Hur lyckas man..

Är hemma hos Malin, har varit här ett tag nu och Carro blev precis upphämtad av Junior.

Gissa vad Malin och Carro gjorde när jag kom hit!? Jag smsade Malin och bad henne komma ut med en Macka och ett glas vatten, men när jag kom hit så hade hon bara ett glas vatten med sig. Jag drack upp vattnet och dom bara skrattade, fattade ingenting. När vi kommer in och har suttit och pratat en stund så sa jag att jag var törstig igen, båda börjar gap skratta och frågar om jag inte är sugen på lite pool vatten. Jag fattar fortfarande ingenting och efter ytterligare ett tag så berättar dom att vattnet jag drack, kom från Malins utomhuspool.. Jag hade alltså druckit upp ett helt glas vatten som kom ur Malins äckliga pool, där det ligger tusentals kryp, som säkert har skitit i hela poolen.

Hur schysst är det egentligen? Hahahha... Men det roligaste är nog endå att jag är så korkad att jag varken märkte att dom hade gjort ngt när dom skrattade så mycket och att jag inte kände att vattnet smakade konstigt. Men det gjorde det faktiskt inte, inte vad jag märkte iaf hahhaha...! 

En till äcklig sak som hände idag var att imorse när jag skulle äta jordkubbar, så rensade jag ut dom som var ruttna, och tog en ny skål och la dit dom som inte var ruttna(skölde såklart av dom också, jätte noga faktiskt). Jag gick sen ner i Markos rum och tröck i mig ungefär hälften av jordgubbarna, gissa vad jag märkte sen?.. Jo att det var minst 3 kryp i skålen(säkert fler som jag inte såg). Känner mig riktigt fräsch idag.. USH! 

But.. I'm still happy ;)

Mot Malin

Varför är jag så jävla trött!? Haha jag känner mig helt ner sövd eller något.. nått fel är det ju iaf! Är hemma hos Marko och vi tråkar oss som vanligt, dvs båda sitter vid en varsin dator. Och det har att göra med att han vill spela Diablo istället för att vara med sin underbara flickvän, men men vad gör man haha..

Jag ska iaf hem till Malin sen och övernatta där, blir väl lite film och lite tjej snack som vanlgit. Mys mys! :)


Mot skolan..

Och göra prov.. 


Sommarlov

Fan vad jag är trött på skolan, vill bara ha sommarlov nu nu nu! 

Nu gäller det!

Oj herregud, vad var klockan igår när jag skrev mitt senaste inlägg? Jo: 18:45 o efter det deckade jag och sov hela natten haha. Jag kände mig helt nerdrogad fattar inte vad det var frågan om hehe.. Men nu är det iaf skönt att vara utvilad. 

Nu ska jag sätta igång och plugga i flera timmar, för att runt klockan tre så ska jag vara i skolan och göra mina två sista prov innan sommarlovet, nu gäller det! :)


Studenten..

Jag har inte hunnit blogga något idag eftersom att det är Mikaelas student. Vi var alltså samlade utanför hennes skola runt tolv tiden och prick klockan tolv sprang hennes klass ut. Fan vad kul det var att se alla så himla glada och galna över att få slippa skolan. Jag längtar verkligen tills jag tar studenten nu. 

Jag ligger just nu i Markos säng och vilar lite, är helt slut efter allt firande.. Varför vet jag inte, har ju inte direkt dansat eller ngt.. :s 

Jag köpte en pandora berlock till Mikaela i student present, kanske inte det bästa och roligaste att få men jag kom inte på något annat så varför inte :)

and powerking

Åhhh vad jag är godis sugen! Önskar att jag hade godis nu.. :(

Men vilken tur, för det har jag hehe, jag och Marko kom precis hem vi åkte och hämtade Mikaelas present och kläder hos mig så åkte vi förbi filmkedjan och köpte godis och läsk för 100 spänn på vägen hahaha :) Nu ska jag drycka i mig så mycket jag kan, pöss på er!

Mummmmmmmms!

Bilder från gårdagen





It sucks..

Ååååh, jag håller på och svara på massa jävla frågor om grönsaker och fetter. Så jävla tråkigt och jag orkar verkligen inte för jag mår piss men måste få VG på dom proven som jag har på tisdag för annars får jag inte VG i slutbetyg. It sucks! 

