Hål i hjärtat?

Jag har fått jätte ont i halsen igen (faan). Känns som en stor klump som har fastnat  i halsen, ååh, får väl stå ut med det en vecka till. Det sägs att man kan få "hål i hjärtat" om man tränar när man har ont i halsen, det är så sant men vad menas egentligen med hål i hjärtat? Hmm, det är nog inte så många som vet, det viktigaste att veta är nog att det är farligt. Jag skulle ju träna imorgon, får väl bara hoppas på att det hinner gå över då.
Förövrigt så har vi varit nere i restaurangen idag, det var faktiskt roligt. Vi har olika grupper som arbetar på olika stationer, dom förra 3 veckorna så var min grupp på servitris stationen, men idag var vår första gång i varmköket. Det var mycket roligare, vi lärde oss ganska mycket nytt (iaf jag) och tiden gick otroligt fort. Dom här 3 gångerna kommer nog gå jätte fort, MEN.. jag längtar absolut inte till kall köket med kärringen!
Tränade också med Katta efter skolan, för en gångs skull inte ensam. Vi höll på i mer än en timma, sköööönt! Haha, när vi var pass rummet och gjorde massa övningar så kom det in 3 killar, en av dom som brukar glo jävligt mycket på Katta, det kändes ju jävligt bekvämt att dom stog där när rumporna stack rakt upp i vädret, iaf så kändes det så haha, fegis Katta började plocka undan så fort hon kunde hehe. Ja, juste jag har tagit hål i örat haha, säkerhetsnålen sitter kvar i örat, har försökt tvinga mig själv att ta ut den och trycka in ett örhänge men så modig har jag inte blivit än, väntar nog i några dagar tills det har blivit lite mer läkt. Kommer säkert få en boll eller ngt rakt på örat imorgon bara för att! Haha.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback