ligger på G- fast hon har gjort alla arbeten o allting, då borde man ändå få G.. Undra hur det går för mig om HON har G-. Skit irriterande, jag kommer få ig i engelska, bra!!!...... Då går jag aldrig mer på engelska lektionerna så det så

Skit bra!


Godmorning

Nu har jag inte bloggat på jätte länge igen :( Har ju ingen data hemma och när jag är hos kompisar så glömmer jag bort.. ajja bajja på mig. Sitter iaf i skolan nu, om jag har tur så slutar vi 11 idag och slipper idrotten, snälla fan vad skööööönt! HOPPAS! :) Imorgon slutar jag iaf 11, och på fredag runt 12, så det är bara chill dagar kvar nu sen är det helg igen ;) Ska träna efter skolan idag också, skönt. Måste nog börja hålla igång lite igen. Det skaaa jag göra. Puss hej nu börjar vi !

Ingen uppdatering

Nu kom mamma hit så ska åka med henne hem (datan hemma är pajko)..

17 månader.

Idag är det 17 månader för mig och Marko. Är glad att vi är sams nu, det är svårt att släppa taget om någon som man gått igenom så mycket med. Grattis till oss :)









Ipren & alvedon

Godmorgon! Nu har jag bara sån ångest för att jag drack igår, det känns så onödigt dagen efter då man mår så jävla piss. Ska trycka i mig lite alvedon och sånt så mår jag kanske bättre. :)


Hehe

Har skit tråkigt haha, och är så jävla röksugen men Malin kommer aldrig hon är upptagen med sin pojkvän :( Jag vill ju vara det just nu! Hihihihih :)

Oj, förlåt

Hej alla kära blogg läsare. Ikväll har jag varit på fest i salem, sen drog vi till tullinge men det sög så jag drog med Malin hem. Imorgon ska jag och Marko umgås för det är våran 17 månaders dag, längtar lite faktiskt, vi har inte umgts en hel dag på as länge, men det har sina orsaker. Men det hoppas jag har löst sig föralltid, men det vet man aldrig, det är sånt man ser senare i efterhand. Nu ska jag iaf gå ut och röka, sen ska jag väl sova men ska vill inte sova ensam så tror att jag ska sova i samma rum som Sebbe och Malin (dom bråkar) hjälp! Hehe nej men jag vill verkligen inte sova ensam, känns inte som att jag behöver det just nu. (Jag kommer inte kunna uoodatera mycket alls nu för jag har ingen data hemma så kommer inte kunna skriva när jag är hemma, och när jag är med kompisar så kanske inte jag kommer kunna uppdatera hela tiden, men det löser sig nog! Good night! ;) <3 

Bränt

Hela huset brinner nog upp snart, det luktar bränt som fan hehe! Rädda oss ;)


Tjejmiddag

Hej

Längtar tills ikväll, vi ska ha tjejmiddag hos Ankan. Alla tjejor tar med sig lite grönsaker hemmifrån så slår vi ihop en stoooor god sallad. Det kommer vara alkoholfritt så vi ska bara prata och umgås, och äta förståss! :) Just nu är jag hemma hos Katta, hon städar -.- Tråkmånsen. Snart ska vi ut och ta en cigg med Nadine, bara prata lite o sådär. Undra vad som händer imorgon, har ju inte fått något besked ännu, så fram med det nu!..


USH

Jävla äckel, du är pinsam

Boring

Jag märkte nu att jag bara har skrivit ett inlägg idag, men det beror på att min data har gått sönder. Så jag kommer nog vara dålig på att uppdatera så länge jag är hemma. Det gick iaf bra hos doktorn, efter det så åkte jag hem och Katta kom hem till mig en stund. Vi lagade mat o pratade lite och sen somnade vi i ca 2 timmas, as skönt men jag är skit seg fortfarande.. :/ Jaha.. Katta o dom ska festa idag, men jag ska bara ligga hemma och ruttna!.. Tråååååkigt.

Haha föresten så har Kattas hund rivit ut hela papperskorgen så nu ligger det soppor i halva köket haha

Tidig morgon

Det här blev en tidig morgon, som ni kanske redan vet så kom jag för sent till doktorn igår så jag ska dit idag och ta prover istället. Är ganska nervös, gjorde jätte ont sist hihi (a) Men måste man så måste man, det är bara att göra det. Nu ska vi sticka. Bye


Godnadd everybody

Malin stannade hemma med mig (yes) och vi ska sätta på en film som vi kan somna till nu. Har så jävla ont i halsen hoppas inte jag börjar få halsfluss som Marko har, men tror inte det. Har haft det förut en gång och det gjorde 10 gånger ondare. Men nu ska vi kolla film, höres imorgon. Goodnight everybody :)

Gulligt?


