De tre livräddarna

Det var en gång en vandrande pinne, en säl och en panda som var bästa vänner. Dom skulle utföra ett uppdrag, nämligen att rädda deras vän Katta kanin. Hon hade blivit till fångatagen av en ond jägare.
De tre vännerna började vandra ut i skogen, när ett träd plötsligt föll ner framför dom. Hur skulle dom nu ta sig förbi den smala skogsvägen? Ingen av dom kunde ju hoppa, men som tur var så kom det en örn förbi flygandes just precis då så de tre vännerna bad om hjälp. Örnen greppade tag i trädet och flög sedan sin väg. De tre vännerna blev glada men även rädda, dom trodde aldrig att dom skulle få se honom igen.
Dom fortsatte sin vandringsfärd mot den onda grottan där Katta kanin befann sig.
Dom gick och gick, tillslut kom dom fram. Men när dom väl såg grottan så såg dom även att det var ett troll som stod och vaktade utanför. Dom frågade varandra hur dom skulle göra och tillslut slog det dom att dom skulle använda Pandans trollstav. Pandan skulle precis trolla bort trollet, då han märkte att staven var trasig. Sälen ålade tillbaks till trollstavslagret och tog med sig två styckna nya tillbaka, ifall någon skulle gå sönder igen.  
Nu var sälen tillbaks igen, och pandan var redo att trolla bort trollet, när trollet var borta så sprang den vandrande pinnen in i grottan för att rädda Katta kanin. De andra två vännerna väntade utanför. När den vandrande pinnen inte kom tillbaka på en lång stund så blev dom oroliga. Dom bestämde sig därför för att gå in och kolla så att allt var okej.
Jägaren hade nu fångat den vandrande pinnen i samma bur som Katta kanin. Pandan och sälen blev då arga och trollade bort jägaren också. Nu var dom fria och nu kunde pandan och Katta kanin leva lyckliga i alla sina dagar. 



Här kan du läsa min och Alexandras saga som vi gjorde på svenska lektionen! Haha vad tycks? ;)


» moa

SV; Hehe ja det är ju vad du tycker. Jag har svårt för att tro på vad Alexandra säger.



Snygg blogg :)

2010-09-23 // 11:46:22

$v biggest loser är ett program från USA om tjocka människor som typ bor på gym för att gå ner i vikt och vinna titlen som biggest loser :)

2010-09-23 // 12:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback