Ny blogg? Eller samma?

Haha jag måste verkligen rensa bloggen, kollade på lite gamla inlägg och man börjar ju skratta, finns en hel del gammalt här som man bara vill glömma. Kanske lika bra att starta en ny blogg!? Tror de.. men behöver fortfarande hjälp med designen.. Någon?

Fit till nästa sommar

Ligger i sängen och myser med min kära misse, Kino den finaste katten i världen! Berra kom precis hit och tittar på när Micke och Olle håller på och bygger i badrummet. O vi ska snart åka in till södertälje och äta lunch, dom har slitit sen kl 09.00 imorse så dom är vrål hungriga! Jag förstår dem;)

Jag är sugen på pizza men det äter jag typ två gånger i veckan nu för tiden och det märks på kroppen kan man säga!.. Man är inte direkt hård längre om man säger så! Men jag hade tänkt börja träna inom en snart framtid så att jag är fit till nästa sommar! 

För typ två år sedan: 

Börjar blogga igen

Såg att jag fortfarande har några läsare kvar även fast det var evigheter sedan jag bloggade! Jag tänkte höra med er som är kvar ifall det är någon som är duktigt på att göra designer till bloggar? Jag skulle vilja ändra lite här på bloggen och skulle bli super glad om någon ville är super gullig och vill hjälpa! :) Puss på er