Men snart är skolan slut och vi får vårat efterlängtade SOMMARLOV!!! :)

Fy för baksmälla

Godmorgon! Jag ligger i sängen och kollar på One Tree Hill hemma hos Marko och mår så jävl piss. Men inget slår hur jag mådde imorse, shit säger jag bara! Ångrar mig alltid så himla mycket dagen efter att jag har festat för jag mår alltid så himla dåligt haha.. Life sucks ibland


Nu äre fest

Är hemma hos Katta och fixar mig och snart kommer dem andra hit och då ska vi föra lite! Sen blir det utgång! Taggaaaaad! :D


Grattis till min fina vän

Idag fyller underbara Jessica år och ikväll ska vi alla tjejer fira henne! Hoppas du får en super bra födelse dag gumman. Love u<3





Ikväll blir det fest

Marko och hans föräldrar åkte precis iväg och hämtar stolar och bort som vi ska ha till Mikaelas student och jag vaktar huset så länge haha :) Om några timmar ska jag möta upp Katta och Jessica och fixa lite grejer tills ikväll, för ikväll blir det feeeeest! :)


Godmorgon

Godmorgon! Jag och Marko ligger i sängen. Han kollar på internet på sin telefon och jag på datorn haha. Jag försöker övertala honom att göra frukost på sängen till mig men han vägrar! :/


En liten sömntuta

Vaknade precis av att Marko puttade till mig och sa åt mig att jag borde gå och lägga mig eftersom att vi(jag, Marko, Mikaela och Alex kollade på Narnia 2 och jag somnade hela tiden så ja nu gick jag in i Markos rum och ska sova efter att jag har skrivit klart det här inlägget. 

Så godnatt sunshines! 


Klänning från Gina Tricot

Här är en klänning både framifrån och bakifrån som jag köpte på Gina Tricot igår. 
Det är tänkt att jag ska ha den på mig på måndag då Mikaela(Markos syrra) tar studentern. 
Jag har även köpt ett par nya skor, örhängnen och en ny ring som passar till! :)


Om jag minns rätt så kostar den 299 :-

12- årig sångerska


Hon är tolv år och sjunger som.. vet inte vem men jävligt bra sjunger hon iaf. Det är så jävla sjukt att någon så ung kan ha en så stor talang!

Det är fredag

Är hemma hos min gulle plutt nu och vi har bestämt oss för att inte göra något speciellt idag utan bara ta det lugnt. Vi har precis käkat tacos och snart ska vi trycka oss lite fruktsallad också, gott va? ;)


Det är okej att vara barnslig ibland

Gissa om vi har kul.. !?

Härlig FREDAG va? Hahaha








Girl stuff

Malin var inte så sugen på att vara med på bild men så här roligt har vi iaf haha!




Vi testade även nästan alla nagelack på papper, som ni kanske ser.. ?;)

Sånt som tjejer gör ni vet

Nu ska vi noppa ögonbrynen, måla naglarna och sånna småsaker, sånt som tjejer gör vet ni! Men först, ut och röka!


Min första tatuering

Det här skulle lätt kunna vara min första tatuering. Inget som man direkt skulla ångra eftersom att den är så liten och hur ofta visar man fötterna egentligen.. ?

Efter jag har gjort en liten tatuering(dvs min första) så vill jag även göra en ganska stor och jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut men det är så många som har så, så jag hinner nog ändra mig! Men man vet aldrig.

Det enda jag behöver göra

Jag och Katta har precis duschat och nu är det Malins tur. Fan vad skönt det var och nu känner man sig riktigt fräsh igen när man har rakat benen och hela paketet! Det enda jag känner att jag behöver göra nu är att borsta tänderna! Men har man en tandborde här? Nej.. haha. 

Snygga jag imorse.. Eller?


Det här pysslade bröderna med igår

Hur trött kan man vara från skala 1-10 egentligen!? Jo 10! Jag, Katta och Malin var ute och började gå på en promenad, men eftersom att jag är så himla lat och precis har vaknat så ångrade jag mig och gick tillbaks haha.. Så nu ska roa mig lite på egen hand, kanske sätta på I Love you Beth Cooper för jag deckade igår när halva filmen hade gått haha :/ 

Haha, det här pysslade bröderna med igår, gulligt!




Skräckslagna

Fy faaaaan vad läskig filmen var. Man kunde verkligen inte hålla sig från att skrika rakt ut även fast Malins syskon ska upp till skolan imorgon haha.. Det var inte världens bästa film men jävligt läskig! Nu är vi helt skräckslagna allihop och Agnes CYKLADE hem helt ensam, haha hur fan vågar man? Jag skulle aldrig gjort det, inte ens för pengar tror jag. Aldrig! 


Scary time

Jag, Katta och Jessica är hemma hos Malin och snart kommer Agnes också. Vi har precis varit på filmkedjan och köpt GODIS(gott va Malin?). Jajajajaj nu ska vi sätta på en film som sägs vara skit bra och riktigt läskig! 

Insidious


Every single day!

Jag är super hungrig! Vi skulle äta räkmackor till middag idag men jag orkar inte vänta för jag vill iväg till min underbara Malin så fort som möjligt så Roger håller på att göra hamburgare och pommes till mig nu! 

Snart kommer det vara varmt och skönt varje dag! (Hoppas jag)

Kan vila på bussen

Godmorgon och ush för tidiga mornar! Gud vad jag hatar att gå upp tidigt när man bara vill sova mer! Jag är så sjukt trött och mina ögon rullar fortfarande trots att jag gick upp för fem minuter sedan. Nu blir det frulle!


Godnatt

Åååh, fick i mig en Ben & Jerry's när Malin kom hit, så jävla gott! Men måste sluta med sånt och börja träna snart igen! Men nu är det natti natti som gäller för oss! 


Mys kväll

Malin är på g hit!


Friendship

Together we can handle everything, despite the fact that we are on the A brown (haha)!


Ett riktigt nöt skal

Vi hade betygssnack idag i skolan, Både jag och Alexandra trodde att vi skulle få VG på idrotten, men tydligen inte.. Hur svårt kan det vara egentligen? När vi båda har gjort ALLA VG uppgifter och gjort bra ifrån oss på idrotten så har vi inte fått VG på en enda uppgift ens.. ? Pluss att han bara utgick från teorin när han sa vilket betyg vi skulle få, och han har inte ens läst alla våra inlämningar. Skumt.. Men aja, man får väl vara nöjd med det man får!

Är iaf hemma hos Katta fortfarande och nu ska vi ta en paus från pluggandet, eller iaf jag hehe!


Psykisk & fysisk våld

Fick sluta tidigare idag eftersom att jag är klar med allt arbete på idrotten, fan vad skönt! Är hemma hos Katta nu och vi ska plugga inför en redovisning vi har om våld i skolan imorgon bläää! Men saker görs inte av sig själv och måste man så måste man! 

Snygging ellääär? hahah..


There is a storm

Kom precis fram till skolan, det är fan storm här i liljeholmen!

Jaja, snart är den här dagen avklarad iaf, skönt! Sommarlovet närmar sig, wihoo! Fan vad skönt det ska bli att kunna göra vad man vill hur man vill och när man vill! :)


Away from the sun



Motion runt sjön

Kom precis hem, jag, Katta och Jennifer har motionerat runt en sjö i Rönninge samtidigt som vi tagit massa härliga bilder! Jag bara älskar att man kan gå runt utan vinterjacka nu, så himla underbart!

Min älskling var på prov jobbning idag och imorgon börjar han, får se hur det blir med allting efter det. Eftersom att han kommer träna varje dag efter jobbet så kommer vi nog inte ha tid att träffas så mycket. Men vi tar det som det kommer och det kommer säkert bli skit bra! :)




Bomb.. ?

Min dator piper.. ? Den har varit skum i några dagar nu men vad fan piper den för? Hallå vem har planterat en bomb i min dator haha.. 

Nej men ush, jag är så himla trött men somna kan man inte :)
Gammal, jätte gammal bild


Väntar på att min fruktansvärda huvudvärk ska försvinna

Hade Matte nationella i skolan och slutade efter det så jag, Katta och Jennfifer åkte hem till mig och åt stuvad pyttipannna. Jessica och Agnes kom sen dit och då låg vi bara i vardagsrummet och pratade. Är nu hemma hos Jennifer och väntar på att hon ska städa klart och på att min huvudvärk ska gå över, så nu blir det en "smarrig" treo (USH) haha :)


Nya headern

Godnatt på er!


Slappar

Marko körde precis hem mig och nu ligger jag i min säng och bara slappar. Sköööönt! :)


Foton

Goddag! Jag och Jennifer fick skjuts till skolan idag men lyckades ändå komma en halvtimme för sent, *suck*, men men, no big deal. Orkade inte vara kvar i skolan, kunde verkligen inte koncentrera mig eller nånting så jag åkte hem.. 

Lite bilder från igår, haha!








En närmre titt

Oj, oj, oj.. Här har det glömts att blogga! 
Vaknade hemma hos Marko imorse och jag hade världens konstigaste dröm haha.. Sen åt vi frukost och han körde mig till Malin. Där solade vi tills det började blåsa allt för mycket och gick sedan och badade, gjorde oss i ordning och tog lite bilder! Och inte fan vart man bra på en enda bild heller haha.. Men hann inte kolla så noga så ska ta en närmare titt nu.. :)

Hon kunde inte ha skaffat lite större bröst.. ?

Haha jag håller på att kolla runt lite på existenz.se som alltid bjuder på ett gott skratt!

Snabbt morgon inlägg

Godmorgon! Det blev en lång och bra kväll igår, natten är (var) ung som man brukar säga haha! Det började med att jag var hemma och skulle hem till Malin och vara med henne och Matilda, men de blev ändrade planer och vi drog på krök i kassmyra istället. Jag hade jätte roligt och var för det mesta inte ens med Malin eller Matilda haha. Jag och Matilda åkte runt ett tiden till Rönninge på en lokalfest där Marko var och sen tog vi en taxi hem. 

Nu är man lagom bakis haha :)


Mitt hår är borta

Är så himla arg och ledsen.. Fan det här är verkligen inte min dag! Och jag har fan inget hår kvar, det blev jätte kort efter att jag klippte mig.. :/ 


Sug dag...

Gud jag har verkligen inte haft världens bästa dag idag! Ligger just nu i min säng och är så jävla arg på allt och alla. Tror nog inte att jag kan blir argare, men det är pga olika anledningar. Aja, ska snart äta mat iaf och sen drar jag vidare till Malin och träffar henne och Matilda. Men nej tydligen inte, hon ringde upp mig precis och sa att dom ska iväg och festa med några killar, blir tydligen dissad av alla idag, shit asså. Aja.. Får väl sitta hemma och dö hela jävla kvällen!!! -.-

Orkar inta ta ngn bild nu men här kommer en från igår iaf!



Den bjuder jag på

Godmorgon! Har varit i skolan och gjort klart slut uppgiften i matten, duktiga mig. Och nu är jag hemma hos Malin och vi ligger och solar på hennes tomt. Gosh vad det är varmt idag, det verkligen bräns, inte skönt alls! 


Fläskfilé med Gorgonzola

Jag och Malin har precis käkat en skit god middag med mamma och mina två bröder. Det blev fläskfilé med potatis och Gorgonzolasås som jag älskar! Namn namn


Min favorit!

Bara att packa ihop sakerna och sätta sig inomhus då.. Jävla moln som ska förstöra. Men mamma kommer iaf snart hem med en Ben & Jerry's glass till mig(min favorit) *happy*! Sen ska jag passa min lillebror medan mamma och Anton åker iväg och fixar lite nya kläder till honom.


You make me hot

Hoppas på att bli lite brun! :)

Nu ska jag bli brun

Jag vaknade för en liten stund sen, missade hela skol dagen *suck*. Men nu ska jag iaf ut och sola, härligt med sol!



Godmorgon



Måste ändras

Har precis tagit ett varmt bad, så himla skönt! Ligger nu i min säng och är redo för natten, hoppas att jag somnar tidigare idag, igår somnade jag liksom runt halv två och det gör mig inte speciellt pigg om dagarna.. Blir bara senare och senare för varje dag som går kännse det som. Måste försöka ändra på det :)


I'm hot tonight

Dags att byta örngott, vilket jag typ aldrig gör haha, äckliga mig! Ska bara prata klart i telefonen sen kör jag, here I come!


Vill ha!

Hela familjen kom och hämtade mig hos Malin alldeles nyss så nu är jag hemma. Utom Julia förståss, hon är ju "tonåring" nu så det är alltid ett jävla liv haha. Kommer ihåg att jag också var jävlig i den åldern, bråkade om allt, kom hem vilken tid man kände för och sket i sina föräldrar helt och hållet.. Haha lite roligt att tänka tillbaks på hur patetisk man var! Nu ska jag snart hoppa ner i badkaret och fräscha till mig lite! :)

Åh, ett sånt här skulle jag vilja ha! Ska lätt ha det när jag flyttar hemifrån ;)


Uttråkad

Är hemma hos Malin och kollar på när hon pluggar, kul va.. !? Haha inte direkt. Jag sitter iaf och kollar runt på datorn på alla möjliga grejer, men inget känns speciellt roligt just nu haha, jag är uttråkad!


Något av det omöjliga

http://existenz.se/out.php?id=34491
Klicka på en här länken om du vill se en liten pojke som danar sjuuuuukt bra!

Nationellt prov utan frukost i magen

Godmorgon! Jag vaknade exakt klockan 07.00 så jag tänke: Ah men visst jag tar nästa buss för jag trodde inte jag skulle hinna med 07.22 bussen. Men när Katta sedan sa att det är nationella idag på morgonen så flög jag upp ur sängen och slängde på mig kläder fort som fan.

Nu när vi väl är här så säger dom att provet börjar halv nio, haha allt i onödan.. Inte ätit frukost har man heller haha, blev en mandrarin på bussen bara.


Mitt hjärta

Jag kom precis hem, Marko körde hem mig som vanligt och vi satt och pratade i bilden i ca 40 minuter. Det är så himla skönt att prata ut med någon som verkligen känner än in och ut och som bryr sig!♥


300 kalorier och magövningar

Gud vad skönt det var att träna! Var på huddinge gymmet med Marko och hans kompis så det blev väl inte direkt så där jätte seriöst.. Det blir det iof inte när jag tränar med bara Marko heller för det blir liksom att jag hänkar på och kör det han kör, tycker att det är mycket enklare att köra ensam eller med en kompis faktiskt.

Men jag hann iaf jogga på cross trainer i 25 minuter och brände 300 kalorier, sen körde jag lite magövningar och sedan blev det att lyfta tyngder! 


Pumpa på gymmet

Jag och Marko är hemma hos Joel och vi ska snart dra iväg till gymmet och pumpa lite. Det behövs verkligen för min del, var länge sen nu.. :/

Åååååh..

Vaknade av ett samtal från Swedish Match där jag ska jobba i sommar, det blev vecka 28, 29 och vecka 30. Inte direkt det jag hade önskat, man vill ju inte jobba i slutet av juli, men man får ju tyvär inte alltid som man vill. Tar jobbet iaf! 
Jag hade ju tänkt åka utomlands med Marko i sommar av de pengar jag kommer kommer att få, men antar att det inte blir av, så typiskt med timingen.. Han har fått praktik på ett jobb i tre månader, så hela sommaren koller rulla förbi. Och man kan ju inte ta ut semester när man praktiserar direkt.. ? Aja det löser sig.. Annar får jag helt enkelt rulla iväg med någon annan.. :)


I'm just saying goodnight



You go girl


Nejdå, det ska jag inte göra! :)

Ten hours and then it's game over

Fan vad jag stör mig på att man bara kan lyssna 10 timmar på spotify under en hel månad.. ? Lite snålt va.. 
Ligger i min säng och biter på naglarna, ska nog måla dom nu för när dom är målade så biter jag inte lika mycket på dom, haha wierd..