Haha ;)


Ensamhet.. trååååkigt

Carro har dragit hem och det verkar som att Malin ska med Michelle och Sabbe på fest trots att jag ska sova här. Aja, jag får väl umgår lite med min moster, finns inte så mycket annat att göra, Vilgot är ju magsjuk så jag tänker inte dra hem och sova. Får väl dra på någon bra film som jag kan somna till och bara ligga och mysa lite med mig själv. Tråkigt men avalappnande. Men.. om jag har tur så stannar Malin här med mig! :)


Lekar med tjejorna

Sitter just nu hemmam hos Malin och leker lite lekar med tjejorna. Jessica, Katta, Jennifer och Agnes ska nog komma hit sen också, roligt :) Vet inte var vi drar ikväll men det blir väl förmodligen på fest eller att vi fastnar här. Jag är iaf nykter ikväll, tråkigt men ibland får man stå för sånt man sagt.. ¨
Förövrigt så har jag skiiiit ont i ena halsmandeln, vet inte varför men har haft små ont i typ 2 veckor nu nästan, konstigt att jag fick så ont nu på typ bara en halvtimme eller något. Men aja.. får väl lida lite. Hahah. Ska iaf vara social nu så hörs sen bloggen ;)

Oooooorkar inte

.... Sluta


We are back

Nu är vi tillbaks hos Malin igen, det där mötet asså, fan vad det var jobbigt haha! Men nu ska vi ner o kolla på teve o ha det lite trevligt. Hejsvejs :)

Nu drar vi

Hörs senare bloggen! :)

Har tråkigt

Dagens icke-längtan: Matte lektionen
Dagens klädsel: Just nu mjukisar och ett aprikos färgat linne
Dagenssaknad: Mulls
Dagens frisyr: Just nu en ruffsig liten boll
Dagens låt: If I were a boy
Dagens roligaste: Att vi ska på ett ******* möte ;)
Dagens dummaste: Malin
Dagens drog: Värme
Dagens köp: Ingenting, än så länge
Dagens smarrigaste: Malin
Dagens humör: Glad men seg.
Dagens hälsning: Malin har damp

Vågar jag?

Hm, vågar jag trycka i navelpiercingen nu? Nej tyvär skulle inte tro det. Kanske gör det ikväll eller imorgon.


Dumma väckarklocka

Godmorgon alla goda och glada! ;) Hur står det till? Höhö.
Jag och Malin har precis vaknat av den dumma väckarklockan, jag måste åka till doktorn och ta prover igen pga mitt dåliga järn värde i blodet. Jag käkar tabletter så måste se om dom har hjälpt något. Tycker bara det är så himla äckligt att dom ska sticka hål på mig igen :( Gjorde ju så ont förra gången. Sen ska jag och Malin på ett möte, hahaha, kommer säkert bli skit roligt. Ja vad gör vi sen? Nej det vet vi inte än, vi kanske inte ens ska vara med varandra, men vi får se hur det blir med det :)

Nu behöver vi dig gud

Låt det inte hända

Hungrig men ändå inte

Hahaha, kan inte sluta tänka på hur långt Olle kommer komma i idol, han får inte åka ut. Längtar redan tills nästa avsnitt av idol, han är för bäst!
Hm, har skit ont i magen, vet inte varför. Är typ hungrig men ändå inte, visst låter det sjukt? Men så är det höhö :)

Mumsigt!

Min anledning

Nu börjar jag bli riktigt trött, har bara degat i flera dagar så det är inte så konstigt. Man blir ju trött av att inte göra någonting. Man hinner liksom aldrig komma igång och känna sig pigg. Men imorgon måste jag fan träna, har inte gjort det på en vecka nu, lite sorgligt.. Men har haft ont i halsen så det var min anledning. ;)

Skrattretande

och patetiskt.. haha

Spelar dom tröga?

Var går gränsen för vad man kan bli sur över? Är det okej att bli sur på sin kompis för att hon/han har på sig en rosa tröja, bara för att man själv inte tycker om just den färgen? Är det okej att bli sur på sin flick/pojkvän för att han/hon har valt att tatuera in en ros på armen bara för att man själv inte tycker att det är snyggt? Det är okej att inte tycka att någonting är snyggt, men ingen människa äger en annan människa, därför har vi alla rätt att göra vad vi vill med våra kroppar och tankar, osv. Är det rätt av min mamma att säga åt mig att jag inte får ha rosa kläder på mig? Nej, hon bestämmer över mig för att jag är hennes dotter, men hon kan inte bestämma allt. Det finns vissa gränser som jag nämnt tidigare. Dom flesta förstår nog vad jag menar, men blir så irriterad på dom som inte förstår, dom kanske låtsas att dom inte försår, dom kanske skiter i att det är fel för att dom vill ha det just på deras eget sätt, med deras egna regler. Man äger inte sin pojk/flickvän! Tänk på det..

Kvinnomisshandel inombords förfan!