Mums!

Kom precis hem från basket träningen, det var faktiskt ganska kul! Tror att jag ska börja.. Men vad sägs om en prov träning till? Det skulle ju vara bäst så att jag inte ångrar mig när jag väl har börjat. 

Just nu äter jag pommes med hamburgare, skit gott haha!  


Träna bort mackorna

Är hemma hos Linda nu, jag har precis duschat så nu står hon i duschen! Fan vad skönt det var! När vi kom hit så tröck jag i mig minst 6 knäcke mackor det första jag gjorde haha, men nu ska vi fortsätta att umgås och sen drar vi och tränar bort mackorna med basket! ;) Haha


Pipip

Har precis gjort ett prov i.. ? Hm Livsmedel A tror jag att det är. Gick inge bra alls hade glömt bort att det var prov, men men.. Har så himla tråkigt, vill bara hem och hitta på något roligt istället för att sitta i skolan hehe. 


Aj..

FAN! Jag har inte använt min "tandskena" på över en vecka nu, så det är typ omöjligt att få på den.. Gud vad jobbigt allt blev nu haha.. 
Så här er den ut


The time is out

Tiden bara rinner i väg när man har roligt.. Det är alltså dags för mig att åka hem snart. Jag är så röksugen så att jag tror att jag spricker, så vi ska åka förbi statiol på vägen hem SÅN TUR ÄR! Och när jag kommer hem så kommer jag antagligen sätta mig vid datorn och ruttna igen. Jag klarar mig inte utan min data!... Haha


Gud straffar somliga med detsamma

Min kissblåsa sprängs nog i vilken sekund som helst.. Om jag inte springer på toaletten snart! Marko har terroriserat mig hela dagen, så nu tänkte jag hoppa på honom bakifrån och strypa honom tills han säger att jag är bättre än honom. Säger han det inte så dör han! 

Hm.. Nu jävlar! 
Här har ni även en bild på honom från igårkväll som jag inte fick lägga ut, men det gör jag endå för den är så söt!



..


2009

2011

2011

Är det förståeligt att jag är trött!?

Både jag och Marko blev väckta imorse av att min telefon ringde i 190.. Och gissa vem det var.. Malin! Haha. Efter ett tag så hade man en ganska så arg pojke bredvid sig haha. Jag var ganska snorig också pga min pollen och det gjorde inte saken bättre, så det slutade med att han tog sina kuddar och sitt täcke och la sig i mitt rum med dörren slängandes efter sig.

Och där låg jag helt ensam och kunde inte somna om. Min mobil har verkligen ring minst 25 gånger under den här helgen, herregud vad det har ringt. Jag har inte fått sova en hel natt på hela helgen. Så ja, jag har varit vaken sedan klockan åtta. Malin kom även hit klockan halv tio, men hon deckade likadant som Marko haha.. 


Och efter en skönt dusch..

Känner vi oss jäkligt fräscha igen. Slappar helgen fortsätter!.. :)

Och här kommer en bild på mig, fick en jätte söt bild på Marko men jag får inte lägga upp den buhu.. Haha


Kött och potatis

Vi kom precis hem igen efter att ha varit hos Marko och ätit middag med hans föräldrar, det blev kött med stekt potatis och vitlöks smör, så jävla gott! Nu ligger vi i sängen och busar lite som vi har gjort hela helgen och Malin kollar på hehe. Nu blir det fortsättning på filmen! Pöss


Molnigt

Godmorgon! Det är alltid omöjligt att få upp Marko ur sängen så jag fick göra frukost på sängen till honom. Det är mitt trick när han vägrar gå upp, för då kan han ju inte bara säga att han ska fortsätta sova när jag har varit snäll och gjort frukost till honom haha! Just nu ligger iaf jag och Malin i solen och pratar, Marko kom precis ut också så nu ska jag vara social! :)


Booige night

Jag och Marko ligger i min mammas stooooora och sköna säng och kollar på Booige night. Vi har tryckt i oss massa chips och godis och jag ställde mig precis och gjorde Gulasch soppa, det är sånt man kan göra när man är ensam hemma! :) Nu ska vi kolla klart på filmen och när den är klar så sätter vi på en ny!


Ben & Jerry's

Jag och Malin sitter ute på min baksida och saknar solen som fan! Det är så tråkigt när det är mörkt och molnigt. Men nu ska vi inte gnälla! Snart kommer Marko hit och hämtar upp mig så åker vi hem till honom och äter middag. Sen åker vi tillbaks hit igen och trycker i oss massa onyttigheter. Längar efter min Ben & Jerry's glass så nu får han fan ta och komma snart! Haha :)

Plockar ur diskmaskinen

Nu ska jag bara plocka ut diskmaskinen innan jag trycker i mig lite frulle och hoppas på att Malin slutar skolan snart. Marko åkte precis iväg till gymmet så jag är hemma helt ensam nu, scary.. 