Spöken/andar/demoner

Ahh gash, spöken/andar/demoner är fööööör läskigt. Är det någon som har testat att köra anden i glaset eller liknande någon gång? Jag gjorde det med Malin och några andra en gång, vi körde den med halsbandet. Då man ritar alfabetet på ett stort papper och tänder massa ljus som man plaserar runt pappret. Sen håller man ett halsband i mitten över spelplanen, man frågar saker och det är då meningen att halsbandet ska svara genom att gunga mot bokstäver som bildar ett ord. Det var någon som frågade vad jag hade för färg på min bh, den gungade mot r, sen o, och sen s, men sen slutade halsbandet att gunga. Jag hade då en rosa bh på mig, men just den gången tror jag bara att det var en slump. Halsbandet kanske gungade av sig självt, någon ande tror jag inte att det var just då i alla fall. Men jag tror på spöken helt och hållet. Var skulle annars alla ta vägen när dom dör? Varför skulle alla som har varit väldigt nära döden prata om det där ljuset som dom sätt, eller dom som varit nära döden och sätt familjemedlemmar eller vänner i något som liknar en vit och suddig dröm? Allt som sägs är självklart inte sant, men jag tror på mycket av det. Jag har många gånger haft en stark känsla av att det har varit spöken i min omgivning, men det är inget som jag kan garantera, jag har hört saker, tex att någon har andats i mitt öra, men det är inte heller något som jag kan säga säkert att det var en ande eller liknande. Det kan bara ha varit en vind som drog till och gjorde så att det lät som andetag (trots att jag var inomhus) men jag vet inte, kan bara säga vad jag tror att det är. Nu blev det här ett ganska långt inlägg, det kan bero på att jag har riktigt tråkigt haha, så nu ska jag sluta skriva om alla läskiga andar. Någon som har varit med om någon händelse där ni tror att andar har varit inblandade? Ganska intressant haha ;)


Damn


Skojsigt

Sitter och kollar på Malin när hon försöker få in örhänget i hålet som hon har tagit i läppen, haha det ser helt sjukt ut. Hon har tryckt igenom nålen flera gånger, hon ger inte upp haha!
Men nog om det, vi sitter förövrigt och lyssnar på musik, ganska ubertrist för det är ungefär vad vi har gjort hela dagen. Men vad ska man göra annars? Vi ska inte festa, och ingen av oss har speciellt mycket pengar, så ja vad gör man.. ?
Vi sätter väl på en skojsig film ikväll, hm vem vet, eller så fortsätter vi att springa runt och busa. Vi kan ju i stort sätt göra vad vi vill, men vem kommer på vad vi ska göra, det är frågan hihi ?


Jag gjorde det! Men aj..

Nu tycker jag synd om mig själv.. faktiskt, för det gör så jääääävla ont! Jag gjorde det, jag tog hål i naveln! AAAAAAAAAHHHHJHJHJJJJHJJH! Det gör skit ont, fattar verkligen inte hur jag vågar haha.
MEN.. Det värsta är att jag råkade ta jätte långt ut så det kommer nog inte bli så snyggt.. Så jävla irriterande att det blir fel när man har utsatt sig för en sån jävla smärta! Åhh vad arg jag blir -.-


Hoppas det blir fint iaf! ;)

Hål i naveln?

Jävlar vad några läsare jag har fått, det här suger, så nu ska jag leka lite med Malin!
Föresten, jag ska försöka ta hål i naveln nu ;) Berättar mer om det sen.

Ser inte så trevligt ut va!?

Uttråkad som fan!

Är hemma hos BÄSTASTE Malin! Vi har varit i tumba och letat efter en piercing till mig (+ ätit pommes, fast vi egentligen skulle åka och träna). När jag äntligen hittade en piercing (som var helt fel för den var inte ens till läppen) så köpte jag den, den när jag provade den så såg jag att det var helt fel. Så skulle jag lämna tillbaks den, men nej det fick jag inte, KÄRRING JÄVEL! Hon visste att jag letade efter en läpp piercing så säljer hon något helt annat till mig, inte så snällt. Stackars din lön nu när alla kommer ta avstång från din fina lilla butik. Haha nej, nu får det räcka, men jag blir så jääävla arg. Det blev ingen träning heller, just för att jag skulle lämna tillbaks piercingen, som jag då inte fick. Sen blev det bara så att vi inte orkade åka och träna, så vi köpte pommes istället hehe! Nyttigt.
Vi ska nog bara ta det lugnt idag, kolla på film och mysa lite kanske, som jag har gjort i 3 dagar nu, GAAAAH! Men vad finns det för annat att göra? Festa o va hemma o ta det lugnt, eller gå runt utomhus och inte göra någonting och det är ju inte heller så kul. Rätta mig om jag har fel, men det finns fan INGENTING att göra!

Kunde heeeela låten utan till förut, häftigt va? Haha, var faktiskt min favorit låt. Tycker dessutom fortfarande att den är bra, men det har kommit så mycket nytt nu.
(Just det där att killar brukar ljuga om vem som gjorde slut är jävligt töntigt, så sluta upp med det boysen! ;))