Jag saknar mina naglar!



En bild som inte dykt upp

När jag var på väg hem till Malin så hade jag turen att Marko åkte förbi just då, så jag fick skjuts hihi! Efter vi hade legat på hennes studsmatta en stund så gick vi hem till Micke och hjälpte han att vara barnvakt, det blev inte så mkt vaktande vi gick ut och spelade kub haha men endå! 

Och nu är jag och Marko hemma hos mig, helt ensemma till och med! Fan vad skönt. Frågan är om man pallar sig till skolan imorgon!? Aja, nu ska vi göra i ordning lite goda mackor och sätta på en film :)


Sötnosar

Shit vad trött jag är! Jag pluggade på som fan i tre och en halv timme när vi var i skolan så att vi kan bli klara med ett svenska arbete så fort som möjligt! 
Tog sen tåget hem och efter jag hade varit hemma i några minuter så gick jag till dagis och hämtade Vilgot, han har blivit så stor! Börja leka med kompisar han också gjort :)


I'm going to my bed

Nu har jag skrivit 5 A4 papper om våld så jag är helt slut i huvet. Jag behöver verkligen en tupp lur nu, natti på er! 

Tagen för ca 30 minuter sedan



Såhär känner jag just nu.

Åkte med Jennifer hem efter skolan och satt på hennes baksida samtidigt som jag pluggade. Efter det gick jag hem och tog en snabbdusch, sedan vidare till lida där jag, Marko och massa andra spelade brännboll. Och shit vad mycket mygg det är ute nu.. ? Fy för dom. 

Men men.. Nu är det bara att sätta igång med pluggandet igen! :/



In school

Godmorgon! Väntar in en idrotts lektion just nu och har världens mens värk.

Min första mens kommer nog när som helst efter att jag tagit ut p-staven, läskigt läskigt! Det är så himla fint väder idag så jag vill bara sitta ute och sola, men så fort jag kommer hem så måste jag sätta igång och skriva klart ett Svenska arbete som ska vara inlämnat imorgon..


En iaf halft normal bild från Kattas hårddisk haha


Ett gott skratt förlänge livet(videon)

Hahaha! Här kommer 2 videoklipp och lite bilder från Kattas gamla hårddisk!...















Vad kan det vara?

Jag får ont i axeln(?) när jag nyser/hostar och andas djupt av någon konstig anledning!? Jag har fått så flera gånger men förstår inte vad det kan vara, någon som vet!? :o

here I am

Godmorgon! Eller goddag ska jag nog säga! Klockan är ju liksom redan fem snart.

Vi gjorde 2 nationella prov idag i skolan, och fy vad det gick dåligt. Jag är nästan säker på att jag kommer på ig på något av dom.. Suger på engelska. Iaf, efter det slutade vi så jag åkte hem till Marko och var med honom tills klockan fyra få han körde hem mig, skönt att saker och ting är utrett nu iaf! Och nu har jag hunnit prata lite med mamma också. Och gick precis hem till Katta och hämtade en massa gamla bilder på henne och mig så dom bilderna kommer antagligen upp ikväll eller någon dag under veckan! Yeea.


Hade ganska tråkigt när jag satt i Markos båt och väntade på att han skulle komma hem från arbetsförmedlingen haha så.. Jag passde på att fota ;)


Godnatt!

Nu har bloggen äntligen börjat funka igen! Yes. Jag orkar inte berätta om min dag men det har varit rena berg och dal banan. Från att ha varit jätte glad till att ha varit jätte ledsen, upp och ner hela dagen. Men men, nu ska jag inte tänka mer på det! :)

Godnatt mina kära läsare! 


Fel på blogg.se

Det har varit fel på blogg.se under helgen så jag har inte kunnat uppdatera. Jag tror inte att problemet är helt löst ännu, för jag själv kan inte se de inlägg som jag har publicerat, vet inte om ni kan göra det heller!? Men bloggen kommer igång igen så fort det går att uppdatera. Pöss

Hello sunday

Märker nu att mitt förra inlägg inte har publicerats.. Men det kommer väl upp sen. Vi ligger fortfarande i sängen och dör. Filmen handlade om en kille som klättrade i bergen o fastnade där i flera dagar så att till slut var han tvungen att skära av sig armen. 

Vad fan ska man göra idag? Söndagar är alltid så tråkiga och det blir bara att man ligger och degar! 


Ånger

Idag är en sån där dålig dag. Bakis och ånger. Haha.. 
Men iaf, jag, Katta och Agnes ligger alla 3 i samma säng och nu ska vi sätta på en film och bara mysa! :)


Dags för en fisketur


Ja här är vi nu.. :) Markos kusin Akex ringde nyss och sa att han och Jonas vill åka ut med båten och fiska. Så det blir väl så, hoppas att fiskarna är hungriga bara, man vill ju inte åka hem tomhänt!

Godmorgon

Marko ringde precis och väckte mig, jag som hade tänkt sova länge idag. Typiskt hehe. Men nu ska jag hoppas in i duschen så att Marko kan komma och hämta mig så fort som möjligt! :)


Boring before boring

Jag är såååå uttråkad! Godnatt..

Just a dream


Jag är ett psyko


Ja så här ser det ut i mitt kök, verkligen super snyggt eller hur?.. Haha eller inte. Därför så försökte jag precis få iordning lite i alla skåpen. Jag och toarullen sällskapar fortfarande som ni kanske ser. Ursäkta men jag är så himla uttråkad. Har ju varit hemma så himla mycket den här veckan. Tror att jag börjar bli psykiskt stört, för stunden iaf kanske!?

Tråkig men rolig lista

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? - 22 år
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - 2 st.
Vad tycker du om kärlek? - Kärleken är underbar, samtidigt som det gör ont ibland.
När kramade du någon sist? - I tisdags tror jag.. ?
Saknar du någon speciell person? - Ja såklart.
Har du svårt för att bli kär? - Ja det tror jag.
När kysste/hånglade du med någon sist? - I tisdags.
Ångrar du det? - Nej då.
Är du singel? - Nä.
När fick du senast en komplimang? - Jadu.. säg det.
Har du hånglat med någon av samma kön? - På fyllan ja haha..
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej, jag vill veta hur det känns hähä.
Hånglat med nån riktigt ful: Ja ush!
Hånglat med fler än 50 pers: Nä inte riktigt tror jag!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? -
Gjort något riktigt dumt? - Ja verkligen..
Gjort något du verkligen ångrar? - Men jaaa
Varit nykter på nyårsafton? - Ja det kallas MAGSJUKA!...
Åkt ambulans? - Nej.
Gjort nåt olagligt? - Det är så mycket som är olagligt så ja antar jag.
Blivit polisanmäld? - Nej.
Fått din mamma att gråta? - Ja.
Slagit ner någon? - Nej.
Skämts över dina föräldrar? - Haha ja.
Skämts över dig själv? - Ja det är klart.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Jaaa!
Tar du droger? - Nej absolut inte varför skulle jag.. ?
Dricker du? - Ja.
Vilka kläder sover du i? - Olika, men oftast trosor och en "sov tröja".
Vad hatar du verkligen? - Falska människor, när folk ljuger och magsjuka.
Varit kär? - Japp.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Ja, olycklig kärlek.
Är du ensam nu? - Japp, bara jag och min pappersrulle.
Vill du gifta dig? - Ja det vill jag! Det är en av få saker som jag är säker på att jag vill göra! Om jag hittar den rätta förståss.
Vill du ha barn? - Ja!

 

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Det var nog jag.. ? Haha :)
Såg dig gråta? - Ehm.. Marko tror jag.
Fick dig att gråta? - Marko.
Du delade en cigg med? - Miranda♥
Du gick på bio med? - Oj det vet jag inte men det var nog Marko.
Skällde på dig? - Vet inte men mamma antar jag, haha.

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nää.
Kramat någon? - Nepp.
Pussat någon? - Nepp.
Köpt någonting? - Nepp.
Sjungit? - Japp.
Saknat någon? - Lite halft.

 


Belönar mig med Ravioli

Jag har pluggat i ca 3 timmar nu, tur att man gör någon nytta när man är hemma och är sjuk iaf! Nu tycker jag att jag förtjänar lite mat så jag ska ställa mig och laga lite Ravioli! :)


Big money

Godmorgon på er! Hur har eran natt varit? Själv har jag inte kunnat sova på hela natten. Irriterande.
Sitter i min säng och funtar på om jag ska gå ner och äta frukost eller om jag borde vänta ett tag.

Medan jag funderar så sitter jag iaf och klickar på big money. Det ända du behöver göra är att logga in dagligen och klicka på surf ads, sedan står det vad du ska göra och efter 1000 klick så skickas pengar hem till dig. Om du inte tror på det, varför inte testa själv? Klicka HÄR om du vill tjäna pengar :)


Snyggääääng

Hur ska jag kunna sova!? Det rinner så himla mycket snor så att jag måste stoppa papperstussar i näsan som när man har näsblod. Haha det här är fan ett skämt asså!!! 


It's raining man

Jag känner mig helt uppstoppad. Känns som jag har "lock" i näsan på något vänster haha.
Tog precis bort bandaget btw, det gör mycket ondare utan men lika bra att ta bort det nu. Äsh, det går över!

Var föresten över hos Katta ett tag och kollade på gamla videoklipp och bilder från när vi var små haha, skrattade så att jag nästan dog! Måste försöka få upp en video här på bloggen så att ni också får er ett gått skratt!

Ligger i min tråkiga säng och funtar på vad jag ska göra nu. Får väl sätta på en film som jag har gjort 4 dagar i rad nu hihi :)

Mamma tycker inte att det här ser ut som jag, nå vad säger ni?

Lucky me

Sitter i köket och trycker i mig lite choklad samtidigt som jag lyssnar på när mamma och Julia bråkar i telefonen. Jag mår fortfarande så himla dåligt, tror att jag har fått feber. Får hoppas på att jag är fullt frisk till helgen då vi kommer fira vår kära vän Caroline som blir 18!

Ego bild från igår kväll:



Home sweet home.

Gud vad skönt, äntligen är jag hemma! Jag önskar bara att jag kunde sno en vecka från sommarlovet nu hehe

Har varit i skolan och gjort nationellt prov idag, ja vad skulle man göra allihopa? Ett alternativ var väl att skriva om traditioner om jag förstog rätt så jag skrev om julafton. Om hur härligt det är att få det man önskat sig! Överdriva lite måste man ju få göra :)

Just goodnight

Jag kallsvettas, hallå vad är det med mig.. !? 
Nu ska jag sätta på en film som jag kan somna till. Ska ju upp till skolan och göra nationellt prov i engelska imorgon. 
Godnatt!


The blind side

Jag har precis ätit mat, kött och potatis grattäng blev det. Och nu ska jag kolla klart på The blind side.


p- staven ute!

Inte förrän 2 timmar innan blev jag jätte nervös. Jag gick fram och tillbaks här hemma ändå tills Marko kom hit och hämtade mig. Vi åkte sen till barnmorskemottagningen och väntade där i ca 10 minuter. Under 10 minuter hinner man tänka ganska mycket om man är nervös. Så ja, under de 10 minutrarna hann jag stressa upp mig ganska mycket! 

- Du ska snart få komma in. 
- Okej. 

Och nu blev jag ennu mer nervös! Marko pussade mig på pannan och i hela ansiktet emellan åt, han försökte lugna ner mig samtidigt som han drev med mig om hur ont det skulle göra.

Väl där inne så tog det ca 25 minuter sen var allting klart. Hon började med att tvätta bort bedövningssalvan som jag hade satt på hemma en timme innan. Sedan gav hon mig en spruta med tandläkar bedövning i.

Hon stack mig ca 3 gånger under p- staven. Efter 5 minuter var det dags att skära, och sedan trycka ut p- staven. 
Jag bad om att få lyssna på musik, tänkte att det kunde lugna ner mig.

Satte i hörlurarna och musiken på högsta volym, försökte att BARA koncentrera mig på musiken och inget annat.

Jag höll Marko i handen och efter ett tag kände jag hur svettigt det blev
. Jag var sååå himla nervös. Det kändes hur hon tröck och pillade men det gjorde absolut inte ont. Det var bara obehagligt. 

Hon tejpade med 3 små tejp bitar och sen ett plåster och bandage och sen var det klart! Vilken lättnad säger jag bara. 

Marko berättade för mig efteråt att när jag hade hörlurarna i öronen och lyssnade på högsta musik så satt dom och skrattade åt mig för att jag hade legat och nunnat: na, na, na, la, la, la, la osv haha.

Så här såg det ungefär ut efteråt. Fast jag har inte fått något blåmärke än men det kommer väl.. :p

Lillen har fått för sig att han är en polis

Ligger i sängen och lyssnar på mammas pikande. Den här gången handlar det om att jag tar för mycket papper när jag snyter mig, kanske ska snyta mig i hennes kläder istället haha? Skulle vara rätt åt henne!

Först skulle lillen sitta på sin leksaksbil i en halvtimme utanför dörren, och sedan skulle han ha mjölk med start flingor(vilket inte passar alls) och sedan.. ja ni ser ju haha!

Lite lagom sliten


Jag har precis varit uppe på dagis och hämtat min lillebror, där stötte jag också på mina kusiner som går på samma dagis. Tog sällskap av dom och deras mor på vägen hem. 

Nu väntar jag bara på att det ska sluta vara upptaget när jag ringer till mamma för jag vill ha avokado och bananer! :)

Otroligt fin färg på bikini

Jag bara älskar den här turkosa färgen!


Lunginflamation.. ?

Ligger framför tv:n och degar, vilket jag har gjort hela dagen! Jag är sjuk.. :( Har så fruktansvärt ont i halsen/lungorna, och jag hostar tills jag håller på att spy så jag mår inte alls bra! Jag får väl bara hoppas på att bli frisk så fort som möjligt! :)

Det här är vad jag känner nu haha!

When the heart says yes and the brain says no

Fan vad surt, nu har jag shoppat och supit upp hela mitt studiebidrag. That sucks!

Igår var det valbort och jag hade skitkul. Kvällen började hemma hos Agnes och slutade på en fest i tullinge med Marko och hans kompisar. Det var mycket folk och bra stämning, inge bråk eller någe alls. Men inte så kul för Malin som blev av med sin handväska med busskort, bankomat kort och allt i. Hon fick iaf ett ragg som hon kan trösta sig med ;). 

Men nu är det läggdags. Det har varit en lång och jobbig dag. Godnatt!

Valborg :)